HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3886
  • 3887
  • 3888
  • 3889
  • 3890
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#77741 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 09. 24. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 24. 17:04

Őőőő, és nem :Đ hátha még tudnád, hogy a "na ezt megúsztuk" honnan ered :nevet:

őőőő és de. akkor most 1:1 :-p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#77742 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 09. 24. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2013. 09. 24. 20:31

Szomszedom mar 2x volt rakos es kemot kapott egy fel evig minden egyes nap - megis boldogan borozgat....
Valoszinuleg van olyan formaja a raknak is ami nagyobb esellyel kezelheto.

Én nem rég tudtam meg, hogy ezer+1 féle rák van, és a kemoterápia sem olyan, hogy kapjuk és kész, abból is szintén van ezer+1 fajta. Típusra, működésre, csiribiri. Ráadásul iszonyat kitartás van a legtöbb emberben. Én már a látványától kész voltam, mikor nem is csak a hajhullás, de ilyenolyan roham, vért hányás, gyengülés... Haver konkrétan azért itta 1 decijével a sört, mert nehezebbet nem bírt emelni. Menni 2-3 lépés/nap, utána 12 óra fekvés. Aztán brokkoliként székben ücsörgés. Éves nagyságrendekben. Guga meg ebből csinál poént, hogy majd 2 korty sós víz rendbeteszi. Igen, mindent megpróbálnak. Céklától a lófaszig az összes tuti módszert, mert miért ne, akár be is jöhet. Soknak nem jön be. Másnak meg varázslások nélkül is segít az orvostudomány.
Make love not Wor.

#77743 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 24. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 24. 18:34

Ezért aztán jobb ezeket a betegségeket megelőzni.

Azt hogy kell? 2 éves korától tömjük ezzelazzal? Garantálod, vagy mi?
Make love not Wor.

#77744 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 24. 23:02

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 09. 24. 20:29

Akármi alternatívat, amiben tudsz hinni. Mert a kemó sajna nem megoldás. Németeknél plö tervezik, h betiltják, mert nem működik.

Ja, Te se légy Dext, hogy majd a hit gyógyít.
Make love not Wor.

#77745 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 24. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 24. 17:17

...

Anyósom nagy dózisban nyomta a c vitamint, extrém módon és természetes úton, nem tablettákkal. Sócsere azonnal, valamint csak tisztított vizet ivott.
Hja, a parlagfűt majdnem elfelejtettem.

Ha ezt a Fazék haverom tudta volna! :-(

Márciusban közölte, hogy elég fáradékony, étvágya sem a régi, ráadásul már az unicum-sör sem ízlik neki annyira.

Májusban már szét is spriccelték az óbudai temetőben.

Remélem azt te sem gondolod komolyan, hogy a "sócsere", az aszkorbin sav, meg a parlagfűrágás megmentette volna?

#77746 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 00:17

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 09. 25. 00:14

Remélem azt te sem gondolod komolyan, hogy a "sócsere", az aszkorbin sav, meg a parlagfűrágás megmentette volna?

Mondom én másik helyről első kézből kell tájékozódni. No majd megkeresem a webről rendelhető csodaszert, amit állatokon is teszteltek és hú de jó, így ember is beszedheti. Egyik figura meg verte a feját a falba, mikor kutyán kipróbálta és éppen csak megmaradt... Jók az ilyen blogok és csodaszerek, meg már kvázi sarlatán hülyeségek. Mondjuk másik fórumon is van, aki nem fogadta el a kemót, mondván inkább dögöljön meg hamar és kész, de pld. egy műtét rendbetette. Havernak valami kissejtes basza volt, azt nem lehet műteni. Zabálhatta a céklát, ki tudja mennyit ért, lehet sokart, lehet annyit, mint bogárszar a szekrény tetején.
Make love not Wor.

#77747 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 06:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 09. 24. 21:50

Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van (hálistennek) orvossal, akár sebészet, fül-orr-gége, belgyógyászat. Mindig normálisak voltak, és mindent megtettek amit lehetett.

Nekem is, bár a fülműtétem nem sikerült, gyulladás miatt kidobta a szervezetem a cuccost. De ezt az orvos is mondta előre, hogy sajna 50%.
Viszont még mikor nem tudtam hogy kilökődik, próbáltam neki pénzt adni, és nem fogadta el.
Kórházban nagy szegénység volt, de kedves volt mindenki.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#77748 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 24. 22:53

Legalább 5 ismerősöm van, akinek működött. Közvetve több 10 is. Egy tán itt olvassa és szerintem kussol. Olvashatja, sokat kapott, de jól van.

Igen, hála az égnek. És dex annó pont előtte okoskodott a vitaminjával

#77749 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 09. 24. 19:53

Tehát már 2x kemózták, és x időre tünetmentessé tette, nem meggyógyította. Sajna sok esetben visszajön, sokszor durvább formában évek után.
Ebben az a furcsa, h 20 év alatt ennyit tudtak kitalálni az orvosok. H kompletten lemérgeznek. Egyik haverom leukémiás lett kb 35 évesen. Doki szerint jó esélye van, többek között azért, mert kb 105kg-al indult a kemónak, gyúrós srác. Meglátjuk, már vagy fél éve kapja a mérget, most van 90kg környékén.

Ennyit? 100 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy lesz olyan rák, amit szinte 100%-os valószínűséggel lehet gyógyítani.
Folyamatosan fejlődik a diagnosztika, finomítják a műtéti technikákat, megjelennek a genetikai alapú célzott gyógyszerek (tény, hogy itthon szarabbak a túlélési esélyek, de ezek már az itthoni gyakorlatban is jelen vannak).
De a tudomány a "sócsere" és társai híveivel ellentétben nem hiteti az embereket, hogy bármikor, bármiben meg tudja gyógyítani őket.

Szerkesztette: Tassadar 2013. 09. 25. 06:50 -kor

Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#77750 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 09. 25. 07:48

Ennyit? 100 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy lesz olyan rák, amit szinte 100%-os valószínűséggel lehet gyógyítani.
Folyamatosan fejlődik a diagnosztika, finomítják a műtéti technikákat, megjelennek a genetikai alapú célzott gyógyszerek (tény, hogy itthon szarabbak a túlélési esélyek, de ezek már az itthoni gyakorlatban is jelen vannak).
De a tudomány a "sócsere" és társai híveivel ellentétben nem hiteti az embereket, hogy bármikor, bármiben meg tudja gyógyítani őket.

A hülyeség ezeknek a buta, hiszékeny embereknek valamiért hihetőbb mint a valóság, a tények.

#77751 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 08:20

Sőt, a vallások is talán így alakultak ki, megmagyarázni a számukra természetfelettit:)

#77752 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 09. 25. 09:19

A hülyeség ezeknek a buta, hiszékeny embereknek valamiért hihetőbb mint a valóság, a tények.

Rákos topikban volt egy arc, Ő a gombára esküdött, mellé kapott 2 fajta kemót és orvosi kezelést. Végül is meggyógyult, csak ez is ilyen "ki tudja mitől". Mármint a topik szerint. Állítása szerint a gomba volt és kész és ha mindenki szedné, akkor már nem is létezne rák. Nem sokkal később írta, hogy másik betegtársát elvitte a rák. Bevallotta, hogy szedte a gombát is. Topik rákérdezett, hogy akkor? És még mindig nem értette, hogy nincs összefüggés, ennyi erővel mondhatták volna, hogy a nem is a rák vitte el, hanem a gomba meg a Győzike só...

Azt is megértem, ha valaki elkeseredésében tényleg a leglehetetlenebb dolgot kipróbálja, haver is külföldről rendelt tesztverziós gyógyszert (egyéb betegségére), igazából ez már olyan stáció, ahol az ember a sósavat is meginná, mert valami blogon olvasta, mégis elég sokan tényszerűek bírnak maradni, rendesen utánanéznek és nem kérnek C vitamint intravénásan, meg hasnolók. Aztán amiből túl sokat halmoznak fel, azt család temetés után kiárulja, félelmetes, hogy mennyiféle dologgal kísérleteznek, ilyenolyan víz, tabletták, vitaminok, cékla, ésatöbbi, ami még legális, konkrétan klinikailag csak a konteós blogokon igazolt hatású, amúgy "ki tudja", de míg ártani nem árt, addig belevágnak.
Make love not Wor.

#77753 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 25. 10:00

Rákos topikban volt egy arc, Ő a gombára esküdött, mellé kapott 2 fajta kemót és orvosi kezelést. Végül is meggyógyult, csak ez is ilyen "ki tudja mitől". Mármint a topik szerint. Állítása szerint a gomba volt és kész és ha mindenki szedné, akkor már nem is létezne rák. Nem sokkal később írta, hogy másik betegtársát elvitte a rák. Bevallotta, hogy szedte a gombát is. Topik rákérdezett, hogy akkor? És még mindig nem értette, hogy nincs összefüggés, ennyi erővel mondhatták volna, hogy a nem is a rák vitte el, hanem a gomba meg a Győzike só...

Azt is megértem, ha valaki elkeseredésében tényleg a leglehetetlenebb dolgot kipróbálja, haver is külföldről rendelt tesztverziós gyógyszert (egyéb betegségére), igazából ez már olyan stáció, ahol az ember a sósavat is meginná, mert valami blogon olvasta, mégis elég sokan tényszerűek bírnak maradni, rendesen utánanéznek és nem kérnek C vitamint intravénásan, meg hasnolók. Aztán amiből túl sokat halmoznak fel, azt család temetés után kiárulja, félelmetes, hogy mennyiféle dologgal kísérleteznek, ilyenolyan víz, tabletták, vitaminok, cékla, ésatöbbi, ami még legális, konkrétan klinikailag csak a konteós blogokon igazolt hatású, amúgy "ki tudja", de míg ártani nem árt, addig belevágnak.

Én is voltam természetgyógyásznál annó, amikor már semmi nem használt, és sajna nem jött be az sem. Pedig volt ott minden, trágyaléízű löttyökig bezárólag. Jó sok pénzt otthagytam. Hosszútávon lófaszt sem használt. Szerencsére közben bejött egy új program, ami segít.

#77754 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 09. 25. 00:14

Aszkorbint honnan vetted? Oké, írtam, hogy c vitamin nagy dózisban, de azt is, hogy kizárólag természetes formában.
Biztos hallottál már róla, hogy a hit hegyeket döntöget, ilyen az a gyógyulás, amit placebóval érnek el, de a placebó jelen esetben nem játszik.
Fogalmam sincs, hogy a haverodon mi segített volna. Egyet tudok, a betegségek alapvetően lelki eredetűek, s ez alatt nem a meghűlést értem.

Konkrét példát mondok, gyulai rokonom összeveszett a 80-as évek végén a húgával, huszonévekig cipelte a piszlicsáré sérelmeit, úton-útfélen hirdette. Tényleg valami tyúkper szintű dolog volt. A húga meghalt, nem ment el a temetésére sem. Röviddel utána kiderült, hogy 3. stádiumban lévő vastagbélrák. Családban ez valahogy népszerű. Ott kezdődik lelki értelemben, hogy nem tudta megemészteni a sérelmét. Minden este azzal a haraggal a szívében feküdt le. Egyébként is egy folyton panaszkodó, zsörtölődős, morgolódós ember volt, akinek nem lehet a kedvére tenni, mert mindenben megtalálja azt, hogy mitől elégedetlen. No szóval, eleve székrekedésben szenvedett, eleve nagyon kevés folyadékot vett magához. Ez így összességében tök nyilvánvaló. Ha magában hordozza a sérelmeit, s nem tudja elengedni, az testileg is visszaköszön. Műtét után aztán sírva rítt végre mindenkinek, hogy ő milyen beteg.

Az életből annyit megtanultam, hogy, ha valaki állandóan panaszkodik, akkor azt kapja jutalmul, hogy legyen miről panaszkodnia. Ezt a vizes lepedőt nem lehet mindenkire ráhúzni, de sokszor láttam már. Az, hogy ki mitől lesz rákos beteg, s miért fogadja erl kész tényként, hogy ő beteg, csak mert diagnosztizálták, ez már egy másik kérdés. Rákos beteg még nem voltam, de apróságokban már észrevettem, hogy nem kötelező alávetni magunkat egy betegségnek.

Néhány rövid példa. Éjjel arra ébredtem, hogy gecimód fáj a fogam, valami 20 éve semmi baj a fogaimmal, ez tavaly volt. Reggel mondom a nejemnek, hogy bedurrant, valami szar van, orvoshoz nem akartam menni, mert csak az időt baszom el vele és a kórteremben hallgathatom a sipánkodásokat, na attól tényleg bekrepálok. Szóval nem, nem. Nejem meg kiabált velem, hogy takaródjak orvoshoz. Hát elmentem. Ott ültek négyen feldagadt arccal és már a látványuktól meggyógyultam. Persze, hogy telesivalkodták a kórtermet, hogy az élet ilyen szar, olyan szar, meg mennyi betegségük van, s mennyibe kerültek a gyógyszerek, mennyibe az orvos, és hát a gyerekek.

Hát az anyátokat kúrjátok telibe, rám került a sor, beülök a székbe, doki les nagy szemekkel a számba, aszongya nem lát semmit, kocogtat, hogy fáj e, már nem. Elment a kedvem még egy rohadt fogfájástól is, pedig rendesen be volt dagadva az ínyem előtte 30 perccel, amikor leültem a rendelőbe, még a nyelvemmel tapogattam is. Felírt valami baszom gyógyszert, azzal a lendülettel toltam a kukába.

Másik, amikor Gyulán voltam a várfürdőben a gerincemmel. Forogtam a széken a fájdalomtól, csillagokat láttam, lépni nem tudtam. Tényleg betegnek éreztem magam. Elsőként érkeztem, s időpontot is kaptam. Erre gyülekeznek a milliomosok körülöttem, akkora bálnák, meg hegyomlások, hogy eltörpültem mellettük. Belekezdtek a jajongásba, meg hogy ki menjen be előbb, de akkorra már ott voltak vagy húszan. Komolyan gondoltam azt, hogy egyenként a földbe döngölném őket, hogy ott páváskodnak a zsírtól tocsogó testükkel, fehér fürdőköpenyben, villódzó szemekkel, hogy én ezért fizettem, teljesen természetes, hogy én megyek be elsőnek. Képzelje én is fizettem, vágta rá egy másik, s ott veszekedtek, torzsalkodtak, hogy ki fizetett többet. Majdnem mondtam nekik, hogy ostoba faszok, mindenki fizetett, különben be sem juthatna :omg:

Nahh, behívtak elsnőnek, közönyös, öreg neurológus. Kopogtat itt, ott, látja, hogy mi a gond, de kintről már besétálnak, hogy meddig vizsgál még? Mert ők nem érnek rá. A dokinő kiírta a kezeléseket, egy halom gyógyszert, ami egyenként volt 4-5 küvecs. Aztán gyorsan kitessékelt, engedett a tömeg türelmetlenkedésének. Másnap megyek masszázsra, ciki-nem ciki nem jattoltam, aztán láttam, hogy mások egy-egy küveccsel a végén megtoldják.
Utána a 24 kezelésre már el sem mentem :-D a faszomat cirógatja a hátamat valami 40 kilós csaj, majd pont attól fogok meggyógyulni. Az elektromos kezelések jók voltak, összehaverkodtam az ottani csajokkal, ismerték a családomat, vittem nekik házi kolbászt, tojást, süteményt, meg bon-bont, szóval az jól telt, csak nem használt. Úszni rengeteget úsztam, lett is fasza teniszkönyököm tőle, hisz soha nem úsztam még életemben 2 hétig minden nap.

Nahhh, nagyjából úgy jöttem haza, ahogy elmentem, kibasztam egy csomó pénzt az ablakon, a család széthullott és én jobbnak láttam, ha inkább nem vagyok beteg, hanem megtalálom a módját, hogy meggyógyuljak. Soha többet nem szeretnék sem orvost, sem beteg embereket látni. Rendeltem denevérpadot, azóta tünetmentes vagyok. Még a rétsági doki mondta, hogy nem emelhetek semmit, még bevásárló szatyrot sem. Van ismerősöm, aki betartja, de úgy is néz ki, neki az orvos szava szent, hát a felesége végzi a ház körül a komolyabb teendőket.

Én most is fát termelek, kibaszott keményen melózom, végigtoltam tavaly is a tábort, meg ebben az évben is, fesztiválokon geci nagy hangfalakat tologatunk, színpadépítés, szarok én arra, hogy mit mondd az orvos. Amikor érzem, hogy gond van a derekammal, akkor irány a denevérpad. Egyszerűbb, mint előjegyzésre várni, ami után letelik a két hét, sorra kerülök, majd megveregetik a vállamat, hogy vigyázzon magára, itt egy fájdalomcsillapító. Bááááhhh, mikor bgyarmaton legelőször kerültem neurológushoz, a fickó egy idegbeteg volt, éppen nyugdíj előtt. Úgy üvöltözött, mint egy kocsis, nem velem, hanem a nővérekkel. Nekem felírta a receptet, kérdeztem valamit tőle, erre bedühödött, és hozzámvágta a receptet :-D valami olyasmit kérdeztem, hogy a gyógyszerek mellett mit lehet még tenni?

Én csak tapló és geci orvosokat láttam eddig. Így inkább soha nem vagyok beteg :Đ

#77755 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 09:55

de beteg vagy, te is tudod, és ne körzeti orvosban gondolkodj aki a magadfajta hülye alkeszoktól már megcsömörlött :)

#77756 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 25. 00:01

Azt hogy kell? 2 éves korától tömjük ezzelazzal? Garantálod, vagy mi?

Az, hogy más emberek esetében, hogyan lehet megelőzni a betegségeket, fogalmam sincs. Csak a saját családomról tudok beszélni. Amíg Budapesten éltünk, tök átlagos betegeskedő család voltunk. Hol az egyik gyerek orvosnál, hol a másik, hol az egyik kórházban, hol én, hol a nejem meg ilyenek. Valahol az első fiam születésénél kezdődött az orvosok irányába a bizalmatlanság. Család bátorította a nejemet, hogy a szíbócsuccaji professzor az nagyonjó, oda menjen szülni és ennyi meg ennyi kell a borítékba kislányom, meglátod nagyon rendes és egyéb kisfaszom. A prof minden hónapba benyelte a küvecset, majd, amikor mentünk szülni, akkor kiderült, hogy a kanárin nyaral. Hogy tosznád seggbe anyádat. Ilyen olyan medikusok jöttek, mentek, senki nem merte levezetni a szülést, mert, hogy a prof betege. Végül egy doki megkönyörült a nejemen 24 órás vajúdás után és császárral megoldotta. Jön a második gyerek, keményen letiltottam az orvosválasztásról, nem adtunk senkinek egy vasat sem. Eljött a szülés, bementünk a legközelebbi szülészetre, uzsoki. A főnővér mondta, ha az előző császár volt, akkor ez is az lesz. Szigorúan mondtam neki, hogy szülni jöttünk, és természetes módon szeretnénk, a nejem is bólogatott, hogy nem vállaljuk a császárt. Na ezen mindjárt bedühödött, és azt mondta, hogy ebből akár két napos vajúdás is lehet, majd meglátjuk. Az orvosok füle hallatára mondtam a nejemnek, hogy ne hallgass rájuk, ezek csak orvosok, szülni fogsz és kész. 3 órán belül megvolt a gyerek, persze nem ment problémamentesen, mert elég sok ideig volt a szülőcsatornában és úgy jött a világra, hogy rohammentővel vitték aát a péterfibe inkubátor alá. Na itt jön a hit. Én azonnal kerékpárra pattantam és mentem utána. Közben a nejem megrémült, hogy elvitték a gyereket, és azért imádkozott, hogy mire odaér, a gyereknek ne legyen semmi baja, makk egészséges legyen. Valami szapora szívveréssel született meg, úgy zihált, mint aki fut. Mondták, hogy kb. egy órája lehet hátra, ha nem kerül újszülöttmentő osztályra vagy mi. Megyek be a szülészetre, látom egy dokinő ott kiabál a nővérrel valamiért. Aztán bemutatkoztam neki, hogy ki és miért. Erre nekem esik, hogy mit képzelek én, ide életveszélyben lévő gyerekeket hoznak, az én fiamnak semmi baja, egészséges újszülött, max. befekteti egy normál kórterembe megfigyelésre egy hétre, de inkubátorba nem fog menni.

Oké, oké, jóvanna :-D nem nagyon értettem, másnap a nejem mesélte el, hogy miért történt így. Ez volt pénteken, azt mondták, hogy minimum egy hétig bent kell lennie megfigyelésen, mert az előzmények tükrében nem merték kiengedni. Én meg azért imádkoztam, hogy kiba unalmas otthon egyedül, vasárnapra jöjjenek haza. Úgy is lett, kellett a hely másoknak, zűrösebb eseteknek.

A megelőzés gondolata valamikor itt fészkelte be magát a tudatomba.
Ezernyi módja van a megelőzésnek. Mi például soha nem veszekszünk komolyan, vannak kanálzörrenések 5 percesek, de utána jókat vihogunk. Soha nem fekszünk le haraggal egymás iránt, de mások iránt sem. Mi nem bántunk meg másokat szándékosan, ha minket megbántanak le sem szarjuk. 5 percig tűzhányózunk, aztán jóccaka. Sok szex, a család belső egyensúlya, jókedv, nincs panaszkodás, harmónia, blablabla.

S, akkor jöjjenek a külső tényezők. Nem hiszek az az vagy, amit eszelben, de törekszem rá. Állatorvos elmesélte, hogy milyenek a csirkék, amik a pultra kerülnek, mennyi szart tolnak bele, s ha nem vágnák le, magától megdöglene, de egyébként is dolgoztam gyerekként csirketelepen, embertelen Nekem számít az, hogy, amit megeszek, azt én neveljem fel. Ebben az évben kezdtük el, de már évek óta a családtól szerezzük be, vagy házaktól, ahol jólétben vannak a csirkék és a tojások. Lassanként álltunk át. A gyógynövényekről már tudok annyit, amennyi feltétlenül szükséges, de folyamatosan tanulok, és naponta meglepődök. Minek lennék beteg, ha borzasztó egyszerű dolgokkal, néphiedelmekkel változtathatok? Aszongya a néphit, hogy aki a nyírfa levét issza tavasszal, az abban az évben nem lesz beteg. Literszámra csapoltam, az egész család tolta, s nem is voltunk betegek. Sót, parlagfüvet hagyjuk, aki kedvet érez hozzá utánajár, a lényeg, hogy én irtom a parlagfüvet, megeszem, s a gyerkőcök is, asszony is. Kisebbik fiam már röhög az osztálytársain, sorjáznak az automatánál kóláért, chipsért, fantáért. Nála meg van parlagfűtea mézzel, vagy kecsketej, vagy nyírfavíz :-D

Számomra sokkal fontosabb az, hogy ne legyek beteg, mint az, hogy ha majd beteg leszek, akkor mit tegyek, s melyik megbízható orvoshoz menjek, milyen gyógyszerekkel kezeltessem magam. Inkább megteszek az egészségem érdekében olyan dolgokat, amiért lehülyéznek, de jól is van ez így.
Aki meg beteg lett, legyen az ő dolga, erre mondják azt, hogy költse orvosra. Én sajnálom tőlük a pénzt, inkább eliszom :Đ na az meg az én hülyeségem, mert arra már nincs épeszű magyarázat, hogy miért csinálom :-D

#77757 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 09. 25. 10:55

de beteg vagy, te is tudod, és ne körzeti orvosban gondolkodj aki a magadfajta hülye alkeszoktól már megcsömörlött :)

:-s :nevet: nyomjad, mit diagnosztizáltál :-s nem járok a körzetihez, utoljára jogsit hosszabbítani voltam, előtte meg két évvel a gépét rendbe rakni.

#77758 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 25. 11:13

:-s :nevet: nyomjad, mit diagnosztizáltál :-s nem járok a körzetihez, utoljára jogsit hosszabbítani voltam, előtte meg két évvel a gépét rendbe rakni.

Te magad írtad, vagy már elfelejtetted? Soroltad a bajaid, meg hogy pár hónap és kampec neked.

#77759 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 25. 11:13

Én emlékszem rá, hogy itt nyomattad mennyit jársz dokihoz, meg blábláblá.
Make love not Wor.

#77760 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 25. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 09. 25. 11:10

ne hallgass rájuk, ezek csak orvosok, szülni fogsz és kész.

Értem én, csak orvos semmi extrát nem mondott, mellékesen elég durva büntetjogi felelősség terheli. Ezért mondja azt, hogy lehet, és ilyen kijelentéseknél szokott növekedni a halálozási arány, mert valaki a jobban tudja. Bár ezt a szülést másik formában Dudu is beszopta, és szintén kiveséztük, még asszony is idejött megvédeni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3886
  • 3887
  • 3888
  • 3889
  • 3890
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.