HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3603
  • 3604
  • 3605
  • 3606
  • 3607
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72081 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 24. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 24. 10:53

A szomszedom vagja a kerti fakrol a felesleges agakat.
Nezem is hogy miert van ezen valami piros melleny.

Baszki: elektromos metszoollo. Csuklonyi vastagsagu agakat is siman viszi.
A mellenyben lehet az akku, mert egy viszonylag vastag kabel jon ki belole....
Eletemben nem lattam meg ilyen cuccot.

Akkor elég burzsuj lehet. Gazdaboltos ügyfél mutogatott nekem 500ezerbe kerülő metszőollót. Azon kb beszartam. Ahogy húzod a kart, úgy mozdul az olló is. Rá lehet dugni lapitopira oszt kiolvasni hogy hányszor vágott és milyen erősséggel volt terhelve, meg ilyenek. Nemkicsit pislogtam. :eek:
Mondom és ezt ki veszi meg? Aszondja vmi komolyabb bortermelő szőlészet, ahol sokat kell vágni, azok szoktak venni. Van kb 300ezerért is, de az pl nem tudja követni a kis kart, hanem amikor meghúzod akkor metsz, összezárja az ollót, mindegy mi van közte, nincs megállás. Ujjadat olyan lazán levágja, hogy észre sem veszed és már sprickol a vér.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72082 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 24. 12:57

Akkor elég burzsuj lehet. Gazdaboltos ügyfél mutogatott nekem 500ezerbe kerülő metszőollót. Azon kb beszartam. Ahogy húzod a kart, úgy mozdul az olló is. Rá lehet dugni lapitopira oszt kiolvasni hogy hányszor vágott és milyen erősséggel volt terhelve, meg ilyenek. Nemkicsit pislogtam. :eek:
Mondom és ezt ki veszi meg? Aszondja vmi komolyabb bortermelő szőlészet, ahol sokat kell vágni, azok szoktak venni. Van kb 300ezerért is, de az pl nem tudja követni a kis kart, hanem amikor meghúzod akkor metsz, összezárja az ollót, mindegy mi van közte, nincs megállás. Ujjadat olyan lazán levágja, hogy észre sem veszed és már sprickol a vér.

Naqy baromság ezért áll így a világ. Valakinek már annyi a pénze hogy elektromos műszart is megvesz mert nem tudja már mire elkúrni. Valaki meg zsíros kenyeret se tudja megfizetni. Én is ismerek itt egy ilyen arcot. Már a wc-be is led tv van kamerázva meg 3 jakuzzi de közbe az alaklmazottaknak baszik fizetni /munkás kölcsönző cég/. Most legutóbb kapott sikasztásért 5 évet fél év múlva itthon volt. Egynek kellene 50 évet adni és nem negyedelni meg tizedelni jó magaviseletért és meggondolnák hogy mit csinálnak.

Szerkesztette: djculture 2012. 03. 24. 13:38 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#72083 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 24. 12:57

Szlovenia egyik legjobb borasza, a bortarsasag feje.

Epp most ittunk egy pohar bort a nagy joidore...
Nem tudom mennyi az ara - electrocoup a markaja. Nagy piros kofferben van mint a Hilti furok.
Az oreg szerint 3 napig birja egy toltessel. Nem valami nagy az akkupakk - kb vese tajekon van es nem is vastag.
A cucc marha profi - egy potkocsinyi agat vagott le 2-3 ora alatt. Szerintem sima metszoollo/furesz hasznalataval tobb nap lett volna.

Valami ilyesmi...
Kép
Kép

#72084 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 03. 24. 13:32

Naqy baromság ezért áll így a világ. Valakinek már annyi a pénze hogy elektromos műszart is megvesz mert nem tudja már mire elkúrni. Valaki meg zsíros kenyeret se tudja megfizetni. Én is ismerek itt egy ilyen arcot. Már a wc-be is led tv van kamerázva meg 3 jakuzzi de közbe az alaklmazottaknak baszik fizetni /munkás kölcsönző cég/. Most legutóbb kapott sikasztásért 5 évet fél év múlva itthon volt. Egynek kellene 50 évet adni és nem negyedelni meg tizedelni jó magaviseletért és meggondolnák hogy mit csinálnak.

Lehet, hogy itt megeri hasznalni - mivel ugye az elomunka a legdragabb. Itt meg nem nagyon mennek el 10 Euro alatt foldekre melozni.
Kb 2x vagy 3x gyorsabb vele a munka igy hanyszor napi 80 Euro kell a megteruleshez? Lehet szamolni.
Ha 10 nap alatt elvegezenk vele 30 napi munkat, akkor mar erosen nullszaldos - meg ha 1600 Euro is az ara...
Neki meg van eleg sok hektar szoloje - azaz ha ezzel jelentosen gyorsabb a munka, akkor megeri ilyet hasznalni.
Eleg durva mennyiseget vagott vele amig elmentem bevasarolni. Szoval gyorsitja a munkat az szent.

Itt nem divat egymas atverese - nem hallottam meg olyanrol hogy valaki ne fizetett volna valamiert...
Az csak kis hazankban divat. Persze itt is vannak minosegi kifogasok - de altalaban ezek megoldodnak.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 03. 24. 14:12 -kor

#72085 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 24. 09:08

Goto BP, szijjatok szet mind :kma: :Đ

Furodni jarsz fel:
http://index.hu/gazd...i_furdo_zrt.-t/

#72086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:27

Kép

#72087 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 24. 14:27

Kép

szerintem tobben megkernek majd hogy dugd bele a faszodat....

#72088 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 24. 14:10

Itt nem divat egymas atverese - nem hallottam meg olyanrol hogy valaki ne fizetett volna valamiert...
Az csak kis hazankban divat. Persze itt is vannak minosegi kifogasok - de altalaban ezek megoldodnak.

Indiában is divat pl.

#72089 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 03. 24. 14:33

Indiában is divat pl.

Nem fikazaskent irtam - szimplan valasz volt.

#72090 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:46

erre a csajra emlékszik még valaki? egy szám, aztán vége a karriernek, pedig bejövős a hangja.

#72091 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 14:53

Inkabb aszongyatok meg parejok lehet-e' egy notebookrol 3-4 kulonfele zenet lejatszani egy idoben?

Van ugye a zene kozpont es unom mar hogy mindenfele marharepa cserelgeti a cdket. Ezert arra gondoltam, hogy az amugy is streamingre szant gepen kene obb audio kimenet.
Usb hangkartyara gondoltam.
Probalt mar valaki ilyesmit?

#72092 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 24. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 24. 14:46

erre a csajra emlékszik még valaki? egy szám, aztán vége a karriernek, pedig bejövős a hangja.

Több album meg vagy 20 kislemez, és ilyenolyan egyebek. Annyira nem volt egynyári, toplistákat vitte egy darabig, aztán kész. Ca plane... izé feldolgozós száma is ütős lett, szóval legalább 2 számot tudunk :-) Van egy csomó hasonló, pld. Ő picit idősebb, de hasonló korszak:

Csatolt fájl  lufi.jpg (14,74K)
Letöltések:: 6

Vagy errőlp mit tudsz? Nem rég még én is azt hittem, hogy egynyári nyálzenész:

Make love not Wor.

#72093 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 15:28

elvi akadálya nincs
szerk: ez Dudunak ment

Szerkesztette: qnadam 2012. 03. 24. 15:29 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#72094 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 24. 14:53

Van ugye a zene kozpont es unom mar hogy mindenfele marharepa cserelgeti a cdket. Ezert arra gondoltam, hogy az amugy is streamingre szant gepen kene obb audio kimenet.
Usb hangkartyara gondoltam.
Probalt mar valaki ilyesmit?

Műxik.
Make love not Wor.

#72095 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 15:36

Lehet, hogy itt megeri hasznalni - mivel ugye az elomunka a legdragabb. Itt meg nem nagyon mennek el 10 Euro alatt foldekre melozni.
Kb 2x vagy 3x gyorsabb vele a munka igy hanyszor napi 80 Euro kell a megteruleshez? Lehet szamolni.
Ha 10 nap alatt elvegezenk vele 30 napi munkat, akkor mar erosen nullszaldos - meg ha 1600 Euro is az ara...
Neki meg van eleg sok hektar szoloje - azaz ha ezzel jelentosen gyorsabb a munka, akkor megeri ilyet hasznalni.
Eleg durva mennyiseget vagott vele amig elmentem bevasarolni. Szoval gyorsitja a munkat az szent.

A magad nevében beszélj. Az én hazámban annyira divat mint a többi európai országban. A balkánt nem is említem.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#72096 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 24. 15:28

Vagy errőlp mit tudsz? Nem rég még én is azt hittem, hogy egynyári nyálzenész:

Meat Loafról mindig is tudtam, hogy nagy ász de sosem bírtam :-D Kreator, Slayer, Destruction, S.O.D és a punk mellé nem ment. Bár volt Uriah Heep és Deflepard meg hasonló bakelit korszakom, Queen, de nagyon hamar eltolódtam keményvonalasba :Đ

#72097 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 16:03

Hát én még nemláttam ilyet itt maximum ilyen divatmajmok kezében akik sose fogják használni. Pedig nagybátyáméknak több ezer szőlő tőke van nagykörüben. Attól még ugyanúgy kell létrázni ha lugas van és egyebek. Nekem is van regeteg szőlő tőke itthon de sima 30 éves metszőollóval csinálom. Ami viszont gépesítve van elég sok helyen az a locsolás:
Kép

Szerkesztette: djculture 2012. 03. 24. 16:08 -kor

Hádédész..

#72098 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 24. 14:46

Rászokott a buzi kábszerekre ez ilyen.Azóta kb az utcán él 2007-ben a myspace oldal reklámarca volt amúgy.

Szerkesztette: djculture 2012. 03. 24. 16:14 -kor

Hádédész..

#72099 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 03. 24. 16:03

Nekem is van regeteg szőlő tőke itthon de sima 30 éves metszőollóval csinálom.

Egy darabig. Azért ha gép vág helyetted, az nem lehet rossz.
Make love not Wor.

#72100 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 24. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 24. 16:03

Meat Loafról mindig is tudtam, hogy nagy ász de sosem bírtam :-D Kreator, Slayer, Destruction, S.O.D és a punk mellé nem ment.

Igaz lághy rock, de van annak rendesebb fajta zenéje, nem csak nyál:

Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3603
  • 3604
  • 3605
  • 3606
  • 3607
  • Utolsó »