HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2827
  • 2828
  • 2829
  • 2830
  • 2831
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#56561 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: benőcke - Dátum: 2011. 05. 13. 07:51

Ne törd Magad Szivi, Polának csak véleménye van, ami a kivert kutyát sem érdekli. Általa épülni, vagy jó sztorikban részesülni nem más, mint utópia. :nevet:

Mi az az utópia :-s maradt még sör tegnapról :Đ :omg:
Pola filozófiája élet és emberellenes, a fidesz hamarosan törvénybe iktatja, hogy ki kell végezni az ilyeneket :Đ

#56562 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:01

A fészbuk meg már csak arról szól, hogy puszcsi, lájkcsi, meg zsul beleszerelmesedett a google logójába, de ugyanaznap elszállt a codegen tápja :Đ

#56563 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:01

A valóvilágba ezt a topikot kéne bevinni úgy, ahogy van :nevet:

#56564 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:02

Schwarzmueller mit kukkolsz :-s

#56565 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: benőcke - Dátum: 2011. 05. 13. 08:51

Ne törd Magad Szivi, Polának csak véleménye van, ami a kivert kutyát sem érdekli. Általa épülni, vagy jó sztorikban részesülni nem más, mint utópia. :nevet:

Igy van, mi a banatert akarnalak en Teged vagy a hugyagyu ferjedet "epiteni"?
Ott van nektek az "eros var az en istenem" meg hasonlo elbaszott marhasagok. Epuljetek csak azon :nevet:

#56566 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 08:57

Nekem az jön le az egészből, hogy a net is kiba depressziós lett.

Jo is az :up:
Szedjen ra Xanaxot, nekem anno bevalt, a leszarom-pirulak gyongyszeme az a cucc :cool:

#56567 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 07:57

Leolvadt, mint fukusima.

Ebből még szállóige lesz :Đ

A hőőőjjj és a höbblá-höwöfff, meg a höhhhnyeee is önálló életet él.

Tök idegen fórumokon, tök idegen emberek úgy ábrázolják a fejlesztést, hogy vettem bele 2 guga ramot :Đ azt sem tudják ki vagyok, meg a guga ram honnan ered, azt hiszik jó fejek :Đ

#56568 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 08:58

Pola filozófiája élet és emberellenes, a fidesz hamarosan törvénybe iktatja, hogy ki kell végezni az ilyeneket :Đ

Csak nyugodtan, kocsival 5 percre sincs a hatar :cool:
A penzem ugysem ebben az orszagban van, sot, semmi ingo vagy ingatlan vagyontargy sincs a nevemen, az allampolgarsagot meg szivesen leadom a hataron.
Fidesz amilyen jol halad a torvenyekkel, par ev mulva nem sok ember lesz, aki nem igy fog gondolkodni a szeretett hazajarol, mint en :Đ

#56569 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 08:03

"eros var az en istenem"

Anno a schwinn csepel céget bombáztam napokig egy reklámszlogennel, meg terveztem hozzá grafikát.
Erős a váz a mi Istenünk :Đ

Szartak rá :omg:

#56570 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 09:07

Anno a schwinn csepel céget bombáztam napokig egy reklámszlogennel, meg terveztem hozzá grafikát.
Erős a váz a mi Istenünk :Đ

Szartak rá :omg:

Mi anno meg Godollon akartunk a cangas boltosokkal olyan partot alapitani, hogy Kerék Párt.
De nem jott ossze. Most mar lehet menne, amennyi sok igenytelen biciklis kocsog van meg nyomatjak ezt a biciklizzen mindenki baromsagot...

#56571 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 08:07

Fidesz amilyen jol halad a torvenyekkel, par ev mulva nem sok ember lesz, aki nem igy fog gondolkodni a szeretett hazajarol, mint en :Đ

:up:

Pucol kifelé a jónép, már akinek van még egy cseppnyi esze, lehetősége, esetleg függetlensége.
Baj lesz ebbűl hamarosan. Végzős medikusok fele már be sem jelentkezett a hazai piacon, léc van ezerrel.
Maradnak a fogatlan nyuggerek, a nyugállományba vonult egyenruhások, a munkanélküliek, és a cigányok + a politikusaink.
Vajon kié lesz a kezdőrúgás :-s :Đ

#56572 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 08:10

Mi anno meg Godollon akartunk a cangas boltosokkal olyan partot alapitani, hogy Kerék Párt.
De nem jott ossze. Most mar lehet menne, amennyi sok igenytelen biciklis kocsog van meg nyomatjak ezt a biciklizzen mindenki baromsagot...

Szerintem 2014-ben fogunk ott tartani, hogy nem megy el szavazni több, mint 50%, mert nem lesz kire.
MSZP-re szavazzon a kurva anyja.
Fideszre majd, akkor ha letettek valamit az asztalra, egyelőre nulla. Hja, orbánbulla nem számít, vakítsa a kurva anyját.
LMP meg sok szétgandzsázott buzi, azt sem tudják hol van a parlament.
Jobbik (talán) szerintem ők fognak hasznot húzni az elkeseredett tömegekből, de végtelenül buták. Már most vannak törzsi villongások. Ha meg kormányrudat kapnának, hirtelen nem tudnák ki a nagyobb magyar, bevezetnék a sámánizmust, meg a tesco tele lenne nyereg alatt puhított hússal. Azok is egymást nyírják, mint az mszp. Semmivel sem különbek.

Aztán ennyi is volt nagy hirtelen a felhozatal. Politikusnak ebben az országban már nincs hitele. Egy-egy kisebb tömeget még betudnak vadítani, főleg az mszp majális. Ordít, közben az ingyenvirsli cafatok repülnek ki a szájából és a sörhab ott a bajszán. Kb. ez a hazai politikai színvonal. Az értelmiség, akinek függetlennek kéne lennie, az meg behódolt a juttatásoknak. Sok veréb, kevés lószar alapon.

#56573 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:25

Dánia a bűnözés miatt kivezényelte a határokra a hadsereget, hogy megállítsák a bevándorló bűnözőket. Ausztria szintén ezt tervezi, Franciák szintén besokalltak, és lépéseket terveznek, persze ők már tavaly kipaterolták a cigányokat a reptérre és ujjlenyomatot vettek tőlük, hogy ne jöjjenek vissza és ne álljanak sorba újra 300 juróért.

Erre mit kapunk mi :-s

Idézet

Amnesty: Cigányok a félelem légkörében
A magyar intézményrendszer nem kezeli megfelelően a gyűlöletbűncselekményeket.

Azt mindig kihagyják, hogy a cigányok előszeretettel gyilkolásszák a faluvégi, védekezésre képtelen, egyedül élő nyugdíjasokat :omg:

Fasza kis világ köszöntött be.

Derék szoclibjeink meg fűhöz fához szaladnak a junióba, hogy itt tombol a fasizmus, egyenruhások masíroznak. Fidesznek meg nincs jobb dolga, mint törvényt hozni az egyenruhás bűnözésre. Persze nekik érdekükben áll a levegőben lógatni a témát, mert így szünet nélkül sorozhatják a jobbikot.

Ahham, s van arra kilátás, hogy esetleg kiegyensúlyozott élet lesz az országban, s a politika visszavonul oda, ahová való?

#56574 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 09:01

A fészbuk meg már csak arról szól, hogy puszcsi, lájkcsi, meg zsul beleszerelmesedett a google logójába, de ugyanaznap elszállt a codegen tápja :Đ

Hát talán azért szól arról, mert ilyenek az ismerőseid akiket látsz :Đ Én kíméletlenül letiltottam/kibasztam vagy eleve vissza sem jelöltem ilyen embereket... Szvsz aki a fészbúkot fikázza, annak inkább saját magával vagy az ismerőseivel van problémája amit kivetít az oldalra, hogy az ám a főgonosz. Be lehet állítani, hogy semmi ne látszódjon kívülről, melyik ismerős, milyen alkalmazás faszságaira nem vagy kíváncsi. Kb akkora hülyeség ez, mint a tv készüléket szidni a rajta fogott adásért.

Egyébként meg a net tele lett ilyen kis antiszociális gyászhuszárokkal, akik a neten élnek egy kitalált életet, fényezik magukat, IRL meg meg sem tudnak/mernek szólalni... Érdekes, én akármilyen fórumon, netes közösségben megragadtam abból előbb utóbb sörözés/borozás volt, és én ezt így is tartom normálisnak. :-D

A gugli logója meg tényleg rohadtjó volt tegnapelőtt, te meg hányjál vért... :kma: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#56575 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:34

Idézet

Durván elvertek három
hajdúsámsoni disznótolvajt
Szerintük csak felvették a sérülten talált állatokat.

Na ezt is a gazda fogja megszopni :omg: 3 tanúval szemben mit tud kezdeni :-s

#56576 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 05. 13. 08:32

A gugli logója meg tényleg rohadtjó volt tegnapelőtt, te meg hányjál vért... :kma: :Đ

Nincs gondom a fészbukkal, csak felelőtlen módon boldog-boldogtalant visszajelöltem üzleti megfontolásból, hogy gerilla marketinggel majd jó felhívom magamra a figyelmet, hogy miből élek. Nagyjából be is jött, mert a számtechről szóló írásaimat olvassák, s tudják hogy ebből élek. De cserébe tele van a közös oldal puszcsikkal, lájcsikkal és fürdőszobában telefonnal készült bugyis képekkel. Meg áááhhh faszom vesztett a róma rohaggyon meg az inter meg hasonló okosságok. Hja, a nácikról nem is beszélve, előszeretettel cigányoznak és nyíltan uszítanak, s küldik a jókívánságaikat.

Mondjuk névvel, címmel elég bátrak :Đ

#56577 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 09:39

Nincs gondom a fészbukkal, csak felelőtlen módon boldog-boldogtalant visszajelöltem üzleti megfontolásból

Mondom én, hogy a felhasználóban van a hiba :Đ De érthető az is, ha valamilyen hasznosabb cél érdekében nem akarod kibaszni az ilyeneket. Na arra van a "felhasználó elrejtése" gomb. :up: :-D

Én ezektől a "jáááájjj az illatosúton ottanvan a betegkiskutya menjen valaki érte" hozzászólásoktól vagyok kiakadva. És kitesz százat egy nap, vagy rosszabb esetben 100x ugyanazt... :omg: Elvakult idióták akik azt hiszik, hogy ezzel elérnek bármit is. (ill elérnek, mindenki letiltja őket) Két csávó ki is találta a tutit: csináltak egy "500e-en az kutyakínzás ellen" csoportot. A sok idióta meg vérben forgó szemmel csatlakozik, át sem gondolják mi az. Gondolom mondanom sem kell, hogy semmiféle kutyáról nincsen ott szó, besztof reklámadatbázis épül okosban... :lama:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#56578 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 05. 13. 08:49

Két csávó ki is találta a tutit: csináltak egy "500e-en az kutyakínzás ellen" csoportot.

Engem cyberde invitált, hogy csatlakozzak ehhez a fassághoz :nevet:
Véleményem szerint ebben az országban a kutyatartók 90%-a állatkínzó. Láttam elehget Pesten, hogy hogy rángatják 15 perc sétálás után fel a lépcsőházba, hogy le ne maradjanak a kedvenc sorozatról. Kutya meg kínjában egyszerre pisilt és szart, ismerkedésre már nem is maradt ideje :Đ

Hol találom a felhasználó elrejtését? Sajna nem nagyon böngészem a lehetőségeket, csak reklámozok :Đ

#56579 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 09:02

Schwarzmueller mit kukkolsz :-s

Megprobalom feldobni a penteki szar napomat. :omg:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#56580 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 09:58

Hol találom a felhasználó elrejtését?

A megjelent postnal talalsz a jobb oldalon egy Xet. Ott tudod beallitani, hogy mit akarsz csinalni a felhasznaloval.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2827
  • 2828
  • 2829
  • 2830
  • 2831
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.