HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2000
  • 2001
  • 2002
  • 2003
  • 2004
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#40021 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:23

Durvulat
KomposztWC

#40022 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2010. 04. 12. 20:23

Durvulat

Kurvulat...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#40023 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2010. 04. 12. 21:30

Kurvulat...

Durr nyulat
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#40024 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: 2-More - Dátum: 2010. 04. 12. 13:46

Nekem annyiban tendál balra a hozzáállásom, hogy onnan legalább nem azt hallom folyamatosan, hogy 89 előtt a rendőrök verték az embereket az utcán és ledaráltak mindenki az andrássyn akin lee farmer volt.

89 előtt volt Lee gatyám, kettő is volt Wranglerem, és Trapperem is. A Népköztársaság útján sűrűn megfordultam.
Soha nem ütött meg rendőr ennyi év alatt.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#40025 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:46

Aki olyanokat ir a jobbikrol, hogy szelsoseges, fasiszta, etc.., az nem beszelt meg jobbikossal, max szelsoseges fasisztaval.
Nem kell mindent elhinni, amit a tv-ben, radioban mondanak roluk megrendelesre.
Nem vizional itt egyik normalis ember sem nagymagyarorszagot, meg dunabalovest, meg mas hasonlo faszsagokat.
Azt szeretnek elerni, hogy minden hataron tuli magyar ugyanolyan elbanasban reszesuljon, mint az adott orszag polgarai.
Ne legyenek semmiben hatranyosan megkulomboztetve.
Azt szeretnek elerni, hogy az idos, vagy akar fital magyar embereket ne lehessen buntetlenul(vagy nevetseges buntetes terhe mellett) kirabolni, megverni.
Azt is szeretnek, hogy ujra legyen mezogazdasagunk, a videki emberek ne dogoljenek ehen.
Ne vessek be az osszes foldet repcevel, mert eppen az unio azt igenyli, ne csinaljanak beloluk szemetlerakotelepeket.
Azt is szeretnek elerni, hogy csak az reszesuljon barminemu allami segelyben, aki valamit be is tesz, vagy tett a kasszaba.
Meg az is jo lenne, ha az ember a sajat hazajaban nem lenne masodrendu allampolgar, ne legyen pozitiv diszkriminacio.
Meg meg sok hasonlo dolgot.:)
Ha ezert valaki azt mondja, hogy fasiszta vagyok, akkor vallalom.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#40026 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:50

Idézet

Soha nem ütött meg rendőr ennyi év alatt.

Ezek szerint nekem nincs soha szerencsem. :-D
Engem utottek a nyolvanas, a kilencvenes evekben is.
Mostanaban pedig egyre tobbet.:)

#40027 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 17:34

Tumor csako, en is szeretlek, meg minden. :-D
4 ev mulva a fidesz a faszban sem lesz.
Mikor rajonnek az emberek, hogy semmi sem valtozik erdemben, csak par latszatintezkedes lesz, de az is csak ovatosan, akkor igen hamar el fogjak zavarni oket a picsaba.
Erre max 2 evet adok, de nem lesz annyi sem, mert addigra az embereknek mar zabalni sem lesz mit.
Az orbanrajongokat csak emlekeztetnem, hogy igen nagy reszben miatta tartunk itt.
Miatta leptunk be a legkedvezotlenebb feltetelekkel az unioba, szetvertek az ipart, a mezogazdasagot.
Ok loptak el tobb tizezer kisgyermekes szulo penzet havonta, amik a mai napig nincsenek kifizetve.
Lehetne folytatni a vegtelensegig, meg vitatkozni is rajta, de nem sok ertelme van.
Ha tenylegesen tenni akartak volna valamit, mar reg megtehettek volna, rengeteg onkormanyzatban eddig is lenyegesen tobb hatalmuk volt, mint a szociknak.
Persze minden kormany ezt csinalta, de ez a szemetlada tett egyedul olyat, amire 56 ota nem volt pelda.
Es ez megbocsajthatatlan.
Mikor kiratta a nepszavazast a hatarontuli magyarsag allampolgarsagarol, nagyon jol tudta, hogy abbol nem lehet jol kijonni, megis szart a kovetkezmenyekre.
En is az eszem helyett a szivemre halgattam.
Ha akkor megszavaztuk volna, akkor a fideszre mar hirbol sem emlekezne senki.
Magyarkodni meg csak a kocsogok magyarkodnak.
Azt a szivedben kell erezni, de ha ez szamodra nem jelent semmit, akkor hiba is koptatom itt ezt a szart.
Meg kicsit terjunk vissza a nacipartra.
Abban toketetesen igazad van, hogy aki vizet iszik, az ne predikaljon bort.
Viszont ok az egyeduliek, akik tenylegesen tenni is akarnak valamit, hogy majd egyszer jobb legyen neked, vagy a gyerekeidnek.
Hogy nincsenek szakemberek alairom, ezert is mondtam, hogy nem biznam rajuk pillanatnyilag az orszag vezeteset.
Sok a balhe, amit nagyreszben a komcsi, libsi media fujt fel.
Most van egy kis idejuk, hogy bizonyitsanak.
Ha maskepp fog tortenni, ok is mennek a levesbe.
De ez ellen mar nem lehet tenni, nagyon sok ember szeme kinyilt, vagy kezd.
Ha azt nezed, hogy nemreg meg csak egy 2%-os part volt, aztan az eu valasztasok idejen mar 10, most meg 17, akkor ez semmikepp nem nevezheto kudarcnak.
Csalasok nelkul nem sok helyen tudta volna megverni oket az mszp.
Tudom, hosszu volt, meg unalmas, meg off, meg a kurva anyam.

Az szépen összeszedett, kurva nagy faszság volt. Biztos nehezebb lehetett megtanulni, mint az Om Mani Padme Hum-ot, de megérte, gondolom mire sikerült, addigra el is hitted. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#40028 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:11

Dzsonszii, en mar 1982-ben kaptam politikai menedekjogot.
Azota most van eloszor olyan helyzet, hogy torvenysertes nelkul is lehet valamit tenni az ellen, amiert akkor eliteltek.
Szerinted betanultam?
Valamit egyebkent nagyon beneztel, en nem vagyok jobbikos, csak rajuk szavaztam, mert nem volt mas alternativa.
Nem jarok joideje tuntetesekre, nem torok-zuzok.
Ezenkivul azon kevesek koze tartozom, akik a szabadidejukban tesznek is azert, hogy egyszer jobban erezzuk magunkat itt.
Egyvalamire azert buszke lehetsz.
Orban kiralysaga alatt te legalabb kapsz hitelt, velem ellentetben. :-D

#40029 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 22:11

Dzsonszii, en mar 1982-ben kaptam politikai menedekjogot.
Azota most van eloszor olyan helyzet, hogy torvenysertes nelkul is lehet valamit tenni az ellen, amiert akkor eliteltek.
Szerinted betanultam?
Valamit egyebkent nagyon beneztel, en nem vagyok jobbikos, csak rajuk szavaztam, mert nem volt mas alternativa.
Nem jarok joideje tuntetesekre, nem torok-zuzok.
Ezenkivul azon kevesek koze tartozom, akik a szabadidejukban tesznek is azert, hogy egyszer jobban erezzuk magunkat itt.
Egyvalamire azert buszke lehetsz.
Orban kiralysaga alatt te legalabb kapsz hitelt, velem ellentetben. :-D

Hitelt? Én már nem szeretnék többet. :)

Nekem elég ha hozzák a 98-02-es szintet kormányzásban. Egyébként nekem nem kell semmi semelyik kormánytól, csak az, hogy ne ilyen dilettáns módon kormányozzanak, mint az elmúlt 8 évben.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#40030 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:24

röffenet
KomposztWC

#40031 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2010. 04. 12. 17:07

inkább beszélgessünk a csajokról. :)

sztem ez fasság
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#40032 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:32

Basszus, az elmult nyolc ev elott ki kormanyzott?
Az elmult nyolc evben kinek a kezeben volt megyei szinten a hatalom 50-60%-a?
Sokkal tobbet tudtak volna tenni helyi szinten, mint a komcsik a parlamentben.
Meg lehetett volna vetozni szamtalan dolgot.
Megtettek?
Szerinted lesz elszamoltatas?
Olyan szintu osszefonodas van, hogy par kishalat sittre vagnak muszajbol, es minden ott folytatodik, ahol a komcsik befejeztek.
Ha adocsokkentes lesz, attol neked jobb lesz?
Szerinted tobb ado fog befolyni?
Ne legyel mar ilyen naiv.
Itt az emberek gondolkodasmodjat kell megvaltoztatni, mert addig semmi nem fog tortenni.
Aki eddig a tobbet nem fizette be, az ezutan a kevesebbet sem fogja, mert az is tobb a semminel.

#40033 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 22:32

Basszus, az elmult nyolc ev elott ki kormanyzott?
Az elmult nyolc evben kinek a kezeben volt megyei szinten a hatalom 50-60%-a?
Megtettek?
Szerinted lesz elszamoltatas?
Olyan szintu osszefonodas van, hogy par kishalat sittre vagnak muszajbol, es minden ott folytatodik, ahol a komcsik befejeztek.
Ha adocsokkentes lesz, attol neked jobb lesz?
Szerinted tobb ado fog befolyni?
Ne legyel mar ilyen naiv.
Itt az emberek gondolkodasmodjat kell megvaltoztatni, mert addig semmi nem fog tortenni.
Aki eddig a tobbet nem fizette be, az ezutan a kevesebbet sem fogja, mert az is tobb a semminel.

Az elmúlt 8 év előtt a gdp arányos adósság 53% volt, a gazdaság szépen bővült, az adósság csökkenő tendenciát mutatott és 2007-es euro céldátummal váltották le őket. Szlovénia szinten voltunk, amikor átadták a stafétát.

Idézet

#40034 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:51

Idézet

Az elmúlt 8 év előtt a gdp arányos adósság 53% volt, a gazdaság szépen bővült, az adósság csökkenő tendenciát mutatott és 2007-es euro céldátummal váltották le őket. Szlovénia szinten voltunk, amikor átadták a stafétát.

Papiron basszus, csak papiron.
Novekedett a gazdasag?
Ne rohogtess.
Azert zartak be europa masodik legybnagyobb, es legmodernebb cukorgyarat, mert erre kaptunk penzt az uniotol.
Azert vertek szet a mezogazdasagot, mert igy anyagilag jobban jartunk rovid tavon.
Azert zartak be a gyarakat, mert az unio azt mondta, hogy inkabb toluk vegyuk, amit addig itthon megtermeltunk.
Most meg lehet nezni az eredmenyet.
Ez persze csak reszben az o hibajuk, mert negy ev mulva lehetett volna maskepp is csinalni, de azok is ott folytattak.
Most sem lesz maskepp.
Mindegy, reszemrol lezartam a temat, mert tenyleg nem ide valo.
Majd egy ev mulva visszaterunk ra valahol.:)

#40035 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 22:15

Olvassatok egy kis kulturat. :-D

http://csillafuck.bl...gu_szuka_vagyok

#40036 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 22:15

Olvassatok egy kis kulturat. :-D

http://csillafuck.bl...gu_szuka_vagyok

Kiélt vén kéjenc fazon írja.
Nők nem használnak ilyen kifejezéseket (pl. fiútej).
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#40037 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 21:32

Megtettek?

Van, aki igen.
Pl. Dr.Tarr Lajos

my webpage
Ez csak egy dolog a sok közül, amit elért.

A cucilista képviselőbrigád támadta is folyamatosan Lajost, testületileg kivonultak az ülésekről, vagy megvétóztak minden épeszű javaslatot.
Kis faluról van szó, sajnos elszigetelt eset. Talán még a monoki polgi volt hasonló figura.

#40038 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 08:19

my webpage

Idézet

E problémák között van a szegénységben tengődő, oly gyakran bűncselekmények áldozatául eső romák integrálásának évszázados kudarca.

Ez látszik kintről nézve.
Talán elhallgató volt a kommunikáció a témáról?

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 04. 13. 08:20 -kor

#40039 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 21:46

Aki olyanokat ir a jobbikrol, hogy szelsoseges, fasiszta, etc.., az nem beszelt meg jobbikossal, max szelsoseges fasisztaval.
Nem kell mindent elhinni, amit a tv-ben, radioban mondanak roluk megrendelesre.
Nem vizional itt egyik normalis ember sem nagymagyarorszagot, meg dunabalovest, meg mas hasonlo faszsagokat.
Azt szeretnek elerni, hogy minden hataron tuli magyar ugyanolyan elbanasban reszesuljon, mint az adott orszag polgarai.
Ne legyenek semmiben hatranyosan megkulomboztetve.
Azt szeretnek elerni, hogy az idos, vagy akar fital magyar embereket ne lehessen buntetlenul(vagy nevetseges buntetes terhe mellett) kirabolni, megverni.
Azt is szeretnek, hogy ujra legyen mezogazdasagunk, a videki emberek ne dogoljenek ehen.
Ne vessek be az osszes foldet repcevel, mert eppen az unio azt igenyli, ne csinaljanak beloluk szemetlerakotelepeket.
Azt is szeretnek elerni, hogy csak az reszesuljon barminemu allami segelyben, aki valamit be is tesz, vagy tett a kasszaba.
Meg az is jo lenne, ha az ember a sajat hazajaban nem lenne masodrendu allampolgar, ne legyen pozitiv diszkriminacio.
Meg meg sok hasonlo dolgot.:)
Ha ezert valaki azt mondja, hogy fasiszta vagyok, akkor vallalom.

Nincs ezzel baj, hogy kűffődi állampolgárság, csak egyet mondj meg nekem: hol húzod meg a határvonalat? Annál, aki szittyamagyar? Vagy annál akinek apja-anyja? Vagy akinek csak az apja? Vagy a nagyapja? Vagy aki beszél magyarul? Mikor is volt trianon? Úgy 90 éve? Számold már ki az cca 4 generáció. Jár ide be full román nevű csávó, aki itt dolgozik, itt él, nem feketéző és aztán hazahordja a mukáttát, viszont jobban beszél magyarul mint én. Akkor azzal mi legyen?

Cigánykérdésben, azért gömbibá, ne viccelj, tudom, hogy vannak vicces részei dzsippókérdésben az országnak, de azért nem kell úgy beállitani a dolgokat, mintha délbronxban lennénk, vagy detroitban. 2 évet jártam a 12.be szaksuliba, át tökön-paszulyon a városban, 2 évet a 13.ba, 4 évet dolgoztam kőbányán, 2 éve dolgozok a hetedik kerületben, és 8 hónapja lakok a nyolcadikban :D Gyalog járok az időm kurva nagy részében, és kurva sokat svarcolok a feketébb területeken is, mint mátyás tér, józsef utca, és társai. Kijáró szervizesként fordultam meg legál és svarc melóm folytán is olyan helyeken, hogy ész megáll. Folyton farmer van rajtam, általában bakancs, volt hátközépigérő hajam, meg voltam billiárdgolyókopasz is, most sörtére nyirtam megint, de soha, egyetlen egy kurva alkalommal azt se mondták he, max az időt kérdezték meg. Egyszer volt olyan, kb 16 éves koromban, hogy odajött egy szakmunkásképzős szentendrén, hogy nem engem akartak e megverni egy hete, mikor ott volt, a haverja meg mondta hogy nem, erre elnézést kért és elballagott.

Persze, van akit minden ok nélkül meggyaknak, kirabolnak. A cigányok többet, a fehérek kevesebbet. De azt is alá kell hogy irjam, hogy kibaszott sok olyan takonygombóc mászkál a városban bazinagy arccal, akinél nem is csodálom, nem kell éjjel a fekete nyolcasba menni arcol 50 rugós dizel dzsekiben, meg nem kell emberkedni, és ezzel már az esetek 80%a puszta észből kikerülhető. A maradék 20%ra meg ott van a szerencse, az sajnos tény. folyt.köv.

#40040 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 08:37

Tumor, baszod ezzel a szöveggel szerintem tök jól meg lehetne vigasztalni azokat, akiknek valakijét egy fél zsák krumpliért agyonverték. :blink:

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2000
  • 2001
  • 2002
  • 2003
  • 2004
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.