HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3236
  • 3237
  • 3238
  • 3239
  • 3240
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#64741 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 10. 18. 21:19

A belső tükör motoros állításán kívül, (amit eltört az egyik csajom) az én '90es bálnámban minden extra működik, pedig abban, még a fejtámla billentés is motoros. :cool:

Akkoriban még nem szarral gurigáztak. Az viszont biztos, hogy a mai autók egyike sem fogja megélni a húszéves kort.

:up:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#64742 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:25

Abból a bálnából mennyi rézkábelt lehetne elvinni a méhbe :eek: Nem jutott még ez eszedbe?

Egyébként tényleg azon ami mozdítható, azt motorral állítod. Kormányt, ülést, rolót... meg ha jól rémlik a hátsóülést is lehetett motorosan dönteni, fejtámlákról herevakaróról nem is beszélve.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#64743 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 18. 21:25

Abból a bálnából mennyi rézkábelt lehetne elvinni a méhbe :eek: Nem jutott még ez eszedbe?

Egyébként tényleg azon ami mozdítható, azt motorral állítod. Kormányt, ülést, rolót... meg ha jól rémlik a hátsóülést is lehetett motorosan dönteni, fejtámlákról herevakaróról nem is beszélve.

Kutyából nem lesz szalonna! :kma:

Csak kibújik belőled a fémtolvaj 'dezsvírség. :omg: :-D

#64744 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 10. 18. 21:36

Kutyából nem lesz szalonna! :kma:

Csak kibújik belőled a fémtolvaj 'dezsvírség. :omg: :-D

:nevet:
BMWパワー
Kép

#64745 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 18. 18:18

Jo. Nezzuk az en kocsimat, errol vannak tapasztalataim boven.

1. Kivulrol hogy nez ki, nalam huszadrangu kerdes. Nem mondom, hogy nem szamit, termeszetesen olyan autot nem vennek, aminek taszit az ocsmany kinezete,...

Nem Thalicskád volt a panda előtt? :blink:
KomposztWC

#64746 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 10. 18. 21:19

A belső tükör motoros állításán kívül, (amit eltört az egyik csajom) az én '90es bálnámban minden extra működik, pedig abban, még a fejtámla billentés is motoros. :cool:

Akkoriban még nem szarral gurigáztak. Az viszont biztos, hogy a mai autók egyike sem fogja megélni a húszéves kort.

az is inkább tulaj/karbantartás kérdése, de persze manapság már tervezett az öregedés :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#64747 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 10. 18. 21:52

Nem Thalicskád volt a panda előtt? :blink:

De.

#64748 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 18. 22:41

De.

Akkor miaz ami téged taszít? Merthát egy thalicska az valljuk be: elég ocsmány :Đ
BMWパワー
Kép

#64749 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 18. 22:43

Akkor miaz ami téged taszít? Merthát egy thalicska az valljuk be: elég ocsmány :Đ

Az nem eleg ocsmany, annal ocsmanyabb, undoritobb autot nem surun latni.

#64750 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 18. 22:46

Az nem eleg ocsmany, annal ocsmanyabb, undoritobb autot nem surun latni.

De ha olyanod volt, akkor mégis sántit az,hogy nem vennél olyat ami ocsmány. :)
BMWパワー
Kép

#64751 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 21:56

sörkollektor :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#64752 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 18. 22:49

De ha olyanod volt, akkor mégis sántit az,hogy nem vennél olyat ami ocsmány. :)

Egyaltalan nem santit, ugyanis azt az elbaszott szart nem vettem.
Apam vette, de annyira nem viselte, hogy inkabb odaadta nekem, o meg elszedte anyam Swiftjet :Đ

#64753 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 18. 23:00

Egyaltalan nem santit, ugyanis azt az elbaszott szart nem vettem.
Apam vette, de annyira nem viselte, hogy inkabb odaadta nekem, o meg elszedte anyam Swiftjet :Đ

Te meg beleültél és használtad, ahelyett, hogy lecserélted volna rögtön. Szóval mégis erőt vettél magadon és használtad, vagy napi szinten összehánytad :Đ
BMWパワー
Kép

#64754 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:17

Egyébként meg bekaphatod, hogy írtam neked fél oldalnyi levezetést, oszt annyit se reagáltál, hogy most akkor mitől is fos az ősöreg szarom. :kma:
BMWパワー
Kép

#64755 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 18. 19:30

Autóstéma ON. Akit nem érdekel skippeljen.

1. Az új autók nagyrésze nekem is hányadék belülről, de ez ízlés kérdése, ezen kár vitatkozni. Inkább azt tudom mondani, hogy mindegyiket megszokja az ember és egy idő után nem zavaró a kinézet. Az anyagok használata már inkább. Mai olcsóbb újautók is csörögnek zörögnek belül, ráadásul kevés olyan autóban ültem már, amiben _minden_ kézreáll és kényelmesen elférek. Te kis dugó vagy, akármilyen kis lyukban elférsz, de nekem mint nagydarab állatnak a mai autók többségében kényelmetlen ülni.
Kb a 96os supra nekem az etalon, (külsőben is tetszetős) http://www.toyota-su...ra_Interior.jpg
A tiédhez hasonló típusban nem ültem még, arról nem tudok nyilatkozni.
De egyébként a bmw óracsoportja mai napig kb a toppon van, elrendezésben ma már klasszikus forma, de a mai szarok mellett sztem igencsak jó. De ez ízlés kérdése, hagyjuk is.

2.
Ezek amiket írtál, már konkrét tények. Nem csak a lóerő számít, hanem a súly is. Mivel az enyémet szaroztad, kezdjük ott, hogy az enyimnek nem tudom a pontos adatát, mivel nincs lemérve padon, viszont vannak benne okosítások. Kb 140-150ló lehet. 140 tuti megvan, 150 pedig tuti nincs.
Ellenben a tiedhez képest 2-300kilóval könnyebb. Azért adok meg ekkora határt,mert az extráktól, motortól függően adták meg a tied gyári adatait. Forgalmit ne keresd. Tehát kb akkor lennének szinten, ha hozzám beülne 2 akkora állat mint én. Fordítok a dolgon. Súly/LE arány: 1300/150 8.6 Enyim: 1000/140, ez nálam 7.1, de 150 ló esetén lenne 6.6, tehát 1 Lóerőre, ennyi kg súly jut. Ez nagyon sokat számít gyorsításban. Hiába van egy 7-es bmw, vagy baszomnagy audi, az ilyen 1.8-2 tonnákkal nem fog tudni gyorsulni, hiába 300-350Le. 2tonna/300Le az még csak 6.6-os arány,tehát ennyit hiába 2x erősebb. Persze ez ilyen 150km/h óra fölött már máshogy alakul,de az most mindegy.
Elárulom neked, ezek alapján hogy a legtöbb mai autóval simán szintben van az én ősrégi szarom is, sőt igencsak középmezőnyben van.
Nézzük az extrákat amiket felhoztál.
Elektromos ablak nálam is pipa, távirányítós központi zár pipa. Szervokormányt tehetnék bele, kb 20-25ért szokták árulni mindenestül,de nem érzem szükségét.
Légkondi 30 körül szokott menni, ez is gyári, csakúgy mint a szervo, ezen már gondolkodtam, hogy jó lenne, pláne most az új bőrülésekkel, de majd esetleg tavasszal. Légzsák szintén lehetne,de csak vezetőoldali, akkoriban nem volt gyárilag sok autóban légzsák, pláne nem oldalsó. Berakhatnám azt is, de iszonyat gányul néz ki a kormány, félő, hogy lehánynám. Nagyon is szép az én bőrös sportkormányom. Tempomat szintén van gyári.
Szóval eddig minden mehetne bele csak igény kérdése, hogy kell-e. Ami nincs, az italtartóhűtés. Hát izé... ez nem büfékocsi :Đ Be szoktam rakni egy hűtőládát a csomitartóba abba elférnek ilyenek,de igazából inni sem szoktam az autóban, nemhogy még hűteni is akarjam.

A szellőztető automatika amit mondasz, arról kb nem is hallottam még sose. Értelemszerűen ilyet berakni sem lehet utólag, gyári sincs. Tolatóradar ennél nem is nagyon kell, mert kilátni jól hátra is, de mostanság lehet kapni utólagost is, nem olyan drága. Esőérzékelős izé is jópofa, vezettem már olyan autót amiben az volt. Azért ez igencsak nélkülözhető.

Szervizelés más kérdés. Enyim is karban van tartva, lassan eljutok oda, hogy minden új benne. Régen a kispolszkin volt az, hogy kb az alap kasznit, üvegeket és az ajtókat nem cseréltem ki mire eladtam. De komolyan, minden más amit el tudsz képzelni, az ki volt raja cserélve, és az új alkatrészek is tönkrementek.
Viszont azt elmondhatom neked, hogy én a kispókkal is bejártam a fél országot és nem hagyott ott sose. Persze itt városban lerohadtam vele nem egyszer, de ez az erősebb motornak volt az átka, hogy törte el a hajtást.
Most megint kezdem azt érezni, hogy a bmw-ben kb mindent kicseréltem már, talán a hátsó szilentek vannak még a listán,de egyébként ja. És mivel a legtöbb alkatrész új, ráadásul gyári bmw minőségű, így egyre kevesebb az esélye annak, hogy ez is otthagy. Igazából most volt másodjára a 4év alatt az, hogy le kellett rakni terven kívül, mert valami meghibásodott,de ez is inkább az elöregedésnek köszönhető, ami a tiedet is utól fogja érni,mert nem kerülheted el!

Ami nekem előny és a tiedben tuti nincs: Sperrdifi+hátsókerékhajtás. Nézzél szépen utána miez, annyit segítek, hogy kb megduplázza a fun-factort annak aki kicsit is keménykedik a vassal. Ami nekem még nagy előny: xenon. Sztem a tied is xenonos és projektoros csak úgy mint az enyim. Vicces, hogy kb 20évig nem is nagyon volt ilyen projektoros lámpa semelyik autóban, most meg rájöttek, hogy az a tuti ;) Szóval annyira nem elmaradott a dolog ebben az őskövületben, mint elsőre tűnik.

Az meg végképp előny számomra, hogy meg tudom szerelni az autóm, így csökken annak a lehetősége, hogy ténylegesen valahol ottrohadok.

Lehetne azt mondani, hogy te nem akarsz szerelni, nem foglalkoznál ezzel. Sokan vannak így, mégis van ilyen bmw-jük. Van pár olyan műhely, ahol megcsinálják az autót patikára, teljes művelet képekkel, leírásokkal dokumentálva (nem egy ilyen projektet láttam már) és azt mondod, hogy itt van mondjuk 1-1.2millio forint, abból reálisan kijön _minden_. És akkor tényleg kapsz egy patika, új autót, ami ki van lakatolva, nem rohad, minden kopó-mozgó alkatrész új benne, mintha szalonból jönne, kényelemben pedig elmarad a hűtött heretartó meg az esőérzékelő. Aztán lehet ennyi pénzért már kicsit komolyabb motor is belekerül ;) Ami mondjuk gyárilag, tuning nélkül is 190Le. Simán belefér a keretbe!
Más meg megveszi a szalonból az autót ami nem is megy úgy, viszont a legfapadosabb autó is kb 3milliónál kezdődik. Szóval miért is lenne indokolt ennyi pénzt kiadni rá? Sztem nincs rá ép magyarázat, csak az, hogy a szalonautó az új dizájn és lehet villogni a szomszéd előtt.

Eddig azt hittem, hogy kevés olyan elvetemült van aki ezt csinálja, hogy megveszi a használt autót és rákölt ennyit. Gondoltam csak olyan elmebeteg tunerek csinálják ezt, akik éjellente a garázsban mókolnak és ez a hobbyjuk, de nem. Simán van egy rakat olyan ember aki ugyanúgy kifizeti a pénzt rá, mint te a szalonban, megkapja a kulcsot és vigyorgó pofával élvezi az autót évekig és pontosan ugyanazokra a karbantartásokra viszi el az autót, mint Te.
Cserébe került neki feleannyiba, cserébe öregebb a dizájn.

Sokan pedig azért nem vállalják ezt be, mert a szalonban kapnak hitelt az új fosra, az autóépítőnek meg le kell rakni a dellát ott helyben.

Jah és az lemaradt, hogy itt a 3as az csak az alapszéria aztán mégsem marad el annyira egy mai autótól, mi lenne ha néznénk egy korabeli 7-est.... :blink:

1. Persze, en ezt arra hoztam fel, hogy ha nem gusztustalan randa, akkor kb. leszarom, hogy nez ki kivulrol, ha belulrol bejon.
Anyagminoseg meg egy dolog, igazabol inkabb az szamit, mennyire van osszerakva. Ha jol, akkor a szar anyag sem zorog, ha szarul, akkor meg a minoseginek is lesz hangja egy ido utan.
Azt megertem, hogy ha valaki nagydarab, annak szivas a mai autok nagy tobbsege, de ezzel speciel ugy vagyok, hogy szerintem minden szinten szar lehet, ha valaki nagy allat, most ez is max. plusz egy ilyen.

2. A sulyban igazad van, dehat pont ezert irtam, hogy kellemes a 150LE, de azert kicsit tobb jobb lenne.
Extrak meg dolog, hogy lehetne bele rakni egy joparat, de akkor nagy reszuk nincs (es ha igeny sincs ra, valoban minek), de en meg szerelot nem hallottam, aki ne azt allitotta volna, hogy a gyari megoldas mindig jobb, mint az utolag beleszerelt. En rohadtul nem ertek ezekhez, nem is akarok, de gondolom nem mondanak annyira, ha ne lenne benne valami. En pl. ulesfutest gondoltam, hogy tetetek bele, mert az nincs, es telen nem lenne rossz, de amikor eloadtak, milyen szinten ganyolnak szet hozza a kocsit, inkabb letettem rola :fear:
Legzsak nelkul meg, hat nem is tudom... En azert nem szivesen hasznalnek olyan autot, amiben egy darab sincs.

Szerelgetessel nem foglalkoztam soha, nem is erdekel most sem, szal en ebben max. az ablakmosot cserelem ki. Az eloregedest meg kurva egyszeruen fogom elkerulni par even belul, ugyanis eladom a picsaba es veszek egy ujat :omg: :Đ

Hatsokerek hajtasu autot nem vezettem meg, es nem is kivanok, telen van szerencsem neha egy ilyen moge kerulni, elmeny, ahogy kapar, mint allat, de nem megy, foleg emelkedon poen, azon izgulni, hogy vajon belemcsuszik-e, ha nem sikerul elindulnia vagy sem.
Ebbol a funbol en inkabb szeretnek kimaradni, ha egy mod van ra.
Enyemben nincs xenon, nem is kellene, gyulolom azt a vakito szart, en jobban buntetnem, mint a gyorshajtast, elmebeteg dolog ilyet engedni kozuton.

Hat nem tudom, en biztos nem szivesen adnek penzt se egy osoreg autoert, amin mokolnak egy halom penzert, aztan lesz egy akarmilyen patika, de megis csak regi autom, gari nelkul, hat milyen nagy elmeny.
Nem tudom, mennyibe kerul a legfapadosabb uj auto manapsag, de ha telleg 3 milla, akkor asszem az enyemet jo aron vettem. 4,2m volt, akkor ez volt a Bravo szeria csucsmodellje, adtak ra 4 ev garit, ennyi nekem eleg.
Remelem nekem elhiszed, hogy nem azert vettem, hogy a szomszedok elott villogjak, egyreszt nagy ivben leszarom, mas mit gondol rolam, akkor plane leszarom, mint gondol a kocsimrol, masreszt meg 5 eve lakunk itt, es most jutottam el oda, hogy nagy bizonyossaggal meg tudjam mondani egy lepcsohazban maszkalo figurarol, hogy szomszed-e vagy sem :omg: :Đ Szal kb. ennyire erdekel a tema.

En megertem az erveidet egyebkent. De nekem a regebbi autok nem tetszenek (az ujak se annyira, de joval tobb elfogadhato szamomra), hulyet kapnek az allando szervizbe jarkalastol, hogy mindig kicsereljenek valamit, nekem egyszerubb beleulni egy ujba, ami tetszik, aztan kesz. Tudom, ez penzkerdes is, de csomo ember az en uj autom aranal joval tobbet csenget a Tiednel joval regebbi vackokra (veteranautok meg hasonlo marhasagok), szal ez nem csak penzkerdes.

Szerkesztette: PolaR 2011. 10. 18. 22:44 -kor

#64756 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 18. 23:08

Te meg beleültél és használtad, ahelyett, hogy lecserélted volna rögtön. Szóval mégis erőt vettél magadon és használtad, vagy napi szinten összehánytad :Đ

Mielott megkaptam, azelott is hasznaltam, ha muszaj volt. Ha lehetett, azert inkabb en is a Swifttel mentem :cool:

Rogton lecsereltem, ahogy tudtam. Szo se volt rola, hogy apam nekem adja, ergo nem is gondolkoztam rajta, hogy mire cserelnem le :omg: :Đ
December vegen kaptam meg, januarban kezdtem el korulnezni, nagyjabol 1,5 honap mulva talaltam ki, mi legyen, februar utolso napjan hoztam el a Pandat.

#64757 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 18. 23:36

1. Persze, en ezt arra hoztam fel, hogy ha nem gusztustalan randa, akkor kb. leszarom, hogy nez ki kivulrol, ha belulrol bejon.
Anyagminoseg meg egy dolog, igazabol inkabb az szamit, mennyire vannak osszerakva. Ha jol, akkor a szar anyag sem zorog, ha jol, akkor meg a minoseginek is lesz hangja egy ido utan.
Azt megertem, hogy ha valaki nagydarab, annak szivas a mai autok nagy tobbsege, de ezzel speciel ugy vagyok, hogy szerintem minden szinten szar lehet, ha valaki nagy allat, most ez is max. plusz egy ilyen.

2. A sulyban igazad van, dehat pont ezert irtam, hogy kellemes a 150LE, de azert kicsit tobb jobb lenne.
Extrak meg dolog, hogy lehetne bele rakni egy joparat, de akkor nagy reszuk nincs (es ha igeny sincs ra, valoban minek), de en meg szerelot nem hallottam, aki ne azt allitotta volna, hogy a gyari megoldas mindig jobb, mint az utolag beleszerelt. En rohadtul nem ertek ezekhez, nem is akarok, de gondolom nem mondanak annyira, ha ne lenne benne valami. En pl. ulesfutest gondoltam, hogy tetetek bele, mert az nincs, es telen nem lenne rossz, de amikor eloadtak, milyen szinten ganyolnak szet hozza a kocsit, inkabb letettem rola :fear:
Legzsak nelkul meg, hat nem is tudom... En azert nem szivesen hasznalnek olyan autot, amiben egy darab sincs.

Szerelgetessel nem foglalkoztam soha, nem is erdekel most sem, szal en ebben max. az ablakmosot cserelem ki. Az eloregedest meg kurva egyszeruen fogom elkerulni par even belul, ugyanis eladom a picsaba es veszek egy ujat :omg: :Đ

Hatsokerek hajtasu autot nem vezettem meg, es nem is kivanok, telen van szerencsem neha egy ilyen moge kerulni, elmeny, ahogy kapar, mint allat, de nem megy, foleg emelkedon poen, azon izgulni, hogy vajon belemcsuszik-e, ha nem sikerul elindulnia vagy sem.
Ebbol a funbol en inkabb szeretnek kimaradni, ha egy mod van ra.
Enyemben nincs xenon, nem is kellene, gyulolom azt a vakito szart, en jobban buntetnem, mint a gyorshajtast, elmebeteg dolog ilyet engedni kozuton.

Hat nem tudom, en biztos nem szivesen adnek penzt se egy osoreg autoert, amin mokolnak egy halom penzert, aztan lesz egy akarmilyen patika, de megis csak regi autom, gari nelkul, hat milyen nagy elmeny.
Nem tudom, mennyibe kerul a legfapadosabb uj auto manapsag, de ha telleg 3 milla, akkor asszem az enyemet jo aron vettem. 4,2m volt, akkor ez volt a Bravo szeria csucsmodellje, adtak ra 4 ev garit, ennyi nekem eleg.
Remelem nekem elhiszed, hogy nem azert vettem, hogy a szomszedok elott villogjak, egyreszt nagy ivben leszarom, mas mit gondol rolam, akkor plane leszarom, mint gondol a kocsimrol, masreszt meg 5 eve lakunk itt, es most jutottam el oda, hogy nagy bizonyossaggal meg tudjam mondani egy lepcsohazban maszkalo figurarol, hogy szomszed-e vagy sem :omg :Đ Szal kb. ennyire erdekel a tema.

En megertem az erveidet egyebkent. De nekem a regebbi autok nem tetszenek (az ujak se annyira, de joval tobb elfogadhato szamomra), hulyet kapnek az allando szervizbe jarkalastol, hogy mindig kicsereljenek valamit, nekem egyszerubb beleulni egy ujba, ami tetszik, aztan kesz. Tudom, ez penzkerdes is, de csomo ember az en uj autom aranal joval tobbet csenget a Tiednel joval regebbi vackokra (veteranautok meg hasonlo marhasagok), szal ez nem csak penzkerdes.

1. ok
2. Amiről én beszélek, az is gyári. Csak nem a gyártósor mellett álldogáló muki szereli be, hanem én. Vagy olyan szakember akinek ez a szakmája. Nem mondtam semmi olyat ami ne lenne gyári, leszámítva a xenon-t.
N/A erről lehetne vitázni 2 napig. Az enyém nem vakít. Az amelyiknek hagyományos a lámpateste, tehát rendes foncsor van benne meg előtte plexi, abban szar. Ez tény, ezen nincs mit magyarázni, az összevisszaveri a fényt. N/A az enyém nem ilyen, hanem olyan a lámpatest mint a mostani autók projektoros fényszórója. Nemtudom máshogy mondani neked, olvass utána, kb 2 kattintással látni fogod miaza projektor.
Pluszban nekem nagyon le van tekerve a lámpa, az ültetés miatt alacsonyabban is van, és kb vonalzóval meg lehet húzni az úttesten az autótól kb 10méterre, hogy meddig világít, sehova máshova. Nem így elszórtan mint a halogén, hogy így elterül a fénycsóva halványodva.

Hátsókerék és sperrdifi témát kicsit rágd még meg. Attól, hogy valaki balfaszul közlekedik az nem az autó hibája. Ráadásul azt kihagyod a képletből, hogy a mostani hátsókerekesek közül alig van olyan amiben van sperrdifi.

A tieden való garancia, pont annyit ér mint egy régi autón amiben minden patika és új, gyári alkatrész. Ha szar, mert szarul tervezték/gyártották, akkor hamar tönkremegy, ugyanúgy viheted vissza, ugyanúgy állhat az autó a szervízben. Ráadásul új autónál nem mindent cserélnek neked gariban, csak a fő elemekre van garancia. Ha te odabaszod a futóművet és valami elszaródik, azt nem cserélik ki neked ingyen. És mivel minden új, kb annyi esély van arra, hogy tönkremegy, mint a tiednél. Akár hiszed, akár nem.

Nemtom volt e már autóbaleseted, nekem néhány igen. Mégcsak bekötve sem voltam egyiknél sem és szerencsére nem történt semmi bajom. kopkopkop. Az egy dolog, hogy jó a légzsák, tényleg fasza találmány, de azért ne essünk túlzásokba, hogy fúdenagyon szükséges,mert valljuk be, ritkán használjuk. :)
Engem ez a légzsák hagy teljesen hidegen, egyáltalán nem érdekel, hogy van e. Igazából, biztonsági övet is szökőévben egyszer kötöm be, vagy esetleg ha kimegyek vmi betonplaccra csapatni.

Pénzkérdés annyiban szól bele, hogy egy használt 10-15éves autót megkapsz durván 300e-1.5millio között. Namost akinek nincs pénze, az megveszi ezt, mert ha lenne pénze, akkor valamilyen téveszme alapján újautót venne. :omg: Szóval megveszi az öreg autót olcsóért, aztán nem költ rá, mert nincs miből, és előbb utóbb szétesik, aztán jön a fikázás, hogy ú ez milyen hulladék autó. Mindegyik ugyanarra a sorsa tud jutni,ha nem gondozzák és nem tartják karban.
BMWパワー
Kép

#64758 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 23:00

Jah és ülésfűtés az nem nagy ördöngősség, én is gondolkodtam rajta, hogy muternak rakok a mutyukiba, csak nem olcsó.
Az enyimbe nem kell én utálom ha melegíti a pöcsömet.
BMWパワー
Kép

#64759 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 23:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 19. 00:00

Jah és ülésfűtés az nem nagy ördöngősség, én is gondolkodtam rajta, hogy muternak rakok a mutyukiba, csak nem olcsó.
Az enyimbe nem kell én utálom ha melegíti a pöcsömet.

Tavaly télen vettem a lidliben óccsóért szivargyújtóst, ami még hátat is masszíroz. Ez utóbbi erős túlzás, viszont arra jó, hogy ne bóbiskolj el. Jó az, ha beüléskor nem a hideg ülésre ülsz, hanem valami kellemesebbre.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#64760 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 23:23

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 19. 00:13

Tavaly télen vettem a lidliben óccsóért szivargyújtóst, ami még hátat is masszíroz. Ez utóbbi erős túlzás, viszont arra jó, hogy ne bóbiskolj el. Jó az, ha beüléskor nem a hideg ülésre ülsz, hanem valami kellemesebbre.

Igen, ilyet kapott muter is végül óccsóé.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3236
  • 3237
  • 3238
  • 3239
  • 3240
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.