HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#401 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:23

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:21

Annyira nem gyakran, de ha igen, esetenkent eleg sokan jonnek, nem art, ha van tobb hely.
Dolgozora meg Neked lehet felesleges, nekem nem. Jelenleg 10 nm-es, van ket asztal geppel, meg egy halom konyvespolc, es bakker olyan szuk resen tudok csak idejutni a gepemhez, hogy csak oldalazva ferek at. Na ezeket szeretnem egy eletre elfelejteni a hazban...
Felretenni meg felre kell, mert a nyugdijat, amit allam bacsi fog adni, ha eljon az ido, lofaszra sem eleg :mad:

Nemtom, nálunk baromi sok hely, van ehhez képest. a bútorok a falak mentén vannak, igy középen van egybe légér.
szarul van berendezve a szoba akkor, nem pedig a hely kicsi :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#402 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:25

Nagyzási hóbort on :D
Mondjuk munkanélküliként ugyhogy hivatalosan állásod sincs nyugodtan vegyél nagy házat max rádszál az apeh hogy miböl van.Mostanába ugyanis ezt is nézik ezerrel.

Szerkesztette: djculture 2009. 01. 04. 23:26 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#403 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:26

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:02

pola: medence meg duplabeállós garázs meg konditerem nem lesz?
múltkor még aszontad,hogy a 10fős moziterem is mennyi mert nem is tudnál meghivni annyi embert, mostmár a 40nm nappali kell a vendégeknek meg 2 vendégszoba?

Medence nem kell :fear:
Volt egy keco, majdnem megvettuk tavaly, 36m, kurva szep kivul-belul, 230 nm, csak eppen volt - azaz meg most is van - egy medence a kertben, valami automata, meg masszirozos, egyiptomi kirakasos (fingom sincs, ez mit jelent) csoda. Namost tulaj szerint a haz ertekeben 6-8m csak ez a medence. Hat tudod ki a faszom fog ennyit fizetni azert, hogy a kutya furodjon benne nyaron? :omg:
Mondjuk neki, ha elviszi magaval, es levonja az arat, megvesszuk, de nem tetszett neki :nevet:
Duplabeallos garazs mondjuk nem art, konditerem minek, dagadt vagyok, mar az is maradok :D
Bocsi, de kulonbseg van akozott, hogy hany vendeg van, meg hany johet be a moziszobaba :smoker:
Nem egy olyan ismerosunk van, aki azzal elront barmit, hogy csak ranez, na ilyen embereket nincs kedvem a kozelebe vinni :omg:

#404 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:27

Ja, meg Pola.

Neked elég venni egy 100nm-es, 2.5 méter belmagasságú házat, mert olyan kis seggdugasz vagy, hogy simán begalériázhatod a jobb helykihasználás és kisebb költség érdekében :Đ

Tessék, spórolok neked :idea:

Szerkesztette: Tiga 2009. 01. 04. 23:28 -kor

#405 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:28

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:07

Aztán mégis egy jégvermet sikerült venni :Đ

Pola, magyarán egy hatalmas szarban akartok lakni, ahol igaz egy sámlin, de a 1080p-s kivetítőt nézed :omg:

guga, hokegylie neked már luxusfotel lenne :confused:

Ja, nyar vegen :rolleyes:
Nyugi, mi is tavasszal meg nyaron fogjuk hirdetni :omg:

Nem szarban, egy nagy hazban, amit nem kivanok tobb tizmillas agyoncicomazott butorral teleramolni.
Latom nem tudsz kulonbseget tenni egy hokedli, egy 80e-s kanape meg egy felmillas bor ulogarnitura kozott.

#406 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:31

Nemhát, mivel most is csak egy zongoraszéken ülök :omg:

#407 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:32

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:25

Nagyzási hóbort on :D
Mondjuk munkanélküliként ugyhogy hivatalosan állásod sincs nyugodtan vegyél nagy házat max rádszál az apeh hogy miböl van.Mostanába ugyanis ezt is nézik ezerrel.

gondolom asszony nevén lesz.

Érdekes arrafelé ócó minden. Itt pesten egy 100-120nm-es ház, kis kerttel, simán 30-40milla, budán meg nem is akarom tudni...
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#408 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:32

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:16

Na akkor, gázár. Én úgytom,hogy 130ft körül van 1köbm. Akkor az naponta 1500ft kb, 30*1500 az 45000. és akkor nem fizettél villanyt, vizet-csatornát, kukát. Pláne,hogy te fázuós vagy, tuti nem úszod meg ennyiből és melegvizet is kell csinálni valahogy.

45e, gondolom ezt akkorra szamoltad, amikor megy a futes, azaz telen.
Na, mivel telleg fazos vagyok, legyen tobb. 55-60e mondjuk, az mar tuti eleg, es akkor vagyunk ott, mint most, 18-19 fok es 53nm.
Ja, es termeszetesen a 3800-as kozos koltsegben semmi sincs benne, kiveve a lepcsohaz vilagitasat. De ennyi. Kulon fizetunk a lepcsohaz takaritasaert, az aramert, a vizert es csatornaert, a szemetszallitasert, mindenert. Na, errol beszelek, amikor azt mondom, hogy egy 200 nm-es haz rezsijet siman ki lehet annyi penzbol fizetni, amennyit mi itt fizetunk. BP-en kurva olcso a rezsi, ezt azota nagyon jol tudjuk, miota eljottunk onnan :rolleyes:

#409 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:20

Hát gyereked úccse lesz, kárba meg nemenjen már a sok felhalmozott vagyonka :nevet:

Nem megy karba, asszony siman tulel gondolom 30-40 evvel minimum :cool:

#410 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:34

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:22

Bzmg ez a műsor neve és nem csak az mtv-n adják. Én mondjuk anno dc-ről vadásztam le őket, tv-t én sem nagyon nézek.

Kurva izgalmas lehet amcsi celebek kerojat nezegetni :omg:

#411 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:35

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:25

Igy van, nem veletlenul nem fogok ilyen marhasagot elkovetni :cool:

#412 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:38

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:32

gondolom asszony nevén lesz.

Érdekes arrafelé ócó minden. Itt pesten egy 100-120nm-es ház, kis kerttel, simán 30-40milla, budán meg nem is akarom tudni...

Egy haverom szintén feketemelózik butyizik vett egy uj bmw-t kb fél éve most jött az adórevizoroktól egy papir hozzá hogy ugyan számoljon már be hogy miböl van ha nem fizetett egy árva peták a adót se a jövedelme után.Ő tölle tudom elővették az összes családtagját nem szaroznak adócsalás büntett meg minden mert nem tudta bebizonyitani hogy miböl vette ugyanis a családtagokat is nézik jövedelmüket meg minden.Nagyon vigyázni kell ezekkel a dolgokkal az állam most szarba van minden kis szabálytalanságra ugornak.

Szerkesztette: djculture 2009. 01. 04. 23:39 -kor

Hádédész..

#413 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:38

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:27

Ja, meg Pola.

Neked elég venni egy 100nm-es, 2.5 méter belmagasságú házat, mert olyan kis seggdugasz vagy, hogy simán begalériázhatod a jobb helykihasználás és kisebb költség érdekében :Đ

Tessék, spórolok neked :idea:

Te, mar Guga is nagyon ego, hogy ezzel jon allandoan, mert jobbat nem tud, de hogy Te is ekkora paraszt vagy, az meglepett :Đ
De semmi gond, Neked is csak azt kivanom, hogy annal nagyobb oromod, hogy jo nagy allatnak nottel meg, soha ne legyen :cool:

#414 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:39

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:38

Egy haverom szintén feketemelózik butyizik vett egy uj bmw-t

Hat ne haragudj, de haverodnak se volt ki mind a negy kereke, es kivetelesen ezt nem arra ertettem, hogy bejemvet vett :Đ
Hogy lehet ekkora marhasagot csinalni...

#415 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:43

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:39

Hat ne haragudj, de haverodnak se volt ki mind a negy kereke, es kivetelesen ezt nem arra ertettem, hogy bejemvet vett :Đ
Hogy lehet ekkora marhasagot csinalni...

Hát hiába vette volna meg akaármelyik rokon nevére azokat ugyanugy előhozták volna mert nem volt ilyen szintű vagyongyarapodásuk.Apehnál meg megvan minden jövedelmed igy rögtön látják az adórevizorok és bingó.De majd rájösz..Pláne ha még van egy rosszakaród is ugye akkor garantált :Đ

Szerkesztette: djculture 2009. 01. 04. 23:44 -kor

Hádédész..

#416 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 23:52

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 0:43

Hát hiába vette volna meg akaármelyik rokon nevére azokat ugyanugy előhozták volna mert nem volt ilyen szintű vagyongyarapodásuk.Apehnál meg megvan minden jövedelmed igy rögtön látják az adórevizorok és bingó.De majd rájösz..Pláne ha még van egy rosszakaród is ugye akkor garantált :Đ

Ugy gondoltam, faszert vette meg :omg:
Pontosan tudom, mit meg hogy latnak.
Nekem semmim sincs, munkanelkuli vagyok, van egy hazam, amit mar vagy 5 eve vettem 600e-ert kp-ben (es akkor volt is bejelentett melom, elotte is, utana is), van a Panda, es ennyi. Szamlamon nincs 100e. Szoval ezzel akarmilyen rosszat akar barki, beszivja.
Apam konyvelo, az orszag egyik legjobb adoszakertoje meg szemelyes jobaratom. Nincs mitol felni, ha az ember nem csinal hulyeseget.

#417 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 00:22

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:52

Nekem semmim sincs, munkanelkuli vagyok, van egy hazam, amit mar vagy 5 eve vettem 600e-ert kp-ben (es akkor volt is bejelentett melom, elotte is, utana is), van a Panda, es ennyi. Szamlamon nincs 100e. Szoval ezzel akarmilyen rosszat akar barki, beszivja.

És ha kitalálják,hogy miből tartod fenn a pandát? kötelező, szervizek stb. átmennek megnézni plazma, meg xbox meg stb. Bár mondhatod hogy asszony vesz mindent, max kiröhögnek  :Đ
És ha pokeren van átutalás a bankszámládra, azt nem kérdik meg honnan jött? :confused:
Ez mind addig müxik amig asszony fizuja fedezi mindezt és mondhatod,hogy ő vette.
az is kemény, hogy megmurdelsz ő meg egyedül marad a 300nm-en  :omg: 30évvel csak nem él túl téged, bár lehet megjön az esze és szül két gyereket vmi értelmes apukának  :Đ
BMWパワー
Kép

#418 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 00:27

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 23:33

Nem megy karba, asszony siman tulel gondolom 30-40 evvel minimum :cool:

Ha örökbefogadsz, akkor nem  ;)  :Đ Indiai temetést rendezek neked  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#419 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 05:19

Yorge.
KV fajansz on.
Végigrágtam magam ezen a családi ház témán.
Hát ja.
Házfűtés 10köbméter gázzal.-10°C-ban. ;)
Én már építettem egy 237nm-eset. +100nm egyterü tetőtér.
Itt figyel tőlem srevizavé 150m-re.
Gyorsan eladtam.
Most egy ugyancsak általam épített 140nm-esben lakunk.
A rezsiket számlával tudom igazolni.
Nekem is volt ismerősöm akimek a Dáciája 5l-t fogyasztott. :Đ 

#420 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 07:00

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 1:22

És ha kitalálják,hogy miből tartod fenn a pandát? kötelező, szervizek stb. átmennek megnézni plazma, meg xbox meg stb. Bár mondhatod hogy asszony vesz mindent, max kiröhögnek
És ha pokeren van átutalás a bankszámládra, azt nem kérdik meg honnan jött?
Ez mind addig müxik amig asszony fizuja fedezi mindezt és mondhatod,hogy ő vette.
az is kemény, hogy megmurdelsz ő meg egyedül marad a 300nm-en  30évvel csak nem él túl téged, bár lehet megjön az esze és szül két gyereket vmi értelmes apukának 

Nem erted, de elmagyarazom :)
Panda oket nem erdekli. Honnan tudnak, hogy viszem-e egyaltalan kotelezo szervizekre, tankolok bele, stb. Asszony igenyes testvere a Puntot 4 eves koraban vitte eloszor kotelezo szervizre :omg:
Itt Egomban bukott meg ugy egy vallalkozo (tobb ev utan), hogy nem volt 40e bevetele havonta, megis a ceges kocsiba tobbert tankolt rendszeresen, szamlat kert, elszamolta, es gyanus lett, hogy mibol. Eleve nem maganszemelyekre mennek ra, hanem vallalkozokra, cegekre.
Figyi, regisztralt munkanelkuli vagyok, segelyt nem kapok, megis fizetnem kell az egeszsegbiztositast magamnak, amit latnak is, hisz APEH szamlara fizetek, meg mondjuk elnem is kell, rezsi, stb. De ezzel rohadtul nem foglalkoznak. Ha vennek egy uj bejemvet latod, na az mar tuti feltunne...
Na, ez volt az egyik. Ketto, miert jonnenek ide at? Te, ez itt asszony kecoja, o neven van 100%-ban, itt o lakik, miert jonnenek at ide, hogy megnezzek, en hogy elek? :omg:
Es ha at is jonnek, mert fogjuk ra, hogy itt lakom, miert felteteleznek, hogy a sajat lakasaban levo cuccok nem az ovek, hanem az enyem? Szerinted, ha idejon az APEH, egy olyan lakasba, amihez semmi kozom, es azt mondom a berendezesi targyakra, hogy nem az enyem, hanem a tulajdonose, kirohognek? Nem hinnem...
Legjobb az egeszben, hogy tenyleg asszony penzebol van minden, szal nem hazudnek egyaltalan. Az en kisebb beveteleim elmennek erre-arra, a nagyobbak meg gyulnek egy szamlan.
Errol jut eszembe, Te tenyleg ilyen idiotanak gondolsz, hogy egy magyarorszagi bankszamlara jon a pokerpenz??? :eek:
Nem magyarra jon, sot, nem is europaira. Egyebkent lakossagi folyoszamlat hivatalosan nem nezhetnek meg. Nem hivatalosan persze megnezhetik, de ha ott barmit talalnak, nem kezdhetnek amiatt vizsgalatot, mert hivatalosan ugye nem nezhetik meg :D
De mondom, a szamlam tiszta, mint a patyolat, arra bevetel nem igazan erkezik.
Ha egyedul marad, max eladja a hazat. Miert ne elne tul, en olyan 50-60 kozott elorelathatolag befejezem foldi palyafutasomat, namost noknel 80-90 eves kor (plane nem most, hanem 40-50 ev mulva) nem olyan lehetetlen.
Ja, a masik meg, ne magadbol indulj ki, nem tudom, mit csinaltok a noddel, de nalunk fontos kerdesekben egyetertes van. Nem az van, hogy en nem akarok gyereket, o meg igen, o meg jobban nem akar, mint en :cool:
Szal nem szulne o se nekem, se masnak gyereket.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.