HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3346
  • 3347
  • 3348
  • 3349
  • 3350
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66941 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 12. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 12. 21:30

Nem semmi hogy lehet vége egy ember életének teljesen értlemetlenül.Ismerős apja meg anyja karambolozott.Asszony helyszinen meghalt az apját bevitték.Ahelyett hogy látták milyen idegállapotba van simán hazaengedték,reggel rendőrök vágták le felakasztotta magát.Egyre nagyobb divattá lett az öngyilkosság.Pár éve egy haver akasztotta fel magát valag lóvéja volt nulla gondja lábtól labdás világbajnok volt.

Ezt most nem ertem. A szulei karamboloztak, majd a gyerek ezek hatasara ongyilkos lett?
Eleg furcsa helyzet. Nem tudom en hasonlo helyzetben mit tennek, de eleg valoszinu hogy nem ongyilkossagon jarna az eszem.

Vagy rosszul ertem es az apjat bevittek majd hazaengedtek es reggelre ongyilkos lett?

Mi az hogy 'labtol labdas'?

Szerkesztette: FőDudu 2011. 11. 12. 21:41 -kor

#66942 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 11. 12. 21:40

Ezt most nem ertem. A szulei karamboloztak, majd a gyerek ezek hatasara ongyilkos lett?
Eleg furcsa helyzet. Nem tudom en hasonlo helyzetben mit tennek, de eleg valoszinu hogy nem ongyilkossagon jarna az eszem.

Vagy rosszul ertem es az apjat bevittek majd hazaengedtek es reggelre ongyilkos lett?

Mi az hogy 'labtol labdas'?

Ja az apját bevitték aztán hazaengedték és felakasztotta magát otthon.Lábtoll labda meg ez csak lemaradt egy l.Hagyományosan világbajnokok vagy dobogósok szoktunk lenni.Itt is szokott lenni újszászon a vb.Tavaly kínai Zhongshanban volt megrendezve.Japánok kínaiak lengyelek meg mittomén hány nemzeti csapat jön:)

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 12. 22:06 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#66943 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 22:44

Láb tollabda sokkal értelmesebb mint a lábtoll :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66944 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 12. 22:30

Egyre nagyobb divattá lett az öngyilkosság.

Vilag egyik legjobb dolga. Gondolj bele: lehetetlen, egyszeruen keptelenseg, hogy egy embernek olyan problemaja legyen, amit ez nem old meg azonnal, tokeletesen es vegleg.
Soha nem kerultem meg olyan helyzetbe, hogy ezen egyaltalan gondolkoznom kellene, de a tudat, hogy ez van, tok jo. Kepzeld el, ha ki lenne osztva Rad x ido, es addig, akarmi is van, elned kellene, szenvedve, akar iszonyatos lelki vagy testi fajdalmak kozott, talan evtizedekig, mert meghalni nem tudnal. Szerintem az lenne csak a szopas, nem az ongyilok.

#66945 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 07:28

1SO :cool:

#66946 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 12. 23:46

Vilag egyik legjobb dolga. Gondolj bele: lehetetlen, egyszeruen keptelenseg, hogy egy embernek olyan problemaja legyen, amit ez nem old meg azonnal, tokeletesen es vegleg.

És a legönzőbb is.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#66947 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 12. 17:11

én meg anno is leírtam, mi hülyék voltunk akkor :D
bár ki is fizettük és nem rinyálunk hogy jajj viszik házat

Nem a deviza alappal van baj, hanem magával a hitellel. Úgy venni plö 22-ért házat, mikor van 2 millád? És 20-at hitelre? Meg ilyenek. Ha vkinek egy 1-2 szobás panelre sincs pénze, akkor minek vesz 3x annyiért házat, plusz kocsit? Oszt ezeket akarják menteni. Qrvára semmit nem kéne tenni, mindenki fizesse vissza. Aki meg nem tudja, az visszamegy anyukához gondolkodni pár évet.

#66948 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 12. 20:52

Úgy tűnik, megvan a linuxos szerver hibája.
Az 500-as samu felejt. Naná, hogy a vinyóár csúcson.

Az faja. Nálun file serverben van a cégnél 2x 1.5T, már 2 évesek. Mostanában akartam őket cserélni 2x2T-re, de nem fogom, majd sűrűbben backupolok. :) Meg itthonra akartam venni karácsonyra még egy 2 terást, de inkább veszek egy kindle 4-et.

#66949 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 12. 23:46

Soha nem kerultem meg olyan helyzetbe, hogy ezen egyaltalan gondolkoznom kellene, de a tudat, hogy ez van, tok jo. Kepzeld el, ha ki lenne osztva Rad x ido, es addig, akarmi is van, elned kellene, szenvedve, akar iszonyatos lelki vagy testi fajdalmak kozott, talan evtizedekig, mert meghalni nem tudnal. Szerintem az lenne csak a szopas, nem az ongyilok.

inkább gyávaság
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66950 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 13. 08:21

Nem a deviza alappal van baj, hanem magával a hitellel. Úgy venni plö 22-ért házat, mikor van 2 millád? És 20-at hitelre? Meg ilyenek. Ha vkinek egy 1-2 szobás panelre sincs pénze, akkor minek vesz 3x annyiért házat, plusz kocsit? Oszt ezeket akarják menteni. Qrvára semmit nem kéne tenni, mindenki fizesse vissza. Aki meg nem tudja, az visszamegy anyukához gondolkodni pár évet.

Ez is igaz.

#66951 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 13. 09:15

És a legönzőbb is.

Miert? :think:

#66952 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:39

Megtaláltam Pola gyerekkori képét:

Kép
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66953 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 13. 10:14

inkább gyávaság

Na, ebben nem fogunk kozos nevezore jutni, mivel szerintem meg epphogy kurva nagy batorsag kell ahhoz, hogy kinyird magad.

#66954 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 13. 10:39

Megtaláltam Pola gyerekkori képét:

Nem igazan, mivel gyerekkori kepem par darab van, az is normal foton szuleimnel, netre meg egy kepem nem kerult ki :cool:
Masreszt meg nem csaj vagyok, Te buzikurva, max csak azt szeretned :Đ

#66955 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 13. 09:21

Jah, csak egyébként esélyed nincs elköltözni otthonról, ha a szüleid nem vesznek vmit. Átlag keresettel mennyit tudsz félretenni havonta? 50-80ezret? Az évente 600-960ezer. De legyél nagyon jó és jöjjön össze 1 milla. Ha kell 20milla egy lakásra/házra akkor ahhoz, mennyit kellene szerinted bedobni kezdőnek? Mert legjobb esetben is millánként 1 év mire összekaparod, szóval 10évig kéne még otthon lenned, önálló keresettel, hogy el tudj indulni valamerre.

De lényegében nem mindegy, hogy otthon egy befőttesüvegben rakod félre a pénzt, vagy éppenséggel benthagyod a bankban a számládon és ugyanúgy nem nyúlsz hozzá mintha nem lenne a tied,csakhogy félrerakd, vagy adott esetben inkább már kevés kezdővel nekiállsz törleszteni, és ugyanúgy nem nyúlsz hozzá a pénzhez, mert rögtön megy is a banknak. Ez utóbbival egyedül akkor van gáz, ha lapátra tesznek, vagy túlvállalod magad, vagy felmegy a törlesztőrészlet és akkor beszopod, de akár 10millával indultál akár 2-vel ugyanúgy nem fogod tudni az utolsó milliókat kicsengetni ilyen végtörlesztés jellegű megoldással.

Nem is értem, hogy 1-2 generációval korábban, hogyafaszba vettek emberek lakást meg házat, akkor nem volt olyan nagy divat a hitel, vagy igen?
BMWパワー
Kép

#66956 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 13. 09:38

Miert? :think:

mert a családtagokra, barátokra nem gondol

#66957 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 10:23

a kommunizmusban ha egy gyermekes család aláírta hogy csinál még egy gyereket, akkor kapott egy lakást, kölcsönnel, oszt már költözhetett is amint kész lett a panelcsoda
(ez pl szüleim példája)

de ennek a levét (államadósság) kb most is isszuk :D

#66958 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 13. 09:48

Nem is értem, hogy 1-2 generációval korábban, hogyafaszba vettek emberek lakást meg házat, akkor nem volt olyan nagy divat a hitel, vagy igen?

Én értem mert gyerekként megértem.Akkor fix törlesztő részlet volt a legprolibb ember is kitudta nyögni.Aztán később a rendszerváltáskor még a maradékot is kilehetett váltani.Nem csoda ha a házak 80% a abban a rendszerben épült azóta meg a stagnálás van jóformán.Én eléeve buziságnak tartom ezt az árfolyamos baromságot.Evvel a felfogással megveszel egy lcd tv-t a boltba 200k ért és jöhetne évente az értesitő hogy ennyit romlott az árfolyam/mivel nem forintom vették azt se/ és még fizess rá mert a tv ára emlekdett.. Átbaszás az egész.A bank akkori árfolyamon megveszi a pénzeszközt azt neked kiadja átszámolva forintban akkor hol érdekel az hogy 10 év múlva milyen árfolyamon vásárolná meg a bank amit kiadott.

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 13. 10:32 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#66959 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 13. 09:48

Dehogynem. Apám 60 környékén kezdett el gyűjteni, 63-ra kész lett a ház. "Szövetkezeti lakás" konstrukcióban kb 30-35 év alatt tudta le, úgy, hogy az utolsó évet kifizette egyben, mert volt valami akció. Ezt a 60 négyzetmétert fogom megörökölni, mire nyugdíjaskorú leszek.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#66960 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 13. 11:32

Én értem mert gyerekként megértem.Akkor fix törlesztő részlet volt a legprolibb ember is kitudta nyögni.Aztán később a rendszerváltáskor még a maradékot is kilehetett váltani.Nem csoda ha a házak 80% a abban a rendszerben épült azóta meg a stagnálás van jóformán.Én eléeve buziságnak tartom ezt az árfolyamos baromságot.Evvel a felfogással megveszel egy lcd tv-t a boltba 200k ért és jöhetne évente az értesitő hogy ennyit romlott az árfolyam/mivel nem forintom vették azt se/ és még fizess rá mert a tv ára emlekdett.. Átbaszás az egész.A bank akkori árfolyamon megveszi a pénzeszközt azt neked kiadja átszámolva forintban akkor hol érdekel az hogy 10 év múlva milyen árfolyamon vásárolná meg a bank amit kiadott.

Őket érdekli, pedig igazad van. De egyébként semmi ilyesmiről nincs szó, hogy azt a pénzt bárki is devizában venné fel. Azt a pénzt senki nem veszi fel, mert nem is létezik.
jutubon van egy kb 7-10részes sorozat, az a címe, hogy A pénz mint adósság. Érdemes megnézni, rögtön megutálod az összes bankot.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3346
  • 3347
  • 3348
  • 3349
  • 3350
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.