The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2018. 05. 17. 12:39
5.
Majd felvivén őt az ördög egy nagy magas hegyre, megmutatá néki e föld minden országait egy szempillantásban,
6.
És monda néki az ördög: Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom;
7.
Azért ha te engem imádsz, mindez a tied lesz.
Elküldve: 2018. 05. 17. 12:41
Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:35
.
.
Lefordítom akkor magyarról magyarra...
Miből gondolod, hogy amit te 'tudsz' az az igaz?
És miért mondod, hogy ezekre te magad jöttél rá, amikor egyértelmű, hogy a youtube-ról és hasonlókból táplálkozol?!
A nyitottságoddal nekem nincs semmi bajom, de ezek nem a saját felfedezésid, hanem ezek a számodra elfogadható/szimpatikus gondolatok, amiket innen-onnan beszipkáztál és most már a magadénak tudod...
Elküldve: 2018. 05. 17. 12:45
Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:10
Sejtem hogy mire gondolsz.. Én magam nem vagyok történelemben jártas.
De ha nem jártál nagyon iskolákba, akkor honnan veszed, hogy ott mit tanítanak és mire alapozod ezt a magas számot?!
Elküldve: 2018. 05. 17. 12:53
Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 17. 13:41
Miből gondolod, hogy amit te 'tudsz' az az igaz?
És miért mondod, hogy ezekre te magad jöttél rá, amikor egyértelmű, hogy a youtube-ról és hasonlókból táplálkozol?!
A nyitottságoddal nekem nincs semmi bajom, de ezek nem a saját felfedezésid, hanem ezek a számodra elfogadható/szimpatikus gondolatok, amiket innen-onnan beszipkáztál és most már a magadénak tudod...
Ugyanezt megkérdezhetem tőled is, hogy amit a világról hiszel, honnan tudod, hogy igaz? Eleve honnan szedted össze? Egy helyről, vagy innen-onnan?
Mióta lett a YT egy szenny hely? Már tegnap felvázoltam, hogy vannak előadók, elmennek országszerte, és van, aki rögzíti, majd feltölti. Pap Gábor pl. mióta YT-os? Elismert professzor, aki egyetemeken tart előadást. Csak egyeseknél kiveri a biztosítékot, mert homlok egyenest mást mond, mint amit az MTA vagy az oktatás diktál.
De olvasok könyveket, olvasok hírportálokat, ami nem központilag vezérelt, stb.
S olvasok Bibliát, ismerem Istent s ugyanaz a lélek van bennem, mint Istenben. Ez már azért is előny, mert Istent nem lehet átverni, Ő tudja mi az igaz. Mivel bennem csak rész szerinti ismeret van, 12 részre van osztva, hogy senki fel ne fuvalkodjon önmagában, ahogy a Sátán is tette, így ha mindent nem is, de nagyjából sikerül kiszűrnöm, hogy mi igaz és mi nem.
Bennem élő lélek van, mert nincs a lelkemben bűn, s 1998-ban üdvösséget kaptam, ahogy írva van az igazság a bűntől megszabadít. Nincs már semmi bűnöm, így Isten szent lelke van bennem. De ez már olyan, mint ha bárki fölé helyezném magam. Erről nincs szó, csak pl. ha nekem megszületett a 2 fiam, már mindkettő a nevemet hordja és hozzám tartoznak, s ezen semmi és senki nem tud változtatni.
Eleve tárgyi bizonyíttéként ott a beavató szentkoronánk, elég meghallgatni róla egy előadást Pap Gábortól, aki művészettörténész, hogy mit üzennek a rajta található jelképek. Padlót fogsz azonnal tőle.
Elküldve: 2018. 05. 17. 12:59
Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:53
Mióta lett a YT egy szenny hely? Már tegnap felvázoltam, hogy vannak előadók, elmennek országszerte, és van, aki rögzíti, majd feltölti.
Látom nem értessz.. Én nem tudom, hogy amiket történelemórán tanultam az mennyire igaz, pont ezért kérdezem tőled, hogy te miért vagy ilyen magabiztos abban, hogy amit te 'tudsz'/hallottál az az..
Én sosem mondtam, hogy egy szenny hely. Csak max annyit próbálok sugallni, hogy helyén kéne kezelni az ott láttott/hallottakat és nem kéne úgy beállítani ezeket a gondolatokat, mintha kb az összes a te fejedből pattant volna ki.
Szerkesztette: chris77 2018. 05. 17. 12:59 -kor
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:02
Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 17. 13:45
De ha nem jártál nagyon iskolákba, akkor honnan veszed, hogy ott mit tanítanak és mire alapozod ezt a magas számot?!
Kitől ered a mondás, hogy amelyik népnek nincs múltja, annak jövője sincs?
Persze, hogy az oktatás arra épül, hogy eltüntessék a valódi múltat az igazságot, mert akkor egy közvetlenül Istenhez tartozó nép, aki arra hivatott, hogy Isten igazságát tanítsa más népekkel és gyógyítson, vagy megmutassa Isten kegyelmét, akkor egy engedelmes, balfasz népséget nyernek, akik képesek 3 műszakban tolni brutto 120-ért és gyengék, egészségtelenek, s beérik esténként a zéjjel nappal Budapesttel meg az okostelefon nyomogatásával.
Ha ez a jelenlegi magyarság képes lenne felismerni a saját múltját, soha többet nem mennének el választásokra és a tévét sem kapcsolnák be, mert tisztában lennének az erejükkel s meglenne a hitük Isten irányában. De egyelőre a szabadkőművesek rabjai, s elhiszik, hogy bármelyik választásnak tétje van. S mindegy, hogy kinek milyen cége van vagy mennyire gazdag.
Van méhész és méh. Mindegy mennyi mézet parkolt össze magának, bizonyíték erre a Questor, nincs felelős és nem is lesz.
Argentínában is csak szabadkőművesek uralkodtak, ott is bezártak a bankok és az emberek törtek, zúztak, gyújtogattak. Másnapra mindenkinek pontosan ugyanannyija volt. Semmije, pedig előtte még létezett brutálisan gazdag és nagyon szegény.
Ha egy bank bezár, hiába mész oda kalimpálni, hogy hol a pénzed.
Questorosok is kimentek napokig üvöltözni, aztán rájöttek, hogy így jártak.
Na ezek a szabadkőművesek, te szépen termelsz mézet, s azt hiszed a tied. Aztán jön a méhész és mindent kiperget.
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:07
Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 14:02
Persze, hogy az oktatás arra épül, hogy eltüntessék a valódi múltat az igazságot, mert akkor egy közvetlenül Istenhez tartozó nép, aki arra hivatott, hogy Isten igazságát tanítsa más népekkel és gyógyítson, vagy megmutassa Isten kegyelmét, akkor egy engedelmes, balfasz népséget nyernek, akik képesek 3 műszakban tolni brutto 120-ért és gyengék, egészségtelenek, s beérik esténként a zéjjel nappal Budapesttel meg az okostelefon nyomogatásával.
Ha ez a jelenlegi magyarság képes lenne felismerni a saját múltját, soha többet nem mennének el választásokra és a tévét sem kapcsolnák be, mert tisztában lennének az erejükkel s meglenne a hitük Isten irányában. De egyelőre a szabadkőművesek rabjai, s elhiszik, hogy bármelyik választásnak tétje van. S mindegy, hogy kinek milyen cége van vagy mennyire gazdag.
Van méhész és méh. Mindegy mennyi mézet parkolt össze magának, bizonyíték erre a Questor, nincs felelős és nem is lesz.
Argentínában is csak szabadkőművesek uralkodtak, ott is bezártak a bankok és az emberek törtek, zúztak, gyújtogattak. Másnapra mindenkinek pontosan ugyanannyija volt. Semmije, pedig előtte még létezett brutálisan gazdag és nagyon szegény.
Na ezek a szabadkőművesek, te szépen termelsz mézet, s azt hiszed a tied. Aztán jön a méhész és mindent kiperget.
Látod? Erről beszélek.. Csak kiszínezve hajtogatod tovább mások gondolatait..
A bibliásosaidtól is kiráz a hideg.
Annyira látszik, hogy kb copy-paste..
Szerkesztette: chris77 2018. 05. 17. 13:08 -kor
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:07
Végül is valakiket lecsuktak, de a csalós biznisz az mindenhol ilyen. Te is megcsinálod, hogy időnként nem kapsz pénzt vagy nem fizetnek, nehh?
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:10
a magyarságnak semmi köze az istenedhez
hülye balfasz szektás
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:13
Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 14:07
Osztrák meló? Az kirándulás volt
No meg ebben a pillanatban is van Magyarországon rabszolga, akinek elveszik a nyugdíját és a fészerben tartják bezárva és minden nap dolgoztatják.
Csak még nem találtak rá, de elég sűrűn derül fény ilyen tettekre.
A Questor kicsit más, mert lehet, hogy valakit lesitteltek, de az a kibaszott sok pénz hol és kinél kötött ki? Vagy, akit lesitteltek az ha kijön és leülte akkor az Övé? Mert valahol kikötött az a pénz. Elfagyizta?
Ez olyan téma, mint a kokain. Mázsa számra érkezik, néha elfognak egy-egy futárt, de ki fogyasztja? Mert nem egy teszkós termék, csak olyan vásárolhatja meg rendszeresen, akinek vastag a pénztárcája.
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:15
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:29
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:46
Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 14:29
A magyarságnak az élete ugyanaz nagyban, mint kicsiben Jézusé. Csak a filmet kellett volna megnézned, amit linkeltem. 2X-es sebességen is élvezhető, mert az előadó beszéde lassú, ellenben kristálytiszta igazság és valóság hangzik el benne.
A magyarság még létezik, de jelen helyzetben már látványosan vége. A fél ország külföldön van, a másik felének meg elég olyan problémát okozni, amivel egymást ölik. Az UNIO fenyeget bennünket a politikai helyzet miatt, hogy itt nincs demokrácia. De a hazai politikusok az UNIO megrendelésére hajtották ezt végre. Akiket látsz a plakátokon csak marionett bábuk. Akik valóban döntenek az országunk sorsa felől, soha nem fogod őket látni. Mint, ahogy kilakoltatásnál sem az van jelen, aki rányomta a pecsétet.
A magyar népnek el kell pusztulnia testileg, hogy lelkileg feltámadjon.
A halak korszakának a végén járunk, s következik a vízöntő, már írtam, hogy honnan származik a fejétől bűzlik a hal. A legdurvább korszak következik az emberiség történelmében. A magyarság történelmében pedig Trianont befejezik, mert az csak a kezdet volt.
Hány cikk leírta már, hogy Magyarország sorsa az uniós pénzektől függ. Az eu folyamatosan fenyeget bennünket, stb. Nem áll össze a kép?
Megvonják, s utána? Sőt nem csak megvonják, hanem mondjuk visszakövetelik. Az a rengeteg pénz mind a politikusoknál de inkább a strómanoknál landolt, nem nálam, s nem nálad, de a magyar nép fogja visszafizetni vagy csődbe menni végleg.
A vízöntő korszak Jézus visszatérése és az 1000 éves uralkodása, amiről Hitler álmodott.
Kicsit messze van, de már érezhető, hogy kezdődik a globális háború és összecsapnak az erők.
A háború mindig is nagy buli volt az anyagi befektetőknek és szükséges is. Magyarországon kb. 50 évente van háború.
Ki lehet számolni, hogy mikor jön a következő.
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:46
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 17. 14:36
Nem bántás, vagy személyeskedés, de a formáját elnézve nem esélytelen, hogy a valódi nagypapi egy Kaukázuson túlról háborúzni ideszakadt ogre lehetett, szokásuk volt a családok nőtagjainak "udvarolni", miközben végigverték az enemy-t az országon.
Idézet
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:48
Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 14:46
A magyarság még létezik, de jelen helyzetben már látványosan vége. A fél ország külföldön van, a másik felének meg elég olyan problémát okozni, amivel egymást ölik. Az UNIO fenyeget bennünket a politikai helyzet miatt, hogy itt nincs demokrácia. De a hazai politikusok az UNIO megrendelésére hajtották ezt végre. Akiket látsz a plakátokon csak marionett bábuk. Akik valóban döntenek az országunk sorsa felől, soha nem fogod őket látni. Mint, ahogy kilakoltatásnál sem az van jelen, aki rányomta a pecsétet.
A magyar népnek el kell pusztulnia testileg, hogy lelkileg feltámadjon.
A halak korszakának a végén járunk, s következik a vízöntő, már írtam, hogy honnan származik a fejétől bűzlik a hal. A legdurvább korszak következik az emberiség történelmében. A magyarság történelmében pedig Trianont befejezik, mert az csak a kezdet volt.
Hány cikk leírta már, hogy Magyarország sorsa az uniós pénzektől függ. Az eu folyamatosan fenyeget bennünket, stb. Nem áll össze a kép?
Megvonják, s utána? Sőt nem csak megvonják, hanem mondjuk visszakövetelik. Az a rengeteg pénz mind a politikusoknál de inkább a strómanoknál landolt, nem nálam, s nem nálad, de a magyar nép fogja visszafizetni vagy csődbe menni végleg.
A vízöntő korszak Jézus visszatérése és az 1000 éves uralkodása, amiről Hitler álmodott.
Kicsit messze van, de már érezhető, hogy kezdődik a globális háború és összecsapnak az erők.
A háború mindig is nagy buli volt az anyagi befektetőknek és szükséges is. Magyarországon kb. 50 évente van háború.
Ki lehet számolni, hogy mikor jön a következő.
Köszi, de nen érzem, hogy forráskritika nélkül kellene beszopnom bármit is a jútúbról, csak azért mert neked szimpatikus tartalom, és kinevezted kristálytiszta igazságnak.
Idézet
Elküldve: 2018. 05. 17. 13:53

Súgó
A téma zárva.