Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 17. 14:23
nyilvanvaloan a vinnyogok vannak megvezetve az orruknal fogva. megis te, aki atlatod a rendszert, vagy allandoan szopoagon.
az eddigi legtutibb melodert nem acsingozna innen senki, esetleg csak azert, mert epp nincs neki semmi.
(a piros gomb utani jovovel ne gyere, a te jobban rakeszultseged csak a te teoriad, nem garantalt egyaltalan.)
persze, nem akarok logikat szamonkerni rajtad.
egy monthy python skeccsbe pont beleillenel, a figura aki minel nagyobb okorseget hall/olvas,
annal hamarabb azonosul a hirrel, es harsogja tovabb ( gyakran mint sajat termest),
ellenben a racionalis dolgokat nem birja elkepzelni.
Azt sem tudom ki vagy

A levezetésed még mindig csak egy teória, ami az általad megismert, beléd vert mezsgyén belül szeretne maradni, mert az elméd megkívánja.
Sajnos a legvégén mindenki szembetalálkozik azzal, amiről végig beszéltem, mármint a halála után. Előtte meg az összeomlással.
Az én felkészültségem lényegtelen.
Amit én tudok, azt te elveted. Ez alapján én simán elleszek, ha már a boltokat kifosztották.
Ismerem az erdőt, vidéken vagyok, itt sok a vad, növény és víz. Bérházban nem laknék, ha elzárják a vizet még szarni sincs hova, nem hogy mit egyél.
Túl nagyra van magával a betegesen tanult városi népség, a legkisebb baki is összeomláshoz és káoszhoz vezet.
10 percet sem tudnak türelemmel állni sorban, dugóban. Éhezés esetén egymás torkának fognak esni, s ez alól a tanult emberek sem kivételek, csak, amilyen hülyék, ostobák, bogarak, elhiszik magukról, hogy értelmes emberek és várni fognak, hátha vége lesz

na majd, amikor a gyerkőc kaparja a falat, hogy apuuuuu éhes vagyok, akkor rászánja magát a fosztogatásra, de olyan fasz, hogy csak akkor döbben rá, hogy arról is lemaradt
Az értelemnek ennyi az értelme.