HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • 3042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60767 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:02

A tulaj neve Ammar, eccer, ha arra jársz kérdezz rá, ismerem az egész bandát, mint a rosszpénzt. A pinyóban Ücsüküé, Témi mellett volt velem egy srác, mobil szervizes, az volt a neve, hogy Bél, de előtte volt velem a Deni, mindkettő Ammarnak dolgozott előtte.
A Leila-t Ammar nyitotta meg, a kis pattogónak gőzöm sincs, hogy mi köze van hozzá.

Én nem láttam semmit...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60768 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:10

Még mikor Rétságon melóztam a mobil szervizben, hetente kéccer mentem Pestre alkatrészekért gsm boltokba. 3 üzlettel voltunk rendszeres kapcsolatba, de mindegyikben kínos fegyelem volt. Kívülállóként én is azt gondolnám, hogy persze, hemzseg náluk a lopott teló, oszt a faxt.

Személyi nélkül nem vesznek be semmit még javításra sem. Az elképzelhető, hogy eladnak nekik lopott telót, nem lehet kivédeni, de le vannak védve az illető adataival.

összevissza hazudsz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60769 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 12:49

Milyen jó, h valaki kiáll Guga mellett. :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60770 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 26. 12:17

Oszt miképpen, amikor törvényileg semmi közük se az illető adataihoz, se a személyijéhez? Azzal nagyjából megtörölhetik a barna seggüket, mert hogy rendőr előtt nem bizonyítanak vele semmit, az hétszentség. Legföljebb tudják az arc címét, oszt megverethetik, de azzal meg ugyanott lennének, mint a lopott cuccal, vagy letippelhetik, hogy kinek kéne kicsit a körmére nézni.

A varázsszó amit te nem ismersz, Vételi Jegy. Szigorú számadású bizonylat. Ilyennel/hasonlóval dolgozik az összes használtcik kereskedő, hulladék-, színesfém-, zöldség-, gyümölcs-, bor-, élőállat-, stb, felvásárló. Mindenki, aki céges szinten hoz kereskedelmi forgalomba, nem számlaképes magánszemélytől/őstermelőtől vásárolt árut/terméket. Erre pedig törvényben előírtan, kötelezően kellenek a személyes adatok, ráadásul a nav/rendőrség is elfogadja a jóhiszeműséged bizonyítékaként, te ugyanis nem vagy nyomozó hatóság, hogy tudnod kelljen minden általad átvett áru a forrását. Pl. azt, hogy valaki azért adja el a mediamarktban vásárolt telefonját, mert megunta, esetleg találta az utcán, vagy akármilyen bűncselekményből származik.

#60771 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 26. 13:45

A varázsszó amit te nem ismersz, Vételi Jegy. Szigorú számadású bizonylat. Ilyennel/hasonlóval dolgozik az összes használtcik kereskedő, hulladék-, színesfém-, zöldség-, gyümölcs-, bor-, élőállat-, stb, felvásárló. Mindenki, aki céges szinten hoz kereskedelmi forgalomba, nem számlaképes magánszemélytől/őstermelőtől vásárolt árut/terméket. Erre pedig törvényben előírtan, kötelezően kellenek a személyes adatok, ráadásul a nav/rendőrség is elfogadja a jóhiszeműséged bizonyítékaként, te ugyanis nem vagy nyomozó hatóság, hogy tudnod kelljen minden általad átvett áru a forrását. Pl. azt, hogy valaki azért adja el a mediamarktban vásárolt telefonját, mert megunta, esetleg találta az utcán, vagy akármilyen bűncselekményből származik.

Csak nem erdekelt vagy ezekben az iparagakban is?
Mert feltunoen jol tajekozottnak teccik lenni :)

#60772 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 10:54

megfektették, megbilincselték. Konkurencia akart kibaxni vele :-D

Ezt biztos Veled is elszorakozna a konkurencia, ha lenne, dehat olyan nyomorult senki vagy, hogy nincs az az alja konkurencia, aki ugy gondolna, Te neki az vagy :nevet:
Igy max anyad uj faszijanak jelentesz konkurenciat, mert ha lassan mozdul a doghusra, Te baszod meg az oreglanyt :kma: :fuck: :Đ

#60773 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 11:49

Mi volt Bélnek a neve?

http://guga.hu/egyebek/ustg9.jpg

Csak azt látom, hogy S betűvel kezdődött :Đ ő hozta a soha meg nem valósult szellőző bizniszt :Đ

#60774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 12:57

Ezt biztos Veled is elszorakozna

:cool:

#60775 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 13:58

Mi volt Bélnek a neve?

http://guga.hu/egyebek/ustg9.jpg

Csak azt látom, hogy S betűvel kezdődött :Đ ő hozta a soha meg nem valósult szellőző bizniszt :Đ

Nem tudom, de nagy kukát szerzett nekem...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60776 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 13:01

Nem tudom, de nagy kukát szerzett nekem...:Đ

Biztos a semsiből csórta, aztán rád sózta jó pénzért :Đ

#60777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:03

Nem volt gyanús, hogy egy mobil szervizes, honnan akaszt le oly hirtelen egy kukát :-s :Đ

#60778 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 13:57

Ezt biztos Veled is elszorakozna a konkurencia, ha lenne, dehat olyan nyomorult senki vagy, hogy nincs az az alja konkurencia, aki ugy gondolna, Te neki az vagy :nevet:
Igy max anyad uj faszijanak jelentesz konkurenciat, mert ha lassan mozdul a doghusra, Te baszod meg az oreglanyt :kma: :fuck: :Đ

Na, Pola is felébredt :Đ
Eszembe jutott most, ha annyi piát innál mint én a legutóbbi esküvőn, bele is halnál. Úgyhogy legközelebb meghívlak inni,hátha beledöglesz és megöröklöm a plazmatv-t a Zikszbokszal :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 26. 11:40

Tudtommal ha bizonyítottan lopott pénzből vették a cuccot, akkor az is lopottnak számít, onnantól kezdve orgazdaság gyanújával simán bevihetnek.

OK, lopok pénzt, aztán besétálok a MediaMarkt-ba vásárolni műszaki cuccot. Szerinted beviszik a cégvezetőt, mert a pénztáros elfogadta a pénzt és adott számlát? Kétlem, közük sincs hozzá. Esetünkben tök mindegy, hogy multi vagy egy kisebb vidéki műszaki üzlet. A tulaj bent sem volt, hárman melóztunk. Én hátul a saját fészkemben pc és mobil szerviz, elől meg a két alkalmazott, akik kiszolgáltak. Srác besétált a zsebében a lopott pénzzel és vásárolt egy origi telefont. Mi már csak másnap tudtul meg, hogy este 21h-kor kimentek a tulajhoz és bevitték, egész éjjel bent csücsült, kihallgatták, oszt mit tudott volna mondani? Semmit, mert ott sem volt. A két alkalmazott tett vallomást másnap, igazolták, hogy a srác valóban ott járt és vásárolt. Szüleitől lenyúlt 250 küvecset és el is szórta egyetlen nap alatt. Egyébként norvég volt :Đ

#60780 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 26. 14:04

Na, Pola is felébredt :Đ
Eszembe jutott most, ha annyi piát innál mint én a legutóbbi esküvőn, bele is halnál. Úgyhogy legközelebb meghívlak inni,hátha beledöglesz és megöröklöm a plazmatv-t a Zikszbokszal :Đ

Pola eddig is ebren volt, csak mult het kedd ejjel ota nem surun volt netszolgaltatas :rolleyes2:

Hat annyi piat nem nagy cucc osszeszedni, amitol en behalnek, nem kell ahhoz eskuvo, az olyan minimalis mennyiseg, hogy szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

#60781 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 14:51

Hat annyi piat nem nagy cucc osszeszedni, amitol en behalnek, nem kell ahhoz eskuvo, az olyan minimalis mennyiseg, hogy szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

A metilalkohol nem drága. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60782 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 13:51

szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

Megdöglesz te ingyen is :Đ elég a magamét finanszírozni :Đ bár most nagyon leálltam, mert holnap menni kell beertok fesztet építeni.
Ma tartjuk itthon a főpróbát, mert utoljára a tavalyi beertokon volt a sátor felállítva. Bevásároltam szalonna, kolbász, van szandai tojás, holnap veszek kenyeret, viszünk tepsit oszt jóccaka. 4 napig elég lesz. Hja, és gyalog megyünk, át a hegyen :-D

#60783 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 14:02

Biztos a semsiből csórta, aztán rád sózta jó pénzért :Đ

Kitérdekel, óccsó vót..:Đ

Bazdmeg azóta a nevén gondolkozom...

#60784 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 14:08

Bazdmeg azóta a nevén gondolkozom...

Az enyémet tudod :-s :Đ

#60785 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:33

Biztos van ilyen is :-D

Nálunk szigorúság van, már csak azért, hogy menet közben, ha problem van, akkor az a min. hogy fel tudjuk hívni az illet5őt, ahhoz meg papírt kell tölteni. Azt meg gépre vinni, mert egyszerűbb keresni dátumra, névre, mint a papírokat nyálazni.

PC szervizre én is a qgsm progit használom, merjó. Nekem is egyszerűbb visszanézni, ha bejön egy gép, és volt előélete már nálam.

Most is itt egy masinka. Az előzmény az volt, hogy megvette, én rendeltem neki minden alkatrészét. Oszt nem akar dolgozni. WD500GB 40% kondició, adatot is igen körülményes lesz menteni róla. Pedig szünetmentesen lógott sciftec táp alatt, oszt mégis baxa meg. Mehetek magyarázkodni. A vinyó szó szerint megfőtt.

Manapság minden vinyónak kell némi levegőáramlás.Anélkül lassan de biztosan szarrámennek.Én minden konfigba rakok egy ventit a vinyóhoz, másnem zalman ellenállással 5 voltot adok csak neki.

A mobil telefonos használt bizniszröl meg kár beszélni már rég halott,a múlt.Hozzávágják az emberhöz az összeset ingyen csak vigye és fizesse a havidijat.De még ha csóró is rendel egy másolatot kínából ami lassan jobban működik mint az eredeti.5 éven belül kínai cégek jobb telókat fognak csinálni mint akár a nagy apple.

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 26. 14:22 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#60786 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 26. 14:14

Manapság minden vinyónak kell némi levegőáramlás.Anélkül lassan de biztosan szarrámennek.Én minden konfigba rakok egy ventit a vinyóhoz, másnem zalman ellenállással 5 voltot adok csak neki.

Itt nem ez volt a gond, 12cm venti volt a ház előlapján, pont ott volt a vinyó. A cpu baszta szét, éttermi masina, a venti alá besűrűsödött a por zsíros trutyival vegyítve, gondolom már egy fél éve így működhetett, hogy a cpu folyamatosan túlhevült. Mást nem nagyon tudok elképzelni, merugye siftek táp + szünetmentes. Van még kint ilyen konfigom, de nincs gond sehol. Oszt eszem a lelküket csak az utolsó pillanatban tudtak szólni, szinte lehetetlen az adatmentés. Hdd sentinel minden gépen fut, és meg vannak kérve, hogy ha lemegy 99%-ra, akkor írjanak mailt, mert oka van. Faxba, ez meg 40%-on döcög.

Nemrég behozta a lelkész az egy éves laptopját, hp, garis, ki is jött érte a futár, 0% kondíció mellett 100% teljesítmény :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • 3042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.