Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 18:13
Leirtam mar elobb is, nem az adozas ellen vagyok, hanem a rablas ellen, amit adoszedes cimen csinalnak. A hatekonysagrol meg nem vagyok meggyozodve. Asszony eddig (jarulekokon kivul) havi tobbszaz ezer forintot adott az allamnak. Januartol meg egy forintot se. Szerinted ez mekkora hatekonysag? Es minel inkabb emelik az adot, annal tobben fognak kiskapukat keresni vagy itthagyni az orszagot.
Nem mondom, hogy mindenki becsuletesen befizetne, de joval tobben, mint most. Nagyon sok ember kenytelen sumakolni, kulonben nem elne meg. Amugy meg elottunk a peldak, most se tudok mast felhozni: levittek szlovakoknal is, romanoknal is, megis tobb a bevetel. Nalunk miert lenne akkor mas? Szidjuk oket, megis rosszabbak lennenk naluk?
Ezt honnan szeded, milyen info? Hany kint elo ismerosod van, akitol ilyesmit hallasz?
Mert nekunk van jopar, es kurva tisztessegesen fizet mindegyik, eszebe se jut csalni meg trukkozni, mert minek? Megmarad neki annyi, ami boven eleg...
De ehhez kene egy olyan apeh, aemelyik nem csak a kicsiket fingatja, hanem modszeresen vegigmegy mindenkin. Akkor nem lenne olyan, hogy becsodol hirtelen 3-4 milliard ft be nem fizetett ado utan.

Súgó
A téma zárva.