Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 18. 17:07
Én direkte rákérdeztem a managernél, hogy miért a 40 fős állandó stáb. Ugyanaz a keverőnél, a mikrofonoknál, kigyúrt állatok Kárpátia pólóban a beengedésnél és a szanpadnál. Aztán elrötyögte, hogy nem kell elmagyarázni senkinek semmit, mindenki tudja a dolgát.
Mi is tudjuk, érdekes, hogy egy itteni produkció mindent helyszínen talál ki, főpróba is bent az Arénában, 3 napig tologatják a díszletet. Rolling Stones meg nyilván nagyban tolja, még a villanyt is hozták, semmit nem bíznak a véletlenre, az ilyen nagy produkciók is teljesen jól ki vannak találva, azoknak a sivatag közepén mutatsz egy X*Y méteres helyet, ott ugyanazt elő tudják adni.
Most a Roger Waters-féle marháskodás építésén voltam kint az Arénában, ha tehetem, akkor megosztom az anyagot. Kamionok szemben parkolóban várakoztak, terep előre felmérve, óra/perc-kor begördültek, de akkor már a padlóra rajzolták fel a srácok, hogy mi/merre legyen, és jöttek a hangyák építeni. Mindenkinek meg van, milyen sorrendben tolja a konténerét.
Ezért is vigyorgok a nagy itteni 3 napos fesztiválokon, mikor megy a szopás, de annyit nem tanulnak meg, hogy a színpadot minden este le kell bontani, reggelre meg összerakni szép faszára, mint első nap. Valahol itt kellene kezdeni.
Make love not Wor.