HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5008
  • 5009
  • 5010
  • 5011
  • 5012
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100181 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 13:41

Amikor 1-2 napig kussolok, s finoman bekérdezel, un. álintelligensen (nincs is ilyen szó) , érzékelem, hogy miről szól.
Sima provokáció.
S nem azért szoktam a játékba belemenni, mert nem tudok róla, hogy téged ez szórakoztat, meg a többi ostobával együtt, kézen fogva van min vinnyognod.

Már rég undorom van a topiktól, a jelenségtől, hogy csapatosan nekem ront néhány hisztériás, s olyasmit is rám vernek, amihez semmi közöm.
Nincs benne logika, hogy minek tolom magam előtt ezt a szarságot, hisz nincs pozitív visszajelzésem.
Csak reményem.
Hátha egyszer valakinek leesik miről hadoválok, mert az fog megtörténni, amit leírtam.

Nem más, vagy amiben bárki hisz.
Semmi sem lesz rendben. A méhész jön s pergetni fogja a mézet, tenni ellene senki sem tud, ez a világ a hazugságokra, csalásokra van berendezkedve.

Te rontasz nekünk a hisztiriás konteos csapatoddal, betegségeket kívánva nekünk és világvégét.
Átlátok rajtad
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100182 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 13:42

Azért nem fogok magyarázkodni, mert amit leírtál, nem jellemem, csak szeretnéd a hozzád hasonló hülyékkel elhitetni, s azok csatlakoznak is hozzád azonnal.

Hajrá :-D :up:

Nem kell magyarázkodni, hiszen 2013 miatt is bocsánatot kértél ahogy megígérted, ugye?

#100183 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 17. 14:02

Te rontasz nekünk a hisztiriás konteos csapatoddal, betegségeket kívánva nekünk és világvégét.
Átlátok rajtad

:-s

#100184 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 14:05

:-s

Akiktól lopod a konteokat, meg akik kiverik a tecső videóidra.
Meg akiket idehívsz egy napos reggel megvédeni téged.

Szerkesztette: Gabibácsi 2016. 09. 17. 13:07 -kor

#100185 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 13:42

Azért nem fogok magyarázkodni, mert amit leírtál, nem jellemem, csak szeretnéd a hozzád hasonló hülyékkel elhitetni, s azok csatlakoznak is hozzád azonnal.

Hajrá :-D :up:

Nem jellemed? A videóid is tele vannak ezzel. Nem bogarazol? Meg ostobázol? A múltkor azért neveztél valakit halott embernek, mert téged az élőt öt egész percre fel mert tartani a boltban. Azt se tudod ki az. Minek hazudozol?

Arról nem beszélve, hogy jellemzően ott a link, ha állítok valamit, mint pár napja az, ahogy szemrebbenés nélkül hazudsz a telefonba, azért, hogy anyagi előnyhöz juss.

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 17. 13:11 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100186 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 13:41

Amikor 1-2 napig kussolok, s finoman bekérdezel, un. álintelligensen (nincs is ilyen szó) , érzékelem, hogy miről szól.
Sima provokáció.
S nem azért szoktam a játékba belemenni, mert nem tudok róla, hogy téged ez szórakoztat, meg a többi ostobával együtt, kézen fogva van min vinnyognod.

Már rég undorom van a topiktól, a jelenségtől, hogy csapatosan nekem ront néhány hisztériás, s olyasmit is rám vernek, amihez semmi közöm.
Nincs benne logika, hogy minek tolom magam előtt ezt a szarságot, hisz nincs pozitív visszajelzésem.
Csak reményem.
Hátha egyszer valakinek leesik miről hadoválok, mert az fog megtörténni, amit leírtam.

Nem más, vagy amiben bárki hisz.
Semmi sem lesz rendben. A méhész jön s pergetni fogja a mézet, tenni ellene senki sem tud, ez a világ a hazugságokra, csalásokra van berendezkedve.

nyilvanvaloan a vinnyogok vannak megvezetve az orruknal fogva. megis te, aki atlatod a rendszert, vagy allandoan szopoagon.
az eddigi legtutibb melodert nem acsingozna innen senki, esetleg csak azert, mert epp nincs neki semmi.
(a piros gomb utani jovovel ne gyere, a te jobban rakeszultseged csak a te teoriad, nem garantalt egyaltalan.)
persze, nem akarok logikat szamonkerni rajtad.

egy monthy python skeccsbe pont beleillenel, a figura aki minel nagyobb okorseget hall/olvas,
annal hamarabb azonosul a hirrel, es harsogja tovabb ( gyakran mint sajat termest),
ellenben a racionalis dolgokat nem birja elkepzelni.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#100187 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:37

te guga, amúgy minek bezárni a topikot? ha nem tetszik, akkor nem jössz ide többet, és máris könnyebb az életed
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#100188 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 09. 17. 14:37

te guga, amúgy minek bezárni a topikot? ha nem tetszik, akkor nem jössz ide többet, és máris könnyebb az életed

Ezzel úgy vagyok, hogy képes vagyok sokáig hátat fordítani, de még is csak a saját gyermekem :-D
Gondoskodás.

#100189 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 17. 14:23

nyilvanvaloan a vinnyogok vannak megvezetve az orruknal fogva. megis te, aki atlatod a rendszert, vagy allandoan szopoagon.
az eddigi legtutibb melodert nem acsingozna innen senki, esetleg csak azert, mert epp nincs neki semmi.
(a piros gomb utani jovovel ne gyere, a te jobban rakeszultseged csak a te teoriad, nem garantalt egyaltalan.)

egy monthy python skeccsbe pont beleillenel, a figura aki minel nagyobb okorseget hall/olvas,
annal hamarabb azonosul a hirrel, es harsogja tovabb ( gyakran mint sajat termest),
ellenben a racionalis dolgokat nem birja elkepzelni.

Azt sem tudom ki vagy :nevet:
A levezetésed még mindig csak egy teória, ami az általad megismert, beléd vert mezsgyén belül szeretne maradni, mert az elméd megkívánja.
Sajnos a legvégén mindenki szembetalálkozik azzal, amiről végig beszéltem, mármint a halála után. Előtte meg az összeomlással.
Az én felkészültségem lényegtelen.
Amit én tudok, azt te elveted. Ez alapján én simán elleszek, ha már a boltokat kifosztották.
Ismerem az erdőt, vidéken vagyok, itt sok a vad, növény és víz. Bérházban nem laknék, ha elzárják a vizet még szarni sincs hova, nem hogy mit egyél.

Túl nagyra van magával a betegesen tanult városi népség, a legkisebb baki is összeomláshoz és káoszhoz vezet.

10 percet sem tudnak türelemmel állni sorban, dugóban. Éhezés esetén egymás torkának fognak esni, s ez alól a tanult emberek sem kivételek, csak, amilyen hülyék, ostobák, bogarak, elhiszik magukról, hogy értelmes emberek és várni fognak, hátha vége lesz :-D na majd, amikor a gyerkőc kaparja a falat, hogy apuuuuu éhes vagyok, akkor rászánja magát a fosztogatásra, de olyan fasz, hogy csak akkor döbben rá, hogy arról is lemaradt :omg:

Az értelemnek ennyi az értelme.

#100190 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:04

Mert az övé és nem akarja, hogy más jól érezze magát. Meg amúgy is, valami sikert el kell érni az életben.
Make love not Wor.

#100191 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 17. 14:23

Logikáról megint csak annyit, hogy mi vagyunk a birkák akik mennek a másik után és mindent benyelnek. A piros gombosok akik ugyanazt szajkózzák és sok millióan vannak, azok is mennek valakik után és ugyanaszt szajkózzák. mi legalább néha megpróbáljuk értelmezni, guga a magzavizes izét is csak szajkózta, még az sem fordult meg a fejében, hogy a különböző tengereknek különböző az összetétele és koncentrációja. Mert buta.
Make love not Wor.

#100192 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 17. 15:04

Mert az övé és nem akarja, hogy más jól érezze magát. Meg amúgy is, valami sikert el kell érni az életben.

Zsírbáé, tegnap taglaltátok. Mindenki jól érzi magát, ez a topik azon kívül, hogy a fórum második leglátogatottabb topikja, kudarc :omg:

#100193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 17. 15:07

Mert buta.

Érvek nélkül is leírhatnám akár többször is, hogy buta vagy. Mivel olyan buta vagy, hogy fel sem fognád, így már le sem írom :nevet:

Ne már, ez a kommunikációnak az a szintje, amit a cigányok tolnak. Nézését, járását belinkeljem?

#100194 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 14:48

Ezzel úgy vagyok, hogy képes vagyok sokáig hátat fordítani, de még is csak a saját gyermekem :-D
Gondoskodás.

de mégis be akarod záratni, rettentő elegáns fenyegetőzéssel

#100195 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:29

szerintem az pl. ebből a szempontbból azért érthető kérés, ha bezáratnál végül valamit, ahova nem jársz, de máshova igen (lásd jutyúbja), onnan idevéve meg folyton ekéznek valami miatt. mondjuk nem tudom, a jutyúb csatorna, az már közszereplő?

Szerkesztette: Csula kapitány 2016. 09. 17. 14:29 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#100196 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 09. 17. 15:29

szerintem az pl. ebből a szempontbból azért érthető kérés, ha bezáratnál végül valamit, ahova nem jársz, de máshova igen (lásd jutyúbja), onnan idevéve meg folyton ekéznek valami miatt. mondjuk nem tudom, a jutyúb csatorna, az már közszereplő?

szerintem hamar elkopna, de nekem igazából mindegy, csak nem értem :)

#100197 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:41

Ez a guga segélyező topic, mi segíteni akarunk neki, ő meg geciskedik

#100198 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 17. 14:56

...

10 percet sem tudnak türelemmel állni sorban, dugóban. ...

Khmm

https://www.youtube....=youtu.be&t=961

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100199 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 09. 17. 15:29

Mondjuk nem mindegy, hogy okkal történik-e.

Idézet

#100200 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 17. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 09. 17. 15:26

de mégis be akarod záratni, rettentő elegáns fenyegetőzéssel

Te hogy záratnád be?
Hatás, ráhatás nélkül, hogy lécci?

Nem küldenéd el az anyjába őket egyenként, vagy meghintve egy kis durva szabályzatba bele nem férő dolgokkal? Hisz bezáratni szeretném, de itt vinnyognak, hogy örömködésüket elveszem.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5008
  • 5009
  • 5010
  • 5011
  • 5012
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.