Idézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 21. 11:19
Mondjuk egyszer összekéne irni tényleg hogy az itt leirt ötleteidböl hány jött össze,plusz hányból lett valami értelmes is

Franc tudja, az élet olyan, hogy minden nem sikerülhet, azokból tanul az ember.
Pár hete már összeszedtem a dolgokat, hogy mi az, ami működőképes ötletnek bizonyult, már nincs kedvem rugózni rajta
Kattintgatós szarságra emlékszem, az 2007-ben volt télen, miután ide költöztem nem volt melóm, nem ismertem senkit, belekapaszkodtam minden szalmaszálba. Kattintgatóson van, aki jól keres, hasonló a piramis játékhoz. Ha valakinek van hozzá energiája, akkor tényleg működőképes a dolog, de kell hozzá egy év mire olyan pénzt látsz belőle, hogy nem húzod el a szád. A lényege nagyjából az, hogy sok ember a te regisztrációdon keresztül jusson be, aztán akik az ő regisztrációjukon keresztül jönnek be, azok után is kapod a jutalékot.
Belefogtam, csináltam egy hétig és kerestem vele 2 dolcsit

Na meg közben alakult is az élet erre, apránként jöttek a melók, úgy hogy nem volt rá szükségem.
Pár napja néztem az eurobarre-t, az egyetlen valamire való cég, amelyik nem átkúrásból él.
Sok cég felveszi a reklámozótól a pénzt, kiadja kattintgatni, aztán nem fizet, eltűnik, és csinálnak másik oldalt, másik céget. Úlláccik jurópában is szeretik szopatni a népet.