Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 06. 22:23
én nem is akarok eladni semmit
Oké, csak akkor szakadjunk má le attól, hogy jaj fos win, meg a linux a jó, mert max neked jó, a te igényeidnek. Másnak meg nem. Oszt akkor mégse jó globálisan az, ami csak neked jó

Én pl használom a telón a naptárat, szeretem szinkronizálni a géppel meg akármi. Képeket is áttolni 2kattintással azt ennyi.
Nyilván van rendes fényképezőm, ha fotózni akarok. Ha fényképezni, akkor arra ott a telefon. Remélem érezhető a fotózás és a fényképezés közötti árnyalt különbség.
Teló kicsi, kéznél van, le lehet vele fényképezni akármit gyorsba, ahol sem a minőség, sem a pontos színhűség nem életbevágó. Vagy gondolod majd úgy megyek autót szerelni, hogy nálam van a fényképező?

Telóval lekattintom 3sec alatt, azt csá. Vagy utcán látok hírdetést, vagy akármit. Cégnél is jól jött már, hogy mondjuk papíron volt 5-6jelszó, azt lefényképeztem aztán onnantól kezdve ott volt kéznél. Vagy autó lekapni, hogy nem állok tilosban, vagy serveren a service tag-et felírni ugyanígy lefényképezve.
Mp3-at max csengőhangnak. De aki meg bkv-zik annak nincs autórádiója, minek cipeljen mp3 lejátszót? Nekem volt walkman-em, van cd lejátszóm is ami tudott mp3-at, meg van külön mp3 lejátszóm is, de kb évek óta csak a fiókba porosodnak. Aki sokat bkv-zik, el tudom képzelni hogy a telóján hallgat rádiót, mp3-at, mert miért ne?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno