Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:21
Itt sajnos nem esik a hó
Én má nem lepődök meg Polán, ezt a gyerek témát már párszor kiveséztük nála. Én nagyon szeretnék egy kis lurkót aki jön oda, hogy apa apa!
Sok családban szoktam látni 1-2-3éves kisgyereket meg én is iskolásokkal foglalkozom, a kicsik egyszerűen olyan tündériek, hogy csak na. Elmondhatatlan vidámságot tudnak az ember életébe vinni. Most az,hogy van velük gond néha, hát istenem, ettől szép
Viszont ha beteg a gyerek az a legrosszabb dolog a világon, nem kívánom senkinek se.
Pola azt csinál amit akar. Csak azt nem értem ha ő megmurdel és asszonyé marad a kégli, akkor miután pis meghalt akkor mi lesz vele? Visszaszáll állambácsira a 300nm?
Amúgy meg minden gyerek egy rosszaság,de kitérdekel. Meg lehet nevelni, hogy romboljon le mindent. Különbenis Pola azt mondta, hogy náluk a legolcsóbb bútorok vannak, azokér úgyse kár.
Legalább lenne valami miért érdemes tovább élni, aminek át lehet adni sok szeretetet és törődést.

Szerencsere itt sem

Hat jo csaladokhoz jarsz, ennyi. Nekunk BP-en az also szomszedunk fia nagyjabol 2 evesen szabalyosan rugdosta es okollel utotte a 147 cm/38kg-os anyjat. De hagyni kellett, mert gyereket megutni, uristen

En ugy basztam volna a falhoz, hogy csak ugy nyekken, ugyhogy inkabb mindig eljottem, hogy ne is lassam.
Asszony anyja meg kozel 30 eve gyerekorvos, hat o is meselt eleget azokrol a tunderi kisgyerekekrol, akikkel csak neha van gond
Plusz o latja, mivel ugye 18 eves korukig hozza tartoznak, hogy milyen elvadult allatok lesznek beloluk.
De a Tied minden bizonnyal a vilag legtunderibb gyereke lesz

:Đ
Gondolom, lesz meg asszonynak ideje a halalom utan kitalalni, kie legyen a vagyon, hogy nem lesz az allame, abban legyel egeszen biztos
Hja, nem is a butorokat feltem, hanem a szamitogepeket, TV-t, erositot, hangfalakat, konzolokat, stb. A technikat.