Idézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 07:07
Szal ok tudjak, de szerintem olyan ceg, amelyik mukodik mar legalabb 5-6 eve, az legalabb egyszer bele kellett fusson ilyesmibe. Es akkor tanulopenz megvolt, utana mar mentenek viszonylag rendszeresen.
Raadasul ezek a konyvelo, nyenyi meg abev cuccok lofasz helyet nem foglalnak, jelenlegi HDD arak mellett siman lementhetik heti egyszer az egesz melos particiot egy hordozhato HDD-re vagy mittudomain.
Beszélhetek általánosságban is, de most konkrétumot mondok. Cégnél az egyik tulaj büszkélkedett nekem, hogy ő informatikai főiskolát végzett. Azt hinnéd, hogy akkor van fogalma bizonyos dologról, talán tájékozottabb, megfontoltabb, vagy jobban képben van.
Lótúrót, az ilyen hülyével kell küzdenem a legtöbbet, mert okoskodik.
Az eszébe sem jut, hogy jót akarok neki

bonyásít minden megoldást. Minden mondatomra úgy reagál, s hogy azt nem lehetne, hogy? S mond valami fatális ökörséget.
Nem áldoznak a számítástechnikára, és nem is értenek hozzá.
De nem is szükséges hozzá érteniük, legalább valamilyen szinten áldoznának rá. De az alapvető hozzáállás, hogy minél olcsóbban megússzák, s emellett számonkérik a minőséget.
Ma is belefutottam egy jó sztoriba, hosszú leírni is, de címszavakban megpróbálom. Felhívnak egy cégtől, hogy ugorjak ki telepítsek fel egy blokknyomtatót. Jól hangzik, nincs is messze, 5 perc, 2 küvecs.
Ahhamm.
Az egy dolog, hogy nincs hozzá driver, ennyi extrával én sem élhetek

lerántottam a netről oszt huss.
Utána mondják, hogy volna itt egy pinpad is, azt is telepítsem fel. Az is megvan, driver szintén lehúz, huss. Nézek, hogy esetleg még valami? A tulaj nagy ártatlan szemekkel mondja, hogy tulajdonképpen azért kellett nekik, hogy mobil telefont feltölteni, meg ótópálya matrica.
Várjam meg, amíg belépnek a weboldalra és csinálnak egy próbát.
Persze meg sem jelent a weboldal nekik. Címet okésan írták be, ott a help telefonszám.
Namármost elvárná az ember, hogy a help telefonszám végén olyan ember legyen, aki segítőkész, ha már fizetnek nekik. Mondjuk ne azzal nyissunk, hogy uram leszophatnám e, de azért ne is zavarjon el a gecibe.
Elzavart.
Merőmármondta kezdetű, hogy csak explorer alól megy az oldal, ott firefox volt az alapértelmezett.
Okksa explorer, ott sem nyílik meg.
Java hiba.
Megint hívom a fal mellől laposkúszásban a srácot, nehogy megsértsem a pici lelkét, pedig szívem szerint úgy elküldtem volna a kurva anyjába, hogy még a koporsóban is sírt volna. De türelmesnek kellett hogy legyek, mert az elsődleges cél az volt, hogy működjön nekik a weboldal. Srác rögtön mondja, hogy ott van, leírta mailban az instrukciókat nekik. Nézek körbe, hogy kaptak mailt?
Ja ja, valami rémlik. Előbányászom, benne doksi fájl, pdf, meg egy tanúsítvány, amit telepíteni kell. Fú nagy nehezen átolvasom, hogyaszongya nyissam meg a szövegszerkesztőt és hívjam be a java mappából a policy fájlt és kezdjem el bemásolni soronként a következőket, s utána egy kurva nagy litánia.
Ázzmeg, pedig csak egy nyomtató akartam felrántani nekik, de beleszaladtam a késbe rendesen, már éreztem, hogy a telefonos helpdesk végigszopat velem minden faszt.
Weboldalt végre sikerült elindítani, megy a java felület, hívom, hogy akkor adjon már egy felhasználót meg jelszót, és óvatosan rákérdeztem, hogy számíthatok e valami meglepetésre?
Áhh nem, sima ügy, csak majd írjam felül az omnikey exe fájlt a crack-elt verzióval. Mondom mi a picsa, milyen crack?
S elkezdi sorolni, hogy gépeljem be robee.hu/mystuff/Omnikey.exe.zip
baszki ezek hülyék, ekkora baszás cég és így gyökérkednek
De előtte húzzak le egy másik faszom weboldalról egy kupon.exe-ét, az önkicsomagoló és majd az telepíti nekem az omnikey mappát a cébe meg tényleg úgy beszélt velem, mint egy hülyegyerekkel, de azt is leszartam.
Megcsináltam, persze még mindig nem működött.
Újra hívom, hogy bocsi, de mit felejtettünk itt el?
Aszongya pinpadba benne van a certifikációs kártya? Nézek körbe, hogy van itt olyan?
Nincs, mert elfelejtették nekik kipostázni.
Hja, hát akkor írjak nekik mailt, és kkérvényezzük.
Aztán ilyenkor az ember rendesen középpontba kerül, mert a szoftveres cégnél engem néznek hülyének, hogy mit gyökérkedek velük, a cég, akik meg hívtak, hogy segítsek nyomit telepíteni, azt várják, hogy gyámkodjak felettük, mert csak bekapcsolni tudják a gépet.
Utoljára még felhívtam a srácot, hogy árulja már el nekem, ha már ekkora cég, hogy a picsába engedhetik meg maguknak ezt a szánalmas eljárást? Más cégek is dolgoznak webfelületekről, s nem kell hekkelni semmit. Vagy küldjenek egy kurva telepítő cédét.
Nemrég egy biztosítós cégnél ugyanez, saját felhasználói weboldal, többszörös szűrés, napi jelszó, vpn kulcs minden programhoz külön + az átutalásos bankos lófaszok, egy álló napig ültem az irodába, mire átverekedtem magam mindenen, már rendesen fájt a fejem, annyira fárasztó volt.
Nahh mindegy, blokknyomtatós cégtől kértem pénzt rendesen és nem is sajnálták, mert látták, hogy mit össze izzadtam mire legalább odáig eljutottunk, hogy csak a certifikációs kártya kelljen bele.
Abban maradtunk, ha megjön, akkor kimegyek, s megtanítom az alkalmazottaknak a kezelését, mert ha nem abból áll, hogy rákattintani egy ikonra, akkor jeges félelem ül ki az arcukra

most is megkértek, hogy a feltöltős cég weblapjának az ikonját rakjam ki az asztalra, mondom már bookmárkoltam, csak oda kell kattintani.
Oszt hevesen rázták a fejüket, hogy nem-nem nincs idejük, rakjam ki az asztalra, szóval ilyen szinten vannak