HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • 3601
  • 3602
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71981 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 23. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 06:59

Teljes mértékben kizártnak tartom, mivel évekig árultunk standon és boltban is könyveket. Így adott volt, hogy csemegéztünk kedvünkre és egész nap csak könyvet olvastunk. Nyilván ismered az érzést, hogy nem tudsz egy könyvet letenni :-D ezt szorozd be öttel, mivel egész nap más dolgom sem volt, mint olvasni :Đ

1.5 év katonaság másra sem volt jó, mint hogy kifosszam a könyvtárat. Egyszer mostoha apámnak nyertem egy láda könyvet, olyanok, hogy titanic, kun béla élete meg ilyenek, de elolvastam mindet.

Ja, ha most ezt szamoljuk, kinek mennyi ideje volt olvasni, akkor se allsz tul jol.
35 vagyok, erettsegi ota meloztam kb. 2 evet (mar melohelyen, napi 8 oraban). Marad 15 ev, ennek jo reszeben napi 2 ora melonal tobb ritkan volt. Most mar annyi sincs, egy heten 10 oranal tobbet nem nagyon pokerezek.
Hja, es mar gimiben is rengeteget olvastam, nagyjabol ennyit csinaltam a szamitogep mellett, mert tanulni soha nem tanultam egy percet sem :Đ

Es katona sem voltam :omg:

Szerkesztette: PolaR 2012. 03. 23. 07:19 -kor

#71982 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 08:09

beugrok, mit látok, már megint guga a legnagyobb fasz izé, az ő farka a legnagyobb... :Đ ehh, hiába ütöm ki a fogakat a pofámból, még úgy sem férne bele... :-D
bizony mondom tenéked guga, soha nem voltam a finnbugris nyelvrokonság híve, de az a csillagösvényes fickó 5 perc alatt kivágta a biztosítékot a fejemen. ha nem is minimális, de általános (most, h kinek mi az) történelmi és nyelvi ismeretekkel belátható, h 95%-ban masszív átták a zagy ellen.
nekem sokkal jobban bejött az az egyébként elég komoly phd, dhcp, és egyéb vezetéknevű digó prof,, aki a székelyeket az etruszkokkal rokonította. monnyuk neki nincs jutyúb vidiója.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 23. 08:11 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#71983 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 08:09

ha nem is minimális, de általános (most, h kinek mi az) történelmi és nyelvi ismeretekkel belátható, h 95%-ban masszív átták a zagy ellen.

Aki kepes elhinni mindenfele tenyt igazolo bizonyitek nelkul, hogy letezik isten, az barmilyen baromsagot konnyeden beszopik.
Ha az ember komolyan belegondol, elszomorodik. Az meg oke, hogy az oskorban isteni megnyilvanulasnak hittek a villamlast, mert nem tudtak massal magyarazni egy termeszeti jelenseget, de hogy a XXI. szazadban is ez legyen a szint, az eleg elkeserito.

Mondjuk abbol a szempontbol azert jobb korban elunk, hogy a vallast meg a sok sotet allatot siman lehet ignoralni eppugy, mint ezeket a baromsag videokat. Par szaz evvel ezelott fingtal a templom mellett, meglincseltek, ma mar siman le lehet szarni az egesz szanalmas bandat, akkor se lesz semmi.

#71984 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 08:09

bizony mondom tenéked guga, soha nem voltam a finnbugris nyelvrokonság híve, de az a csillagösvényes fickó 5 perc alatt kivágta a biztosítékot a fejemen. ha nem is minimális, de általános (most, h kinek mi az) történelmi és nyelvi ismeretekkel belátható, h 95%-ban masszív átták a zagy ellen.

Mondjuk egy indoklást szívesebben olvastam volna, mint azt, hogy támadás az agy ellen, ilyet én is le tudok írni bármiről.

Egyszerű példa, segítség.

Egyetlen nyelv sem tudja önmagában kifejezni és ilyen egyszerűen. Segíts ég! Vagy közösség. Közös ég, stb. Ezek a rovásírás idejében kialakult szavak, nem a kitalált finnugor rokonság hozadéka. Magyarországon az a téveszme uralkodik, hogy István király vezette be a kereszténységet és előtte pogány nép voltunk. István király volt az, aki odaadta az országunkat, pontosabban eladta, mint a szocik nemrég a fidesszel együtt. S cserébe visszakaphattuk a saját koronánkat, mert hogy az nem neki készült, sokkal korábbi az eredete és mennyi mindent tartalmaz szimbólumokban. István király előtt a népünk élő kapcsolatban volt az Istennel, István volt az, aki betiltotta a rovásírást és onnantól hamisítják a történelmünket módszeresen. István a sátánista, okkultista katolikus egyházhoz csatolt be bennünket a német-római hadsereg segítségével.

Nem gyanús a történet? Azóta is hordozzák körbe-körbe az az aszott csontot.
Idegen hadsereget vetettek be a saját népünk ellen :-D már akkor nem volt mindegy.

#71985 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 23. 08:21

Par szaz evvel ezelott fingtal a templom mellett, meglincseltek, ma mar siman le lehet szarni az egesz szanalmas bandat, akkor se lesz semmi.

Az egyház sosem volt másra jó, mint félelemben tartani az embereket. Egyetlen egyháznak sincs köze Istenhez, neked alapvetően nem Istennel van problémád, hanem azokkal az egyházakkal és gyülekezetekkel, akik lejáratták, mert csak pénzszivattyú, semmi más. Egyszerű példa, Jézus úgy küldte el a tanítványait, hogy ne vigyenek magukkal két öltözet ruhát, sarut, se erszényt, ne gyűjtsenek semmit, ingyen kapták, ingyen adják, mert méltó a munkás az eledelre. Hogy a tanítványok megtapasztalják nap, mint nap Isten munkáját, segítségét. Mert, ha nem így tesznek, akkor úgy járnak, mint az egyházak. Csak a hazai egyházaknak akkora a vagyona, hogy simán megmenthetnék a lakosságot, az esztegomi bazilikában mennyi arany van felhalmozva és belépőért cserébe megnézheted. Hát még is mi a faszom közük volna Istenhez? Mikor mondott nekik ilyet? Az egész egyház egy hatalmas szabadkőműves titkos társaság vezetése alatt áll. Nem minden pap szabadkőműves, de az irányításuk igen.

Ahogy a pártokban a képviselők sem mind szabadkőműves, de minden pártot ugyanaz a klikk, s valójában egyetlen ember irányít. Állami támogatás az egyháznak? Hol van ilyen leírva a Bibliában? Orbitális színház és átverés az egész.

#71986 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 10:59

http://www.funpic.hu.../map-strip.html

#71987 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 08:49

Mondjuk egy indoklást szívesebben olvastam volna, mint azt, hogy támadás az agy ellen, ilyet én is le tudok írni bármiről.

Egyetlen nyelv sem tudja önmagában kifejezni és ilyen egyszerűen. Segíts ég! Vagy közösség. Közös ég, stb. Ezek a rovásírás idejében kialakult szavak, nem a kitalált finnugor rokonság hozadéka. Magyarországon az a téveszme uralkodik, hogy István király vezette be a kereszténységet és előtte pogány nép voltunk. István király volt az, aki odaadta az országunkat, pontosabban eladta, mint a szocik nemrég a fidesszel együtt. S cserébe visszakaphattuk a saját koronánkat, mert hogy az nem neki készült, sokkal korábbi az eredete és mennyi mindent tartalmaz szimbólumokban. István király előtt a népünk élő kapcsolatban volt az Istennel, István volt az, aki betiltotta a rovásírást és onnantól hamisítják a történelmünket módszeresen. István a sátánista, okkultista katolikus egyházhoz csatolt be bennünket a német-római hadsereg segítségével.

Nem gyanús a történet? Azóta is hordozzák körbe-körbe az az aszott csontot.
Idegen hadsereget vetettek be a saját népünk ellen :-D már akkor nem volt mindegy.

mivel lehet cáfolni azt, ha valaki azt mondja, a magyar volt az ősnyelv, de legalábbis egyenesági leszármazottja, és ezen hitéhez körömszakadtáig ragaszkodik. az öreg etimológiával kapcsolatos eszmetuttatás egyébként okos, logikus és jól felépített, csak épp egy mai nyelvállapotot és gondolkodásmódot akar visszavezetni több tízezer évre. igen, volt egy eurázsiai ősnyelv. ellenben belső-ázsia egy hihetetlen olvasztótégelyként működött már 5000-8000 évvel ezelőtt is, a nomád, ridegtartó népek jöttek-mentek, amely népcsoport nem járt be akkora területet, az pedig a halászó-vadászó életmód miatt nem telepedett le. ezek a népek folyamatosan kapcsolatba kerültek egymással, hatottak egymásra. innentől mégis mit akarunk bebizonyítani és kinek? magunknak, h mi aztán, húdenagyon.
h bármit is bizonyítsunk, ahhoz a legutolsó dolog, amit használnék, az a kisöreg logikája. nyelvismeret, néprajz, mitológia, régészet, genetika, ebből a genetikán kívül nem sok mindent lehet értelmesen, nem ha erre csűröm, arra csavarom módon felhasználni. azt meg valamiért senki sem szereti, valahogy a mitokondriális dns felé eddig ebben a témakörben senki nem indult el komolyan. mert sem egyiket, sem másikat nem támasztja alá. megjegyzem, a régészet sem a finnugrisztika felé nyomja el a dolgot.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 23. 11:07 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#71988 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 08:49

Egyetlen nyelv sem tudja önmagában kifejezni és ilyen egyszerűen. Segíts ég! Vagy közösség. Közös ég, stb. Ezek a rovásírás idejében kialakult szavak, nem a kitalált finnugor rokonság hozadéka.

sötéts ég
baroms ág
hülyes ég

Idézet

Igéhez járuló névszóképzők

Főnévképzők

Elvont cselekvés, történés kifejezése:

-ás/-és: privatizálás, menedzselés

-t: lét, jártában

-aj/-ej: zsivaj, zörej, csevej

-alom/-elem: hatalom, kérelem

-ság/-ség: fáradság, sietség

-at/-et: fordulat, kímélet

-hatnék/-hetnék: játszhatnék(ja van), mehetnék(je van)

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 03. 23. 11:20 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71989 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:17

Kellett, hogy legyen egy ősnyelv és az, hogy a rovásírásra épülő magyar volt, én ugyan nem jártam utána, de az öreg a filmben azt mondja, hogy nyelvész kutatók is elismerik, hogy ennyire tömören kódolt nyelv, mint a magyar nincs és valószínűsítik, hogy ez volt az ősnyelv.

Ha abból indulunk ki, hogy volt első emberpár, de ez már megint az a kérdés, hogy bemegyünk az erdőbe.

Mert sokak szerint csak kísérleti állomás a föld, ufók hoztak létre bennünket, beültettek egy programot, amitől nem tudunk eltérni, akár a veréb, vagy a ganajgörgető bogár, faszom.

Szóval volt első emberpár. Vagy nem volt első emberpár, de valamilyen nyelvet beszéltek. Mi a probléma azzal, ha a magyar volt az? Ha megnéznéd a kedvemért a szertan c. filmet, hát attól komolyan mondom dobnál egy hátast. Nyolcever éves leletek, rovásírás és már Jézus kereszthaláláról beszélnek. A rovásírás önmagában hordozza Isten létét, s nem csak a létezését, hanem minden megnyilvánulását. Az ősi magyar motívumok, táncok mind a szakrális rendszerre épülő mintát vették át. A csárdás pl. a zenei alapok és a lépések, a teremtést írják le, de ez puszta logika és mértan mentén a szertan c. filmben fel van vezetve.

#71990 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:21

és ne haragudj guga, de én nem a továbbiakban sem fogok veled vitázni abban, most az ember teremtés eredménye, vagy kőkemény evolúcióé, vagy h volt egy bigbádábumm, és nem isten tapsolt egyet.
azok a dolgok, amelyeket én tényként elfogadtam, azt bizonyítják, h a bibliában található teremtés könyve egy igen kiváló mesekönyv, amely néprajzi jelentőségű. de ez volt az első és az utolsó alkalom, h az orrod alá dörgöltem, mindig tiszteletben tartottam más ember hitét egy beszélgetésben. még ha nem is érdemelte meg.
amit te hitként fogadsz el, azt te tényként kezeled. ellenben nem tudom és nem is akarom megcáfolni isten létezését és a metafizikai elveket fizikai érvekkel. én soha nem száműztem az életemből a transzcendenciát, de nem ez képezi a fő rendezőelvemet, és azt gondolom, az én lelki életem csak rám tartozik. megjegyzem, a tiéd is, engem pl. soha nem érdekelt, ezért soha nem foglalkoztam vele, sem pro, sem kontra.
az, h te a szerint sorolod be az embereket, hogy pl. hiszi-e a bibliát és vele annak istenét, vagy sem, a te egyéni szociális problémád, az én szempontomból nyomorod. megjegyzem, alapvetően rosszat a bibliából sem tanul senki.

Idézet

#71991 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 23. 11:14

sötéts ég
hülyes ég

Ezzel egy kicsit messzebb szaladtál, mint kellett volna :-D

A példa nem a magyar nyelv szerkezeti felépítésére utalt, hanem a tartalmi mondanivalójára.
pl. ének. Ahhoz, hogy szóljon, több én szükségeltetik. A magyar szavak olyanok, mint a zip állomány, nem csak van a szónak egy jelentése, hogy éneket hallasz, hanem ahogy a közösség is emberek csoportja a közös ég alatt, úgy az ének, több én egyszerre hallatja, zengeti a hangját.

Az agyban van a tobozmirigy, dmt-t tartalmaz, ez az elem stresszes helyzetekben szabadul fel, mint a halál, kifejezetten kábítószer, segít átvészelni az emberi léleknek a halált. A fogantatás 49 (7*7) napján jelenik meg, akár a nemiség. Lélekmolekulának is hívják. A szertan c. film ezt ugyan nem taglalja, de az egyiptomi fáraók agyát pont ezért a tobozmirigyért, un. harmadik szem miatt távolították el, azt kivették belőle, mert hitük szerint mérhetetlen tudás volt benne felhalmozva.

Na de a lényeg, a szer. Ez a dmt.

Szeretet, szerelem. Szerrel etet, a szer elem pedig a három vegyi elem közül az egyik elszabadulása az ember testében. Félelem, ellentéte az egésznek egyben, s az egyik elemnek csak a fele van jelen, az a félelem, amit érzel.
A nyelvünkben ilyen szinten van kódolva Isten.

#71992 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 11:21

és ne haragudj guga,

Engem sem nagyon zavar mások hite, és nem is verem bele a sajátomat, de kell egy közös nevező. Itt vagyunk, valahonnan származunk és nem ezernyi igazság meg hit igaz, amit erről már felépítettek, csak egyetlen egy. Nyilván van neked is elképzelésed arról, hogy mi a bánatos faszomat keresünk itt, meg minek.
Éppen megtehetnénk azt is, hogy az egész emberiség holnaptól kimegy a meleg tengerpartokra és csak a faszát vakargatja egész nap, meg néha fog egy halat, megeszi. Életet leélni így is lehet, sőt nekem kifejezetten szimpatikus az óceáni cigányok élete, akik cölöpökre épített kalyibákban laknak, napi 1-2 órát halászgatnak, aztán után csak üldögélnek az árnyékban meg fürcsiznek. Se villanyszámla, se jogosítvány, se betegbiztosítás.

Na szóval, mi a rákot célzott meg az emberiség, honnan jövünk és mi a cél?
Az, hogy én hiszek Istenben és értem a Bibliát, elhiheted, hogy nem a saját erényem.
Én ugyan egy percig sem szerettem volna Istenben hinni soha, nálad sokkal veszélyesebb voltam, mert ha valaki nem tetszett, akkor nyakon is basztam. Jehovásokat kergettem már ki a lépcsőházból, metrón haverokkal utaztam, jöttek ott is hittérítők én meg játszottam az eszemet, elkezdtem velük keménykedni és a határúton kipakoltam mindet a metróból. Aztán vihogva leültem.
De lószart sem jelent az egész.

#71993 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 11:32

Engem sem nagyon zavar mások hite, és nem is verem bele a sajátomat, de kell egy közös nevező. Itt vagyunk, valahonnan származunk és nem ezernyi igazság meg hit igaz, amit erről már felépítettek, csak egyetlen egy. Nyilván van neked is elképzelésed arról, hogy mi a bánatos faszomat keresünk itt, meg minek.
Éppen megtehetnénk azt is, hogy az egész emberiség holnaptól kimegy a meleg tengerpartokra és csak a faszát vakargatja egész nap, meg néha fog egy halat, megeszi. Életet leélni így is lehet, sőt nekem kifejezetten szimpatikus az óceáni cigányok élete, akik cölöpökre épített kalyibákban laknak, napi 1-2 órát halászgatnak, aztán után csak üldögélnek az árnyékban meg fürcsiznek. Se villanyszámla, se jogosítvány, se betegbiztosítás.

figyelj guga, ha nem is azt akarod, de nekem és többeknek szinte minden - nem csak itteni - megnyilvánulásodból az jön le belőle, h ezt az orrunk alá dörgölve fölénk helyezed magad.
nekem halovány lilám sincs mit is keresünk itt... h csak valami tévedés volt-e ez az egész szén alapú marhaság a dns spirál megjelenésével, vagy h egy másik univerzumból fehér egér kitüremkedései kísérleteznek velünk...
kétlem, h az isteni az egyetlen igazság. az élet szeretete (nem embertársainké) ellenben már lehet egy közös kiindulópont. de ez eseten is el kell fogadni azt, h minden élőlény általában annyira ragaszkodik az élethez (az anya esetében ez az utódét jelenti), h bármilyen más életet kész kioltani érte. és ebből az következik, h nem következik semmi, az élet értelmét ma sem oldottuk meg, hacsak nem fogadod el azt, pusztán annyi, h másnapra is fennmaradj.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 23. 11:59 -kor

Idézet

#71994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 11:58

az élet értelmét ma sem oldottuk meg

Dehogynem. Élet értelme a halál. Vagy a 42. Vagy piros.
Make love not Wor.

#71995 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 11:58

figyelj guga, ha nem is azt akarod, de nekem és többeknek szinte minden - nem csak itteni - megnyilvánulásodból az jön le belőle, h ezt az orrunk alá dörgölve fölénk helyezed magad.

Ezt minimum legalább burkoltan le kellett volna, hogy írjam. Nekem meg az jön le, hogy sokkal értékesebb ember a topikban nálam mindenki :-D de minimum több könyvet olvasott :Đ és így fölébem helyezi magát. Sokkal értékesebbnek van beállítva az, hogy nem hisz Istenben, ha meg Istenről van szó, akkor az van, hogy hagyjad, hülye :Đ

Na most ilyen helyzetben definiáld újra, hogy én itt bárki fölé helyezem magam :Đ egyébként megtehetem, mert alapból leszarom az összes agyhalott barmot, hogy mit gondol rólam, s miért érzi kényszeresen úgy, hogy minden nap közölnie kell velem, hogy elbasztam az életem :Đ

#71996 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:28

Az élet egy narancs.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71997 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 11:25

Ezzel egy kicsit messzebb szaladtál, mint kellett volna :-D

A példa nem a magyar nyelv szerkezeti felépítésére utalt, hanem a tartalmi mondanivalójára.
pl. ének. Ahhoz, hogy szóljon, több én szükségeltetik. A magyar szavak olyanok, mint a zip állomány, nem csak van a szónak egy jelentése, hogy éneket hallasz, hanem ahogy a közösség is emberek csoportja a közös ég alatt, úgy az ének, több én egyszerre hallatja, zengeti a hangját.

Az agyban van a tobozmirigy, dmt-t tartalmaz, ez az elem stresszes helyzetekben szabadul fel, mint a halál, kifejezetten kábítószer, segít átvészelni az emberi léleknek a halált. A fogantatás 49 (7*7) napján jelenik meg, akár a nemiség. Lélekmolekulának is hívják. A szertan c. film ezt ugyan nem taglalja, de az egyiptomi fáraók agyát pont ezért a tobozmirigyért, un. harmadik szem miatt távolították el, azt kivették belőle, mert hitük szerint mérhetetlen tudás volt benne felhalmozva.

Na de a lényeg, a szer. Ez a dmt.

Szeretet, szerelem. Szerrel etet, a szer elem pedig a három vegyi elem közül az egyik elszabadulása az ember testében. Félelem, ellentéte az egésznek egyben, s az egyik elemnek csak a fele van jelen, az a félelem, amit érzel.
A nyelvünkben ilyen szinten van kódolva Isten.

ma a szokásosnál is hülyébb vagy - bár voltál már ennél nagyobb mélységekben is
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71998 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 12:25

Ezt minimum legalább burkoltan le kellett volna, hogy írjam. Nekem meg az jön le, hogy sokkal értékesebb ember a topikban nálam mindenki :-D de minimum több könyvet olvasott :Đ és így fölébem helyezi magát. Sokkal értékesebbnek van beállítva az, hogy nem hisz Istenben, ha meg Istenről van szó, akkor az van, hogy hagyjad, hülye :Đ

Na most ilyen helyzetben definiáld újra, hogy én itt bárki fölé helyezem magam :Đ egyébként megtehetem, mert alapból leszarom az összes agyhalott barmot, hogy mit gondol rólam, s miért érzi kényszeresen úgy, hogy minden nap közölnie kell velem, hogy elbasztam az életem :Đ

ebben lehet valami, h ez az egész már csak egy kényszerű védekezési mechanizmus nálad. nem tudom, nem látogattam sokáig a topikot, mert egy jó időre eltűntél. nem tudom, h kezdődött a verekedés, h visszaütöttél, vagy előtte röpült feléd a sörösüveg. zavart tudatállapotodból következtetve, a fejedet ért ütést valószínűsítem :gecizik:
de akkor ezt innentől észben tartom.
maradjunk annyiban, nekem nem kell bizonygatnod, h elégedett vagy az életeddel, és boldog. elhiszem. engem csak az zavar, h hiányzik belőled sokszor a kétely legkisebb csírája is. de az tény, h én ilyen nehezen lelkesedős típus vagyok. egyszer lelkesedtem egy nőért nagyon, feltétel és józan ész nélkül, az kb. évekre szétbaszta az életem, meg a személyiségem, azóta igyekszem kordában tartani magam.

Idézet

#71999 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 12:25

Na most ilyen helyzetben definiáld újra, hogy én itt bárki fölé helyezem magam :Đ

Folyamatosan ezt csinálod. Csak kiröhögünk :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#72000 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 23. 12:38

engem csak az zavar, h hiányzik belőled sokszor a kétely legkisebb csírája is

Mármint Isten létezését illetően?
Sajnos ez nem úgy működik, hogy hiszek Istenben és onnantól minden fasza. Az ember elég sokszor elhagyja a hitét, és ha Isten nem avatkozik közbe, akkor egyre csak távolodik.

De a Bibliában szereplő személyek amúgy sem arról voltak híresek, hogy erkölcsös, Istennek tetsző életet éltek volna. Ádám mindjárt bűnbe esett, Káin megölte Ábelt, Noé bebaszott, mint vadmalac az erjesztett szőlőtől és meztelenül rohangált. Ábrahám mikor egyiptomba ment, azt hazudta a feleségéről, hogy a húga, mert szép nő volt és féltette az életét. A fáraónak gyűjtötték a szép nőket és aki vitt az jutalmat kapott. A katonák mindjárt látták, hogy milyen gyönyörű teremtés, és kérdezték ki ez? A húgom, aztán elvitték a fáraóhoz, ha azt mondta volna, hogy a felesége, akkor megölik. Persze nem, mert Isten nem engedte volna, és ahogy a felesége a fáraóhoz került, mindjárt közbe is avatkozott. Utána a fáraó azért vonta ábrahámot felelősségre, hogy miért hazudott? Visszaadta a feleségét és még meg is pakolta ajándékokkal csak húzzanak a gecibe :-D

Józsefet a testvérei eladták rabszolgának, de előtte kútba dobták, majd miután József lett a fáraó jobb keze, éhínség lett és jöttek a testvérei hozzá élelmet vásárolni, nem ismerték meg és mikor megkérdezte őket, hogy kik vagytok, ő megismerte őket, akkor azt válaszolták, hogy mi mindannyian igaz emberek vagyunk, és József ezen nem horkant fel, mert tudta és azt is tudta, hogy valójában nem ők adták el rabszolgának, hanem Isten munkája volt, hogy oda kerülhessen egyiptomba. A történet olyan szempontból is fura, hogy az egyiptomi történelem is megemlékezik róla, ahogy a 10 csapásról is. Fáraók még a testvéreiknek sem adták át soha a hatalmat, csak harc árán. De, hogy egy fáraó a teljes hatalmát egy héber rabszolgának adja, micsoda felismerés kellett hozzá? Azt mondta neki, hogy nálad nagyobbá csak a trón tesz.

De nézzük Dávidot, kiemelkedő alak a Bibliában, még is egyszer a vár fokán járva meglátott egy szép nőt, amint fürdött az udvaron és megkérdezte a szolgáit, hogy ki ő? A századosod felesége. Na írt a százados felettesének egy levelet, hogy a legkeményebb csatába küldje őt. A százados meghalt, a feleségét maga mellé vette és Isten ismét közbeavatkozott. Ment hozzá a próféta és monda, hogy vala egy gazdag ember sok birkával és vala egy szegény ember egy birkával, a gazdag ember vendégséget szerze és elvevé a szegény ember egyetlen birkáját. Dávid dühös lett és megkérdezte, hogy ki az? Azonnal hozzátok ide elém, biztos lehetsz benne, hogy nem marad életben!
Te vagy az királyom!
Dávid értette, a felesége szült neki egy fiat és a gyereket Isten elvette.
Mesélhetnék még bőven, Mózes puszta kézzel megölt egy egyiptomit és elásta a homokba, szóval nem nagyon volt rendben senki.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • 3601
  • 3602
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.