HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 808
  • 809
  • 810
  • 811
  • 812
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#16181 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:41

Idézet: gyurlaci - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 20:39

Szerintem addíg dzsonszi majd dajkálja.
A lényeg hogy jó helyre kerüljön. ;)

csajénak is kéne,de albiba nem akarja...
küldtem neki a képeket, sztem 5 percig hüppögött a gép előtt hogy nem lehet az övé  :Đ
egyedüli baj, hogy megnőnek. Ha ilyen kis cuki maradna évekig akkor bevállalnám én is.
szomszéd dögei bazzeg akkora nagy buflálok hogy hihetetlen. én nemtom mivel eteti bakker,de mindegyik kb akkora mint a Midi PC torony.

Szerkesztette: blueboi69 2009. 06. 01. 20:44 -kor

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#16182 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:52

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 21:21

anyukámnak kéne, de nem tudom most levinni somogyba, szal felejtős

Leviszem én, ha csak ezen múlik, anyukának biztos jó lenne, mert nagyon élvezi a kis szaros a törődést, és nagyon kötődős típus, lerázni is alig lehet  :cool:

A lényeg, ahogy Gyurlászló mondja, hogy jó helyre kerüljön.

Blue: Amúgy mire megnő, már annyit bohóckodik neked, hogy úgy a szívedhez nő, hogy a háklijait is megbocsátod neki. :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#16183 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 01. 20:54

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 21:41

egyedüli baj, hogy megnőnek. Ha ilyen kis cuki maradna évekig akkor bevállalnám én is.

Injekciózd őket alkohollal, tuti nem nőnek meg. Ráadásul még okosabbak sem lesznek nálad.  :Đ

#16184 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:55

küldtem neki a képeket, sztem 5 percig hüppögött a gép előtt hogy nem lehet az övé  :Đ
szomszéd dögei bazzeg akkora nagy buflálok hogy hihetetlen. én nemtom mivel eteti bakker,de mindegyik kb akkora mint a Midi PC torony.

Amúgy albiba se rossz. Most is azonnal felismerte az almot, amint be lett rakva elkezdett kapirgálni. Nehányszor még be kell rakni manuálisan, azután megy magától, ha dolga van. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#16185 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:58

Szerintem biztos kényeztetik mint anyád téged.
Te is akkora nagy marha vagy mint egy ezüsthátú hím gorilla.
Igaz azért annyira  nem vagy intelligens. :omg:

#16186 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:05

Akkor most kollektive bekaphatjátok a brokit :kma: :szijjatokle:

Kép
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#16187 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:13

Ha már macskatéma: az eddigi kisfekete (már nem kicsi) közbe úgy megnőtt, hogy el se hittem. De mivel minden nap látom, fel se tűnt. Akkor döbbentem rá, mikor gondolt egyet, és nekiugrott a szomszédból átjáró agresszor kandúrnak. Eddig bölcsen kikerülte, meg amúgy is nagyon haverkodós. Most már viszont, úgy döntött, hogy a kert meg a terasz az ő területe, és mivel még bőven növésben van, viszont már most akkora mint a másik kandúr ez úgy néz ki így is lesz. Lassan utóléri méretben mindenki által szeretett Mátrixot, viszont őt meg tiszteli, és ha kap tőle a fejére, akkor behúzza a farkát, és arrébb megy.  :cool:

Idézet

#16188 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:17

Na lehet el tud menni csajé faterjához. Ott van egy kisméretű kuty, de az is nagyon okos, nem fogja bántani. Az ember meg egyedül lakik,biztos szeretné a kis vakarcsot. Meg általában fél napot otthon van,mer olyan a munkahelye.
Csajénak se az alommal van a baja, hanem hogy micsinál szegény egész nap egyedül. Meg a többi lakótárs nem örülne neki.  :(
BMWパワー
Kép

#16189 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:55

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:17

csajé faterjához

Azért remélem hogy holnap nem grammatika szigorlatod lesz.
Esetleg klasszika-filológia?
Szívni meg szíjjon le pola.
Úgy is egy platformon vagytok. :omg: 

#16190 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:59

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:17

Na lehet el tud menni csajé faterjához. Ott van egy kisméretű kuty, de az is nagyon okos, nem fogja bántani. Az ember meg egyedül lakik,biztos szeretné a kis vakarcsot. Meg általában fél napot otthon van,mer olyan a munkahelye.
Csajénak se az alommal van a baja, hanem hogy micsinál szegény egész nap egyedül. Meg a többi lakótárs nem örülne neki.  :(

Addig támadja a többi lakótársat  :Đ

Mondjuk épelméjű ember nem tud anélkül ránézni úgyse, hogy ne akarná dédelgetni :cool:

De mehet felőlem faterhó is, ha a kutya tuti haverkodós és vigyáz a vakarcsra.  :cool:

Idézet

#16191 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:19

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 21:06

Krvra nem egykutya, neked persze, aki baszol adót fizetni, télleg mindegy. De annak aki fizet, annak nem mindegy, baszodalássan, hogy mennyi államadósságot halmoz fel végül az ippeg hatalmon lévő tolvajbanda, és a többi és a többi.

Ez a "nem fizetsz adot" hulye szoveg. Egyreszt evekig fizettem, pont azert hagytam abba, mert nem lattam ertelmet. Most se latom. Masreszt meg abbol a szempontbol erint, hogy asszony fizet. Nem is keveset, es o sem latja semmi ertelmet, mert havi tobbszazezer forintert az ember azert ugy elvarna valamit. Na mindegy, kar volt hozzapiszkalniuk az EVA-hoz, jovore mar a szlovak allamkasszat fogja gyarapitani.
Harmadreszt meg lehet, hogy nem fizetek adot, de nem is kerek es kapok tamogatast az allamtol semmilyen formaban. Ha csak ennyit megtenne minden egyes ember ebben az orszagban, mar joval elorebb jarnank...

#16192 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 21:59

Addig támadja a többi lakótársat  :Đ

Mondjuk épelméjű ember nem tud anélkül ránézni úgyse, hogy ne akarná dédelgetni :cool:

De mehet felőlem faterhó is, ha a kutya tuti haverkodós és vigyáz a vakarcsra.  :cool:

Há egyértelmű, hogy nagyon cukorfalat. Anyám nem épelméjű különben jönne ide. :)
Csak náluk egész nap üres a lakás, szegény cic unalmába felborítaná az egészet  :rolleyes:

Faternál meg jó helye lenne. Remélem összejön. :)
BMWパワー
Kép

#16193 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:29

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 20:01

Lopnak es hazudnak, nem azert, mert odakerultek, hanem azert kerultek oda, hogy megtehessek.

azért a sok fosozáson kívül kiesik valami néha a te szádból is, ami nagy igazság-
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#16194 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:32

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:19

Ez a "nem fizetsz adot" hulye szoveg. Egyreszt evekig fizettem, pont azert hagytam abba, mert nem lattam ertelmet. Most se latom.

Akkor most nem fizetsz. Nekem egy kollégám van, aki nem adózik évek óta, de meg is mondta, hogy nem veri a nyálát, hogy ezt vagy az amazt elvárna a valahogy.

Többi meg részletkérdés, én ügyfelem is elvárna évi 10k-ért 24 órás nonstop supportot, oszt neki sem tetszik, meg nekem sem, ilyen az élet.
Make love not Wor.

#16195 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:32

Idézet: avman - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:29

azért a sok fosozáson kívül kiesik valami néha a te szádból is, ami nagy igazság-

Csak olyasmi, ami mar egy ovodas szellemi szintjevel is siman eszreveheto, ha korulnez az ember.

#16196 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:32

de meg is mondta, hogy nem veri a nyálát, hogy ezt vagy az amazt elvárna a valahogy.

Na, ez igy korrekt. En se varok el semmit, es mivel ez egy csodalatos orszag, hat meg is kapom :cool:

#16197 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:36

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:32

Csak olyasmi, ami mar egy ovodas szellemi szintjevel is siman eszreveheto, ha korulnez az ember.

jóvan bazmeg, de én még ezt sem néztem volna ki belőled  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#16198 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:37

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:34

Na, ez igy korrekt. En se varok el semmit, es mivel ez egy csodalatos orszag, hat meg is kapom :cool:

valld be, ide meg csak a faszért a szádba jársz...  :Đ  és meg is kapod...  :Đ

#16199 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:41

Idézet: avman - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:36

jóvan bazmeg, de én még ezt sem néztem volna ki belőled  :Đ

Ez azert van, mert csokott vagy :kma:

#16200 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:42

Idézet: avman - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:37

valld be, ide meg csak a faszért a szádba jársz...  :Đ  és meg is kapod...  :Đ

Telleg? Kitol? Nekem nem tunt fel :D
En azert jarok ide, mert marha jol szorakozom, ha ki vannak ram akadva a nepek :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 808
  • 809
  • 810
  • 811
  • 812
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.