Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 16. 11:18
Ez olyan. Ráadásul most cégnél azért kaptam hivatalból lebaszást, mert este 11 fel melóból hazamenet jött a mail, hogy jajj nemmegyanemmegy, majd egyszerre ketten is írtak, hogy foglalkoznak vele, mit tudunk róla, leállítottam-e, vagy egyéb. 3 percen belül írtam, hogy karbantartás nincs, ha babráljátok, akkor csináljátok, én OFF. Reggel jött, hogy rossz néven vették, mert éjszaka nem érdeklődtem a probléma felől, hogy jajj mi van, és húúú meg a háááá. Elbaszott egy világ, vagy megint én működök fordítva.
Aztán mikor előtte írtam, hogy csinálom, kuss van, nekiláttam archiválni, szervizt babrálni, hülyegyerek meg nem értette, kilőtte alólam resettel az egész vasat. Értelmes megoldások, oszt legyek fent reggelig, aztán jöjjek be időbe a dolgozóba.
Igen, mondjuk nálam meg konkrétan meglepődik kolléga, hogy hajnali 2kor még céges levelet írok, meg reggel 8kor is, de ahogy elnézem ő se az a korán fekvő típus.
Egyébként meg ilyenkor kapják be, más munkaidő végén feláll és hazamegy, aztán mindenki bekaphatja az akármilyen sürgős problémájával, ezért van a munkaidő fogalma. Persze életmentés meg hasonló az más, de bakker most valakinek kiesik egy két munkaóra mert mondjuk szar a gép vagy a rendszer akkor szuzzzááááá aranyapám, minek annyit sipákolni hogy jaj jaj dolgozni szeretnék.

Egyébként meg kössél olyan szerződést, amiben van reagálási idő, sürgős esetekre meg valamennyi időkorlát. És ha éppen elütött az autó, vagy hivatalban vársz a sor végén, mert intézned kell vmi ügyet?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno