HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2091
  • 2092
  • 2093
  • 2094
  • 2095
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#41841 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 05. 26. 11:04

Cataflam-tól beájulok

Az jo dolog :)
Nalam a daedalon ilyen :cool:

#41842 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 07:07

Szal ok tudjak, de szerintem olyan ceg, amelyik mukodik mar legalabb 5-6 eve, az legalabb egyszer bele kellett fusson ilyesmibe. Es akkor tanulopenz megvolt, utana mar mentenek viszonylag rendszeresen.
Raadasul ezek a konyvelo, nyenyi meg abev cuccok lofasz helyet nem foglalnak, jelenlegi HDD arak mellett siman lementhetik heti egyszer az egesz melos particiot egy hordozhato HDD-re vagy mittudomain.

Beszélhetek általánosságban is, de most konkrétumot mondok. Cégnél az egyik tulaj büszkélkedett nekem, hogy ő informatikai főiskolát végzett. Azt hinnéd, hogy akkor van fogalma bizonyos dologról, talán tájékozottabb, megfontoltabb, vagy jobban képben van.
Lótúrót, az ilyen hülyével kell küzdenem a legtöbbet, mert okoskodik.
Az eszébe sem jut, hogy jót akarok neki :omg: bonyásít minden megoldást. Minden mondatomra úgy reagál, s hogy azt nem lehetne, hogy? S mond valami fatális ökörséget.

Nem áldoznak a számítástechnikára, és nem is értenek hozzá.
De nem is szükséges hozzá érteniük, legalább valamilyen szinten áldoznának rá. De az alapvető hozzáállás, hogy minél olcsóbban megússzák, s emellett számonkérik a minőséget.

Ma is belefutottam egy jó sztoriba, hosszú leírni is, de címszavakban megpróbálom. Felhívnak egy cégtől, hogy ugorjak ki telepítsek fel egy blokknyomtatót. Jól hangzik, nincs is messze, 5 perc, 2 küvecs.
Ahhamm.
Az egy dolog, hogy nincs hozzá driver, ennyi extrával én sem élhetek :-D lerántottam a netről oszt huss.
Utána mondják, hogy volna itt egy pinpad is, azt is telepítsem fel. Az is megvan, driver szintén lehúz, huss. Nézek, hogy esetleg még valami? A tulaj nagy ártatlan szemekkel mondja, hogy tulajdonképpen azért kellett nekik, hogy mobil telefont feltölteni, meg ótópálya matrica.
Várjam meg, amíg belépnek a weboldalra és csinálnak egy próbát.
Persze meg sem jelent a weboldal nekik. Címet okésan írták be, ott a help telefonszám.
Namármost elvárná az ember, hogy a help telefonszám végén olyan ember legyen, aki segítőkész, ha már fizetnek nekik. Mondjuk ne azzal nyissunk, hogy uram leszophatnám e, de azért ne is zavarjon el a gecibe.
Elzavart.
Merőmármondta kezdetű, hogy csak explorer alól megy az oldal, ott firefox volt az alapértelmezett.
Okksa explorer, ott sem nyílik meg.
Java hiba.
Megint hívom a fal mellől laposkúszásban a srácot, nehogy megsértsem a pici lelkét, pedig szívem szerint úgy elküldtem volna a kurva anyjába, hogy még a koporsóban is sírt volna. De türelmesnek kellett hogy legyek, mert az elsődleges cél az volt, hogy működjön nekik a weboldal. Srác rögtön mondja, hogy ott van, leírta mailban az instrukciókat nekik. Nézek körbe, hogy kaptak mailt?
Ja ja, valami rémlik. Előbányászom, benne doksi fájl, pdf, meg egy tanúsítvány, amit telepíteni kell. Fú nagy nehezen átolvasom, hogyaszongya nyissam meg a szövegszerkesztőt és hívjam be a java mappából a policy fájlt és kezdjem el bemásolni soronként a következőket, s utána egy kurva nagy litánia.

Ázzmeg, pedig csak egy nyomtató akartam felrántani nekik, de beleszaladtam a késbe rendesen, már éreztem, hogy a telefonos helpdesk végigszopat velem minden faszt.
Weboldalt végre sikerült elindítani, megy a java felület, hívom, hogy akkor adjon már egy felhasználót meg jelszót, és óvatosan rákérdeztem, hogy számíthatok e valami meglepetésre?
Áhh nem, sima ügy, csak majd írjam felül az omnikey exe fájlt a crack-elt verzióval. Mondom mi a picsa, milyen crack?
S elkezdi sorolni, hogy gépeljem be robee.hu/mystuff/Omnikey.exe.zip :omg:

baszki ezek hülyék, ekkora baszás cég és így gyökérkednek
De előtte húzzak le egy másik faszom weboldalról egy kupon.exe-ét, az önkicsomagoló és majd az telepíti nekem az omnikey mappát a cébe meg tényleg úgy beszélt velem, mint egy hülyegyerekkel, de azt is leszartam.
Megcsináltam, persze még mindig nem működött.

Újra hívom, hogy bocsi, de mit felejtettünk itt el?
Aszongya pinpadba benne van a certifikációs kártya? Nézek körbe, hogy van itt olyan?
Nincs, mert elfelejtették nekik kipostázni.
Hja, hát akkor írjak nekik mailt, és kkérvényezzük.

Aztán ilyenkor az ember rendesen középpontba kerül, mert a szoftveres cégnél engem néznek hülyének, hogy mit gyökérkedek velük, a cég, akik meg hívtak, hogy segítsek nyomit telepíteni, azt várják, hogy gyámkodjak felettük, mert csak bekapcsolni tudják a gépet.

Utoljára még felhívtam a srácot, hogy árulja már el nekem, ha már ekkora cég, hogy a picsába engedhetik meg maguknak ezt a szánalmas eljárást? Más cégek is dolgoznak webfelületekről, s nem kell hekkelni semmit. Vagy küldjenek egy kurva telepítő cédét.

Nemrég egy biztosítós cégnél ugyanez, saját felhasználói weboldal, többszörös szűrés, napi jelszó, vpn kulcs minden programhoz külön + az átutalásos bankos lófaszok, egy álló napig ültem az irodába, mire átverekedtem magam mindenen, már rendesen fájt a fejem, annyira fárasztó volt.

Nahh mindegy, blokknyomtatós cégtől kértem pénzt rendesen és nem is sajnálták, mert látták, hogy mit össze izzadtam mire legalább odáig eljutottunk, hogy csak a certifikációs kártya kelljen bele.
Abban maradtunk, ha megjön, akkor kimegyek, s megtanítom az alkalmazottaknak a kezelését, mert ha nem abból áll, hogy rákattintani egy ikonra, akkor jeges félelem ül ki az arcukra :-D most is megkértek, hogy a feltöltős cég weblapjának az ikonját rakjam ki az asztalra, mondom már bookmárkoltam, csak oda kell kattintani.
Oszt hevesen rázták a fejüket, hogy nem-nem nincs idejük, rakjam ki az asztalra, szóval ilyen szinten vannak :-D

#41843 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:25

cyberde! A ma reggeli cégnél csak bérszámfejtő progiból volt vagy 3 féle :-D s első az volt, hogy indította, s nézte a dátumot rajta, hogy mi volt neki az utolsó munkája, hogy stimmel e.
Leszarják, hogy mivel jár, ugyanonnan akarja folytatni, ezért nekem itt a bungiban kell gondoskodnom mindenről, mert magamnak teszek keresztbe, ha rájuk hagyatkozom, ugyanis nagyon szeretnek hülyét játszani. Néha egy egyszerű matáv szerződést sem találnak meg, amin rajta az ügyféljelszó meg 9 jegyű akármi, meg diktáljam be a második, harmadik és az utolsó számjegyet :Đ

Ha magamnak nem oldom meg itt, hogy minden elinduljon nekik maradéktalanul, akkor ugyanazért a küvecsért végezhetek még kint a helyszínen ugyanannyi munkát.
Ilyen abevjavákat le lehet tölteni a zapehtől, meg az alá tartozó doksikat, de ha ebből van tényleg 20 féle progi (nem abev) hanem levelező, banki utalós progi, néha chipkártyás progik, meg tébés cuccok, akkor ülhetek ott egy napot, hogy a kezembe adjanak mindent.

na mennem kell
ebédnek megint annyi :omg:

#41844 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 05. 26. 07:38

a javítást dettó lehúzásként veszik, mert a házon kívül néha nem marad semmi régi a gépben.

:up: ma elkezdtem kint nekik sorolni, hogyaszongya szünetmentes, chieftec, tükrözött hdd, de ahhoz kell olyan alaplap, ami tudja + egy webtárhely, mert ha valamit otthonról is szeretnének elérni, azt tárolja szerveren.
Persze hogy úgy néztek rám, mint aki végre talált magának egy balekot, akin lehúzhat egy csomó pénzt.

#41845 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 07:14

Azert azt meg lehet tanitani szerintem egy ott dolgozonak.

Vegyünk egy 5-15 fős kis céget. Mondjuk foglalkozzanak kereskedelemmel, s ha a tulaj nem hülye, akkor még bevállal mellé valami mást is, hogy több lábon álljanak. Nehogy már ne engedhessen meg magának egy ilyen cég havi 10 küvecset ugrasztásért :-D
Elég lenne 20-30 cég, eleinte költeniük kéne vasra, utána már csak az általánydíjat. Nem a melós feladata az adatmentés, a melós feladata, hogy elvégezze a munkát.
Kivételes szerencse, ha van alkalmazott, aki konyít valamit a vasakhoz a levélküldésen kívül.

Hjaj ezt még elmesélem. Étterem, áfa átállás, azt hiszem valamikor év elején volt, vagy ősszel? Összefolynak a hónapok.
Volt valami éttermi progi, akkor nyitották.
Hja ücsüküé bazmeg a te épületedben gyarmaton, abban a kihalt szállodában.
Lekésték az áfaátállítást egy nappal, s azt hitték sima ügy, menjek oldjam meg.
Megnyitom a progit, persze nem lehetett már hozzáférni semmihez. Semmit nem lehetett módosítani.
Felhívtam a helpdesket, a srác a vonal végén extra kurva rendes volt, baszom érintőképernyős lószar, sehol egy egér.
A progi tök jó volt, asztalonként lehetett felvinni a rendeléseket, grafikusan kijelezte az asztalokat, meg hogy melyik asztalnál hány szék van.

Nahh mindegy, valahonnan kerítettek egy egeret, mondom ez nem jó, mert ps/2-es, azt hiába dugom be, még haza is baszhatja a portot. Na elszaladtak a boltba usb-s egérért.
Hja igen, a gépet nem lehetett kikapcsolni valamiért a program miatt, ott el is mondta a helpdeskes gyerek, hogy eszembe ne jusson kikapcsolni egér miatt, kerítsünk usb-st.
Na hívom a srácot, hogy akkor meséljen.
kb. 2 órán keresztül mondta, hogy a programon belül milyen fájlokat nyissak meg módosításra, közben ő is csinálta a sajátján. Minden módosítás után indítani kellett a progit és érvénybe léptetni, utána kilépni, megnyitni egy másik fájlt és módosítani, újra elindítani. Megizzadtam vele rendesen, de könnyű volt, mert a helpdesk baromi segítőkész volt, nem kezdett el ugatni ha félregépeltem, vagy kattintottam, mert tényleg volt, hogy benéztem valamit.

Utána örültek, mint majom a farkának, nem győztek hálálkodni :-D

#41846 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 05. 26. 08:00

Ez még közel sem 20-30. Ráadásul nem tudom felfogni, hogy egy nyomtatványkitöltő programból miért kéne 3-4-5 példánynak telepítve lenni?

Ha az apeh, a tb, és mondjuk a bérszámfejtés egy kalap alá tartozna, akkor mehetne 1db integrált progi, de még akkor nem beszéltünk az ezerféle számlázó programról, főleg ha hálózatban használják :omg:
De a legcikibb a bankolós progi, mert ugyanaz van, mint a skype esetében. Valamikor beregisztrált, a skype eltárolta a jelszót, ő meg elfelejtette. Vas behalik, kérik, hogy rakjam fel a skypot, aztán kurva nagyot néznek, hogy miért nem tudnak belépni. Egy skype esetén nincs a dolognak kockázata. reggeljen a faszba újat, ha már volt olyan hülye, hogy nem tárolta el magának doksiban.

De a bankolós progiknál amellett, hogy egyszer eltárolja, s ő elfelejti, szerződés már rég nincs meg, megerősítő mailok a kukában, így kezdhetik előről a meccset. Egyszer a Budapest bankkal szívtam, nem volt nekik elég online újra lekérni a cuccokat, öcsém aszongya, hogy postai úton :omg: hol élnek ezek?

Az ügyfél mehetett fel Pestre személyesen. Mert nem talált meg semmit, a jelszót meg nem tudta.

#41847 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2010. 05. 26. 09:02

Abev a régi prg, most már ÁNYK, meg nyenyi-k évekre lebontva, na azok tényleg szörnyűek..

Hja, és mindegyik dos-os fos, ha a gépet nem tudom klónozni, akkor szophatok vele, mire az összes nyenyinek elmagyarázom, hogy win95 kompatibilis mód, stb :Đ

#41848 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 12:18

Oszt hevesen rázták a fejüket, hogy nem-nem nincs idejük, rakjam ki az asztalra, szóval ilyen szinten vannak :-D

Uhbazz, hat ilyen szinttel mar azert jo ideje nem talalkoztam :D
Kezdek orulni, hogy nem kell mar ilyesmivel szivnom, katasztrofa.

#41849 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 12:40

Nem a melós feladata az adatmentés, a melós feladata, hogy elvégezze a munkát.

Ez athidalhato, ha a melos munkaja az, hogy adatot mentsen :omg: :Đ

#41850 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 07:07

Szal ok tudjak, de szerintem olyan ceg, amelyik mukodik mar legalabb 5-6 eve, az legalabb egyszer bele kellett fusson ilyesmibe. Es akkor tanulopenz megvolt, utana mar mentenek viszonylag rendszeresen.

Sajnos nem így van. Az én koncepcióm az, hogy csak cégekre koncentrálok, valamilyen szinten tovább passzolják az elérhetőségeimet egymásnak. Próbálok kiépíteni magam köré egy olyan ügyfélkört, amelyik hallgat rám, merazjó, szimbiózisban lenni. Ők tejelnek, én megkeresem a magam küvecsét, ők zavcartalanul dolgoznak.

Néha van olyan, hogy rendelnek egy webódalt. Fingjuk sincs róla, hogy miből áll egy webódal, csak begépelik, hogy www és látja a weboldalát.
Nemrég volt egy srác, vírusos lett az oldala, és felhívott, kiabált velem, hogy azonnal szóljak a szerver tulajdonosának, hogy takarítsa le. Hát mondom barátom az te vagy, ennek a weboldalnak a tulajdonosa te vagy, neked kötelességed gondoskodni arról, hogy ne legyen vírusos. Na elkezdett hápogni, hogy ezért fizeti a jahnónak a pénzt, hogy elvégezze ezeket a munkákat, meg ügyeljen rá, hogy ne legyen az ő weboldala vírusos, meg ne törjék fel. Eccerű ügyfél, az ő szempontjából érthető. Mégsem küldhetem el a faszba, mert arra számítok, hogy rajta keresztül csak-csak bejön majd olyan valaki, akin megtérül aqz ő hülyesége. Ezért türelmet tanúsítok iránta, megaztán nálunk megvan az eredeti cucca, csak felülírjuk a weboldal indexét oszt szia. Tényleg 2 perc, még mondhatnám is neki, hogy karbantartásért majd lesz egy sör, vagy ilyesmi.
De aztán olyan sprőd módon kioktat, meg sem köszöni, hogy megoldottuk, abban a hitben él, hogy ez jár neki.
Pedig ő baszta el, mert a saját gépe nincs levédve, töltögeti fel a képeket a weboldalára és nyilván kiszopták a gépéből a jelszavst.

De ettől függetlenül nem ugathatom le, mert ha egyszer megteszem, az a hír hamarabb fog terjedni, mint az hogy megbízhatóan melózom.

#41851 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 11:53

Ez athidalhato, ha a melos munkaja az, hogy adatot mentsen :omg: :Đ

Ilyen szempontból szerencsém van, csak a kurva nagy multik alkalmaznak rendszergazdát, de mindegyiket ismerem, lusták, mint a föld, velem szereztetnek be maguknak mindent :-D de a beszerzésre felveszik a kilóméterpénzt :Đ
Cégek nem fizetnek külön rendszergazdának. Mondom az az általános tévhit, hogy kell venni egy gépet és ezzel kész. Még az is kész csoda, ha jogtiszta windowst vesznek hozzá, meg office-t. Merminek az :-D

S ha a cégek ilyen hozzáállással lavíroznak, sejtheted, hogy a magánemberek hogy gondolkodnak.
Magyarországon vagyunk, ez a lopni a közösből még mindig hősies tettnek számít :-D

#41852 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:05

b.szod guga
ez nem blog
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#41853 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

ketindöbox
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#41854 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 13:01

De ettől függetlenül nem ugathatom le, mert ha egyszer megteszem, az a hír hamarabb fog terjedni, mint az hogy megbízhatóan melózom.

Te irtad par napja, hogy a negativ reklam is reklam :D

Amugy nem ertem, en mindig leugattam mindenkit, aki fassagot csinalt, megis vannak joparan, akik meg akkor sem akarnak mast keresni helyettem, amikor nekem ez kifejezetten jol jonne mar...

#41855 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 13:04

Még az is kész csoda, ha jogtiszta windowst vesznek hozzá, meg office-t. Merminek az :-D

Hat az telleg az, engem meg ilyen ceggel nem hozott ossze a sors :omg: :Đ

#41856 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:07

faszom, nem megyek sehova :-D
mindjárt beverek egy sört, utána már nem ülhetek autóba :Đ

Haza kéne hoznom bentről pár gépet.
Hja, olyan gépet, ami még nem járt nálam azért szeretek hazahozni, mert van esély új filmekre :Đ
Általában mindenki ugyanonnan rángat, de mivel elég nagy a kínálat, így mindenki mást.

#41857 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 12:40

Elég lenne 20-30 cég, eleinte költeniük kéne vasra, utána már csak az általánydíjat. Nem a melós feladata az adatmentés, a melós feladata, hogy elvégezze a munkát.
Kivételes szerencse, ha van alkalmazott, aki konyít valamit a vasakhoz a levélküldésen kívül.

20-30 cég? kiköpnéd a beled ugyanígy. Van mikor 2 évente látom a cégeket, de azért ez nem általános, főleg ahol termelnek is. Csak nézd a napi megfejtést, hogy nyomtató elhullik, jön valami baszhoz frissítés, vagy ha a kerületben elmegy a net. 20 cégnél opciós, hogy itt-ott monitor/HDD megdöglik, vagy csak simán valami bürokrata hivatalnak/partnernek kell infós szabályzatot kitalálni, adatkezelés rendjét, hasonlót faszságot. Nekünk egy nagyobb cégünk van mellékesben, kb. 40 alkalmazott, mittomén, de kb. 30 gép, ezer nyomtató, de héten volt olyan nap, hogy 4en rohangásztunk egyszerre, csak az is kevés volt.
Make love not Wor.

#41858 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 13:04

Ilyen szempontból szerencsém van, csak a kurva nagy multik alkalmaznak rendszergazdát, de mindegyiket ismerem, lusták, mint a föld, velem szereztetnek be maguknak mindent :-D

Nem érted. Nálunik is a meló a sok, nincs idő megfejteni, alkatrészért rohangászni, garival szopni. Hozza ide, oldja meg, tegye le. Lassan a leltárszoftverbe is a beszállító fogja eltolni a cumót, amiből felszívja a könyvelési modul. Most éppen van 9 darab kérdőjeles monitor a polcon, mert "lehet rossz". Júzernél nem érünk rá pöcsölni, hajtás is elég nagy bír lenni, kicsere, polcra fel. Most 20-30 küvecset megér a tesztelésük, ami garis az megy vissza, ami nem, az kuka, vagy csöcsösnek, vagy hasonló. Így is napi 10-20-X órákat vagyok bent, egy tápcserére meg sok aprólékra olcsóbb külsőt kifizetni, mint baszakodni az egésszel.
Make love not Wor.

#41859 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 26. 13:01

Néha van olyan, hogy rendelnek egy webódalt. Fingjuk sincs róla, hogy miből áll egy webódal, csak begépelik, hogy www és látja a weboldalát.
Nemrég volt egy srác, vírusos lett az oldala, és felhívott, kiabált velem, hogy azonnal szóljak a szerver tulajdonosának, hogy takarítsa le.

Időnként letakarítottam kézzel, de most is van egy oldalad, aminek a jelszavát szerintem a júzer nem tudja. Oszt maradjunk ennyiben.
Make love not Wor.

#41860 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 26. 12:06

Hat az telleg az, engem meg ilyen ceggel nem hozott ossze a sors :omg: :Đ

Mert kevés céggel melózol.
Én általában ráveszem őket + openoffice, ha nagyon sajnálják a küvecset szoftverre.
Voltam már orvosi rendelőben is, hjaj az az online progi még milyen geci dolog :omg:
amivel azt ellenőrzik, hogy van e jogviszonyod. Villámcsapás után elszállt egy komplett orvosi rendelő összes cumója. Ott sipítoztak nekem, hogy nem tudnak dolgozni :-D meguntam, visszamentem a céghez, hogy én most erre nem érek rá, küldjenek ki valaki mást :Đ kiküldtek egy kissrácot, aki informatikát végzett :omg: persze, hogy nézett, mint a légy, nulla gyakorlata volt. Meg ez nem olyan meló, hogy dugd bele a lankábelt a routerbe :Đ oszt jónapot.

3 gép volt, de egyiken sem volt jogtiszta win.
Mondtam a dokinak, hogy csak rendelési időn kívül vállalom, mert közben egy függöny mögött ott nyögött valami faszi, tapogatták a hasát :Đ + nem akartam hallgatni a nővérek hápogását, hogy jaj siessek.
faszom, elkértem a kulcsot, egy éjszaka alatt helyrepacsiztam nekik mindent.
Dokinak mondtam, hogy hagyja bekapcsolva a telefont, szerencsére 23h után már nem kellett felhívnom, addigra képben voltam.

Általában állami finanszírozású intézményeknél van minden jogtisztán, meg olyan cégeknél, hogy multik, vagy nagyon jólmenő cég. Azok nem szaroznak, mindenből extrát :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2091
  • 2092
  • 2093
  • 2094
  • 2095
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.