Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 28. 08:48
ez szép és jó
csak guga MINDIG úgy állítja be, hogy aki alkalmazott, az bérdroid, és retteg, és 100-at keres
ez a felháborító
csak az ő kis kolbászos faluját tudja elgondolni mindenkire
pedig minden ember más, minden munka más
Ezeket te állítod, én magamról szoktam beszélni, nem rólad, s nem másokat minősíteni.
Ha valamiért még is így érzed, azt te gondolod hozzá, s úgy adod vissza. Egyébként könnyű dolgod van, itt a fórumon az összes hozzászólásom, simán beidézheted, és alátámaszthatod az állításodat.
Szerinted az az egymillió bedőlt hiteles nem retteg?
Csak decemberben 12.000 munkahely szűnt meg. Szerinted jópofa dolognak tartották, és legyintettek rá?
Az a 135.000 család, akit esetlegesen kilakoltatnak áprilisban szerinted röhög a markába?
Szóval még mindig nem rólad beszéltem, hanem tényekről, amit megint csak magadra vetítettél ki, miszerint te nem félsz, és jól élsz. Gratulálok hozzá, biztos megdolgozol érte. Csak, hogy ezek a számok közel a fél országot takarják, benne az én kóbászos falumat is, ahol alig dolgoznak a fiatalok, mert sehová nem kellenek.
Én sok helyen megfordulok. Magánházak, cégek, s bizony csak sóhajtozás van és nagybötűs rettegés, mert egyre lejjebb csúsznak, szinte csak lemondásról hallok, nem sikerélményekről. Az egyedüli sikerélmény az én életem, mivel 12 éve nyomom az ipart megszakítás nélkül, és a te állításod szerint szaktudás nélkül. Vannak nagyon nehéz időszakok, amikor én is csak nézek, mint a légy. Ilyen volt, amikor ideköltöztünk, 6 hónapig majd belepusztultam az unalomba, és a fejemet vertem a falba, hogy elbasztam, kár volt ott hagyni Budapestet. De elmúlt, és a helyzet egyre jobb, mert az ügyfélkör hétről-hétre bővül. Nekem ez a biztonság, másnak meg más.
Legyél te az első ismerőseid közül, akinek ez tetszik.