Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 18:29
Na most jól figyelj, jó helyre keveredtél, csak a szöveged rossz. Megmondom miért, egyrészt a sipogásra nem vevő senki, evvan, tudomásul kell venni.
Én is voltam már kibaszott geci helyzetben, mégsem kürtöltem vele a topikot.
Ez nem másról szól, mint a túlélésről. Ilyen helyzetben a fasse kíváncsi más gyengeségére. A sperma mikor elindul, csak a petesejtet nézi, arra törekszik, hogy ő legyen az első. Mindegy, hogy milyen technikát vet be, minden megengedett, ez az élet. Utána nem kell neki magyarázkodni, mert a többi elhullik, meghalt, vége, ő születik meg, őt hordja ki az anyja a hasában, és nem tartozik magyarázattal senkinek, hogy jaj de hát miért kellett úgy fellökni a másik spermát?
Ki a faszt érdekel??? Halott, én meg itt vagyok, s élek.
Na, most leegyszerűsítem neked. Ha hiszed, ha nem, vannak nálad rosszabb helyzetben emberek. Neked egyelőre a faszodra van gondod. Nekem pl. itt van két gyerek, s már 12 éve munkanélküli vagyok (hivatalosan).
De nem hallottál még sipogni, meg panaszkodni, hogy jaj ez, jaj az.
Sőt, én inspirálok másokat.
Én kifejezetten örülök a válságnak, meg annak hogy egyre szarabb helyzetbe kerülnek az emberek, sőt, remélem, hogy még mélyebbre süllyednek.
Megmondom miért, úgy hívják, hogy elválik a szar a májtól.
Aki életképes, erősebb lesz, aki meg silány termék, az mehet a faszomba.
A válság arra jó, hogy mozgósítsa az ember az eszét, ösztönözve van, hogy túlélje, már ha számít. Mert, ha beéred annyival, hogy elsipogod a lelked fájdalmát, valaki megsimizi a buksidat, és marad minden a régiben, akkor megérdemled a sorsod.
Holnap azt szeretném hallani tőled, hogy miként oldottad meg az aznapi problémád (sipogás helyett)
Hja, lehet félreérteni, de nem arról van szó, hogy nem vagyok irányodba empatikus, vagy leszarlak, hanem ha elbuksz, elbuktok, azt szarom le.