HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5140
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102821 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 25. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 25. 14:00

Ja, hogy ez már a második eset. Akkor tényleg a legjobb irányba megy, már ilyen fiatalon is teszi tönkre azt a kevés életlehetőségét is, ami van neki.

Ezt azért nem hinném, hogy megkockáztatják, egyszer lemeszelik jogsi nélkül, aztán még jobban ráqr. Reménykedjünk, hogy okul belőle, ha más nem, már csak emiatt is nem csak hogy nem fog inni, de normálisabban is vezet, mert tudni fogja, hogy már van a számláján, nincs sok dobása.

Miért, a teljesen műszaki nélküli UAZ vagy GAZ gépkocsival közlekedés az milyen? Az, hogy beindul néha a kocsi még nem jelenti azt, hogy részt vehet a forgalomban.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#102822 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 25. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 03. 25. 17:27

Miért, a teljesen műszaki nélküli UAZ vagy GAZ gépkocsival közlekedés az milyen? Az, hogy beindul néha a kocsi még nem jelenti azt, hogy részt vehet a forgalomban.

De csak az erdőben megy amit lehet, meg az erdőig és magánterületen, de mégsem. Mert nem vág többet fát, de mégis, meg majd megoldja egyedül de a segédje szarban hagyta. Ezek végeláthatatlan teleregényes sztorik :-D
Make love not Wor.

#102823 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 17:04

Ja. Meg az is a nagy felelősségtudatára vall, hogy egy csorgó benzincsöves autóval,'ugyanmármitörténhet' alapon, nyugodt szívvel hazaközlekedett.. .. :down:
Persze itt sem az lett volna a legnagyobb baj, ha rárobban az egész autó..
Ahogy a fia részegvezetésében sem az, ha beleb@szódik egy falba.. :angry:

#102824 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 03. 25. 17:27

Azt anélkül adta el, hogy használta volna.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102825 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 25. 18:17

Azt anélkül adta el, hogy használta volna.

Pont ez a probléma, hogy van olyan, aki képes 4 X 4 A oldalt rászánni az ilyen légből kapott feltételezésekre, amit képes terjeszteni is, arra hivatkozva, hogy tanult ember :) Honnan tudod, hogy használtam vagy nem vagy, hogy most hol van? Vagy jelen pillanatban mit használok? De a legfontosabb, hogy a sok idióta miért nem a saját dolgaival törődik? Miért van az, hogy engem kibaszottul nem érdekel egyikőtöknek sem az élete? De ti természetesen nagyságrendekkel minőségibb életet éltek, mint én :) ha így van, akkor mi a faszért lesitek, mint az álló fasz az én életemet?
Hja, hogy ilyenkor mindenki felteszi a kezét, hogy gugát nem néz.
Kurva anyátokat esetleg?

Simán bevállalom, hogy kibasszatok innen végleg, cserében elvárom, hogy soha többet ne nézzetek rá a YT csatornámra :cool:

#102826 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 25. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 18:52

De a legfontosabb, hogy a sok idióta miért nem a saját dolgaival törődik? Miért van az, hogy engem kibaszottul nem érdekel egyikőtöknek sem az élete?

Nem véletlenül nem vagyunk Youtube sztárok. Ez ilyen, majd idővel jönnek a lesifotósok és a bulvárhírek is.
Make love not Wor.

#102827 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:03

Pont ez a probléma, hogy van olyan, aki képes 4 X 4 A oldalt rászánni az ilyen légből kapott feltételezésekre, amit képes terjeszteni is, arra hivatkozva, hogy tanult ember :) Honnan tudod, hogy használtam vagy nem vagy, hogy most hol van? Vagy jelen pillanatban mit használok? De a legfontosabb, hogy a sok idióta miért nem a saját dolgaival törődik? Miért van az, hogy engem kibaszottul nem érdekel egyikőtöknek sem az élete? De ti természetesen nagyságrendekkel minőségibb életet éltek, mint én :) ha így van, akkor mi a faszért lesitek, mint az álló fasz az én életemet?
Hja, hogy ilyenkor mindenki felteszi a kezét, hogy gugát nem néz.
Kurva anyátokat esetleg?

Simán bevállalom, hogy kibasszatok innen végleg, cserében elvárom, hogy soha többet ne nézzetek rá a YT csatornámra :cool:

Tőled te fogyi. Megkarcolt a tablettás?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102828 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 18:53

Nem véletlenül nem vagyunk Youtube sztárok. Ez ilyen, majd idővel jönnek a lesifotósok és a bulvárhírek is.

Jelen pillanatban a rendőrségre járok, feljelentések, bíróság, ügyészség, szeretlek Magyarország. A gyámhatóság is beszállt kiskorú veszélyeztetése miatt. Hajszálnyira vagyunk a valós polgárháborútól, hisz ezen a topikon is látszik, hogy igénylitek az összecsapást, megbüntetést. Nyilván úgy, hogy csak rajtam csattanjon az ostor, mert itt mindenki makulátlan életvitelű :)

#102829 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:19

De a legfontosabb, hogy a sok idióta miért nem a saját dolgaival törődik?

Azért, mert az, ha mondjuk a fiad legközelebb bebaszva elüt majd egy családot az nem csak a 'saját dolgotok' lesz!! :sandor:

#102830 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 19:14

Jelen pillanatban a rendőrségre járok, feljelentések, bíróság, ügyészség, szeretlek Magyarország. A gyámhatóság is beszállt kiskorú veszélyeztetése miatt. Hajszálnyira vagyunk a valós polgárháborútól, hisz ezen a topikon is látszik, hogy igénylitek az összecsapást, megbüntetést. Nyilván úgy, hogy csak rajtam csattanjon az ostor, mert itt mindenki makulátlan életvitelű :)

Az vicces. De amúgy mi köze annak, hogy valaki feljelent a polgárháborúhoz?

Idézet

#102831 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 18:04

Ja. Meg az is a nagy felelősségtudatára vall, hogy egy csorgó benzincsöves autóval,'ugyanmármitörténhet' alapon, nyugodt szívvel hazaközlekedett.. .. :down:
Persze itt sem az lett volna a legnagyobb baj, ha rárobban az egész autó..
Ahogy a fia részegvezetésében sem az, ha beleb@szódik egy falba.. :angry:

Majd te leéled az életedet hibátlanul, úgy hogy más szót sem mer szólni hozzád, mert olyan tökéletesen leéled, de utána nem ugyanabba a földbe dobálnak bele s kaparnak el, mint engem? Mármint a végén? Akkor mi a kibaszott kurva anyádra vagy olyan nagy arc? Mindjárt véged van te idióta, azt hiszed az élet hosszú, vagy örökké tart? Mi a geci vagy te baszki? Egyetlen dolgot tudok javasolni, mert ide nagyon ritkán nézek be, magaddal törődj, és Istennel., hogy van vagy nincs és mit akar, mert ugyanott kötünk ki halálunk után, ami a végtelen.

#102832 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 19:19

Azért, mert az, ha mondjuk a fiad legközelebb bebaszva elüt majd egy családot az nem csak a 'saját dolgotok' lesz!! :sandor:

Nincs olyan, hogy legközelebb, az nem Ő lesz, lehet hogy a te fiad, ha egyáltalán képes vagy nemzésre, vagy családalapításra. S, ha véletlenül azt találom írni, hogy a kurva anyádat, remélem végleg bezárják a topikot, vagy engem kibasznak, már várom :) makd, ha a te fiad hibázásairól diskurálunk, akkor nyiisuk újra ezt a topikot, de erre esély nincs, mert csak a sok BLUZI és here osztja az észt, hogy miként kell a családot, de neki nincs. Faszt én én is tudok verni.

Szerkesztette: guga 2018. 03. 25. 18:25 -kor

#102833 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 19:21

Majd te leéled az életedet hibátlanul, úgy hogy más szót sem mer szólni hozzád, mert olyan tökéletesen leéled, de utána nem ugyanabba a földbe dobálnak bele s kaparnak el, mint engem? Mármint a végén? Akkor mi a kibaszott kurva anyádra vagy olyan nagy arc? Mindjárt véged van te idióta, azt hiszed az élet hosszú, vagy örökké tart? Mi a geci vagy te baszki? Egyetlen dolgot tudok javasolni, mert ide nagyon ritkán nézek be, magaddal törődj, és Istennel., hogy van vagy nincs és mit akar, mert ugyanott kötünk ki halálunk után, ami a végtelen.

Bizom benne, hogy nincs ez utóbbiban igazad.
A kiemeltért meg ha most előttem állnál, akkor lehet neked már tényleg nem lenne túl hosszú..

#102834 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:27

Nincs olyan, hogy legközelebb, az nem Ő lesz,

Hogyhogy? Nem ül többet volánhoz?! (bárcsak úgy lenne..)

#102835 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:28

Nincs olyan, hogy legközelebb, az nem Ő lesz, lehet hogy a te fiad, ha egyáltalán képes vagy nemzésre, vagy családalapításra. S, ha véletlenül azt találom írni, hogy a kurva anyádat, remélem végleg bezárják a topikot, vagy engem kibasznak, már várom :) makd, ha a te fiad hibázásairól diskurálunk, akkor nyiisuk újra ezt a topikot, de erre esély nincs, mert csak a sok BLUZI és here osztja az észt, hogy miként kell a családot, de neki nincs. Faszt én én is tudok verni.

Akkor ki jár a BME-re, ha nincs? Mondjuk gyermeknemzésre büszkének lenni már a Maúnikasóban is kevés :Đ

Idézet

#102836 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 25. 19:28

Mondjuk gyermeknemzésre büszkének lenni már a Maúnikasóban is kevés :Đ

Én azt akartam rá válaszolni, hogy inkább verte volna, de ez így frappánsabb. :up:

#102837 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 25. 19:20

Az vicces. De amúgy mi köze annak, hogy valaki feljelent a polgárháborúhoz?

YAY Püpüke, te elvileg tanult ember vagy és még hirdeted is, akkor miért kérdezel püpü? Ezt neked tudnod kéne, a probléma az, hogy van az agyad és az abba beletáplált dolgok, meg a magabiztosság, a hamis tudat és az összeadódva a .....hova vezet? Nulla önkritika, s a jól kitaposott ösvény elfogadása, ahol elismernek. Azt járod, próbálj letérni :))))

#102838 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 19:30

YAY Püpüke, te elvileg tanult ember vagy és még hirdeted is, akkor miért kérdezel püpü? Ezt neked tudnod kéne, a probléma az, hogy van az agyad és az abba beletáplált dolgok, meg a magabiztosság, a hamis tudat és az összeadódva a .....hova vezet? Nulla önkritika, s a jól kitaposott ösvény elfogadása, ahol elismernek. Azt járod, próbálj letérni :))))

Azt sehol sem tanultam, hogy a guga feljelentése egyenes út a polgárháborúhoz, de oda se neki. Önkritika is akad, de az sem releváns az előzőekkel kapcsolatban :)

Idézet

#102839 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 25. 19:33

Azt sehol sem tanultam, hogy a guga feljelentése egyenes út a polgárháborúhoz, de oda se neki. Önkritika is akad, de az sem releváns az előzőekkel kapcsolatban :)

Már értem :) hogy miért figyelmeztetnek sokan, s utalnak rá, hogy hanyagoljam a HWSW fórumot. Negatív energiák, rosszindulat, legszívesebben megölnétek, elpusztítanátok :) inkább egymást, mert egyik okosabb, mint a másik, egyik tanultabb mint a másik, egymást öljétek, magatokra hagylak benneteket :) legfaszább, már a hwsw is hírhedt lett a fórumokon, hogy belterjes gecik ölik egymást :)

#102840 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:41

Darazsak ölik egymást lezárt befőttes üvegben :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5140
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.