HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3023
  • 3024
  • 3025
  • 3026
  • 3027
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60481 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 21. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 20. 19:23

És? Ha én megdulak 5ezerér az mégcsak tizede se lesz a mentális beszámíthatóságom megingásából adódó kezelés költségének. :Đ

Olcsó vagy aranyapám, de rád egy büdös buznyákot nem költenék az is tuti.

Jobban belegondolva a totyik többi tagjára sem. :Đ

Szerkesztette: EGOKA 2011. 07. 21. 11:46 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60482 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 12:19

Én nem szoktam a saját telepítéseimnél gazdi jelszót adni, ezért nem kérte (eddig).
Gugán ugyanaz van, mint a logmein-en, de azt csak akkor használom, ha valaki felhív, hogy gond van, akkor megmondom neki, hogy töltse le tőlem, telepítse fel, és arra külön jelszót használok, merugye, ha belépne logmeinre, akkor látná a gépeimet, monnyuk ezt nem tudják általában, de biztos, ami biztos.

nem ugyanaz van
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60483 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 21. 12:34

Olcsó vagy aranyapám, de rád egy büdös buznyákot nem költenék az is tuti.

szomorú
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60484 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 12:19

ha valaki felhív, hogy gond van, akkor megmondom neki, hogy töltse le tőlem, telepítse fel, és arra külön jelszót használok, merugye, ha belépne logmeinre, akkor látná a gépeimet, monnyuk ezt nem tudják általában, de biztos, ami biztos.

Többek közt erre is jó a fizetős verzió, az generál telepítős linket, aztán elég elküldeni júzernek. Vagy ha eseti melóra kell, akkor a join.me termék is jó lehet erre-arra.
Make love not Wor.

#60485 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 12:01

Pro-ban tudsz a távoli gépről helybe nyomtatni, totalcommander-szerű fileátvitel, meg sok más okosság, parancssor indítás, registry hegesztés, júzerek reszelése úgy, hogy nem kell egérrel kolbászolnod a gépen, hanem egy logmeines grafikus felületen lehet szervizt leállítani, indítani, rebootot nyomni, ami kell.

Kövezz meg, de én ezeket sosem használtam, pedig van olyan üffél, akinek prója van.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60486 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 12:09

Többek közt erre is jó a fizetős verzió, az generál telepítős linket, aztán elég elküldeni júzernek. Vagy ha eseti melóra kell, akkor a join.me termék is jó lehet erre-arra.

Olyanra évente egyszer kerül sor, hogy valaki rámcsörög, mert gondja van, és nem megyek ki. Eleve nagyon kevés cégnek vagy vállalkozónak vállalok logmeines szolgáltatást. Kizárólag ott, ahol az én gépeim vannak + telepítés, vagy ha a gép nem tőlem van, akkor min. a telepítés.
Más szarát nem szeretem táveléréssel kókányolni. Magánszemélyeknek egyáltalán nem vállalom. Nekik van az a nagyritka, hogy oké, túl régóta ismerem, stb, és nem kezd el baszakodni velem, mert megbízik bennem. Akkor szépen letöltöm a logmeint, átpasszolom gugára, átküldöm neki a linket, adok hozzá neki egy ilyen esetre fentartott kódot oszt jóccaka.

Nem szeretek belemerülni nagyon a logmeinezésbe, csak ott, ahol előre le van fixálva, hogy kereshetnek ez ügyben. Jó dolog, de nem magánszemélyek felé. A zömének a tudása odáig terjed, hogy megnyitja a böngészőt, kattint a kedvencekre, vagy letölti a leveleket. Ez felém ugyan biztonságos, mert tuti nem lesz a gépnek soha baja, de ha egy ilyen ember gépén fut a logmein, akkor minden szarságért engem hív :Đ aztán meg les, amikor ki is kell fizetni, holott nem is látott, hogy dolgoztam volna valamit.

#60487 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:34

Olyan van, hogy a villám belebasz a routerbe és a téhomár felé látszik, hogy online, de a számítógép felé nulla kommunikáció? Elébb voltam kint, elhoztam a gépet, mert akármelyik portba dugtam a lant, nem villant fel a led, gépen is az volt, hogy kábel nincs bedugva. Itt meg faszán netezik a gép :-D

T-homár elég drágán méri a toshiba routert, egy év után már az ügyfél viseli a kárt. Vagy a biztosító. Ilyenkor nem győzöm írni a biztosítók felé a papírokat.

#60488 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 21. 13:19

Kövezz meg, de én ezeket sosem használtam, pedig van olyan üffél, akinek prója van.

Fileátvitel fasza, ha valami logot kell nézni, akkor júzer nyugodtan me,ózhat tovább, míg buzizot, meg eleve a dashboard, látod mi fut, mennyire fogy a hely a torrentes gépen, akármik. Szervizt lelőni/rebootolni már sikerült ezzel, mikor a win be sem engedett. Távnyomtatás/fileátvitel nekem gyakran kell, filemegosztás is marha jó, kitallózod gépedről, generál linket, berakod helyben, vagy átpattintod júzernek, akkor nem kell FTP, onnan link, akármilyen marháskodás sem, vagy a vendég meghívása logmeines gépre, ezeket ahsználom. Registryt kb. 1szer hegesztettem, az olyan, de néha az alertek is használhatók.
Make love not Wor.

#60489 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 13:34

Olyan van, hogy a villám belebasz a routerbe és a téhomár felé látszik, hogy online, de a számítógép felé nulla kommunikáció? Elébb voltam kint, elhoztam a gépet, mert akármelyik portba dugtam a lant, nem villant fel a led, gépen is az volt, hogy kábel nincs bedugva. Itt meg faszán netezik a gép :-D

Van. De ha ott jó a router, akkor a gép hálókártyája is lehet nyűgös. Én az ilyet el sem hozom, meg mindig van router az embernél, sokszor az X küvecs routerrel együtt már gazdaságosabb, mint szopolni. Ezt meg majd a jóisten kiválogatja.
Make love not Wor.

#60490 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 12:41

Van. De ha ott jó a router, akkor a gép hálókártyája is lehet nyűgös. Én az ilyet el sem hozom, meg mindig van router az embernél, sokszor az X küvecs routerrel együtt már gazdaságosabb, mint szopolni. Ezt meg majd a jóisten kiválogatja.

A gép az fasza, most updatelem, mert még egy 8.5-ös avg van rajta, avg-t meg rég nem használok. Routert meg helyben nem kapok, ami egyben adsl modem is :-D gép hálókártyájával nincs gond, kicsit kimosom a többéves dumprep-ből, meg portalanítom, pasztázok, aztán írom nekik a papírt a routerről. Router akármelyik portjába dugtam a gépet nem jelzett semmit.

Téhomár meg látja a saját routerét, hogy online. Két házzal arrébb szarabbul jártak, volt kint két gépem, hiába pofázok, hogy rángassanak ki mindent. Melléjük baszott a villám, és mindkét gép kuka. Be sem lehet őket kapcsolni, max. adatmentés.

#60491 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:53

Tényleg jó régen járt nálam a masina, akkoriban még telepítettem power dvd-t :-D mióta van vlc nem szarozok külön avi meg dvd lejátszókkal.

#60492 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 21. 07:34

na jó, de gondolom a normális hangosítás fontosabb
az meg gugánál erősen kétséges

nyilván, de arról most nem is esett szó :) normális helyeken nem is ugyanannak a dolga a kettő.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#60493 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 13:49

A gép az fasza, most updatelem, mert még egy 8.5-ös avg van rajta, avg-t meg rég nem használok. Routert meg helyben nem kapok, ami egyben adsl modem is :-D gép hálókártyájával nincs gond, kicsit kimosom a többéves dumprep-ből, meg portalanítom, pasztázok, aztán írom nekik a papírt a routerről. Router akármelyik portjába dugtam a gépet nem jelzett semmit.

Téhomár meg látja a saját routerét, hogy online. Két házzal arrébb szarabbul jártak, volt kint két gépem, hiába pofázok, hogy rángassanak ki mindent. Melléjük baszott a villám, és mindkét gép kuka. Be sem lehet őket kapcsolni, max. adatmentés.

Itt az utcába eddig 5 t-home os adsl modem, nálam az adsl splitter egy öreg bácsinál a t-home os telefon a szomszédnál a kábelmodem ment gajra.Nélam a splitter védett szerencsére,szétszedtem egy 400voltos pikós kondi van benne szétolvadva,modem lehet beszart volna itt is ha belett volna kapcsolva.
Kábelmodemessel kicsit szoptam lehet ott hálókártya és kábelmodem gajrament történet lesz elég x akta.Egy másik géppel a lan kapcsolat led nem is világit a hálókábel nincs bedugva szöveg,Az eredeti vilámcsapott géppel meg világít a lan led a kábelmodemnek de nincs rajta folyó adat csomag.Leszarom majd a pr telekomosok kimérik hogy egyáltalán jó e a kábel modemük.

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 21. 13:22 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#60494 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 13:09

akkó' ezért nem találtam a freeben :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#60495 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:41

Ilyet azért kaphattok.

Olvastam már róla, de guglimepsz ottan nem vanik. Nem lehet meglesni.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60496 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 21. 12:34

Úgy is mondhattad volna, hogy "basszátok meg" :-D Rövid és velős. Oszt még jó, hogy használunk ékezetet, mert az ilyenkor nem mindegy ám.
Make love not Wor.

#60497 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 15:18

Úgy is mondhattad volna, hogy "basszátok meg" :-D Rövid és velős. Oszt még jó, hogy használunk ékezetet, mert az ilyenkor nem mindegy ám.

:nevet2:

#60498 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 15:11

:omg: :Đ

#60499 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 13:35

Fileátvitel fasza, ha valami logot kell nézni, akkor júzer nyugodtan me,ózhat tovább, míg buzizot, meg eleve a dashboard, látod mi fut, mennyire fogy a hely a torrentes gépen, akármik. Szervizt lelőni/rebootolni már sikerült ezzel, mikor a win be sem engedett. Távnyomtatás/fileátvitel nekem gyakran kell, filemegosztás is marha jó, kitallózod gépedről, generál linket, berakod helyben, vagy átpattintod júzernek, akkor nem kell FTP, onnan link, akármilyen marháskodás sem, vagy a vendég meghívása logmeines gépre, ezeket ahsználom. Registryt kb. 1szer hegesztettem, az olyan, de néha az alertek is használhatók.

Az a baj, h mi a logmeines gépről távirányítjuk vnc-vel a pos termináljainkat. Többnyire. Na, erre nemjó a pró. :)

#60500 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 15:36

Blubi má szaladna is szolgáltatni, vinné a vazelinos kenőcsöt. :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3023
  • 3024
  • 3025
  • 3026
  • 3027
  • Utolsó »