HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3499
  • 3500
  • 3501
  • 3502
  • 3503
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:24

Huszonéves koromban jártam Olaszországban, kint voltam több, mint két hónapot, nagyon sok emberrel megismerkedtem. Jó volt, tényleg más mentalitás, mint itthon.

Persze, mindenki más. Idehaza meg fel lennél háborodva, mikor a Harcsában nem mérnék ki a söröd 12-14h közt, mert szieszta. Olasznak is betett az Euró és miazmás, volt ott is szemétbalhé, meg gyújtogatás. És amikor Te 20 éves voltál, akkor élt ott ismerős, állítása szerint nem kellene dél felé, meg még délebbre menni turistáskodni, mert egyértelműen ki fognak rabolni. Velence is dől össze, ott sem mindenhol annyira vaú és fenékig tejfel az élet.

No meg benne van az emeri "még többet szeretnék" dolog, Frankfurtban is sztrájkolnak, mert szerintük szar. Oszt látod, az már nyugat. dudu meg röhög mindenkin, de ahogy előadod magad, lassan nem csodálkozom.
Make love not Wor.

#70002 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 19:48

kifejtenéd bővebben, úgy kőművesek és egyéb nélkül?

Hja, de csak azért mert beszoptam egy gépet és szerintem éjfélig elkurvaanyázom.

Mondva lett, hogy minimum 3-4 havi kaját tartalékolni kell. Tészta, rizs, burgonya, hagyma, fokhagyma, zsír, szalonna, meg ami eláll. S, hogy miért? Mert amikor megnyomják a piros gombot, az kurvára necces lesz. Utcára kimenni tilos. Ajtót nyitni tilos. Amit a hírekben hallani fogsz az hazugság, sem tüntetésre, sem semmi megmozdulásra nem mész ki.
Önellátás a titok nyitja, én most ebben diózom. Ha van szabad 2-3 órám, akkor kint vagyok az erdőn fáért. Ma hajnalban is ott kezdtem.
Sajnos úgy fog jönni az egész, mint derült égből a villámcsapás.
De fel lehet készülni időben.
Akinek van megtakarítása at rakja befektetési aranyba, mert minden valutát szétkúrnak, egy sem marad meg. Vagy tegye ingatlanba. A cél a készpénz nélküli társadalom.
Halmozottan jönnek a dolgok, a válság kiterjed az egész bolygóra + pólusváltás. Az emberek most is két kézzel kapaszkodnak valami megmentő után. Ezt az egészet a bankárokon keresztül az Antikrisztus okozza. A végén a bankárokat odadobja prédának és a világforradalom élére áll, mint megmentő. Chip a kézfejre, alaposan megtolja küveccsel és hajrá, a gazdaság motorja újra beindul.

Nézd meg ezt a szart, saját magát reklámozza, ez a halálpontos menetrend:

Miért az ENSZ logó az elején?

#70003 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 19:52

Persze, mindenki más.

A példát nem azért hoztam fel, mert a világ nem változik, vagy a nyugat kész aranybánya lenne. Inkább Kóbor miatt, én semmit sem irigylek tőle. Ezért volt a mesebeszéd, nem azért, mert országhatáron kívül minden tejjelmézzel folyó kánaán.

#70004 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:00

Mondva lett, hogy minimum 3-4 havi kaját tartalékolni kell.

Ha van szabad 2-3 órám, akkor kint vagyok az erdőn fáért. Ma hajnalban is ott kezdtem.

Akinek van megtakarítása at rakja befektetési aranyba,

Hjahh, 4 havi kaja elég sok, annyit lehet el sem tudnék tenni, vagy aztán napra készen tartani. És ha 5 havi kell, akkor mi van? Vagy ha nem kell? Vagy ha 7.5 havi kell? Fát ghyűjtöttél, attól majd jól laksz? Befektetési arany mitől biztosabb, ha ráadásul _nem tudod a kezedbe fogni_? Ha nem mész ki 3 hónapon át, akkor mit kezdesz az arannyal? Megrágod?
Make love not Wor.

#70005 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:03

A példát nem azért hoztam fel, mert a világ nem változik, vagy a nyugat kész aranybánya lenne. Inkább Kóbor miatt, én semmit sem irigylek tőle. Ezért volt a mesebeszéd, nem azért, mert országhatáron kívül minden tejjelmézzel folyó kánaán.

És ettől miért kell egy átlag sarki akciónyuigdíjasnak beszólni, mikor semmiről nem tehet?
Make love not Wor.

#70006 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:42

Amit állítok, arra nincs bizonyíték, elme kell hozzá és az, hogy a dolgok mögé láss. Könnyű helyzetben vagy, mert 2012-es év erről fog szólni. Én már rég összeraktam a puzzle darabokat. Év végén számon lehet kérni és bevasalni a söröket :-D azoknak, akik életben maradtak.

Aszittem ezek idén elmaradnak és visszatér a topik az antikrisztus előtti mederbe. Tévedtem.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70007 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:00

Miért az ENSZ logó az elején?

Ahamm, nem értem miért a bankárokat basztatják. Azok nekem eddig betartották, amiben megegyeztünk. Gyereknek gondolom felment a farnk árfolyama, oszt most utálja a világot, meg gyerekkorában sem szerette a tökfőzeléket. Esetleg olyanokra, hogy Exaingatlan, Fuvallat, flamingocuki, eskuvojm, satöbbi? Tudom, ezek mind hülyék vótak, és különben is nem foglalkozol vele, szopjak egyedül. Nahh, ezek miatt más a világ, és ne kenje nekem se bankárra, se kőművesre.
Make love not Wor.

#70008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 20:03

Hjahh, 4 havi kaja elég sok, annyit lehet el sem tudnék tenni, vagy aztán napra készen tartani. És ha 5 havi kell, akkor mi van? Vagy ha nem kell? Vagy ha 7.5 havi kell? Fát ghyűjtöttél, attól majd jól laksz? Befektetési arany mitől biztosabb, ha ráadásul _nem tudod a kezedbe fogni_? Ha nem mész ki 3 hónapon át, akkor mit kezdesz az arannyal? Megrágod?

A kérdéseidre nem tudok megnyugtatóan választ adni, egy biztos, olyan szar fog ömleni, ami a világtörténelemben még sohasem volt. Igen, lehet, hogy pont 12 havi élelem kellene és neked csak 4 havi van, szopás így is úgy is. A befektetési arany meg nem neked vagy nekem szól, hanem az olyan májeroknak, akiket elkísértem. Mondjuk tartalékoltam én is a saját szintemen, meg a családban, aki értelmes, az hallgatott rám és megoldottuk. A befektetési arany olyanoknak szól, akinek a vagyona nem arra fedezet, hogy kajáljon belőle ideig óráig.

Ennek az egész szarnak lesz bőven előjele, a színház már most megy, a huzavona az imf-el, hogy jegybanki eskü meg lófasz szuverinitás, csak álca. Összehangolt hadművelet, dönteni akarják a piacokat és a tőzsdéket, mert az unio és az euro csak egy híd a totális kontroll irányába. Ráadásul nem, hogy ezt nem képesek átlátni az emberek, hanem azt sem, hogy ettől miként lehet megmenekülni. A Sátán precíz munkát végez. Isten is dolgozna, bárkit kimentene a közeledő nyomorúságból, csak, hogy az ember lelke olyan gőgös és büszke és okos és sorolhatnám, hogy inkább azt mondja, hogy Isten bassza meg ott ahol van, jöhet a bélyeg, meg a 3d vetítés, meg eper.

#70009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 20. 20:11

Aszittem ezek idén elmaradnak és visszatér a topik az antikrisztus előtti mederbe. Tévedtem.

Én elbasztam, eddigi videókba nem nagyon néztem bele, de most alakul, elindítottam. Tudom, tudom, fasz vagyok :-D
Make love not Wor.

#70010 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 20. 18:44

Sajat dontes, beszivas eseten igy jaras.

Hát még mindig nem érted? Szembe akarsz menni az univerzum két alaptörvényével? :omg:

1. Hibásnak lennie kell!

2. Nem én!

:nevet:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#70011 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 20:12

Ahamm, nem értem miért a bankárokat basztatják.

Az árfolyam ingadozás nem egy természetes dolog. Egészen addig nyugton volt, amíg mindenki nyakig bele nem ugrott a hitelekbe, és utána hirtelen hájjáj, senki sem gondolta volna :-D egy mesterségesen generált folyamat, leszopatni és kirabolni az egész földgolyót, ezért basztatják majd a bankárokat, mert tisztességtelenek. De majd fogod látni, és legalább a te fejedben ne legyen elégtétel, amikor vastagon megbüntetik őket és az életükkel fizetnek, mert ugyanaz műveli, aki felhasználta őket a lakosság ellen és kifosztotta őket általuk. Valamikor a kőművesek csináltak egy forradalmat, szabadság, egyenlőség, testvériség címszóval (Bastille) és az élére álltak :-D most sokkal durvább jön :Đ

#70012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:12

A befektetési arany meg nem neked vagy nekem szól, hanem az olyan májeroknak, akiket elkísértem.

Mert a májeroknak erre a süket dumára van szüksége és a brókertanácsodra, tényleg. Édesfaszom, akkora méretben oda lép le akár magángéppel is, ahova akar. Ha ezt sem tudja, akkor meg már kurvára mindegy. Továbbra is kérdezem. Mit tud csinálni azzal képletes sok befektetési aranyával? Lesznek páran majd a sok millió fosztogató ellen? Vagy kiáll a fő térre, Te meg elcseréled aranyra az utolsó üveg vizedet?
Make love not Wor.

#70013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 20:07

És ettől miért kell egy átlag sarki akciónyuigdíjasnak beszólni, mikor semmiről nem tehet?

Ha semmiről nem tehet, akkor mi a faszért arcoskodik, hogy ha valaki akar dolgozni az megél és bezzeg a mi időnkben :omg: szopja le a jó büdös kurva édes anyját, mert fix törlesztővel méf a koporsóját is megvehette és beszopta Kádárt, hogy ti csak ne törődjetek semmivel, majd mi mindent megoldunk.

Kaptam a saját családomtól is eleget, és a rokonaim is a bezzeg nyugdíjasoktól, megvetést és szúrós szemmel nézést. Nekünk mákunk van, mert nem szaladtunk bele hitelbe, de van olyan rokonom, akinek a kezébe raktam nem kevés küvecset, hogy ne kösse fel magát. A kibaszott bezzeg nyugdíjas meg elment lapostévét venni és begubbasztott az akciós csirkecommbal a kurva tévéje elé. De nem csak a családunkban van ez.

Nem lenne gond. Elég lenne, ha a pofájukat befognák.
Nem a jelenlegi generáció tehet róla, hogy szétszopatják éls családok mennek szét a nehéz körülmények miatt. Sok buzeráns nyugdíjas meg elmegy a mellét döngetve emeszpére szavazni. Egyébként meg tök mindegy kire szavaznak.

#70014 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:17

Az árfolyam ingadozás nem egy természetes dolog. Egészen addig nyugton volt, amíg mindenki nyakig bele nem ugrott a hitelekbe

Előtte meg konstans nőtt. Hány évre tekintsünk vissza?
Make love not Wor.

#70015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 20:22

Mert a májeroknak erre a süket dumára van szüksége és a brókertanácsodra, tényleg. Édesfaszom, akkora méretben oda lép le akár magángéppel is, ahova akar. Ha ezt sem tudja, akkor meg már kurvára mindegy. Továbbra is kérdezem. Mit tud csinálni azzal képletes sok befektetési aranyával? Lesznek páran majd a sok millió fosztogató ellen? Vagy kiáll a fő térre, Te meg elcseréled aranyra az utolsó üveg vizedet?

Nem tudom, de párszor jártam abban az épületben és ott elég furcsa arcok közlekedtek. Legmegdöbbentőbb az volt, amikor egy faszit négy ember kísért aktatáskákkal és engem finoman megkértek, hogy amíg elhaladnak húzódjak félre.
Akkora arc nem vagyok, hogy kisakkozzam ezek a pénzüket miért fektetik aranyba. Régi öregek mondták, mesélték, hogy az utolsó hiperinfláció alatt csak arannyal, ezüsttel és sóval lehetett kereskedni.

Nem vagyok nálad okosabb, sokkal több kérdésem van, mint neked, az én kérdéseimet senki nem tudja megválaszolni.

#70016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:23

Ha semmiről nem tehet, akkor mi a faszért arcoskodik, hogy ha valaki akar dolgozni az megél és bezzeg a mi időnkben

Namégeccer. Eddig melózott rendesen, most meg lófaszt nem tuds kezdeni az aprópénzével, mert 2 seggest ugrást közt a havei bevételét lazán elsöröznénk a Harcsában. Akkro most miért is a kurvannyát? Másrészt nem mindig ilyen volt a bezzegkádárkorszak sem. Látod, jelenlegi dologról is kettőnknek van legalább 5 féle véleménye, most akkor majd idő megszépíti, vagy éppen elvakultat, mit fogunk mondani 20 év múlvA? Pont azt, hogy fasz se tudja.
Make love not Wor.

#70017 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 20:25

Előtte meg konstans nőtt. Hány évre tekintsünk vissza?

Az első lépcsőfokig max. verbálisan meccselünk, nem sokra jutunk. Amint becsődölünk és hiperinfláció lesz, már nem ilyen kérdéseket fogsz feltenni. Ezt nem fenyegetésként írom, hanem tényként.
Infowars.com, nem ártana néha rálesned.

#70018 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:26

Nem tudom, de párszor jártam abban az épületben és ott elég furcsa arcok közlekedtek. Legmegdöbbentőbb az volt, amikor egy faszit négy ember kísért aktatáskákkal és engem finoman megkértek, hogy amíg elhaladnak húzódjak félre.

Nem nyert. Majd akko rbezsélj, ha nem kérdeznek és ott térdelnek a hátadon. Meg milyen épület? Ezt aki komolyan veszi, annak fele virtuális, de alapban nem találkozhatnak az ügyfelek. Rendes helyen még széf bérlésnél is külön kezelnek mindent, ki/be léptetéssel, plusz amit a callcentereknél mondtam, ilyen nagyban más ellenőrzi az adataid, aki nem tudja, mekkora széfed van. Más kísér oda, aki nem tudja ki vagy. Elvileg :-) Aztán mikor nagy ember nem kísérik, vagy túl sokan kísérik. Ugyanmár. Fogalmad nincs róla, menjál Te is scifit írni, a garázscéges aranyas hely meg lehet egy jópofa lehúzás, mert aktatáska is csak sok éve volt trendi, az olyan fasza kolombós.
Make love not Wor.

#70019 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 21:12

Én elbasztam, eddigi videókba nem nagyon néztem bele, de most alakul, elindítottam. Tudom, tudom, fasz vagyok :-D

Ha már videok. Nézzed meg jutubon A pénz mint adósság c. sorozatot. Utána meglátod, hogy miért kell a bankárokat akasztani a politikusokkal együtt. ;) Komolyan tanulságos, én végignéztem.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70020 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:29

Az első lépcsőfokig max. verbálisan meccselünk, nem sokra jutunk.

Kérdezem még egyszer. Hány évre nézzük vissza a valutát? Mert szerintem az mindig emelkedett. Hitel is volt, szerintem még Old Shatterhand is adott kölcsön pár csomag puskaport a többieknek, amit kamatostól szerzett vissza.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3499
  • 3500
  • 3501
  • 3502
  • 3503
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.