HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3059
  • 3060
  • 3061
  • 3062
  • 3063
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61187 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 03. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 08. 03. 12:51

Ha szíve mélyén minden ember möhő

Cica, nem vagy abban a helyzetben, hogy leálljak veled ezeket a dolgokat megvitatni :Đ
de értékelem a jó szándékot, hogy segíteni szeretnél rajtam, elárulom nem lehet, mert itt alapvetően minden rendben van. Tudod, van család, amire szíved mélyén te is vágysz. Meg saját kéró, meg ugye én 17 éves korom óta a saját lábamon állok, akkor pattantam le otthonról, nem a szüleimmel élek. Gondolom neked is van ilyen célkitűzésed a közeljövőben 37 éves létedre, vagy rosszul közelítem :-s

Én ilyen dolgokról vakertam, nem arról, hogy kiköltözök az erdőbe.

Egyébként meg tényleg hagyjuk, a lényeg, hogy itt nincs probléma, a hozzászólásod meg szimpla hülyeség, köze nincs ahhoz, amiről beszéltem.
Magyarországon igen kevés ember jelentheti ki bátran magáról, hogy minden rendben. Én közéjük tartozom. Te meg nem.

#61188 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 08. 03. 12:51

Az egyetlen dolog, amire azt mondom, h ok, az az, h nem büdös Pesten laksz. Ezt ÉN is bevállalnám, de semmi mást nem.

Hja, mert nem vállalnál be egy férjet, meg gyerekeket, meg saját házat, amit nem terhel hitel?
Gondolom az én gondolkodásmódom selejt, és ez alapján a világ megérett a pusztulásra :Đ figyejjé maca, el fogsz száradni egyedül, ahogy vagy, na ettől pusztul a világ, nem tőlem, én már letettem az asztalra, amit kell.

#61189 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 17:32

Cica, nem vagy abban a helyzetben, hogy leálljak veled ezeket a dolgokat megvitatni :Đ
de értékelem a jó szándékot, hogy segíteni szeretnél rajtam, elárulom nem lehet, mert itt alapvetően minden rendben van. Tudod, van család, amire szíved mélyén te is vágysz. Meg saját kéró, meg ugye én 17 éves korom óta a saját lábamon állok, akkor pattantam le otthonról, nem a szüleimmel élek. Gondolom neked is van ilyen célkitűzésed a közeljövőben 37 éves létedre, vagy rosszul közelítem :-s

Én ilyen dolgokról vakertam, nem arról, hogy kiköltözök az erdőbe.

Egyébként meg tényleg hagyjuk, a lényeg, hogy itt nincs probléma, a hozzászólásod meg szimpla hülyeség, köze nincs ahhoz, amiről beszéltem.
Magyarországon igen kevés ember jelentheti ki bátran magáról, hogy minden rendben. Én közéjük tartozom. Te meg nem.

megint ítélkezel, szokás szerint
ezért vagy egy orbitális hülye pöcs, mert szerinted te jól élsz, más meg nem
ezért vagy megvetendő féreg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#61190 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 17:32

Csak minek ezt naponta 2szer bizonygatni? Mi annál kevésbé fogjuk elhinni.
Make love not Wor.

#61191 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 03. 18:08

megint ítélkezel, szokás szerint
ezért vagy egy orbitális hülye pöcs, mert szerinted te jól élsz, más meg nem
ezért vagy megvetendő féreg

Maradjunk annyiban, hogy sokan vannak rosszabb helyzetben is.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61192 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 03. 18:17

Maradjunk annyiban, hogy sokan vannak rosszabb helyzetben is.

vannak
de ez a majom állandóan azt bizonygatja, CSAK NEKI a jó
ebből lett elegem nekem is

ráadásul azért tudok egyet s mást, hogy intézi a dolgait, kinek a munkájából él

#61193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 03. 17:18

ráadásul azért tudok egyet s mást

Mit tudsz? Attól, hogy valamit sokszor hangoztatsz, nem lesz igaz.

Hja, és nem azt bizonygatom naponta, hogy csak nekem jó, hanem azt, hogy nekem jó. De téged ez miért zavar? Ha neked is annyira jó lenne, biztos telefinganád vele a topikot. Hányszor olvashattuk már, hogy mit milyen sajtot, sört, meg húsokat szeretsz, és hol veszed meg, a zenéidet fejből ismerem, itt hirdeted magad a topikban, hogy neked milyen fasza életed van. Oszt szóltam érte?

Egyébként meg jöhetnek a koholt vádjaid, életedben 5x, ha találkoztál velem, a többit meg hozzágondoltad. Kb. annyit is ér.
Ráadásul én őszinte ember vagyok, nem szoktam elhallgatni a hibáimat. A legmocskosabb dolgaimat is megírom, úgy hogy ha a vádak igazak, nem fogok kitérni előlük, simán bevallom. Azt hiszed érdekel, nulla következménye van, max. annyi, hogy még többen fogják olvasni a topikot. Eddig is azért jártak ide, mert ami itt megy, az, hogy is mondjam. Ez a topik él.

Úgyhogy toljad faszikám, ha olyan keménynek gondolod magad, csak nehogy egy fasz végén találd magad megint.

Kettónk között az a különbség, hogy nekem sohasem jutna eszembe előhozakodni, ilyen stílustalan, meg őskomcsi motívummal, hogy tudok róla egyet s mást. Ha tudsz, akkor hörögjél is valamit, ne szájkaratézzál.

#61194 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 03. 18:18

vannak
de ez a majom állandóan azt bizonygatja, CSAK NEKI a jó
ebből lett elegem nekem is

ráadásul azért tudok egyet s mást, hogy intézi a dolgait, kinek a munkájából él

Nemazér mondom,de hol írta, hogy CSAK NEKI jó? Azt magyarázza, hogy az ő igényéhez mérten, ő elégedett és vannak akik irigyelhetnék emiatt. Ennyi.
Azt mondjuk én sem értem miért kell kb napi 5x ezt elmondani.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61195 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 18:27

Mit tudsz? Attól, hogy valamit sokszor hangoztatsz, nem lesz igaz.

Hja, és nem azt bizonygatom naponta, hogy csak nekem jó, hanem azt, hogy nekem jó. De téged ez miért zavar? Ha neked is annyira jó lenne, biztos telefinganád vele a topikot. Hányszor olvashattuk már, hogy mit milyen sajtot, sört, meg húsokat szeretsz, és hol veszed meg, a zenéidet fejből ismerem, itt hirdeted magad a topikban, hogy neked milyen fasza életed van. Oszt szóltam érte?

Egyébként meg jöhetnek a koholt vádjaid, életedben 5x, ha találkoztál velem, a többit meg hozzágondoltad. Kb. annyit is ér.
Ráadásul én őszinte ember vagyok, nem szoktam elhallgatni a hibáimat. A legmocskosabb dolgaimat is megírom, úgy hogy ha a vádak igazak, nem fogok kitérni előlük, simán bevallom. Azt hiszed érdekel, nulla következménye van, max. annyi, hogy még többen fogják olvasni a topikot. Eddig is azért jártak ide, mert ami itt megy, az, hogy is mondjam. Ez a topik él.

Úgyhogy toljad faszikám, ha olyan keménynek gondolod magad, csak nehogy egy fasz végén találd magad megint.

Kettónk között az a különbség, hogy nekem sohasem jutna eszembe előhozakodni, ilyen stílustalan, meg őskomcsi motívummal, hogy tudok róla egyet s mást. Ha tudsz, akkor hörögjél is valamit, ne szájkaratézzál.

haggyámán, te ignoráltál, mennyé vissza az ólba :D

#61196 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 03. 18:27

Nemazér mondom,de hol írta, hogy CSAK NEKI jó? Azt magyarázza, hogy az ő igényéhez mérten, ő elégedett és vannak akik irigyelhetnék emiatt. Ennyi.
Azt mondjuk én sem értem miért kell kb napi 5x ezt elmondani.

folyamatosan írja, nekem sem jó, legókának sem, senkinek sem, ő tudja

#61197 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 03. 17:10

Csak minek ezt naponta 2szer bizonygatni? Mi annál kevésbé fogjuk elhinni.

Jahno! Nem bonyás ez annyira, mint ahogy feszegetjük, mert probléma az valójában nincs, csak generálódik. Ha nem jövök be két hétig, mert elhagyom a faszom, annyi a meló, és nincs kedvem olvasni a száraz, napi egy pina, ike, sör, vótam itt, meg ilyen hozzászólásokat, akkor miről beszélgettek?
Lehet más a téma, de megy az észosztás. Te láttál már ebben a topikban olyan hozzászólást, hogy: igazad van!!!
Na ugye, pontosan ugyanazt nyomja mindenki, csak van benne valami kényszeredett. Bennem meg nincs semmi, szarok mindenre, tolom oszt jóccaka. Ha van hideg sör kicsit letompítom magam. Tök jól elvagyok, nem bizonygatom, csak leírom.

Hja, előfordul, hogy két-három hónapig megengedem, hogy következmények nélkül beszólogassanak. Tudod, ilyen rajtam akarnak segíteni. Oszt kik? Osztják az észt gyereknevelésről, érted nekem, akinek van kettő, oszt kinek mennyi is van a topikban?
Osztják az észt az életről, hogy én mindent elbasztam? Jól értem, pont nekem mondják?
Igen, elbasztam dolgokat, de napról napra jobban érzem magamat, minden nap egy lépcsőfokkal feljebb. És ezt nagyon jó megélni. Nekem 2011 volt a gátszakadás. Azzal kezdődött, hogy 135 kilóról lefogytam 95-re. Szerinted erre hány ember képes? Mit gondolsz mi pénzt adnak ki fogyasztó szerekre? Na nekem nem került egy fillérembe sem, megcsináltam ingyen, oszt most jó, meg mellé sportolok is, amit soha életemben nem tettem.
A következő jóság az egyesület volt. Eszembe sem jutott, hogy én ott valamit csináljak, csak toltam hátulról ötletekkel őket. Egyszer csak többen is hívtak, hogy ne lepődjek meg, ha jelölnek elnöknek, és támogatni fognak, stb. Mondom mi a bánatról van szó? Aztán tényleg volt egy kis kardozás, csörte, hangos szóváltások, de szerencsére nem voltam ott. Amikor bementem, az előző már sértődötten lelépett, megválasztottak. És tudod mit, falun az emberek egymásra vannak utalva minden szarban. Pesten ilyen nincs, mert nem mernek másoktól segítséget kérni. Engem meg folyamatosan keresnek, és baromi jó, mert megismerheted őket, hálásak, figyelmesek. Sütiket hoznak fel, pálinkákat, karácsonykor meg olyan forgalmat bonyolítok a kapuban, hogy csak lesek. Jönnek autók, dudálnak, kiadnak egy csomagot, hogy kóstoló. Bazmeg, eszem megáll, ezért kibaszottul megérte ide költözni. Emberek közt élek, nem állatok közt. Egyszerű emberek, nem bonyásítják a dolgokat. Kezembe nyomja a liter pálinkát az autóból, egészségedre guga, és hajt tovább. Igen, kolbászért dolgozom, már nem igazán, mert itt a faluban is volt egy lépcsőfok, megkérem mindennek az árát, de finoman. Negyed áron dolgozom, mert falubeliek. Ha én nem lennék, mehetnének Vácra, Gyarmatra, saját autóval, nem egy nap a munkaidő, hanem sok, mehetnek érte, hazaviszik, és azt sem tudják, hogy kell visszakötni, mindezt négyszeres áron. S ha valamit nem értenek, mert hova lett a régi mappa, a dokumentumokban üres a képek, akkor lehet telefonálni. Szóval rólam ezt tudják, és értékelik. Ezért jönnek fel hozzám a hegyre, igen, kolbászért dolgozom. Hány olyan ember van ma Magyarországon, aki szívesen enne kolbászt, de nem tud, max. ha lopni próbál, mint az a fasz liberális köcsög a teszkóban.

Nahh mindegy is, a könyvet majdnem elfelejtettem. Tudod te mekkora meló volt vele? Még Pesten kezdtem írni, iszonyat megterhelő volt, némelyik fejezet után rendesen görcsölt a fejem és nem tudtam elaludni, annyira beleéltem magam a srác szerepébe. Tisztára ott voltam a panel lakásban, ahol élt. Iszonyat meló megszabadulni egy olyan alaktól, akire rákattantál. Ábazz, volt, hogy napközben is azt hittem ő vagyok. Nagy örömömre szolgált, hogy végre befejezhettem. S lőn, sok kudarc után képben egy kiadó. Érted, nem a seggem lyukának írtam végre, amire senki sem kíváncsi, hanem ők kerestek meg. Hja, ezek full igénytelen dolgok.

Tudod mit? Hiszek Istenben, hiszek benne, hogy ő alakítja az életem, és terel, mint én a két fiamat, akik nem látnak még semmit előre. De azért terelem őket, hogy önállósodjanak, és jó úton járok, örömömre szolgál, amilyenek lettek és lesznek, nagyon jó látni, hogy a sok dac, ellentmondás, és hülyének nézés után egyszer csak elengedheted a kezét.
Elment katonai táborba, ő volt a rangidős, rábízták a menetet. Felnőtt nélkül kellett nekik menetelni teljesen felcuccolva a Börzsönyben 25 kilómétert. Eleve, szándékosan rossz térképet adtak neki. 4 csapat volt, Ők lettek az elsők, 3 kilóméterrel arrébb értek célba. A többiek mind eltévedtek, és teherautóval mentek értük. Ennyi öcsém, ez az én fiam, és 25 emberre kellett vigyáznia, aki nála mind fiatalabb. Volt, egy kis elkényeztetett hülyegyerek, folyamatosan rinyált, hogy el fognak tévedni. Elszalad kurva messzire, a fiamnak meg egyben kellett őket tartania. A srác már 500 méterre előre volt, és útelágazás. A fiam utána rohant és leteperte a földre, lekiabálta a haját, hogy beállsz a sorba és kész! Nincs választásod! megalázta, megtiporta, de értette a dolgát, a csapatot egyben célba juttatta. Ő az én fiam, és még előtte az egész élet, már most sokkal keményebb, mint én, pedig én sem vagyok elveszett gyerek. Hja, meg volt egy hétig németországban, egyedül, persze rendezvényre ment, és én nem féltettem, mert tudom, hogy nem fog vele történni semmi. Ő is tudja, nagyon érti, hogy vele bármi történik, ahhoz Istennek is köze van, s az meg nem rosszat akar neki, csak tanítani.

Meséljek még Leventéről? Pár napja több száz ember tombolt a zenéjére, 15 évesen meg tudta csinálni hibátlanul. Nem te is dicsérted azt a fiatal ukrán srácot, hogy topp 70? Ő meg az én fiam, hogy ne dicsérném?

Kihagytam valamit?

#61198 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 03. 17:31

haggyámán, te ignoráltál, mennyé vissza az ólba :D

Na ennyit arról, hogy mennyire vagy kemény, meg tudok rólad egyet s mást. Hja, mi vagy te besúgó? Én még soha nem írtam neked azt, hogy féreg. Valamilyen szinten tisztellek, egyébként, meg nem ismerlek, sosem voltunk közel egymáshoz, csak felszínes dolgok. Mármint pl. Ücsüküéhez képest, mert róla még azt is tudom, hogy mitől gázosodik el, és mit szokott neki főzni az asszony, meg egy csomó dolog, talán egyszer róla is írok egy hosszabb posztot, megérdemelné, mert bírom a búráját, sok faszságban benne volt és nem ráncolta a homlokát. De ugyanúgy témi, na őróla is tudnék írni egy teljes napot, kiba hülye gyerek, egy elborult állat, de őt is nagyon bírom. Téged is bírnálak, de nem tudnék rólad írni semmit, mivel nem ismerlek. De azt végképp nem írnám le nyilvánosan, hogy féreg vagy. Azt sem, hogy droid, honnan tudnám? Én ha nem vetted volna még észre, mindig saját magamról beszélek. Mindig. Ahogy te is, már betéve tudjuk a napi menüdet, meg, hogy éppen mi a bajod, mert panaszkodni is ide jársz. Látod, pl. én sohasem panaszkodom.

Nem ez irritálja inkább a csőröd, amivel néha belémcsípsz?
Gömbibá! Te fogsz megváltozni, nem én, mert nekem nincs okom rá, nálunk minden rendben, s kurvára látszik az igénytelen, támadó jellegű hozzászólásaidból, amit néha elolvasok, hogy lássam van e változás, de semmi, még mindig fejjel rohansz a falnak, hogy nálad viszont nagyon nincsenek rendben a dolgok.

Mert, ha valaki folyamatosan támad valakit, ráadásul alaptalanul, az eléggé beteges dolog. De tudod mit, tegyünk úgy, mint ha ledroidoztalak volna. Meg igen a feleségem jött és megvédett, pedig nem, csak látta mekkora gyökér vagy, fröcskölsz indulatosan, próbálta veled megértetni, hogy nincs rá okod. Engem egyébként sem kell megvédeni, le tudlak oltani a sárga földig magamtól.
Hja, és vendéglátás, igen, képzeld, mi szívesen vendégül láttunk téged, örömmel tettük, s megtenném holnap is, mert bennem nincs semmi harag irányodban, leülnénk két sörre, és minden rendben lenne. Ezért nem értem, hogy miért rajtam rugózol. Minden hozzászólásom után ott vannak a letiltott csíkok. Szoktam rá reagálni? Nem. El szoktam olvasni? Hetente legalább egyszer igen, de mindig ugyanaz, mész neki fejjel a falnak, oszt szia. Viszont néha nagyon rád fér, hogy én is elmondjam mit gondolok. Csak ugye az enyém intenzívebb. Mert te sokszor írsz ostobaságokat, és keveset, én meg egyszerre mindet.

Vágod?

#61199 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:10

pina

#61200 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 18:27

Attól, hogy valamit sokszor hangoztatsz, nem lesz igaz.

IGAZAD VAN!!!

Szerkesztette: rupic 2011. 08. 03. 18:20 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#61201 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:24

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 18:54

Meséljek még Leventéről? Pár napja több száz ember tombolt a zenéjére, 15 évesen meg tudta csinálni hibátlanul. Nem te is dicsérted azt a fiatal ukrán srácot, hogy topp 70? Ő meg az én fiam, hogy ne dicsérném?

Felét el sem olvastam, de nagyjából ja. Igaz erdőben túrázást én is megcsináltam. Meg a bulit is, csak fater nem szórta tele a szomszédokat hülyeséggel, hogy milyen király vagyok, hanem fogta a fejét, mert ez a hülye megint hangfal, pakolás, reggel jön haza, ésatöbbi. Legfeljebb Nektek jobb, mert másképp éled meg és nem akarod elásni a kölyköt a hátsó kertben :-)

Az erdőben túrázás meg akkor érdekes, ha valaki kitöri a nyakát, aztán megkérdezik, hogy is volt pontosan.
Make love not Wor.

#61202 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:27

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 03. 19:08

meg, hogy éppen mi a bajod, mert panaszkodni is ide jársz.

Mert a hétfő mindig hosszabb, mint a vasárnap:

Nesztek, buzik-e vagytok minden.
Make love not Wor.

#61203 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:28

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 03. 19:10

pina

'ájk.
BMWパワー
Kép

#61204 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:30

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 08. 03. 18:19

IGAZAD VAN!!!

Kapol jutigörlt :cool: értékeld, mert te vagy az első a fórumon, aki ebben részesül, s azt is tudom, hogy nem abban hiszel, hogy igazam van, csak megértetted a mondandóm lényegét :-D hja, és :kma: :Đ

Kép

#61205 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:41

Én akarom sunázni a jutigörlt! :reklamacio:

Szerkesztette: blueboi69 2011. 08. 03. 18:42 -kor

BMWパワー
Kép

#61206 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 18:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 03. 18:27

Mert a hétfő mindig hosszabb, mint a vasárnap:

zzeg, ezt lecserélném a himnuszra, végig néztem, rögvalóság, be is viszem előadandó kötelező témának a zeggyüttesbe, ez kakaó :Đ ráadásul értettem a végén, hogy miért Vonnegut :Đ ezt a szöveget nagyon durva lehetett megírni, egyik sornak semmi köze a másikhoz, de rímel, és ettől passzol, akkora mérföldes ugrások vannak benne, hogy nem győzöd feldolgozni az információt. A szövegeknek olyan tere van, amit kevesen engednek meg maguknak. Gondolkodás nélkül átvesz bármit, és bárkit. Meg jelentéktelen dolgokat, amit mindenki tud, de soha sem beszéljük meg, leszívja a magyarok közös aurájából, hogy a filmek címének semmi köze sincs a tartalomhoz, és boldogan tovább lépked, teljesen más témára, mint, ha járdaköveken ugrálna. Fasza.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3059
  • 3060
  • 3061
  • 3062
  • 3063
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.