HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4213
  • 4214
  • 4215
  • 4216
  • 4217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84271 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 04. 21. 17:47

Megvan, eszembe jutott :-D

#84272 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 21. 17:49

Körtefejű nem tud dobolni, a többiről nem is beszélve, amatőr garázsbanda, de faszavót, amikor még erre vertük a makkot sihedernyikorunkban :Đ

#84273 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 21. 18:15

Ha nem zavarok, akkor pár nap múlva mutatok videót ormányos medvéről, aranyfácánról, Koko papagájról, aki átharapta az ujjam, lámákról, kecskékről, birkákról :-D

Szezon van, új korszak köszöntött be, új pálya, amihez megint nem értek, csak eladtam magam nekik :-D

Kacsák is lesznek, meg sok kis halastó, az egész nyarat rájuk szánom. Kiba jó hely.

Éééééésssss a kedvencem, sok féle apjafasza dísztyúk, na azokat dédelgetni fogom.

#84274 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 21. 20:46

Na, állatkertben melózol?
KomposztWC

#84275 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2015. 04. 21. 21:46

Na, állatkertben melózol?

Nejem utazik Argentínába szeptemberben, kell egy kis költőpénz, meg repcsijegy, bevállaltam egy kis + munkát a szezonra a Sehol Szigeten, kisállatgondozó szerepben. Nem egy megerőltető meló, ma voltam először. A tulajok nagyon normálisak, a helyén van minden. Tulajdonképpen ugyanaz, mint, amikor itthon melózok a tyúkokkal.

Csak itt sok kis állat van, rengeteg papagáj, kecske, szamár, láma, ormányos medve, fácánok.
Egész nap egyedül vagyok, meló az van dögivel velük, de ezt pont nekem találták ki.

Ma a lámákkal barátkoztam délután, az a meló, hogy meg kell őket szelídíteni olyan szinten, hogy a gyerekek elől ne fussanak el. Nagyon félénkek, egyelőre csak üldögéltem a közelükben, hogy szokják a hangomat, a szagomat.

Mindegy, jó meló, fekszik :-D

#84276 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 18:15

Nejem utazik Argentínába szeptemberben, kell egy kis költőpénz, meg repcsijegy, bevállaltam egy kis + munkát a szezonra a Sehol Szigeten, kisállatgondozó szerepben.

Nem úgy volt, hogy minek utazgatni? Keresse meg magának.
Make love not Wor.

#84277 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 22. 18:19

Nem úgy volt, hogy minek utazgatni? Keresse meg magának.

Én vagyok a lokálpatrióta, na én tuti nem utazgatom :-D nejem meghívást kapott egy zenei fesztiválra, fellépő lesz, első komolynak mondható kihívás számára.

#84278 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 22. 18:19

Keresse meg magának.

Pontosabban megkeressük magunknak együtt, 20 éve vagyunk házasok, minden problémánk, örömünk közös. Sosem tudnám úgy kezelni, hogy keresse meg magának, ha el akar utazni. No meg a seszi egy frankó hely, akármilyen melót nem vállalok el.
Az állatok mellett rengeteg emberrel kell foglalkozni a nyáron, kísérgetni a csoportokat, beengedni őket az állatokhoz, felügyelni. Bánki táborból már van tapasztalatom a csoportokkal.

#84279 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 18:25

Én vagyok a lokálpatrióta, na én tuti nem utazgatom :-D nejem meghívást kapott egy zenei fesztiválra, fellépő lesz, első komolynak mondható kihívás számára.

Ilyen fellépésem n+1 lenne, hogy fizessek is mindent, Füredet hobbiból elvállaltam, komolyabbnak látna neki a fene, nem fog nagy pénzt hozni a konyhára. Akkor meg elmegyek inkább befröccsözni, bár kinek mi a megváltás.
Make love not Wor.

#84280 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 22. 18:31

Ilyen fellépésem n+1 lenne, hogy fizessek is mindent, Füredet hobbiból elvállaltam, komolyabbnak látna neki a fene, nem fog nagy pénzt hozni a konyhára. Akkor meg elmegyek inkább befröccsözni, bár kinek mi a megváltás.

Ez egy kiugrási lehetőség a nemzetközi hírnévre, ott nem kispályások lépnek fel, elég komoly a zsűri.
Valaminek a kezdete, az lehet, hogy most önköltséges, de onnan már sokan dobbantottak feljebb.
Nagy szimfónikus zenekarokba, akik aztán beutazzák az egész golyóbist. Ha meg sem próbálja, akkor soha nem tudja meg, hogy lett volna esélye vagy nem. Jó lesz az. Meg legalább addig nekem sincs időm piálni.

#84281 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 18:25

Mármint azon kívül, hogy veled él?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 04. 22. 19:20

Mármint azon kívül, hogy veled él?

Szerintem ezt a részét ne boncolgasd, mert humorosan nem tudod. Bármit lehet, kivéve a családi magánszférát bolygatni, kikezdeni. Kurvára nem érdekel, ha szidod az anyámat, vagy leszúrsz a sárga földig, de beljebb ne lépj, ha megteheted, mert talán olyan választ kapsz, hogy többet nem lesz kedved ide visszanézni.

Sorry, remélem érthető volt.

#84283 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 19:40

Szerintem ezt a részét ne boncolgasd, mert humorosan nem tudod. Bármit lehet, kivéve a családi magánszférát bolygatni, kikezdeni. Kurvára nem érdekel, ha szidod az anyámat, vagy leszúrsz a sárga földig, de beljebb ne lépj, ha megteheted, mert talán olyan választ kapsz, hogy többet nem lesz kedved ide visszanézni.

Megértelek. Bár te simán sértegettél azzal hogy nem lehet gyerekem. Akkor lehet megérted miért voltam morcos.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84284 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 19:39

Emlékszem rá, s arra is, hogy nem ezt tettem szóvá, hanem azt, hogy éppen akkor nem volt, s ha valakinek nincs, akkor minek kíván állást foglalni olyan témában, amihez éppen, s akkor semmi köze? Ennyi volt a téma régen, olyat nem mondtam, hogy nem lehet gyereked. Akkor nem volt, s arcoskodtál, hogy még a cigányoknak s van, mire a kinyilatkoztatás blablabla, stb.

#84285 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 22. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 19:40

Szerintem ezt a részét ne boncolgasd, mert humorosan nem tudod(1). Bármit lehet, kivéve a családi magánszférát bolygatni, kikezdeni(2). Kurvára nem érdekel, ha szidod az anyámat, vagy leszúrsz a sárga földig(3), de beljebb ne lépj, ha megteheted, mert talán olyan választ kapsz, hogy többet nem lesz kedved ide visszanézni(4).

Na akkor sorban:

1. Ez kicsit erős volt, idéznélek ezzel kapcsolatban:

Idézet

akkor minek kíván állást foglalni olyan témában, amihez éppen, s akkor semmi köze?

2.

Idézet

első komolynak mondható kihívás számára.
erre vonatkozott, de végül is miért is értenéd. Ezzel kapcsolatban még egy apróság. Ha nem akarod, hogy valamit véleményezzenek, akkor tartsd távol az internettől. Ilyen egyszerű.

3. Nem tettem, amikor közlöm, hogy hülye vagy, az puszta tényközlés. Bár igaz ami igaz, megengedtél már olyan kiszólásokat magadnak, - nem mellesleg olyan témában amihez soha nem volt semmi közöd, és valszeg nem is lesz - amik másokra, illetve a családjukra nézve sértő volt.

4. Hajrá! Mondjuk az még engem is meglepne, ha sikerülne olyat mondanod, amit nem szarnék pont telibe. Amikor ide visszanézek, amúgy is csak megszokásból teszem. Persze nem lehetetlen, hogy sikerül valami olyat mondani, mégha valószínűtlen is, ami sértő lenne, de ez olyan, hogy kétirányú utca.

Na asszem össze is foglaltuk.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84286 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 23. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 22. 20:39

Emlékszem rá, s arra is, hogy nem ezt tettem szóvá, hanem azt, hogy éppen akkor nem volt, s ha valakinek nincs, akkor minek kíván állást foglalni olyan témában, amihez éppen, s akkor semmi köze? Ennyi volt a téma régen, olyat nem mondtam, hogy nem lehet gyereked. Akkor nem volt, s arcoskodtál, hogy még a cigányoknak s van, mire a kinyilatkoztatás blablabla, stb.

Rosszul emlékszel :) De nem csodálom hogy kiesett, akkoriban nagyon bedrogozhattál vagy valami.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84287 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 23. 08:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 04. 21. 18:47

Megvan, eszembe jutott :-D

De jó album! A körtefejű meg igen jól dobol (mezítláb :Đ), mindig próbáltam lejátszani néhány méjden számot, sosem sikerült pontosan, úgy dobol 1 lábgéppel mint más kettővel..
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84288 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 23. 08:04

Nesze körtefejű:

https://www.youtube....h?v=LAzyueLPQjg
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84289 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 23. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 04. 23. 09:04

Az elején vodkázik? Kibaszott, elbaszott állat egy faszi :-D

#84290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 23. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 04. 23. 09:01

De jó album! A körtefejű meg igen jól dobol (mezítláb :Đ), mindig próbáltam lejátszani néhány méjden számot, sosem sikerült pontosan, úgy dobol 1 lábgéppel mint más kettővel..

Mert fakezű vagy, bezzeg a rejszolás az pontosan működik :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4213
  • 4214
  • 4215
  • 4216
  • 4217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.