HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2118
  • 2119
  • 2120
  • 2121
  • 2122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#42381 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 06. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 06. 06. 11:43

Gabynénje, ha benézel ide: van nektek noti töltőtök a sok cucc között? Konkrétan Sony N50 alatta N12207, ilyen --> Kép

Illetve nem teljesen ilyen, de hasonló a matrica rajta, konkrétan a layoutja más, de az adatok stimmelősek.

Asszonyé is ilyen, kb 2.5-3 éves. Mi lett vele?

#42382 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 06. 06. 12:02

Asszony is ilyen, kb 2.5-3 éves. Mi lett vele?

pedofil

:D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#42383 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 11:07

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#42384 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 06. 11:29

Én igazából el, segge neki is van, meg szerintem enni is szokott, úgyhogy minden körülmény adott :Đ

Milyen igaz! :omg:
Akkor megiscsak jo ember :Đ

#42385 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 06. 06. 12:07

:wub: De cukki! :laugh:

#42386 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 06. 06. 11:10

gondolom a szokásos húzzuk le a parasztot, adjunk mindent aranyáron....
De cáfoljatok meg ha nem pénzre ment az egész...

hát figyu. a bor ingyé volt, gugáéknál ittuk. a halászlé 1600 Ft. volt, akkora mélytányérban kondérból, hogy meg sem tudtam enni, tele hallal, sűrűn, ahogy kell.
a jegeskávé azt hiszem 450 volt, de finom volt, és az üvegpohárhoz megszólalásig hasonló műa. pohárba kaptuk, már a látványa is enni, akarom mondani innivaló volt.
a marcipán, meg marcipán, főleg ha van benne mindenféle aszalvány, nem az olcsó kategória.
iszonyú sokan voltak kint vendéglátózni, azt hiszem a kürtös kalács volt valami 700 ft, fene sem kívánta a 30 fokban, de ahogy láttam elég emberes adag volt.
kettiszék csülkébe belegkóstoltam, marha jó volt, a bőre olyan ropogós, mint a grillázs, a husi meg egyszerűen csak isteni. :lollypop:
de ha nálatok ennyire kolbászbú van a kerítés, nyáron kimegyünk egy kicsit kánaánozni :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#42387 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 06. 06. 15:08

hát figyu. a bor ingyé volt, gugáéknál ittuk. a halászlé 1600 Ft. volt, akkora mélytányérban kondérból, hogy meg sem tudtam enni, tele hallal, sűrűn, ahogy kell.
a jegeskávé azt hiszem 450 volt, de finom volt, és az üvegpohárhoz megszólalásig hasonló műa. pohárba kaptuk, már a látványa is enni, akarom mondani innivaló volt.
a marcipán, meg marcipán, főleg ha van benne mindenféle aszalvány, nem az olcsó kategória.
iszonyú sokan voltak kint vendéglátózni, azt hiszem a kürtös kalács volt valami 700 ft, fene sem kívánta a 30 fokban, de ahogy láttam elég emberes adag volt.
kettiszék csülkébe belegkóstoltam, marha jó volt, a bőre olyan ropogós, mint a grillázs, a husi meg egyszerűen csak isteni. :lollypop:
de ha nálatok ennyire kolbászbú van a kerítés, nyáron kimegyünk egy kicsit kánaánozni :Đ

Az 1600-as halászlé az viszonylag drága (magyar viszonylatban), meg a 700-as kürtös kalács is.
Bár amikor 500 körül tolnak egy tepsis lángost (a'la töki pompos) - szóval ahhoz képest nem durva.

Cateringben a műanyag pohár alap, tök olcsó. Nálunk a medencetérben nem lehet üveg pohárban kiadni semmit (nehogy valami marha beleejtse a medencébe és elsüllyedjen) így mindenből van műanyag (vizes, fehér és vörös boros, pezsgős, kávés, jeges kávés meg még vagy 10 fajta). Valami polikarbonát cucc, falhoz vágva sem törik el. És elég olcsó is, pár cent egy pohár.

Már mondtam a Leslie-nek, hogy gyertek ki. Csak időpontot kell egyeztetni. Hétvégén például anyámék jönnek egy hétre.

Gugáék miért is voltak ott? Reklám a falunak, túrista bevonzó látványosság?

Nálunk is van ilyen, csak mi fogtunk egy fickót aki ezen a nagy világ körüli hajós versenyen (Extreme40 vagy mi) indul, aztán sikerült összehozni hogy nálunk is legyen megállója (vagy valami milyesmi, Velence után jönnek ide is). Aztán erre fel jön az összes nagykutya aki ennek a versenynek a megszállottja (Abramovicstól a Károly hercegig) és már előre lehet tudni, hogy 3-4 nap alatt kb 2.5 millió turista jön el megnézni. Pedig már így is fullon vagyunk....
Igaz hogy előre lefoglalták a hotelt. Meg a tetőt egy exkluzív bulira.
http://www.extreme40.org/
http://oceanracingclub.com/node/6

Most tényleg fullon mennek (én be se nézek), pénteken -4 (mínusz 4) szoba volt, azaz többet adtak el mint ami van (hátha nem jön el valaki).

Szerkesztette: FőDudu 2010. 06. 06. 14:34 -kor

#42388 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 06. 06. 15:08

:wtf:

A bor persze hogy ingyen volt, azt a tablettas szart, amit ez a paraszt osztogat, penzert meg nem vette volna senki :nevet:
Egy szaros leves meg 1600? :eek:
Biztos megerte :omg: :Đ

#42389 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 06. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 06. 06. 11:43

Gabynénje, ha benézel ide: van nektek noti töltőtök a sok cucc között? Konkrétan Sony N50 alatta N12207, ilyen --> Kép

Illetve nem teljesen ilyen, de hasonló a matrica rajta, konkrétan a layoutja más, de az adatok stimmelősek.

Elég a feszültség, oszt kiderül, hogy a Toshiba töltő is jó helyette, vagy egy multiadapter, ha nem ragaszkodsz az eredetihez.
Make love not Wor.

#42390 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 15:13

Itt a bungi ablakkal, szopjatok hanyatt:

Csatolt fájl:

Make love not Wor.

#42391 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 15:23

Mondjuk elég hülyék voltak hogy nem 10 szereséért adták,aki ilyen buziságokra kimegy azt át kell b@szni meg lehúzni rendesen.:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#42392 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:31

1600-ból nemtom hány adag halászlevet főzök basszus. Hiszen nagyrésze ugye azért víz. Jó kis lehúzás. Mondjuk aki oda kimegy az meg is érdemli. A bor meg ha olyan vót amit guga iszik, nos, ingyé se :D
Ja és lehet elég durván demagóg, de amíg ott a buzi/zsidó/alkesz/drogos celebjeink mulatoznak, addig egész falvakat telepítenek ki a víz miatt, ez nekem kicsit olyan fura.

#42393 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 06. 06. 16:23

Mondjuk elég hülyék voltak hogy nem 10 szereséért adták,aki ilyen buziságokra kimegy azt át kell b@szni meg lehúzni rendesen.:)

jaja, tiszta balaton :D

#42394 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 06. 16:13

Itt a bungi ablakkal, szopjatok hanyatt:

őőőő hát izé

#42395 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 06. 06. 17:31

1600-ból nemtom hány adag halászlevet főzök basszus.

Nézzük meg. Mondjuk ha faluról ki kell települni friss hallall, ÁNTSZ engedéllyel, meg közeterületfoglalásival úgy, hogy ne csak poén legyen, hanem megélhetés is, akkor minnyá másképp gondolnád.
Make love not Wor.

#42396 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 06. 17:36

Nézzük meg. Mondjuk ha faluról ki kell települni friss hallall, ÁNTSZ engedéllyel, meg közeterületfoglalásival úgy, hogy ne csak poén legyen, hanem megélhetés is, akkor minnyá másképp gondolnád.

Mert ezeknek gondolom megvannak az engedélyek. Persze :) Dolgoztam én büfében :D

#42397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 06. 06. 17:45

Mert ezeknek gondolom megvannak az engedélyek. Persze :) Dolgoztam én büfében :D

Akkor egy részét vond le, de én meg mindig olyan helyen jártam, akit szopattak, holott meg volt minden. Mosat ilyen ketelepülős rendezvényen pld. helyszínen ott volt több példányban az öszes engedély, de az alkalmi munkavállalókkal a szerződés is, mert mostanában ment a baszogatás. Szerződés a helyi irattárban, a munkavállalónál, üzemeltetőnél, főnöknél, hogy mindenki bírja védeni a seggét. De felőlem megmondhattod a frankót. Perecárus rézbőrűket meg alapban szétzavarták a rendőrök.
Make love not Wor.

#42398 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 06. 06. 17:31

1600-ból nemtom hány adag halászlevet főzök basszus. Hiszen nagyrésze ugye azért víz. Jó kis lehúzás. Mondjuk aki oda kimegy az meg is érdemli. A bor meg ha olyan vót amit guga iszik, nos, ingyé se :D
Ja és lehet elég durván demagóg, de amíg ott a buzi/zsidó/alkesz/drogos celebjeink mulatoznak, addig egész falvakat telepítenek ki a víz miatt, ez nekem kicsit olyan fura.

Ja adnék én nekik olyan mulatozást..Itt mulatozzanak derékig érő vízbe. http://streamer.carn..._500_borsod.wmv
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#42399 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 06. 17:36

Elnézegettem az árvízi tudósításokat, simán jó volt a kenyeresrekeszeket a markológép kanalában szállítani.

Engem meg a múltkor azért basztak meg 50 rugóra, mert nem volt naprakész a haccp nyilvántartás.

Gondolom ha volt is ott köjálos, nem nagyon mert menőzni. Hamarabb beépítették volna a gátba, a homokzsákok közé, mint ahogy kitöltötte volna a bünticsekket. :-D

#42400 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 06. 06. 18:02

Elnézegettem az árvízi tudósításokat, simán jó volt a kenyeresrekeszeket a markológép kanalában szállítani.

Engem meg a múltkor azért basztak meg 50 rugóra, mert nem volt naprakész a haccp nyilvántartás.

Gondolom ha volt is ott köjálos, nem nagyon mert menőzni. Hamarabb beépítették volna a gátba, a homokzsákok közé, mint ahogy kitöltötte volna a bünticsekket. :-D

Nekem meg a munkavédelem jutott eszembe, mikor az embereket azzal szállították :-) Szükség törvényt bont.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2118
  • 2119
  • 2120
  • 2121
  • 2122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.