HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2566
  • 2567
  • 2568
  • 2569
  • 2570
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51331 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 24. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 24. 11:42

ebbe a ribancba? úgy kell neked

úúúú igen igen, nagyon kell..... :nyálcsorog:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51332 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 23. 21:05

Leszarom, hogy mit szeretnének, abból van már bőven paletta, és arról szólnak a bűnügyi hírek.
Én nem azokkal számolok, akik nem rám szavaznak :Đ
Számomra is baromi furcsa, hogy még egy Thürmer Gyula pártja, mint kommunista párt is életben van:Đ kapják az állami támogatást.

Én nem török ilyen babérokra, szolid gugabuli, egész napos, étkezéssel és rendőrrel biztosítva.
Ha más nem, minimum 50 emberrel számolhatok, mert egy gyermekotthon bejelentkezett.

Nem tudom erre választoltak-e, de nem, Thürmer pártja egy büdös buznyákot sem kap párt szinten. Ahogy az SZDSZ sem, így a pinyó melletti ház már nem is az övék. Ahhoz, h kapjon állami zsét, a választásokon x százalék felett kéne teljesíteni, mivel ezt egyik sem érte el, így nem kapnak. Máshonnan kaphatnak, de nem államit, az tuti.

http://www.origo.hu/...sa-2010ben.html

Pártalapítványokról nem tudok, de az célzottan kifizetett pénz minden esetben.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51333 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 02. 23. 21:39

Semmit. A kiskölköknek meg túl jó dolguk van. Kurvára semmit nem csinálnak, se tanulás, se nevelés, se felelősségérzet, se semmi. Nem jól van ez így, nagyon. Ezekből olyan analfabéta tudatlan, tanulatlan, neveletlen, nevelhetetlen seggfejek lesznek, h az elképesztő. Engem még 16 évesen sem engedtek el éjjelre sehová, és a fater akkora pofonokat osztott, hogy máig emléxem rá. De tanultam belőle.

Egyetértek.

De ki neveli meg? A c kategóriás szülő nem neveli a purdét, mert minek. A kisebbségben lévő dolgozó szülő nem neveli a gyerekét, mert nem ér rá a pénzkeresés mellett. A maradék lassan eléri a c katot. :(

A tanár nem keres annyit, h erre is időt és energiát fordítson. Ha meg valamiért mégis megtennié a szülő, a gyerek és az iskolafenntartó is megbassza, hogy hogy képzeli. (Büdös kölke a jogait ismeri, de a kötelezettség szóhoz már lexikon kéne.) Arról nem is beszélve, h elsősorban nem neki kéne nevelni, neki _is_, de csak a szülői nevelés mellett.

Akkor csoda, h a mai tinik neveletlenek, buták és tanulatlanok, stb? Tisztelet persze a kivételnek, de ők már nem fogják tudni eltartani a többit.

El ne felejtsem, van aki a nevelést azzal helyettesíti, h hetente x ezer forintot ad a gyereknek, az meg ki tudja mire költi...
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51334 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 23. 21:48

egyetértek :(
amúgy 8-ra mindig haza kellett nekem is érnem 14 éves koromig, utána meg kb 10 volt a határ.
És jól is van ez így.

:bologat:
1999 szilvesztere (!) volt az első alkalom, h egész éjszakára elengedtek, szigorúan a tesómmal és osztálytársakhoz házibuliba. Mégsem érzem úgy, h bármiből is kimaradtam volna.

#51335 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 02. 23. 22:04

blubi kicsit rápörögtél a témára... :Đ

De valahol igaza van szerintem.
Ha valami történne a gyerekeddel nem az lenne az első (miután lehetőleg biztonságban tudtad), hogy ki miatt, mi miatt történt? És főleg ki a felelős, hisz a gyerek még kiskorú. Vagy tévednék? :think:

#51336 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 24. 11:31

Nekem is hasonló kérdések járnak a fejembe.

14-17 éveseket nem engedik be sehova. A noise night life sem azért vot olyan sikeres, mert a kis drogger buzi annyira okos/ügyes rendezvényszervező volt, hanem mert nyíltan hirdette, hogy egész éjszaka és under18.

A wigwamban az ilyen tinizenekarok, pl afc, meg no thanks az mindíg 5-6 körül kezdődött, 10re már ki lett zavarva az összes hülyegyerek, no meg a szüleik is, akikből egyébként néha több volt, mint gyerekből.

Elvileg működhet a dolog, de az egész napot soknak tartom. Nem lesz annyi -minden korosztályt egyszerre lekötő- program, hogy minden hétvégén kitöltse az egész napot és le is kösse együtt a fiatalokat, úgy, hogy a 14-15 és 17-18 éves korosztály között oriási mentális szakadék van. A lányok fiúk közti különbségről nem is beszélve.

Ha viszont 4-5 órától tartana a tinidiszkó, mondjuk 8-9ig akkor az arra pont elég rövid lenne, hogy várják a következő hétvégét.

Van ezen még mit átgondolni és főleg a korosztályokat mindenképpen jobban el kell szeparálni, mert így beégés lesz, és 2-3 alkalom után, már csak az intézetis arcok fognak kötelezően neveletlenkedni a harcsában, ahova viszont nem fogják őket beengedni.

.

#51337 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 24. 11:43

sosem hittem volna hogy ez bekövetkezik, de pinyókának több esze van mint gugának

Fú, mingyá elpirulok. :blush: De nem, mert Pola természetesen ezt a pici dicséretet is kibelezte. :Đ

#51338 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 24. 12:01

Elvileg működhet a dolog, de az egész napot soknak tartom. Nem lesz annyi -minden korosztályt egyszerre lekötő- program, hogy minden hétvégén kitöltse az egész napot és le is kösse együtt a fiatalokat, úgy, hogy a 14-15 és 17-18 éves korosztály között oriási mentális szakadék van. A lányok fiúk közti különbségről nem is beszélve.

Ha viszont 4-5 órától tartana a tinidiszkó, mondjuk 8-9ig akkor az arra pont elég rövid lenne, hogy várják a következő hétvégét.
.

Igen jól látod,de én ezt má nem is akartam felhozni. Elég ezeknek a 3-4 órányi tuc tuc, aztán gó haza. Csak tényleg nemtom 1 zenei hellyel hogy akarnak ennyi stílust kielégíteni.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51339 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:12

14-17 éveseket nem engedik be sehova. A noise night life sem azért vot olyan sikeres, mert a kis drogger buzi annyira okos/ügyes rendezvényszervező volt, hanem mert nyíltan hirdette, hogy egész éjszaka és under18.

A wigwamban az ilyen tinizenekarok, pl afc, meg no thanks az mindíg 5-6 körül kezdődött, 10re már ki lett zavarva az összes hülyegyerek, no meg a szüleik is, akikből egyébként néha több volt, mint gyerekből.

Van ezen még mit átgondolni és főleg a korosztályokat mindenképpen jobban el kell szeparálni, mert így beégés lesz, és 2-3 alkalom után, már csak az intézetis arcok fognak kötelezően neveletlenkedni a harcsában, ahova viszont nem fogják őket beengedni.

.

Ma is tanultam vmit. :)
Anno sem voltam az a partiarc, most meg igen kevés a tini ismerős, így nem tudom mi a helyzet. Bár unokatesóm gyerekeiről mindig látok bulis képeket fészbukon, persze arról lövésem sincs hány órakkor készültek. (Ők pont ez a korosztály, de unaktesómat ismerve, a körmükre néz.)

BTW, itt jön a felvágás a srác polgármester. :p

#51340 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 24. 11:56

:bologat:
1999 szilvesztere (!) volt az első alkalom, h egész éjszakára elengedtek, szigorúan a tesómmal és osztálytársakhoz házibuliba. Mégsem érzem úgy, h bármiből is kimaradtam volna.

Van két bátyám, 10 és 11 évvel idősebbek nálam, így a szüleimnek nem pici rutinjuk volt nevelés terén... :Đ

Hétköznap 9-re, hétvégén 10-re (spec esetben 11-re) otthon kellett lennem. Hozzáteszem, sokkal jobban tudtam így élni, mintha hétköznap ki sem mozdulhatok, de kéthetente elengednek 2-3ig diszkóba mint az megszokott volt az évfolyamtársaimnál. (Nem mintha bármikor is diszkóba kívánkoztam volna) Illetve egy kivétel volt: Ha csajjal mentem valahova :-D Akkor nem volt limit, annyit mondtak ha hazaszállítottam a csajt, akkor utána tudjam merre van nekem is hazafele. Pénzzel is bőkezűbbek voltak (pedig 14 éves korom óta dolgozom), mert hát legyek gavallér... :Đ

Abba meg bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna belőlem, ha ilyen lazán kezelnek mint a mostani kis gyökereket... Tuti vagy sitten lennék, vagy hat láb mélyen... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#51341 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 02. 24. 12:13

Illetve egy kivétel volt: Ha csajjal mentem valahova :-D Akkor nem volt limit, annyit mondtak ha hazaszállítottam a csajt, akkor utána tudjam merre van nekem is hazafele.

Ezt azért irigylem tőled :) Nálunk itten vasszigor van minden ilyesmi téren még most is, pedig már rég nem vagyok tininindzsa.
BMWパワー
Kép

#51342 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:21

Van két bátyám, 10 és 11 évvel idősebbek nálam, így a szüleimnek nem pici rutinjuk volt nevelés terén... :Đ

Hétköznap 9-re, hétvégén 10-re (spec esetben 11-re) otthon kellett lennem. Hozzáteszem, sokkal jobban tudtam így élni, mintha hétköznap ki sem mozdulhatok, de kéthetente elengednek 2-3ig diszkóba mint az megszokott volt az évfolyamtársaimnál. (Nem mintha bármikor is diszkóba kívánkoztam volna) Illetve egy kivétel volt: Ha csajjal mentem valahova :-D Akkor nem volt limit, annyit mondtak ha hazaszállítottam a csajt, akkor utána tudjam merre van nekem is hazafele. Pénzzel is bőkezűbbek voltak (pedig 14 éves korom óta dolgozom), mert hát legyek gavallér... :Đ

Abba meg bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna belőlem, ha ilyen lazán kezelnek mint a mostani kis gyökereket... Tuti vagy sitten lennék, vagy hat láb mélyen... :Đ

On a side note:
Nálunk ÉN ( :p ) vagyok a legidősebb, szóval ÉN tapostam ki az utat tesóméknak, akik mellesleg fiúk. Ha/amikor nekem is porontyaim lesznek, szinte tuti, hogy ugyanígy fogom nevelni őket. Ha lesz is sírás-rívás, később jó eséllyel megköszönik majd, hogy figyeltem rájuk. Én baromi hálás vagyok ezért az ősöknek, és tényleg nem érzem úgy, h valamiben is (komolyan) korlátoztak volna. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel egészségesebb, hogy időben lefeküdtem aludni. Pont mostanában gondolkoztam rajta, amikor 11-kor még lazán fent vagyok, aztán reggel meg persze alig bírok felkelni, hogy 20 évesen is még 10:30 körül feküdtem le aludni.

Lehet most is azt kéne. :Đ

Szerkesztette: EGOKA 2011. 02. 24. 12:23 -kor

#51343 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 24. 12:20

Ezt azért irigylem tőled :) Nálunk itten vasszigor van minden ilyesmi téren még most is, pedig már rég nem vagyok tininindzsa.

Ezt nem értem egészen... Időre kell hazaérned vagy mi? :-D Én itten most a 13-19 éves korom történetét mesélem nem a mostanit :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#51344 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:42

Hétköznap 9-re, hétvégén 10-re (spec esetben 11-re) otthon kellett lennem.

Bakker, nekem hetkoznap 9-kor pizsiloves volt mar, nem az, hogy addigra legyek otthon :omg: :Đ
Mondjuk azt nem tudom, meddig engedtek volna kimaradni este. Annyit logtam egesz nap a suliban meg delutan tanulas helyett, hogy este mar orultem, ha punnyadhatok a gep elott, faxom se akart maszkalni :cool:

#51345 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 24. 12:20

Nálunk itten vasszigor van minden ilyesmi téren még most is, pedig már rég nem vagyok tininindzsa.

Hol az az itten? :think:
Ugye nem mondod, hogy 18 eves kor utan muterod barmit is beszol azzal kapcsolatban, mikor kivel hova es meddig es micsinasz? :omg: :Đ

#51346 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 24. 12:21

Nálunk ÉN ( :p ) vagyok a legidősebb, szóval ÉN tapostam ki az utat tesóméknak, akik mellesleg fiúk. Ha/amikor nekem is porontyaim lesznek, szinte tuti, hogy ugyanígy fogom nevelni őket.

Na igen. Nekem irtozatos nagy szerencsem van, hogy nincs tesom, de asszony amit meselt arrol, hogy elmeletileg azonos banasmod mellett mit es hogy csinalt maskepp anyja a testverehez kepest, az felhaborito.

#51347 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:02

.

Na ez korrekt volt.
Az egész napost már többen mondták, hogy felejtős, a dj sem ér rá egész napra, mert hétvégenként készül az éjszakai bulájokra is. Harcsába, ha be is mennek, nem fogják őket kiszolgálni csak üdítővel. Harcsának szerencsére van teraszos, fedett része, egyáltalán nem kocsma hangulatú, mert mellette van étkezde is. Szóval átsétálhatnak simán, de már lebeszéltem velük, hogy tök mindegy hány évesnek néz ki, idegent alkohollal nem fognak kiszolgálni.
Kemény ügy, de nem egyedül csinálom.
thx.

#51348 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 02. 24. 12:53

Na igen. Nekem irtozatos nagy szerencsem van, hogy nincs tesom, de asszony amit meselt arrol, hogy elmeletileg azonos banasmod mellett mit es hogy csinalt maskepp anyja a testverehez kepest, az felhaborito.

Az meg a slusszpoén a dologban, ha a tesó más nemű. Egyes szülők úgy vélik a fiú/leány gyermek másik bolygóról származik és azonos helyzetben homlokegyenest mást tenne. Arról nem is beszélve, h ha a lány pasizik az "úristenszentségtörésföldrendgésszodomaésgomorra", ha a fiú csajozik az meg szóra sem érdemes.

#51349 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 24. 13:05

Az meg a slusszpoén a dologban, ha a tesó más nemű. Egyes szülők úgy vélik a fiú/leány gyermek másik bolygóról származik és azonos helyzetben homlokegyenest mást tenne. Arról nem is beszélve, h ha a lány pasizik az "úristenszentségtörésföldrendgésszodomaésgomorra", ha a fiú csajozik az meg szóra sem érdemes.

Teso mas nemu, es pontosan ez volt a szitu. Amikor asszony bepasizott es ott aludt a lovagnal, akkor el lett mondva minden szajbabaszott kurvanak (nem tulzas, szo szerint), mikor par evvel kesobb az occse csajozott be, anyuka kedves a rendelkezesukre bocsatotta a vendegszobat ejszakara, azzal, hogy "legalabb nem a kocsiban csinaljak" :omg:
Amikor meg asszony ezt szova tette, hogy milyen erdekes paradigmavaltas tortent itt par ev alatt, akkor meg o volt a szemet, mert irigykedik a testverere. Hat en orditva kuldtem volna el az anyamat a faszba, az biztos.

#51350 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 24. 11:46

úúúú igen igen, nagyon kell..... :nyálcsorog:

nekedadom
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +