HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2591
  • 2592
  • 2593
  • 2594
  • 2595
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51841 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 02. 09:42

nekem a német nehezebb volt
Elhiszem. Csak mivel nincs pé'zed 'vindó'zra, azért Borsodin kívül semmit nem lálykolsz és ennél fogva pontot sem kapsz :-D Benne lesz az új magyar szent karajság ál-orbán koholmányában is :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#51842 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 01. 21:46

Nyátok picsája, nem olvasom végig mit möhöztetek ma, bérdroid vagyok, nem érek rá ilyenekre.

Ma benéztem tumorhoz egy órát eldumáltunk. :omg:

A bérdroid ráér egy órát eldumálni a másik bérdroiddal? :think: :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51843 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 01. 22:11

ezeket az usa beinvesztált ide meg oda infókat honnan veszed, a blikkből? :think: :D

A Citibe beinvesztált, ha a megmentésére adott adófizetői pénzt annak lehet nevezni. De már nem.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51844 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 02. 10:16

Nem kell minden nőnek riszacicának lenni.

Sajnos nem. Igaz csak a jó sunáknak áll jól, amelyik rusnya az jobb ha meghúzza magát :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51845 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 02. 10:17

A bérdroid ráér egy órát eldumálni a másik bérdroiddal? :think: :Đ

Simánlazán :cool:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51846 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 02. 07:30

Na mit mondtam, kitalálták, hogy mindenkit elzavarnak közmunkára. Akkor már nem rokinyugdíjat fog kapni, vagy szociális segélyt, hanem fizetést, mert van munkája. Éjjen, a kormány munkahelyeket teremt :omg:

Petárdánál többet nem érnek, ezek is elhúznak 7 év múlva a klozetba.

Miért a New Dealben mit csináltak az emberek?

Jó, tényleg nem 1933 van, de a közmunka még mindug munka. Feltéve, ha a kedves közmunkás dolgozik.

#51847 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 02. 07:54

Naja. Kérdés, hogy a munkamorál olyan lesz-e, mint amit máig megszokhattunk közmunka címszó alatt. És ha ezzel a húzással ki lehetne szorítani a külföldről bevándorló "moszkvatéri" munkaerőt, akkor meg egyenesen ász lenne. Árkot ásatni, gátat építtetni eddig is lehetett volna preventív módon a sok munkanélkülivel, állítom, sokuk szívest-örömest ment volna, de most is csak itt-ott tologatják a kaksit, aztán majd lesz megint tavaszi árvíz, ami elviszi a tavaly árvíz által elöntött helyeken bölcsen újraépített házakat, meg a belvíz is maradni fog. De ne legyen igazam.

Na, valamiben egyetértünk. :Đ

#51848 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 02. 08:55

Szerintem is tré banda, és nem akarom védeni őket, de miért éljen? Fizetést fognak kapni, de legalább dolgoznak is. Ha kiás egy árkot vagy segít pár méter útszakasz építésében, parkot rendbetesz, utcát söpör, szemetet szed, lesz valami ellenérték. A segélynek és a rokinak nincs semmilyen ellenértéke. Az megint más, hogy ott nem lesz +10M munkahely, inkább olyan -1/2M.

Azon túl, h talán kevesebb lesz az árvízzel elöntött terület, a vásorok is tisztábbak lesznek. Ami (remélhetőleg) jó hatással lesz a turizmusra is. Ha nem is nettó, de haszon, nem úgy, mint a segíj a semmire.

#51849 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 02. 09:24

Ugyanezt a mondatot én is leírhatnám neked, azon felül, hogy rosszindulatú, mint ahogy már írtam, konkrétumokat nem tartalmaz.
Gőzöd nincs róla, hogy mire utalgatsz, kizárólag csak személyeskedsz.

Ezt hozd össze. Akkor - bár példakép nem leszel - de tisztelni foglak. :)

#51850 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 02. 09:29

Múltkor valamelyik másik topikban jól megkaptam a magamét, hogy mekkora baromságokat hordok össze, meg hogy nem lenne ott semmi munkavégzés, csak jól befenyítenék az ellenőrt, hogy vagy azt mondja, hogy faszán dolgoztak, vagy elvágják a torkát. Mondom ja, biztos van, aki ilyen országban szeretne élni, de azért én még valahol reménykedek, hogy ennyire nem süllyedtünk még kőkorszaki szintre.

:respect:

#51851 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 02. 10:27

Ezt hozd össze. Akkor - bár példakép nem leszel - de tisztelni foglak. :)

ú mennyi suna és nem is rossz bőrök :Đ
BMWパワー
Kép

#51852 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 02. 09:33

Ja, jó. Besétáltál a csapdába. Olyan nincs, hogy annyira menjen, hogy hátradőlhess. Mindig van mit tanulni, gyakorolni egy nyelven, sose lehet elég jól tudni. Az anyanyelvre is ez vonatkozik.

Mandarin. A legelterjedtebb, mindenhol ezt tanítják. Nyelvtanát és szavakat tekintve a világ legegyszerűbb nyelve lehetne: nincs benne ragozás, többes szám, igeidők. A szórend nagyon kötött, annyira, hogy már attól is egyszerűbb. Ahol nehezedni kezd az az, hogy a legtöbb szó egy szótagos (egy darab krix vagy krax írja le) és nagyon hasonlítanak egymásra, összekeverhetőek, az elég nehéz kiejtés ezért már a kezdetektől fontos. Ami pokoli nehézzé teszi, az a sok írásjel. Igaz nem egy helyen olvastam már, hogy az írásjelekben van logika és kb. 200 írásjelnél átlag kínai nem használ többet.

Az orosz iránti vágyad nem értem. Aha, nem latin ábécés. Nem ez a nehéz benne, hanem a nyelvtan. Én sem tanultam oroszt (ennek örülök is), de saját tapasztalat alapján az orosz ábécét (nyomtatott kis- és nagybetűket) kb. 1-2 óra alatt meg lehet tanulni 0 előismerettel és ez arra elég, hogy beleolvass egy orosz szövegre és félhibás kiejtéssel fel tudd olvasni. Érteni ettől még nem fogod, csak egy-két latin eredetű szót lehet kihámozni a szövegből. Az orosz azoknak fontos, akik szláv nyelvekre akarnak specializálódni, mert akkor alap. Ahogy a germánnál a német az alap, nem az angol.

Szerintem az orosz a nehezebb, nem kicsit. Szépségben egyik sem valami erős, az tény. Talán németben nincsenek olyan durva mássalhangzó-torlódások. Valahol minden nyelv egyformán nehéz, egy legfelső szinten, ennek a nehéz-könnyű nyelv felosztásnak középfokig van értelme.

Egy ideje gondolkodom a spanyolon, állítólag magyaroknak könnyebb, mint az angol: fonetikus, ahogy írják, úgy ejtik és fordítva. A ragozás kicsit több, mint az angolban, cserébe a szórend sokkal szabadabb, sokkal jobban hasonlít a magyarra. A mandarin után a 2. legtöbbet beszélt világnyelv. Anyanyelvi használók számát tekintve beelőzi az angolt. Viszont a spanyolt kevesebben tanulják és mivel nem a legerősebb gazdaságú országokról van szó, és elég messze vannak tőlünk, gazdaságilag elég nehéz hasznosítani. A magyar munkaerőpiacon nem keresett nyelv. Meg akkor inkább rágyúrok még az angolra, németre, annak több értelme van, mint potyára bevállalni egy 3. nyelvet. Franc tudja mikor tudom, fogom használni. Zenén és gitárkönyvön kívül nem találkozok spanyollal. Esetleg még nem szinkronizált amerikai filmekben néhány mondat erejéig.

Szerintem izlés kérdése. Harsány egy nyelv, de annak is megvan a szépsége (akár orosz, akár német). És szerencsés vagyok ilyen téren, rám ragad, mint a kosz. Angol nyelvtanárként és amerikai tulajdonú munkahelyen talán van alkalmam gyakorolni. :)

#51853 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 02. 09:38

ugyanmár ne kapd fel a vizet
egyszerűen nem dőlünk be a kamudumáidnak, ez fáj neked :)

nyugodj meg, igyál egy sört, stb
Napestig hajtogathatod, hogy felkaptam a vizet, besértődtem, de ha konkrétumokat nem tartalmaz, akkor még mindig csak büfi marad.
Valami tényt légyszi, minősítés helyett.

Sört majd akkor iszom, ha letettem a lantot, s nem tőled fogok hozzá engedélyt kérni.
Ez kb. hétvégenként van, és csak is akkor, ha a nejem itthon van, mert ha egyedül vagyok a két gyerekkel, akkor biza nem lehet sörölni, mert bármi gáz van autóba kell ülni.

De neked ez nyilván nem sokat mond, mert csak a bögyörődre kell ügyelned, hogy ki ne lötyögjön.

#51854 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 02. 09:38

nem dőlünk be a kamudumáidnak, ez fáj neked :)

Szarok rá, hogy minek nem dőlsz be te egyedül, s hivatkozol többesszámra, ha még azt sem tudod megjelölni, hogy melyik a kamu duma.

Azt én is leírhatom százszor, hogy hazudsz.

Szóval legközelebb mielőtt nekifutsz, vegyél egy nagy levegőt, és olyannal hozakozz elő, ami tény.

#51855 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 02. 10:19

Sajnos nem. Igaz csak a jó sunáknak áll jól, amelyik rusnya az jobb ha meghúzza magát :Đ

Naugye. Bár sajna egyre több randaság gondolja, h ő jó suna. Tegnap találtam is erről vmi cikket. :D (Mit nem tesz az unalom az emberrel...)

#51856 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 03. 02. 08:23

Ha már kizavarják őket parkot rendbetenni, uccát söpörni, szemetet összeszedni, már nyertünk vele.

Most képzelj magad elé 100.000 rokinyugit, akitől megvonták az otthontehénkedés jogát x összegért, és most vagy többért, vagy kevesebbért kizavarják az utcára gazolni. Kb. milyen munkaintenzitásra lehet számolni azon felül, hogy 4 év múlva a köcsögje az mszp-re fog szavazni, mert az megígéri, hogy visszacsinálják.

Ez lófasz a köbön, tolják ki a gecibe az összeset a versenyszférába, a közmunkát meg bízzák magánvállalkozóra, akit számon lehet kérni, ha a munka nem megfelelő jöhet más helyette. De a vállalkozó legalább adót fizet, és járulékot a beo után. Na ez is utópia.

#51857 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 02. 10:37

Naugye. Bár sajna egyre több randaság gondolja, h ő jó suna. Tegnap találtam is erről vmi cikket. :D (Mit nem tesz az unalom az emberrel...)

És te miért is olvasol ilyen cikkeket? Pókháló-rexia nincs?
BMWパワー
Kép

#51858 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 02. 10:46

És te miért is olvasol ilyen cikkeket? Pókháló-rexia nincs?

Nem tetszik tudni olvasni? Ez lenne a funkcionális analfabétizmus?

#51859 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 02. 10:16

Nem kell minden nőnek riszacicának lenni.

Nem is célom.

Jah, és leszarom. :Đ

nem kell ennyire végletekben gondolkodni. az utolsóval én is egyetértek :cool:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#51860 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 02. 10:17

Elhiszem. Csak mivel nincs pé'zed 'vindó'zra, azért Borsodin kívül semmit nem lálykolsz és ennél fogva pontot sem kapsz :-D Benne lesz az új magyar szent karajság ál-orbán koholmányában is :Đ

elittam a windowsom árát :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2591
  • 2592
  • 2593
  • 2594
  • 2595
  • Utolsó »