HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3944
  • 3945
  • 3946
  • 3947
  • 3948
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#78901 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 11. 13. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 11. 13. 12:06

Programot állítok össze egy rendezvényre, meg fel kell hívnom résztvevőket és kényes kérdéseket feltenni :-D

Nem úgy volt, hogy ilyennel többet nem foglalkozol?
Make love not Wor.

#78902 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 11. 13. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2013. 11. 13. 11:31

Azért a Badárt

A szellemi igénytelenség tökéletes reklámarca. Megint csak egy minta, Szőke Andrással karöltve. Ilyen lenne a magyar nemzet?
Megkérdőjelezem a filmjeik mondanivalóját. Oké, fogy a magyar, meg elvándorol. Akinek ez a dolga, az fogyjon el, meg vándoroljon el.
Ez nem a magyarokról szól, hanem a magyarok ellen. Valamelyik Koltay filmben két magyar címeres sipkával a csendőrök hasaltak a földön, ezek meg részegen lepisálták őket és a kamera nagytotálban mutatta, ahogy lehugyozzák a magyar címert. Köszi.

Iránban próbálnának állami pénzen ilyen filmet csinálni :-D
De, ha saját tőkéből nyomnák, az ősbemutató napján kivéreztetnék őket, nem nemzeti hősök lennének.

#78903 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 11. 13. 12:08

Nem úgy volt, hogy ilyennel többet nem foglalkozol?

Számtech, az amit nagy ívben kerülök :cool: alapjáraton csak, nem szeretnék kitágulni eme téren :Đ már ha érted.
Valamivel foglalkozni kell, amíg nem jön össze az állattenyésztés olyan szinten, amire azt mondom, hogy gyerkőcök, telefont bebaszom a tóba és ennyi volt :-D

Hangosítás, meg rendezvények háttérembereként atomrészegre inni magam az bejövős, de csak a fiam miatt csinálom ezt is, hogy legyen alkalma megtapasztalni a felelősséget mielőtt elmegy hangmérnök suliba. Még egy egyszerű polgári esküvő is macerás, és követett is el szarvashibát, bár mentségére szolgáljon, hogy önhibáján kívül. Nem indította el a bevonulós zenét, meg volt beszélve előre, hogy jeleznek neki. Szartak rá, csak bejöttek zene nélkül. Egy házasulandó párnak ez nagy alkalom, elvárják, hogy minden tökéletesen menjen. Na utána olyan zavarba volt a fiam, amikor integettem neki, hogy lemaradt a fless, meg az anyakönyvvezető is csak bambult, ahelyett, hogy legalább a szemével jelzett volna neki. Következő esküvőn a gyerek már nem hagyatkozott senkire, feszülten figyelt a mozgásokra. És ennyi, ezekből lehet tanulni. Szerencséjére még rohadtul fiatal.

#78904 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 12:26

Saját esküvőmön a nejem otthon hagyta a személyit. Anyakönyvvezető egy baszatlan picsa, odabökte, hogy akkor jöjjenek vissza két hét múlva :omg: áá mondta apósom, várunk, s elugrott 25km-re arrébb teljes gázzal. A lakásban akkora felfordulás volt a vendégek cuccai miatt, akik ott aludtak, hogy elvesztette az eszét, bepánikolt. Végül meglett s 30-40 perces késéssel, úgy, hogy a következő futószalagon jött násznép már toporzékolt nekünk, hogy mi lesz már, mi lesz :-s

Apósom befutott, mindenki megkönnyebbül, baszatlan picsa lenyomta a sablont, a nejem zenetanára és a zongorista úgy, ahogy kell elbaszták a számot és teljesen mást játszott mindkét ember :Đ de így volt tökéletes. Nagyon fasza lagzi volt. Azóta már jártam néhányban zenélni, és azt kell mondjam, hogy mindegyik sivár. Ritka, hogy találok olyan intenzitású embert, aki képes végig hangulatot csinálni, és mindenki ropja. Többségében ülnek kint és cigiznek, panaszkodnak. Még csak nem is nevetnek.

Utolsó lagziban a csaj apja nagyon jól tolta, hozta a pálinkás üveget a kezében és öntötte bele mindenkibe, nagyon hamar kész lettünk, a végén csak ketten táncoltunk, úgy filmeztem, hogy az Apostol együttesre lassúztunk :nevet:

#78905 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 11. 13. 12:19

... Valamivel foglalkozni kell, amíg nem jön össze az állattenyésztés olyan szinten, amire azt mondom, hogy gyerkőcök, telefont bebaszom a tóba és ennyi volt :-D
...

Mesélj milyen olyan állat van, amivel megéri foglalkozni úgy hogy ne basztasson se Nébih, se senki és másra már ne is legyen gondod? Komolyan kérdem, én csak azért tartok lovat hogy legyen, 10 ezer forintot nem hoztak 10 év alatt, de azért eléggé képben vagyok pár dologgal, mivel kedvesem most végzős állatorvostanhallgató és ahogy figyelem a híreket, egyre jobban szigorodnak a szabályok.

Vissza egyet az előző témához, Mogács Dániel és Mucsi Zoltán szerintem az a két magyar humorista/színész aki ér is valamit.

#78906 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 11. 13. 12:54

Mesélj milyen olyan állat van, amivel megéri foglalkozni úgy hogy ne basztasson se Nébih, se senki és másra már ne is legyen gondod?

Valószínűleg a nagybani állattenyésztésre más aspektusból gondolsz, mint én. Ha jól sejtem a pénz motivál, hogy boldogulj. Engem nem a megélhetés, vagy a létra következő foka mozgat. Van egy eléggé őrült tervem, önellátás. Vannak minimumok, amiből nem szeretnék leadni. Minden nap mosolyogni, röhögni a családdal, ahogy eddig is. S minél kevesebb sárga csekket látni a postaládámban.

Nem arra utazom, hogy középszerű vállalkozóként szarrá szopassanak a túlszabályzással. Tanyán nőttem fel, s emlékszem rá, hogy nálunk nem volt gond a kaja. Liba, kacsa, kecske, tyúkok, malacok, sorolhatnám. Az etetésük egy fillérbe sem fájt, mert mindent megtermeltünk. A tanyánk 1*1 kilométeres volt. Kert, amiben a zöldségek teremtek, kukorica, búza, akkoriban nem fogtam fel a jelentőségét, hogy ez mennyire fontos. Csak csináltam, és hajnal négykor már a kipányvázott teheneknek vittem a két veder vizet, s fordultam újra, mert 25 tehén, meg bika, izé, aztán iskolába úgy mentem, hogy tanyaszagú voltam. Meg is vetettek rendesen és sokszor megvertek, olyan emberek, akik gazdag szülők gyermekei, külön angol, külön tenisz, zeneiskola, stb. Engem nem promotáltak, az állatokkal voltam körbevéve végig. Aztán böribe kerültem, majd leléptem Budapestre, kiéltem magam, házasság, s odáig jutottunk, hogy légyszi húzzunk már innen a gecibe, mert nem ez az élet, másra vágyunk. Hatalmas kínnal végre sikerült megszabadulnunk onnan. 2007 nyarán jöttünk ide, s most alakult ki az a kép, hogy ez sem a végső úti cél.

Nem szeretném részletezni, de kb. kecske, tyúkok, nyulak. Nagyon most kezdtem, de aki belépett eddig hozzánk elámult, hogy mit hoztam össze ilyen rövid idő alatt, de nekem ez nem kielégítő és a hely is nagyon alkalmatlan a célra. Tanya újra, s már a nejem is aláírja, hogy én megteremtem a család hátterét, ő pedig zenész. Más vágyakkal, ő hozza a rezsit. Pénzt még most is keresek, bár nem vet fel, s nem is gazdag ember szeretnék lenni szerepben kívánok díszelegni, mert látom a gazdag embereket, hogy egyre lejjebb, s ennek nem lesz vége, sőt, ők panaszkodnak nekem, hogy milyen szar az élet. Elkerülhetetlen, mert látom, hogy aki azt csinálja, amit én, van pénz belőle. Kecsketej, tyúktojás, hús, akármi, mert az emberek, akik tudatosan gondolkodnak, keresik azokat a gazdálkodókat, akik nem táppal takarmányoznak és szívvel, s lélekkel tartják az állatokat maguk körül.
Nem titok, egyetlen forintot sem költöttem az utóbbi hónapokban takarmányra, nem vagyok rá hajlandó. A meglévő összesen 41db állat egészséges, s híznak, mint a gép, bár lassan, mert a táp az elvégezné a dolgát rövidebb idő alatt.

Szóval a célom az, hogy visszahozzam az életembe azt, amit gyermekkoromban megéltem. Nincs henteshez járás, a meló sok, de örömmel, s végig vihogni az életemet. Van előttem példa, a feleségem nagypapája, aki már meghalt. Nem járt boltba borért, mint én, megtermelte, s minden nap vidám volt. Nem a bor miatt, hanem amiatt, amivel körbevette magát. Disznó, liba, kacsa, tyúkok, nyulak, s a pince volt az első, ahová lehívott, amikor megismert. Addig koccintottunk, amíg fejre nem álltunk, s ez az élet rendje. Ennyi, ennél nem több. Bánkot hallottad gugáról :Đ

#78907 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:00

Vissza egyet az előző témához, Mogács Dániel és Mucsi Zoltán szerintem az a két magyar humorista/színész aki ér is valamit.

Mogács Dániel csak Nagy István szekértolója, aki a sok szívás miatt már valóban szürreális dolgokat alkot. Mogács nem prímás, csak másodhegedűs, mert Nagy István rühelli a médiát és inkább megmarad a háttérben puritán módon. Bár nem tisztem elemezni őket, csak ez jött le.
Mucsi Zoltán meg izé, hááát kemény dió a srác, régen, amíg nem voltam képben, az összes filmjét megnéztem, amit Jancsó vagy ki a faszom rendezett.
Anyád a szúnyogok, az úr lámpást, meg a többi. Mindet.
Átértékeltem, nem gond az, ha az ember valamit értéknek tart, majd később értéktelennek, mert előrébb lépett szellemileg.
Csak eszközök, nem a valóságot mutatják be, hanem gyártják, hogy ilyen legyen a valóság.

Van a sorozat a gyanú árnyékában. Nem nézem, de mikor Gyulán voltam gyógykezelésen az volt az összegyűlt tanyasiaknak az esti program. Már a címe is fura. Családokról szól, akikben soha fel nem merülne a gondolat, hogy a feleségem munkahelye nem is létezik, s valójában egy prosti, vagy éppen gyilkos.
Elültetnek egy gondolatot, s onnantól a családok elkezdenek ugyanúgy viselkedni, mint, ahogy a filmben látták. Asszony későbbi busszal ér haza, s kitör a balhé, mert a faszinak ott van a fejében, hogy látta a filmet, s a fülében a bogár, hogy hol a kurva anyjában járt? A vége az lesz, hogy szétmegy a család.

Tegyél ellenkező ajánlatot magadnak. A filmek miért nem arról szólnak, hogy egyetértés, és a család együtt marad, meg összefogás és annak a sikere? S ha az emberek nézik a tévét, meg ezeket a szarokat, miért nem alakul ki bennük egy védekező reflex, vagy egy kritikus szemlélet, hogy muszáj nekem mónikashow-t nézni, ahol csak veszekedés van?

Ez az elme programozása, van egy un. hatalom, s Magyarország kiemelt célpont.
A mai háborúk igen kifinomultak, s észrevétlenek. Tyúklépésben zajlik, mert, ahogy a sötét és hideg után eljön a tavasz, meg a nyár, csak azt látod, hogy végre süt a nap. Virágok nyílnak, majd érik a cseresznye, s jön az ősz, betakarítás. Csak résztvevője vagy. Befolyásolni nem lehet.

Ez a téma is ilyen, befolyásolni nem lehet szervezkedéssel, tüntetésekkel, mert az összes nagyszabású tüntetést vagy ők szervezik saját maguk ellen, vagy az élére állnak. Ha meg nincs belőle haszon, lejáratják a médiában, meghurcolják őket a saját kezükben lévő bíróságokon.

Eccó is száz. Ki lehet belőle maradni, egyetlen életünk van, s ha azt úgy éljük, hogy hajszolunk valami elérhetetlent, akkor boldogtalan emberek leszünk, s állandóan panaszkodunk, s beteg lesz a lélek, s ebből eredően a test.

Már sokszor leírtam, hogy engem más vonz. Nem a betegség, siker, pénz, meg hogy ismert legyek. Azon vagyok, hogy mindenki felejtsen el a gecibe :-D bennem van energia, hozzám mindenki azért jár, hogy azt leszívja. Hányszor volt már, hogy ismeretlen ember beült a bungiba, hozta a gépét, s 3 perc múlva sírt, mint egy gyerek, hogy milyen szar az élete. Levette, mert adtam neki táptalajt, hogy velem lehet őszinte, nem fogok visszaélni vele. Bazz, lelkésznek kellett volna mennem :-D

Faszom tudja, ha a hűtőgépem meghibásodna, s elvinném a szerelőhöz, csak mondanám, hogy hibás, aztán húznék onnan, eszembe nem jutna ott hüppögni, hogy elhagyott a feleségem, nem tudom eladni a házam, meg albérletbe kellett, hogy költözzek, mert a feleségem szülei nem engedik, hogy a közösen felépített házban lakjak, el kell adni, gyereket nem láthatom, ellenem hangolják. Bazzz, ezek a kemény dolgok. Megértem, hogy valakinek ki kell adni, most viszont azt nem értem, hogy valójában mi a faszról akartam beszélni :-D

Benyomtam :cool:
Viszont kotkodácsolás van, ez tojást jelent :Đ

#78908 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 11. 13. 13:54

Mesélj milyen olyan állat van, amivel megéri foglalkozni úgy hogy ne basztasson se Nébih, se senki és másra már ne is legyen gondod? Komolyan kérdem, én csak azért tartok lovat hogy legyen, 10 ezer forintot nem hoztak 10 év alatt, de azért eléggé képben vagyok pár dologgal, mivel kedvesem most végzős állatorvostanhallgató és ahogy figyelem a híreket, egyre jobban szigorodnak a szabályok.

Nahát nahát, lótartással kb képben vagyok. Lovat tartani úri dolog volt mindig is, viszont ha nem lovagoltatsz rajta akkor nem hoz vissza semmi pénzt. Ha van nagy birtok és elvan nálad, akkor a takarmány, patkolás,állatorvos, tápok, szerszámok mondhatni egy hobby költsége és belefér, más meg elissza, lóháton meg azért több élmény jut.

Mogácsot én nagyon nem szeretem, Mucsi viszont jól játsza a karakterét általában.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#78909 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2013. 11. 13. 14:36

Nahát nahát, lótartással kb képben vagyok.

Csak azért, mert sunáztál már olyan csajt, aki ült már lovon, az elképzelésed erről a témáról halvány :cool: annak tekintetében főleg, hogy a lovagoltatás szakma éppen most fut ki a túlszabályozás miatt. Vizsgázniuk kell a lovaknak, ahogy neked is autóvezetés terén kellett, hogy alkalmasak e. Meg még származás is, mert, ha nem jogtiszta a ló, akkor nem ülhet rá senki :nevet: egy demokráciának álcázott diktatúrában állást foglalni, olyan, mint a mézes üveget kívülről nyalni :cool:

#78910 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:43

Pont olyan tanyára fáj a fogam, akik belebuktak a lovagoltatásba a szabályoknak köszönhetően.
S minden téren ez jön.

Erdélyben 1 millió éve tenyésztenek birkákat, beléptek az unióba és a hegyi pásztorok buktak, mert nem fértek bele az eju egészségügyi normáiba. És a sok hülye eju rajongó simán bólogat hozzá, hogy ez így van rendjén, s inkább menjen segélyért, ne legyen önellátó :Đ meg már a segély sem csak úgy jár, futószalagon jönnek a közmunkások, mint eső után a giliszta.

#78911 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 11. 13. 13:40

Valószínűleg a nagybani állattenyésztésre más aspektusból gondolsz, mint én. Ha jól sejtem a pénz motivál, hogy boldogulj. Engem nem a megélhetés, vagy a létra következő foka mozgat. Van egy eléggé őrült tervem, önellátás. Vannak minimumok, amiből nem szeretnék leadni. Minden nap mosolyogni, röhögni a családdal, ahogy eddig is. S minél kevesebb sárga csekket látni a postaládámban.

Alapban sok betű, de elolvstam. Nagyon szép az öneállátás, de tudod az igazából az jelentené, hogy se lisztet, se krumplit, se semmit ne vegyél, az azért necces. Ha egy lóból indulok ki, akkor az megeszik kb. havi 300 kiló szénát, mondjuk 25 kiló tápot vagy 50 kiló zabot, ezt meg lehet termelni házilag ha jó minőségű legelőd van, de ahhoz vagy nagyon kellene érteni és még fel is kell gépesedni hozzá, jók ezek az álmok, amik gyerekkori emlékekből erednek, de kicsit messze vannak szerintem a valóságtól, ez általában olyat feltételez hogy valaki tényleg nagyban csinálja valamilyen állami támogatással vagy van valaki a családban aki pénzt is keres valami "rendes" XXI. századi módon :)

#78912 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2013. 11. 13. 14:36

Nahát nahát, lótartással kb képben vagyok.

Kb. mint Cicciolina :nevet:

Kép

#78913 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 11. 13. 14:50

vagy van valaki a családban aki pénzt is keres valami "rendes" XXI. századi módon :)

Sejtettem :-D

A jelenlegi helyzet nem abba az irányba tendál, hogy rendes XXI. századi módon.
Ha azt veszed, hogy az összes rendes kitudja melyik századi jóléti társadalom a lábunk alatt, a lovad patái alatt, s a házad alatt fortyog láva módban a tektonikus lemezmozgásnak köszönhetően, s persze ők is abban az időben ugyanazt a gondolkodásmódot követték, mint te magad, izé :-D

Amikor te magad visszatérsz a földbe, majd elmozdul, s végül beforgat oda, ahol az előző civilizációk kiváló tudósai, gazdag emberei, elmés megszólalások, fény és csillogás fűtik fel jelenleg a földet, hogy még mindig lehessen ember a felszínen, na ez kemény dió. Nem hiszem, hogy x ezer évvel ezelőtt ne lett volna egy okos vagy hozzád hasonló képességű nautílus, a végzete ugyanaz lett.

Tudod mi a lényeg? Hogy azt az életet, amit kaptál, minőségileg, hogyan éled meg. S ehhez nincs köze a pénznek.

Mondok egy poént, amin szarrá vihogtuk magunkat a reggelinél a nejemmel. Soroltuk, hogy milyen nehéz már reggelizni, mert a boltban nem merünk megvásárolni semmit. Meg röhögtünk azon, hogy idén nyáron szarásig voltunk lefagyasztott pörköltekkel, s a tyúkoknak adtam, mert már annyira untuk. Táborban melóztam, hihetetlen mennyiségű kaját hagytak ott. Aztán szóba jött, hogy most már nem hogy pörköltre nem vágyom, semmi kajára. Mert bemegyek a henteshez (egyébként nem megyek már be) és nem merek megvenni semmit, mert a csirkehús antibiotikummal és szójával tuningolt, meg ki tudja milyen körülmények között élte az életét. A nejem közbeszúrta, s hogy miben hitt :nevet:

Naszóval, nem 12 éves vagyok, s nem 22 éves, 46 éves. Megengedhetem már magamnak azt a luxust, hogy mindenféle félelem nélkül, szabadon, vihogva, akár minden nap csuma részegen leéljem azt a rövid kis életem, ami nekem ki van szabva.
Ennek van egy hátránya, mindenki hülyének néz :-D pont leszarom, hogy mit gondolnak rólam. Minden nap eszünk, alszunk, s meleg van, egészséges család, nem vagyunk betegek, együtt vagyunk és kurva sokat vihogunk. Ezt szeretném azzal tetézni, hogy rengeteg állattal vesszük körbe magunkat, s szeretetben nevelgetjük őket. Név szerint ismerem az összes tyúkot, s reggel rendes megbeszélést tartok velük, hogy mennyi tojásra van szükségünk. Aztán, amelyik tojt, elviszem jutalom gilisztázásra. Olyan jó a föld, hogy kilós giliszták járnak benne, még azok is híznak nálunk :omg: aztán addig ásom a tyúknak a földet, amíg nem látom rajta, hogy már úgy begilisztázott, hogy hallucinál tőle :nevet:

Nem vonz a világ, s nem mozgat, hogy milyen értékrendet diktál. Ez van. És élünk :cool:
Gondolod, hogy előtted nem kaptam kritikát?
Ha az elhangzottakban találok valami építőt, ami nem csak arról szól, hogy guga hülye vagy, azt elsajátítom, s beépítem az életembe.

Egyébként meg úgy, ahogy van, minden fasza. Imádom, hogy bemegyek a nyuszik közé a kifutóba, s azon kapom magam, hogy már egy órája ott beszélgetek velük. Szerinted egy embernek szüksége van ennél többre?

Liszt?

Haggyámá, ha termelek búzát, abból nem silány liszt fog készülni, földet bérelni önkormányzattól évi 500 Ft.
Többet is szeretnék tavasszal belőle, mert kell kukorica is, takarmányra költeni nem szeretnék soha többet, mivel tanyán megtanultam, hogy van ingyen, csak munka.

Pénzt nem csak a kedves feleségem keres, s keveset, mint közalkalmazott zenetanár 2 diplomával meg ki tudja mennyi továbbképzés.
Én is hozok a konyhára, számításaim szerint ugyanannyit. Már le volt írva, ő megkapja, megy a csekkekre, utána abból élünk, amit én keresek.
S, hogy mennyire szar a helyzet? Egyre többen járnak gyalog, mert nincs pénz buszra. Legalább mozog, s van ideje gondolkodni értékeken, hogy mi a valódi érték.

És van, aki homorosra veszi. Együtt jöttünk haza Rétságról gyalog, ahová azért hívtak, hogy vigyek át egy 200 voltos kábelt a géphez. A benzin többe lett volna, mint a kábel, hát megindultam a hegyen át.
Visszafelé kérdezte az idős hölgy, hogy mikor mentem? Mondom du 13h, aszongya megvárhattam volna, mert akkor elvitt volna :nevet: érted, gyalog :cool:

#78914 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 15:35

Pont ez a lényege sok szabályozásnak, hogy aktuálisan egy kolbászról már kellene tudni melyik sertésből és egyéb állatból készült. Hogy ti mitől féltek, hogy mivel mérgeznek titeket azt már más is írta, hogy egyéni szociális probléma, hiszen a sok mérgezés hatására sem fogy a népesség. Vannak túlszabályozott dolgok, mint pl a lovasoktatás is, bár engem éppen nem érint. De mehetünk az általad olyan példaértékű erdélyi vidékre és úgy egyben Romániára, ahol még mindig létezik a fertőző kevésvérűség a lovaknál, míg nálunk csak azóta fordulnak elő újabb ilyen esetek, hogy Románia EU tag lett.

#78915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 11. 13. 15:35

Pont ez a lényege sok szabályozásnak, hogy aktuálisan egy kolbászról már kellene tudni melyik sertésből és egyéb állatból készült. Hogy ti mitől féltek, hogy mivel mérgeznek titeket azt már más is írta, hogy egyéni szociális probléma, hiszen a sok mérgezés hatására sem fogy a népesség. Vannak túlszabályozott dolgok, mint pl a lovasoktatás is, bár engem éppen nem érint. De mehetünk az általad olyan példaértékű erdélyi vidékre és úgy egyben Romániára, ahol még mindig létezik a fertőző kevésvérűség a lovaknál, míg nálunk csak azóta fordulnak elő újabb ilyen esetek, hogy Románia EU tag lett.

Nem vagyok híve annak a sikertörténetnek, hogy legyen minden központilag szabályozva és megmondva, tévében bemutatva :-D
Az emberiség történelme jóval több, mint ahogy néhány alulfizetett kömcsi az ejus parlamentben kirohan, hogy mennyire a szívén viseli a magyar gazdák sorsát :-D aminek a vége az lett, hogy mára se tejiparunk, se húsiparunk, se cukorgyárunk, se tojás, mert ugye kellett valakinek a napi 1 millió tojást felvevő piac, meg már azért is fizetnek, hogy vágd ki a szőlődet, ne termelj.

Földeket nem is említeném, mert hosszú a téma, hogy kinek a kezébe kerülnek, s nem megművelés céljából, hanem az állami támogatás miatt felnyalából minél nagyobb területet.

Megaztán belefutottam 2 éve egy emberkébe, akinek az apja az ejus parlamentben dolgozta ki a magyar pályáztatás szféráját, s hirtelen, de nagyon naívan azt gondoltam, hogy ezzel az emberrel együttműködni hú de milyen fasza, mert zöld energia, menccsük meg a földet :-D csak aztán mikor ki lett adva, hogy a zegyesület számlájára beérkező nagyösszegű pénzeket, amiket az ő pályáztató cége nyert, azt hová és kinek kell továbbszámlázni, hát dobtam egy sallert magamnak, amiért beszoptam. Csávókám 30 millát nyert olyan oktatásra, amit soha nem adott elő. Arról szólt, hogy vidéken az emberek ne közlekedjenek egyedül az autóban, fogjanak össze, s beszéljék meg, osszák meg egymással az utatzást :nevet:

Még is hogy a faszba, amikor ezerrel megy a gyanú árnyékában és mindenkit programoznak :-s fasz se vesz fel senkit, meg inkább feljelenti, mert füstöl a kéménye, no de ilyen jól hangzó faszságokra simán le lehet húzni 30 millió Forintot, s nem kevesebbet, s még az előadást sem kell megtartani, csak papíron. Na, remélem elvettem a kedvedet a valentin day-től. S azt is, hogy kezded kapisgálni, hogy miért fordítok hátat totálisan a világ diktálta szemléleteknek, amik csak és kizárólag geciségre, lehúzásra, átbaszásra, szopatásra épülnek.

Nem vagyok kíváncsi senkire, semmire, láttam már eleget, a legjobban akkor szorul össze a gyomrom, ha nem elmentett telefonszámról hív valaki, s adja elő, hogy milyen jó melóra számíthatok, mennyi küvecs és anyád, aztat basszad meg. Hívj inkább valami nyomorultat, aki még beszopja, átléptük a határvonalat. Rengeteg sokpénzes vállalkozó ügyfelem volt és van, akik lassan, lassan, nagyon lassan, tyúklépésben ott kötnek ki, mint ahol én magam vagyok. Nem ok nélkül, ha én hülye vagyok, mindenki nem lehet az, menetrend van. Ezeket az embereket látva, akik sokmillát toltak építkezésbe, munkabérbe, adóhivatal, tébé, meg a faszom se tudja hányféle söralátét méretű adónembe, oszt belebuktak, mert nem fizették ki őket, s ilyenkor a törvény nem mellettük áll, hanem a jogszabályozás biztosítja az ilyen geciállatoknak, hogy simán továbblépve, alakítanak másik céget, s már is lehúznak másokat, hisz direkt ez a célja.

Na elmegy a világ és a pénze a faszomba, én szeretnék mosolyogni és vihogni, meg ha lehet minden nap már délelőtt nagyon csúnyán bebaszni.
Nem számlák és papírok fölött tépelődve megőszülni.
Aztán meg amiatt, mert buktam a családot, a házat, s a szép s jó reményű életet.

Ha a legaljára kerültem, onnan lejeb nem lehet bukni :cool:
Csak élvezni lehet s vigyorogni, ahogy egyenként odakerül mindenki, s nem érti :nevet:

#78916 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:13

Ízlések és pofonok, Mogács egy altesti humorral operáló trágár valami.... számomra
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#78917 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 11. 13. 16:13

Ízlések és pofonok, Mogács egy altesti humorral operáló trágár valami.... számomra

Azért Kálmán Olga menetrendjét rendesen szétzilálta :-D

#78918 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 11. 13. 16:13

Szerencsére nem kötelező szeretni, egyelőre :) De azért az Erzsébet-város az Erzsébeteké és általában a Kétfarkú Kutyapártos kampány isten volt.

#78919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 11. 13. 15:18

pont leszarom, hogy mit gondolnak rólam. Minden nap eszünk, alszunk, s meleg van, egészséges család, nem vagyunk betegek, együtt vagyunk és kurva sokat vihogunk.

Annyit bizonygatod, hogy lassan már gyanús lesz és kevésbé hihető.
Make love not Wor.

#78920 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 13. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 11. 13. 16:20

Szerencsére nem kötelező szeretni, egyelőre :) De azért az Erzsébet-város az Erzsébeteké és általában a Kétfarkú Kutyapártos kampány isten volt.

Szerintem nem, de nem veszünk össze :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3944
  • 3945
  • 3946
  • 3947
  • 3948
  • Utolsó »