Idézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 12. 10:08
ettől pont úgy néz ki, mintha a snittek scak egymás után lennének hányva.
Mert nem is történt ennél több
A történet a linux alatt kezdődött az avidemux-al, az egy lófütyi program, de ott kezdtem el családi videókat gyártani magunknak. Aztán windows alatt kipróbáltam a movie makert, az is fos. Majd a pinnacle videospin. Ezzel az egésszel eddig nem volt semmi gond, mert nem volt tétje
Olympus SP-510UZ 30fps a max, amit ki tud izzadni.
A vasam 2003-ban épült mailra, fórumra, semmi komolyabb progi nem fut el rajta, 1.7 cerka, meg egy guga ram, nem volt szükségem arra, hogy fejlesszem. Viszont voltam olyan szorgalmas, és felhívtam magamra a figyelmet. Sok cikk a faluról, sok kis videó, meg élménybeszámoló.
Technikailag úgy fest, hogy 5-6 másodperces kockákat csinálok, de abból jó sokat.
Na ezeket dobálom be a videospinbe, és vágni nem lehet.
Csak a zenét tudom valamelyest hozzáigazítani.
A www.guga.hu jahno webalizerje szerint elég látogatott, megteccett ez a faluban, s azt mondták, hogy ez hatásos. Felkértek, hogy írjak cikkeket a bánki nyár rendezvényeiről, s rakjak fel hozzá fotókat. Ezért van az az újdonság a blogomban, hogy neoton, szimfonikus, meg hajómodell pillanatok, mert nem fotózok, hanem ilyen hangulatfilmeket csinálok. Mármint eddig, mert ugye képbe jött az ipoly tíví.
Most az jön, hogy a vasamat ápgrédelnem kell egy komolyabb videóprogihoz, meg a fasz tudja, hogy mi jön még, én is csak lesek
Szakmai szemmel én nem tudom megítélni, mert fingom sincs az egészhez, de remélem belejövök.
Este már adásban leszek az rksz hálózatán 25 településen

Amit leírtál az tetszik, én is látom, hogy egy rakás szar, a hölyg, amikor elkezd énekelni, épp, hogy oda tudtam pakolni a belépő zenét, vagy 20 percig kínlódtam vele.
A két fickó a lelátón észi alatt meg ukránok, előző este velük piáltam
Összességében lesz mit tanulnom, csak még nem tudom hogyan. A számtech-et ugyanígy kezdtem, nem volt soha gépem, azt sem tudtam mi fán terem. Oszt 12 év alatt csak lerakódott rám valami, ha a környékbeli cégeket minden szinten én szolgálom ki, s nincs rám panasz.
Egy biztos, engem nem fognak lecserélni sehol, mert ugrok, mint a futóegér, azonnal megyek, korrekt vagyok, nincs lehúzás, hosszútávra tervezek. Meg nem baszom át őket hulladék alkatrészekkel. Sőt, ahol nem hajlandóak beruházni a fos codegen cuccok után, ott el sem vállalom, mert magamat szopatnám.
A filmre visszatérve, az egész abból indult ki, hogy én jól érzem magam a bőrömben, s megpróbáltam valahogy átadni ezt másoknak a blogban. Szó sincs szakmaiságról, hozzáértésről, s egyszer csak azon kaptam magam, hogy a jazz fesztivál zenészei között forgolódom, meg a neoton színpadán, miközben zenélnek. A neoton film akármilyen szar, arra figyeltek fel, mert hangulatos, de azért a kezembe nyomtak egy állványt

Más cuccot egyelőre még nem adtak, ma voltam bent, fel vannak szerelve rendesen, nem akartam kérdezősködni, majd, ha valami lesz úgy is mondják. Egyelőre lapítok, mint szar a fűben

nehogy kiderüljön mekkora faszkalap vagyok