HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2585
  • 2586
  • 2587
  • 2588
  • 2589
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51721 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 11:56

Hihetetlen, hogy mennyi embert nem ismersz és mégis édesapád sorsát meg a saját eszedet akarod rájuk húzni.

Na látod, ez volt a mai első értelmes megszólalásod.

Szerk: Mert azt mertem feltételezni, hogy minden felnőtt embernek van annyi esze, hogy nem vágja maga alatt a fát. De mindig be kell látnom, h az emberek hülyébbek, mint reméltem. Taigetosz pozitív.

Szerkesztette: EGOKA 2011. 03. 01. 12:02 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51722 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 11:56

Évmilliók alatt megszokták, h felnyúl a banánért, és van kaja.

Ez is faszság. Jézusom.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51723 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 12:00

Taigetosz pozitív.

Gondolom, a te családodban senki sem ilyen hülye... De ha mégis, őket is vezetnéd ki a tajgetoszra?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51724 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 12:05

Ez is faszság. Jézusom.

Miért, ha felnyúlok a banánért, akkor van kaja.

#51725 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 11:59

Báh!!! De itt arról volt szó, h eleve 40%-ról indul, ha az felmegy 80%-ra, akkor értem a szopást. De, ha 10%-ról indult VOLNA, és most lenne 40%, ok az is kurva sok, de ég és föld a különbség.

Apám kocsijára a törlesztő az mondjuk úgy, hogy közelebb a 10%-ról indult. És kurva szar helyzetbe kerültek miatta. Gondolom, most lehülyézed őt is, meg tajgetoszra vele.

#51726 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 01. 12:08

Te hol láttál olyan banánfát, amire elég felnyúlni, vagy olyan magas előembert, akinek elég volt felnyúlni? Előtte fel is kell mászni rá. Az meg fizikai munka. Jussod a banán.

#51727 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 11:42

Amúgy hihetetlen, h nem is ismersz, de jobban vágod, h mit értettem a lakásárverés alatt, mint a tápszagértő. :)

Eleg nehezen lehetett mashogy erteni, cicimen is leirta, hogy csak heccelt ezzel.

#51728 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 11:48

Azt a példát láttam mindig is, hogy dolgozni kell, hogy okosan kell dönteni, és ha vannak barátaid, akik mindig számíthatnak rád, te is számíthatsz majd rájuk, ha oda kerülnél.

En csak ilyet lattam. Koze a temahoz zero, de ebbol is latszik, hogy mindenki a sajat tapasztalatai alapjan alakitja ki a velemenyet dolgokrol, legyen az apuka vagy barat.

#51729 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 11:56

Apró pénz az oltás, de felnő az összes gyerek és nekik kaja kell, az már nem apró pénz. És azt is neked kell (ok, fejlett világnak) megfinanszírozni segélyek formájában. Mert a csoki nem jön rá, h ha minden gyereke tuti felnő, akkor talán nem kéne 10et szülni.

És nem, nem dolgoznak. Évmilliók alatt megszokták, h felnyúl a banánért, és van kaja. Akkor hogy tanítod meg neki 1 év alatt, h de bizony, neked szántani kell, vetni kell, aratni, és, ha szerencséd van 1 év múlva van kaja??? Bakker ők nem ilyenek. Amúgy közelebbi példa erre a cigányság. Nem azt látja, h tanulni kell, dolgozni kell, embernek kell lenni, hogy érj valamit és legyen rendes ház/kaja/bútor/ruha/..., hanem azt, h jön a segíj, mert cigány vagyok, meg azt, h ha kell az új mobil, majd a sarkon megszerzem.

Nagyon el vagy tájolva. Valóban, az oltás nem elég segítség az afrikai országoknak. De minden segélyszervezet segít a maga módján, ahogy tud, még akkor is, ha kevés vagy jelképes és csak arra jó, hogy irányt mutassanak a tevékenységükkel. Nem lehet úgy hozzáállni, hogy ha a segítség alapból nem kellő mértékű, akkor még annyit sem kell segíteni. Ennyi erővel egy kolduló hajléktalan előtt is megpörgethetnéd a huszas érmét, aztán inkább mégse dobnád a gyűjtőjébe, azzal: "várjál, inkább mégse, ezen úgyse kapsz semmit". Nagyon csúsztatott logika. Azt sem értem, hogy az afrikai kiscsokik és cigányok között hogy sikerült párhuzamot találnod, ráadásul ilyen oltári sztereotípiák mentén.

A hiteleknél ne a százalékokon és az autómárkákon lovagoljatok. Igen, van, aki önhibájából került bajba, kocsira baszta el a hitelt, stb. De még több az olyan, aki nem jókedvéből vette fel és az árfolyam betett neki. A két kategóriát nem lehet szétválogatni a probléma megoldásánál. Úgy, ahogy munkanélkülieknél sem érdemes rugózni a szakon, ahol a diplomát szerezték. Igen, hülye volt, aki csak a diplomáért ment bölcsésznek, stb. de az ő helyzetüket is rendezni kell. Egyébként nem csak az ő hibájuk, hogy használhatatlanok, hanem az egész országé és oktatási rendszeré. A többi szakon is tele van a tanterv elavult elméleti és lexikális tárgyakkal és a legtöbb friss diplomás elavult szemlélettel és ismeretekkel kerül ki, alig voltak gyakorlaton. Egyébként meg egyetember nem 3-4 évig "léblecol" hanem 4-5.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#51730 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 11:53

Vonatkoztass el a 40%-tól. A 10% is felhízhat 40%-ra, és éppen ez a szopás alapja.

Ne vonatkoztasson el. Ha a 10% felmegy 40%-ra, meg valahogy ki lehet bekkelni, ha a 40% megy fel 70%-ra, mar biztos a buko. Ez a szopas alapja.

#51731 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 12:13

Te hol láttál olyan banánfát, amire elég felnyúlni

Polcot mondjuk. Ott a banán, felnyúlok érte, aztán lakoma.

#51732 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 01. 12:08

tegnap kimentem a konyhába, találtam banánt
utána benyúltam a hűtőbe tejért...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51733 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 11:01

Guga is csak azért ekkora paraszt, mert az asszonynak van fixe. annyi amennyi, de addig is kitart, míg nem talál mást. Ha az sem lenne, szerinted itt enné a fene egész nap?

Asszony 75küvecse már aznap a postán landol :omg: nem kap többet, mert ügyelnek rá, hogy ne nőjön meg az óraszáma, sok a tanár, nem akarnak utcára rakni senkit. Az ő fixe a rezsit fedezi. villany, víz, net, vonalas teló, autó bizti, szemét szállítás, ecetera. Szokta is mondani, hogy kaptam fizut meg nem is.

Azért látsz itt egész nap, mert a bungi a melóhelyem.
Miközben gépek települnek, ráérek neked osztani az észt.

Az én keresetemből eszünk, tankolunk, fizetem a két gyerkőc suli kőccségét, mert van napközi, nagyobbiknak zenesuli, oda utazás, ruha, cipő, stb.
Akarsz még valamit tudni?

#51734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 28. 08:48

ez szép és jó
csak guga MINDIG úgy állítja be, hogy aki alkalmazott, az bérdroid, és retteg, és 100-at keres
ez a felháborító
csak az ő kis kolbászos faluját tudja elgondolni mindenkire
pedig minden ember más, minden munka más

Ezeket te állítod, én magamról szoktam beszélni, nem rólad, s nem másokat minősíteni.
Ha valamiért még is így érzed, azt te gondolod hozzá, s úgy adod vissza. Egyébként könnyű dolgod van, itt a fórumon az összes hozzászólásom, simán beidézheted, és alátámaszthatod az állításodat.

Szerinted az az egymillió bedőlt hiteles nem retteg?
Csak decemberben 12.000 munkahely szűnt meg. Szerinted jópofa dolognak tartották, és legyintettek rá?
Az a 135.000 család, akit esetlegesen kilakoltatnak áprilisban szerinted röhög a markába?

Szóval még mindig nem rólad beszéltem, hanem tényekről, amit megint csak magadra vetítettél ki, miszerint te nem félsz, és jól élsz. Gratulálok hozzá, biztos megdolgozol érte. Csak, hogy ezek a számok közel a fél országot takarják, benne az én kóbászos falumat is, ahol alig dolgoznak a fiatalok, mert sehová nem kellenek.
Én sok helyen megfordulok. Magánházak, cégek, s bizony csak sóhajtozás van és nagybötűs rettegés, mert egyre lejjebb csúsznak, szinte csak lemondásról hallok, nem sikerélményekről. Az egyedüli sikerélmény az én életem, mivel 12 éve nyomom az ipart megszakítás nélkül, és a te állításod szerint szaktudás nélkül. Vannak nagyon nehéz időszakok, amikor én is csak nézek, mint a légy. Ilyen volt, amikor ideköltöztünk, 6 hónapig majd belepusztultam az unalomba, és a fejemet vertem a falba, hogy elbasztam, kár volt ott hagyni Budapestet. De elmúlt, és a helyzet egyre jobb, mert az ügyfélkör hétről-hétre bővül. Nekem ez a biztonság, másnak meg más.

Legyél te az első ismerőseid közül, akinek ez tetszik.

#51735 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 01. 13:01

Az egyedüli sikerélmény az én életem

Akkor az egy tényleg nagyon kemény hely lehet :nevet: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#51736 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 01. 13:05

Akkor az egy tényleg nagyon kemény hely lehet :nevet: :Đ

:kma: :Đ

#51737 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 12:05

Ez is faszság. Jézusom.

Indokold meg, ha már ezt írod.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51738 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 12:07

Gondolom, a te családodban senki sem ilyen hülye... De ha mégis, őket is vezetnéd ki a tajgetoszra?

Képzeld nem azok.

#51739 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 01. 12:12

Apám kocsijára a törlesztő az mondjuk úgy, hogy közelebb a 10%-ról indult. És kurva szar helyzetbe kerültek miatta. Gondolom, most lehülyézed őt is, meg tajgetoszra vele.

Folytasd.

#51740 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 01. 13:19

Egóka kemény vagy nagyon.Legjobb ez a afrikai hozzámöhögésed.Nem hülyéböl viszik ám oda az orvosokat mert minden nyavaja onnan indul el aztán szépen itt elterjed európába és össze szarod magadat mikor lerohad a kezed vagy akármi.Szörnyű hogy ilyen alap gondolkodásra nem tanítottak meg.
Bírom hogy messzíröl mikor valaki nincs benne az adott helyzetbe nyomassa a megváltó okosságait.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 01. 13:21 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2585
  • 2586
  • 2587
  • 2588
  • 2589