HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5019
  • 5020
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100401 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 11:23

Még is mi a szart kezdjek vele? Filmeket töltök fel, mint eddig.
Van pár apróság, mint a lopott könyv, ami hamarosan kinyomtatódik, azt bereklámozom, lesz egy társasjáték, amit kitaláltam, az is kap reklámot, de erről már beszéltem. A weboldalnak is neki kell esnem még ebben az évben, az is kap reklámot, oda a saját írásaim fognak menni, 5 éve nem írok sehova.

Egyelőre ennyi, nem nagy távlat.

Mikor mész szlovákiába?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100402 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 11:25

Mikor mész szlovákiába?

Most szóltak nemrég, hogy keressek szállodát, elnézést is kértek, hogy nem romlik az idő, így csúszik a téli gumi szettek összeállítása. Globális felmelegedés :-D nem aggódom, lesz meló, addig itthon tolom a színpados céget. Csak hétvégén lehet melózni, de akkor nincs megállás, az alvás az olyan, mint az éves szabadság :-D de jó hely, mozgalmas, pörgős és kurva jól fizet.
De már találtam másik csapatot.
Ha hazajöttem a szlovákoktól, akkor az Eventstudio lesz megcélozva, na ott minden nap van meló, de pihenés az nincs.
Ugyanaz, színpad, hangosítás. Kiraknak ügyeletbe a helyszínen vagy tolni, mint az ökör.
A csepeli helyszínen a hangárban együtt melóztam velük. Profi csapat, Levente miatt megyek oda, Leventének az teljesen szakmába vág és vannak már ott végzett diákok, akik hangosítanak. Jóval többet fizetnek, de ott nem sok esélye van a panasznak, hogy fáradt vagyok :-D

#100403 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 10:58

Itthon kurva jól fizetnek? Viccelsz?

Viszont legaalább lehet a 19l-es ballonból 20 liter szódát inni. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100404 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 11:58

Itthon kurva jól fizetnek? Viccelsz?

Viszont legaalább lehet a 19l-es ballonból 20 liter szódát inni. :)

Ez fekete meló, nem fognak bejelenteni soha, igényem sincs rá, mert nyugdíj nem lesz senkinek hamarosan, kórházba meg nem szeretnék kerülni.
Tudja a faszom hány literes a szódás ballon, de már ferde szemmel néznek rám, mert állandóan cserélni kell, amióta ott vagyok :-D
Azért fizet jól, mert húzós, kevesen vannak, akik bírják. Van, aki pár óra múlva elköszön tisztességgel s őszintén bevallja, hogy ez nem neki való.
Raktározni 3-4 nap meló és nem alvás után egyedül engem hívnak be, amióta ott vagyok.
Pedig az nagyon könnyű meló, de még azt sem bírják a fiatalok.

Alapvető probléma az, hogy a munkán kívül mindennel (is) foglalkoznak. Hol a cigi, energia ital, hol meg az a kibaszott telefon, aztán enni, meg pisi, meg kaki, meg leizzadt, elmegy törölközni, megint telefon, aztán energia ital, cigit sodor.

Én meg végig tolom, Nokia 3310-es van, soha nem hív senki :nevet: energia italt nem iszok, nem dohányzom.
A tempóm sokkal gyorsabb, mint a raktáros gyereké, neki kell felvennie a ritmusom.
Na de mindegy is, remélem rövidesen Szlovákia.

Megyek hurkát sütni.

#100405 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:12

Hja, és hiába fekete meló, ezeket soha nem fogják ellenőrizni :cool:
Ha bepróbálkozol, a te segged lesz megbaszva, mert ilyen is van és ez létezik. Ez nem a versenyszféra :-D

Jó adópénzből a kupak szövetség pályázaton jó lóvékat húz rendezvényre, azt meg tovább osztja másik kupaknak, csak tőle bérel, stb.
Lásd a Szenes rendezvényt. De voltunk már rengeteg helyen, ahol a megrendelő nem, hogy kupak volt, de még a zászló is lobogott.

Próbálj meg te ilyen pénzeket megnyerni :nevet:

#100406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 28. 11:06

5 év múlva már rég világvége után leszünk, és épp a hulládat zabálják fel a giliszták :-D mert az elsők között leszel

Ezt írták fel a CDlemezre?
Make love not Wor.

#100407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 12:12

Ha bepróbálkozol, a te segged lesz megbaszva, mert ilyen is van és ez létezik. Ez nem a versenyszféra :-D

Jó adópénzből a kupak szövetség pályázaton jó lóvékat húz rendezvényre, azt meg tovább osztja másik kupaknak, csak tőle bérel, stb.

És ha ebből levonom a guga-féle elképzelési vetítős faktort, akkor mi marad?
Make love not Wor.

#100408 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 12:12

Lásd a Szenes rendezvényt. De voltunk már rengeteg helyen, ahol a megrendelő nem, hogy kupak volt, de még a zászló is lobogott.

Próbálj meg te ilyen pénzeket megnyerni :nevet:

Nekem nem kell megnyernem pénzeket.

Idézet

#100409 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 12:19

És ha ebből levonom a guga-féle elképzelési vetítős faktort, akkor mi marad?

Leszarom, hogy mit vonsz le és honnan, nem tudsz ezen változtatni, de én sem.
Ezek nem azon a pályán játszanak, ahol te vagy bárki, vagy akár egy milliomos.
Hozzájuk képest mindenki a tápláléklánc legalján pörög.
Ezeknél kódolva van a nyert ügy, nem ismerik azt, hogy veszteség vagy bukás.
De ismernek olyat, hogy másokat kihasználni, valamint a végletekig összetartani.
Na ezt hozd össze :-D

Voltunk valami hegyen, nagyon puccos környék. 6 éves jánykának szülinapi parti.
Csak, amit béreltek színpad, hangcucc, az volt félmilla kb.
A medence az udvarban alap volt, a centire nyírt fű, a saját kertész, annak külön lakrész és wc, amit használtam is. Nagyon pazar budi volt.
Bontani nem voltam, de mesélték, hogy szétkúrták a fehér huzatokat, kár, hogy nem filmeztem le a helyszínt. Mindenhol kamerák voltak, nem akartam balhét belőle, de nagyon szépet építettünk.

Egyébként meg értelmetlen rongyrázás, mert ezek egymást húzzák. Rendeltek dj-t, elég nagyképű volt, csak sejtem, hogy csupa puccos magánrendezvényre hívják. Ilyen 6 éves jánykának szülinapra ez nem kicsit túlzás, és meghívni a hasonszőrű osztálytársakat, mert ez magánsuli, csak olyanok járnak oda.

No de, volt ott nem csak zászló a díszletben, hanem még az evőeszközökön is :-D
Ebbe a közegbe lehetetlen bekerülni, oda születni kell. Viszont nem irigylek tőlük semmit.

Azt kell, hogy mondjam, szánalmas erőlködés és fitogtatás.
Nem tudják megbecsülni azt az adópénzt, amit a melósok befizetnek, ez herdálás, de a történelemben ez mindig is így volt.
Olyan szintű jólétben vannak, hogy az már beteg.

#100410 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 12:08

Ez fekete meló, nem fognak bejelenteni soha, igényem sincs rá, mert nyugdíj nem lesz senkinek hamarosan, kórházba meg nem szeretnék kerülni.
Tudja a faszom hány literes a szódás ballon, de már ferde szemmel néznek rám, mert állandóan cserélni kell, amióta ott vagyok :-D
Azért fizet jól, mert húzós, kevesen vannak, akik bírják. Van, aki pár óra múlva elköszön tisztességgel s őszintén bevallja, hogy ez nem neki való.
Raktározni 3-4 nap meló és nem alvás után egyedül engem hívnak be, amióta ott vagyok.
Pedig az nagyon könnyű meló, de még azt sem bírják a fiatalok.

Alapvető probléma az, hogy a munkán kívül mindennel (is) foglalkoznak. Hol a cigi, energia ital, hol meg az a kibaszott telefon, aztán enni, meg pisi, meg kaki, meg leizzadt, elmegy törölközni, megint telefon, aztán energia ital, cigit sodor.

Én meg végig tolom, Nokia 3310-es van, soha nem hív senki :nevet: energia italt nem iszok, nem dohányzom.
A tempóm sokkal gyorsabb, mint a raktáros gyereké, neki kell felvennie a ritmusom.
Na de mindegy is, remélem rövidesen Szlovákia.

Megyek hurkát sütni.

neked csak fekete melód van, és csoda ha kifizetnek
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100411 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:47

ááá mi itt csak gombokért dolgozunk

#100412 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 12:31

De ismernek olyat, hogy másokat kihasználni, valamint a végletekig összetartani.

A medence az udvarban alap volt, a centire nyírt fű, a saját kertész, annak külön lakrész és wc, amit használtam is. Nagyon pazar budi volt.
Bontani nem voltam, de mesélték, hogy szétkúrták a fehér huzatokat, kár, hogy nem filmeztem le a helyszínt. Mindenhol kamerák voltak, nem akartam balhét belőle, de nagyon szépet építettünk.

Egyébként meg értelmetlen rongyrázás, mert ezek egymást húzzák. Rendeltek dj-t, elég nagyképű volt, csak sejtem, hogy csupa puccos magánrendezvényre hívják. Ilyen 6 éves jánykának szülinapra ez nem kicsit túlzás, és meghívni a hasonszőrű osztálytársakat, mert ez magánsuli, csak olyanok járnak oda.

Ebbe a közegbe lehetetlen bekerülni, oda születni kell. Viszont nem irigylek tőlük semmit.

Nem tudják megbecsülni azt az adópénzt, amit a melósok befizetnek, ez herdálás, de a történelemben ez mindig is így volt.

guga, a pályákról sincs fogalmad :) Ahogy a proli rácsodálkozik a kertészre, meg a kertészlakra :)

Meg a félmilliós sátor :)

Befektetőnk Máltán csak az ujjával mutogatta desszert közben, hogy kell neki az a kórház, meg az a kikötő, és majd még délutánra nézzünk valami megvehető property-t. :)

Idézet

#100413 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 12:57

Meg a félmilliós sátor :)

Bérles lehetett annyi, nem? Bár az meg occsó...
Make love not Wor.

#100414 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 13:04

Bérles lehetett annyi, nem? Bár az meg occsó...

Nyilván bérlés, de érted :)

Idézet

#100415 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 13:06

Nyilván bérlés, de érted :)

Én értem, bár 6 éves gyereknek nyilván fasság, de mi is csinálunk más fasságot. Guga meg főleg.

Amúgy egy csomó ilyennel szoptam, ha dolgozni kellett, de még akadnak páran. Rendezvény meg akármi, megint lehet fele sem igaz, mert bármiből bármit ki bír következtetni és elferdíteni.
Make love not Wor.

#100416 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 13:08

Én értem, bár 6 éves gyereknek nyilván fasság, de mi is csinálunk más fasságot. Guga meg főleg.

Amúgy egy csomó ilyennel szoptam, ha dolgozni kellett, de még akadnak páran. Rendezvény meg akármi, megint lehet fele sem igaz, mert bármiből bármit ki bír következtetni és elferdíteni.

Na jó, csak szegény ezt gondolja nagypályának, befektető pedig a következő három évben több mint egymilliár euro-t fog behozni az EU-ba. :)

Idézet

#100417 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 13:11

Na jó, csak szegény ezt gondolja nagypályának, befektető pedig a következő három évben több mint egymilliár euro-t fog behozni az EU-ba. :)

Amikor itt mellettem 40 lakásos társasház építéséről beszélnek a Duna mellett, el bírom képzelni. Mert az Euró is éppen olcsóbb volt, így kért a csávó még egy tömböt, "mert elfogy". Bírom mikor kamionokkal meg hasonlókkal csinálják, vagy éppen Tájföldön van egy szállodája. Mármint saját és nem ilyen frencsájz, ilyenolyan tulajdonosi körben. Én már azt sem tudom mi a sok. Színpadot láttam bérelni idehaza is 1 alkalomra, 1 millióért. Az mondjuk már valami volt, dollárban.
Make love not Wor.

#100418 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 13:08

gugának minden hülyeség, ő annak örül ha a gyereke bedrogozva vezet, az sokkal faszább

#100419 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 12:31

Te meg UAZt vettél, és? :) Nekem lovaim voltak, Jahno mindent szart megvesz, sorolhatnánk. A gyereknek meg élményt adni szerintem nem faszság, maximum más másképp csinálná. Gondolom nekik az a pénz nem kenyérre kellett, ha meg nem lennének ilyenek, akkor te sem tudnál feketén színpadot vagy sátrat építeni.

#100420 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 28. 13:56

Te meg UAZt vettél, és? :) Nekem lovaim voltak, Jahno mindent szart megvesz, sorolhatnánk. A gyereknek meg élményt adni szerintem nem faszság, maximum más másképp csinálná. Gondolom nekik az a pénz nem kenyérre kellett, ha meg nem lennének ilyenek, akkor te sem tudnál feketén színpadot vagy sátrat építeni.

De ő jobban tudja. Mindenki szarul csinál mindent, csak az ő döntéseik hibátlanok.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5019
  • 5020
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.