HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:49

Mivan ezzel a fáradt gugával amúgy? Kiment napszámba?  :eek:

Megjöttem szivi, fene azt a kis fokhagymagerezd seggedet :Đ
szarvaspörkölt ON.
fabehordás ON (ez mondjuk eltart vagy 2 napig :D ).

családlátogatáson voltam OFF
látszik a szobában a leheletem ON :D  bekell fűteni ON :cool:
szarás ON, meló ON hóesés kurvára ON

4c° van a szobában :nevet:

#462 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:21

Itt sajnos nem esik a hó  :(
Én má nem lepődök meg Polán, ezt a gyerek témát már párszor kiveséztük nála. Én nagyon szeretnék egy kis lurkót aki jön oda, hogy apa apa!
Sok családban szoktam látni 1-2-3éves kisgyereket meg én is iskolásokkal foglalkozom, a kicsik egyszerűen olyan tündériek, hogy csak na. Elmondhatatlan vidámságot tudnak az ember életébe vinni. Most az,hogy van velük gond néha, hát istenem, ettől szép :)
Viszont ha beteg a gyerek az a legrosszabb dolog a világon, nem kívánom senkinek se.

Pola azt csinál amit akar. Csak azt nem értem ha ő megmurdel és asszonyé marad a kégli, akkor miután pis meghalt akkor mi lesz vele? Visszaszáll állambácsira a 300nm?  :Đ

Amúgy meg minden gyerek egy rosszaság,de kitérdekel. Meg lehet nevelni, hogy romboljon le mindent. Különbenis Pola azt mondta, hogy náluk a legolcsóbb bútorok vannak, azokér úgyse kár.  :)

Legalább lenne valami miért érdemes tovább élni, aminek át lehet adni sok szeretetet és törődést. :rolleyes:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#463 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:25

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:16

Az emberi lét értelme hogy hagyjon maga után utódot aki/k/ továbbviszik a nevét és cselekdeteit tehát a te életednek a felfogásod szerint 0 értelme.

Mar ne haragudj, de ez valami globalisan megfogalmazott nagy es orok igazsag? :confused:
Mert en peldaul ezt most hallom eloszor, mint az elet ertelmenek egy magyarazatat.
Vagy most Te ezt kijelentetted, es innentol kezdve ez az elet ertelme? :think:
Szal mar nem azert, de kicsit magadba nezhetnel, en erveket soroltam fel, hogy miert nem akarok gyereket, Te meg hulye kozhelyeket puffogtatsz, es akkor en vagyok a nem normalis? :cool:

#464 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:28

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:26

Mindaz, amit eddig tettem, magamért vagy a közvetlen környezetemért tettem. Megtettem és teszem a mai napig azt, ami állampolgári kötelességem (és nem önszántamból), úgyhogy ez az ország ne várjon többet tőlem. Nem fogok még 1-2 adófizető állampolgárt kinevelni.

Na ez itt egy nagyon jo erv :)

#465 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:32

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:25

Mar ne haragudj, de ez valami globalisan megfogalmazott nagy es orok igazsag? :confused:
Mert en peldaul ezt most hallom eloszor, mint az elet ertelmenek egy magyarazatat.
Vagy most Te ezt kijelentetted, es innentol kezdve ez az elet ertelme? :think:
Szal mar nem azert, de kicsit magadba nezhetnel, en erveket soroltam fel, hogy miert nem akarok gyereket, Te meg hulye kozhelyeket puffogtatsz, es akkor en vagyok a nem normalis? :cool:

Hát szerinted mi az élet értelme? Tuti hogy benne van a fajfenntartás.
De figyi neked hiába beszél az ember gyerekről, ha sexelni se akarsz. Ez biólógialiag kell benned dekódolva legyen, hogy akarsz magad után egy utódot hagyni.
A te életednek akkor mi értelme? Nem akarsz gyereket, nem akarsz dolgozni, nem akarsz semmit csinálni, csak xbox-ozni egész nap. Ez olyan húdeértelmes lenne? :think:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#466 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:38

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:21

Itt sajnos nem esik a hó 
Én má nem lepődök meg Polán, ezt a gyerek témát már párszor kiveséztük nála. Én nagyon szeretnék egy kis lurkót aki jön oda, hogy apa apa!
Sok családban szoktam látni 1-2-3éves kisgyereket meg én is iskolásokkal foglalkozom, a kicsik egyszerűen olyan tündériek, hogy csak na. Elmondhatatlan vidámságot tudnak az ember életébe vinni. Most az,hogy van velük gond néha, hát istenem, ettől szép
Viszont ha beteg a gyerek az a legrosszabb dolog a világon, nem kívánom senkinek se.

Pola azt csinál amit akar. Csak azt nem értem ha ő megmurdel és asszonyé marad a kégli, akkor miután pis meghalt akkor mi lesz vele? Visszaszáll állambácsira a 300nm? 

Amúgy meg minden gyerek egy rosszaság,de kitérdekel. Meg lehet nevelni, hogy romboljon le mindent. Különbenis Pola azt mondta, hogy náluk a legolcsóbb bútorok vannak, azokér úgyse kár. 

Legalább lenne valami miért érdemes tovább élni, aminek át lehet adni sok szeretetet és törődést. :rolleyes:

Szerencsere itt sem :)
Hat jo csaladokhoz jarsz, ennyi. Nekunk BP-en az also szomszedunk fia nagyjabol 2 evesen szabalyosan rugdosta es okollel utotte a 147 cm/38kg-os anyjat. De hagyni kellett, mert gyereket megutni, uristen :omg:
En ugy basztam volna a falhoz, hogy csak ugy nyekken, ugyhogy inkabb mindig eljottem, hogy ne is lassam.
Asszony anyja meg kozel 30 eve gyerekorvos, hat o is meselt eleget azokrol a tunderi kisgyerekekrol, akikkel csak neha van gond :nevet:
Plusz o latja, mivel ugye 18 eves korukig hozza tartoznak, hogy milyen elvadult allatok lesznek beloluk.
De a Tied minden bizonnyal a vilag legtunderibb gyereke lesz :omg:

Gondolom, lesz meg asszonynak ideje a halalom utan kitalalni, kie legyen a vagyon, hogy nem lesz az allame, abban legyel egeszen biztos :cool:

Hja, nem is a butorokat feltem, hanem a szamitogepeket, TV-t, erositot, hangfalakat, konzolokat, stb. A technikat.

#467 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:43

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:32

Hát szerinted mi az élet értelme? Tuti hogy benne van a fajfenntartás.
De figyi neked hiába beszél az ember gyerekről, ha sexelni se akarsz. Ez biólógialiag kell benned dekódolva legyen, hogy akarsz magad után egy utódot hagyni.
A te életednek akkor mi értelme? Nem akarsz gyereket, nem akarsz dolgozni, nem akarsz semmit csinálni, csak xbox-ozni egész nap. Ez olyan húdeértelmes lenne? :think:

Soha nem gondolkoztam rajta. Az elet van, es kesz. Teccik, nem teccik, ez van.
Elfogadod, ugy csinalod a dolgaidat, ahogy Te jonak latod, aztan meghalsz. Ennyi.

Gyereket nem akarok, leirtam miert. Dolgozni akarok, de nem azert, hogy tobb mint fele ugorjon a nagy budos semmibe. Megoldom anelkul. Hja, ki sem latszom reggel 6 ota sok szarsagbol, amit csinalnom kell, telleg semmit sem csinalok, valoban :D
Es az egy dolog, hogy mennyire ertelmes vagy sem, ha szamomra meg kevesbe lenne ertelmes gyerekkel, akkor az ugy van. Szerencsere ez egy olyan dolog, amibe senki nem szolhat bele.
Aki akar, tolem csinaljon, akar 10 gyereket is, nem erdekel. De attol meg nekem nem kell :cool:

#468 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:45

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:38

Hja, nem is a butorokat feltem, hanem a szamitogepeket, TV-t, erositot, hangfalakat, konzolokat, stb. A technikat.

kulcsra lehet zárni a moziszobát oszt csá. vagy nem kell a föld közelébe tárolni.
bár a többiek elmondása szerint akkora lehetsz mint egy 15éves kamasz szal lehet te se éred fel a polcot :Đ
A többi meg nevelés kérdése. Szó nincsarról, hogy nem kell néha elverni a gyereket. Begipszelve nem sokat mozog  :Đ De viccet félretéve, vannak dúrva esetek nyilván,de ez pusztán nevelés kérdése.
BMWパワー
Kép

#469 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:46

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:43

Aki akar, tolem csinaljon, akar 10 gyereket is, nem erdekel. De attol meg nekem nem kell :cool:

Megnézném a fejedet, ha eccer asszony hazajönne, hogy bázmeg pola terhes vagyok  :omg:  :Đ
BMWパワー
Kép

#470 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:48

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:45

kulcsra lehet zárni a moziszobát oszt csá. vagy nem kell a föld közelébe tárolni.
bár a többiek elmondása szerint akkora lehetsz mint egy 15éves kamasz szal lehet te se éred fel a polcot :Đ

Persze, majd ha lesz moziszoba. En a mostani allapotrol beszelek, itt nagyon nem lehet semmit elzarni. Magasabbra tenni lehet, de nehogy mar azert szorakozzak ilyesmivel, hogy mas gyereke ne erje el. Egyszerubb, ha nem hozzak ide :cool:
Manapsag kurvara nonek a kolkok, tobb 15 eves kamaszt ismerek, akik nalam magasabbak :cool:

#471 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:49

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:46

Megnézném a fejedet, ha eccer asszony hazajönne, hogy bázmeg pola terhes vagyok  :omg:  :Đ

Nezd, onnantol kezdve, hogy tuti nem az en gyerekem lenne, kurvara nem erdekelne :cool:

#472 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:52

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:49

Nezd, onnantol kezdve, hogy tuti nem az en gyerekem lenne, kurvara nem erdekelne :cool:

De akkor micsinálnál? Attól még ott az létezik. Vagy akkor szeded a sátorfádat és mész vissza szülőkhöz?  :think:
BMWパワー
Kép

#473 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 05. 15:06

Lopottwifinetfestésközben ON.

Nem is kell nekem netet beköttetni, faszán lehet választani itt töb közül is. :)

Amúgy Pola. Szerintem ne zavarjon a nagy kert. Ha nem lesz állásom, akkor leszek a kertészed. Végül is másodállásnak sem rossz.
Ahogy a kolléga mondta: jó szakember, jó pénzért bármit.  :Đ

Na lépek vissza a pemzlihez, szarjatok festőmázolót.
KomposztWC

#474 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:07

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 20:49

Egyedul a futes lenne dragabb, de mivel itt az is kurva draga, nem lenne kulonosebb kulonbseg.

vagy az sem. szalmafűtés. kazán, kiépítés félmilla. utána a tizedéből megvan. 2500 Ft/tonna. annyi van vele, h hely kell neki. csűr, miegymás. meg kétemberes meló is tud lenni. + lehet vegyestüzelésű kazánnak lehet használni. kertesházban rengeteg lehetőség van alternatív fűtési vagy energiahasznosítási módokra: kollektor, napelem, akár kis szélerőmű, geotermikus cuccok. cirka 15 millából össze lehet hozni egy majdnem önellátó házat.
hely és pénz kérdése minden.

Szerkesztette: avman 2009. 01. 05. 15:07 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#475 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:09

mondjuk ezt nem értem. ha valaki akar gyereket (akár maga miatt, akár azért, mert megfelelési kényszere van), annak legyen, aki nem akar, annak meg ne legyen. fasznak kell itt győzködni egymást :p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#476 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:13

többi szar möhőhöz egy vonnegut idézet:
"Az űrpusztítók (és környezetszennyezők, meg erdőírtók, meg lápvidékrombolók, meg uránbányászok, meg egyebek) gyermekei és szomszédai elkezdenének ferde szemmel nézni rájuk, ha egyszer az Elnök rámutatna arra a tényre, hogy a következő pár trillió-billió évben csak ez az egy lakható bolygó áll rendelkezésünkre... Az emberek többsége az életet nehéznek tartja, és annyira csalódott benne (mert rosszul keres, vagy utálja a munkáját, vagy mert nem tud táncolni, vagy annyiszor szeretkezni, amennyiszer kellene, vagy gyatra a sportok terén, vagy csak egyszerűen beteg, vagy mert a gyerek teljesen elfuserálódott) hogy nem is érdekli őket, lesz-e majd még itt élet, vagy sem.
Ez az egyik oka, hogy ennek a süllyedő Bárkának (az állatok fele már meg is halt) a kijavítása emitt vagy amott sürgősen szóba kerül ugyan, de valójában soha nem történik meg."
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#477 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:14

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:52

De akkor micsinálnál? Attól még ott az létezik. Vagy akkor szeded a sátorfádat és mész vissza szülőkhöz?  :think:

Szedem a satorfam es megyek a hazamba :)
Es orulok a kurva nagy kertnek :nevet:

#478 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:17

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 16:06

Amúgy Pola. Szerintem ne zavarjon a nagy kert. Ha nem lesz állásom, akkor leszek a kertészed. Végül is másodállásnak sem rossz.

Te, lehet, hogy ilyen felreismerheto vagyok igy forumon keresztul, de azt hittem, egyertelmu, hogy nem fizetek olyasmiert, amire nincs szuksegem. Se nagy kertert nem fogok megvenni, es azert sem fizetni, hogy azt barki karbantartsa :cool:

#479 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:20

Idézet: avman - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 16:07

kollektor, napelem, akár kis szélerőmű, geotermikus cuccok. cirka 15 millából össze lehet hozni egy majdnem önellátó házat.

Na, ez nagyon jol hangzik, csak cseppet draga.
Ha megcsinalod, es kozben nem kell ra egy forintot se kolteni, akkor is tobb mint 20 ev, mire behozza az arat. 15 millat lekotom, lazan 100e felett kamatozik havonta, abbol boven megvan a rezsi :)

#480 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:22

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 16:09

fasznak kell itt győzködni egymást :p

Szerintem fel sem merult itt senkiben, hogy meg akarja gyozni a masikat.
Megkerdeztek, miert nem akarok gyereket, leirtam az erveimet. Aki akarta, az is leirta a sajat, enyemmel megegyezo vagy ellen erveit.
Nem hiszem, hogy a vilagon barkit, aki gyereket akar, akar en, akar mas meg tudna gyozni rola, hogy ne akarjon. Forditva meg tudom, hogy igy van, senki nem tudna arrol meggyozni, hogy nekem gyerek kell.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.