HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84631 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 21:01

Én a megborításra mondtam. És még mindig nem grammoztad ki, hogy mennyit veszünk be sóval, amitől állításod szerint megborulunk és mondjuk mennyi kálium megy be a szervezetbe, ha felzabálunk 30 deka diós banánt. Addig üres fecsegés, mert nincs mihez viszonyítani.

Tök mindegy, hogy mennyi káliumban gazdag zöldséget eszel, ha ellensúlyozod nátrium-kloriddal.
Nem véletlenül sózzák a paradicsomot.

De, ha sózod az ételt, s az a só káliummal feldúsított, akkor rábaszás hosszú távon. Horváth Rozi sója nyíltan hirdeti, hogy nátrium csökkentett. Norbi Update sója, aki a máltai szabadkőműves lovagrend tagja, 50%-al csökkentett nátrium tartalmú sót tesz ki a polcokra 900Ft/kg. Gondolkozz.

Miért is jó az 50/50 % nátrium-klorid és kálium-klorid, ha a helyes bevitel 30:1?

#84632 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 21:03

Nem gyártótól szerzem, eddig stimm? Ahogy fődudu írta, hogy a saját szemével látja a lepárlót, én is látom a még feldolgozatlan sót, na onnan.

És ha ennyire érdekük az egész világot kicsinálni (pont a sóval :think:), akkor ezt miért hagyják?
Make love not Wor.

#84633 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:26

Elnézést mindegy kitől, július elsejéig off leszek, mert minden energiámat a láncfüris találkozóba szeretném fektetni.
Túl nőtt rajtam, nem győzök válaszolni a kérdésekre a résztvevőknek + jönnek a bejelentkezett szponzorok.

De ígérem, hogy felpörgetem a dolgokat, ha visszajövök gabibácsistól, gyíkemberestül :Đ sziasztok.

Addig is ne offoljátok szét a topikomat, mert eddig is ez történt :-D
Jóéjt, a hajnal korán van, ldn mntm, az állatok éhesek reggel, miattuk vagyok motiválva.

#84634 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 21:11

Tök mindegy, hogy mennyi káliumban gazdag zöldséget eszel, ha ellensúlyozod nátrium-kloriddal.
Nem véletlenül sózzák a paradicsomot.

De, ha sózod az ételt, s az a só káliummal feldúsított, akkor rábaszás hosszú távon.

Szóval ha zöldséeggel viszek be picsa sok káliumot, akkor az nem baj, ha sóval keveset, mert azzal dúsított, akkor baj? Szám,szerűsíted végre? Zöldség káliumját miért is kellene nátriumkloriddal ellensúlyozni?

Semmi műszaki érv nincs olyan mellett, hogy jajj miért sózzuk a paradicsomot. Én speciel néha megsózom, néha nem, mert Mátyás király is megaszondotta, a só az jóféle. Kihozza a dolgokat.
Make love not Wor.

#84635 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 21:25

És ha ennyire érdekük az egész világot kicsinálni (pont a sóval :think:), akkor ezt miért hagyják?

Áhhhh bazz, na még neked, már fentebb leírtam, emberi fogyasztásra alkalmatlan, számítanak rá, hogy a beléd diktált félelem működik. Már tudom, hogy pont ez az, s bevált.

1 hónap off, vagy magánzárka, értse mindenki úgy, ahogy akarja.

#84636 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 21:27

Szóval ha zöldséeggel viszek be picsa sok káliumot, akkor az nem baj, ha sóval keveset, mert azzal dúsított, akkor baj? Szám,szerűsíted végre? Zöldség káliumját miért is kellene nátriumkloriddal ellensúlyozni?

Semmi műszaki érv nincs olyan mellett, hogy jajj miért sózzuk a paradicsomot. Én speciel néha megsózom, néha nem, mert Mátyás király is megaszondotta, a só az jóféle. Kihozza a dolgokat.

Valószínűleg megtalálod magadtól is a kérdéseidre a választ, ldn mntm. Legközelebb a láncfüris tali után.

#84637 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 21:29

Áhhhh bazz, na még neked, már fentebb leírtam, emberi fogyasztásra alkalmatlan, számítanak rá, hogy a beléd diktált félelem működik. Már tudom, hogy pont ez az, s bevált.

Milyen félelem, mikor, mi? Itt szerintem csak Te rettegsz. Na jó, meg Dext és Gyula :-D
Make love not Wor.

#84638 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 21:31

Valószínűleg megtalálod magadtól is a kérdéseidre a választ, ldn mntm. Legközelebb a láncfüris tali után.

Én a véleményedre és az indokolásodra vagyok kíváncsi, hogy miért nyeled be a neten terjedő összes lófasz maszlagot.
Make love not Wor.

#84639 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 20:33

Ha rosszul leszel, s bevisz a mentő, már ott tolják beléd a megfelelő arányt, ami megfelel a tengervíznek, anyaméhnek 30:1.

Ha ezt szándékosan megborítják, kaszálnak, és reklámozzák az általuk okozott bajoknak az orvosságát, így megy ez.

Legalább alap dolgoknak utánanézhetnél mielőtt idefosod.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84640 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 20:44

Az, hogy éppen mit eszel tudatosan, tudatlanul, utóbbival van baj, konzervek, natrium glutamát, ami az aggyal elhiteti, hogy finom, üdítő italok, aszpartám, stb. vegyi anyagok, aminek a szervezetben semmi keresni valója.

Bármit a szádba veszel, az agy veszi az információt, s az idegpályákon közli a megfelelő testrésszel, hogy éppen mi került be, s hogyan kell kezelni. Ezt úgy hívják, hogy a szer vezet. Maga a szer a DMT. Tobozmirigyben található, s elemekre bontható.

Ha valaki szertelenül viselkedik tudjuk milyen.
Ha a szer vezet, ami a szervezet, test, akkor nincs probléma, kivéve, ha szándékosan kijátszod, na erre mondom, hogy bedőlt a baromságoknak, és beteg ember akar lenni.

Van a szertartás, vagy a szerda, ami nem szombat, vagy vasárnap. Magyar nyelv mélységének ismerete fontos.

Szerkezet. Valami, ami a szer által létrehozott emberi kezet igényel.

S akkor jöjjön az elem. Szerelem, félelem.
Ha bármelyik elemnek, ami szer, csak egy része szabadul fel, az egy kémiai hatás, attól lesz az ember szerelmes. Ha bármelyik elemnek csak a fele, akkor elszabadul benne a félelem. A magyar nyelv mindent a nevén szólít. Nem lehet megmásítani. Sőt, minden kérdésre választ ad, ha magát a szót megfigyeled, s azonnal Isten irányába terel.

STN

Isten, Sátán, doppler effektus.
Í, I, e magánhangzók általában az örömmel, vigyorral kapcsolatosak wehehe.
ááá pedig az elutasítás.

Ha valami közeledik hozzád az magas hang, ha távolodik az mély és kiérezhető belőle a távolodás.
Nagyon mély téma, ezt csak személyesen tudnám vázolni.

Fogalmad nincs a magyar nyelvről, csak az egyszerű elmédnek mutatott gyenge logika által keltett visszhangokat fosod ide vissza.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84641 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 25. 21:58

Legalább alap dolgoknak utánanézhetnél mielőtt idefosod.

Kezdjük úgy, hogy melyik tengervíz/óceán? Azt tudja-e, hogy mindegyiknek más az összetétele? Ez hasonlít arra, mikor "maerikában a rendőrök így meg úgy". Én nem tudom a választ, de vissza szoktam kérdezni, hogy "melyik államban?" Aztán már nem érti miért kérdezem. Igen, ott sem teljesen egységesek a dolgok.

Ráadásul magzatvízben csomó fehérje, mittomén (keresnem kellene, de tuti valami konteós oldalon futok bele) m iis van, teljesen másképp működik, sőőőőőt, a terhesség különböző szakaszaiban más, főleg ha a magzat veséje is elindul.

1 liternyi (bár ha tömegszázalékot nézünk, akkor kilogrammban számolunk) tengervízben 30-40 gramm só van. Amivel a mentősre utalt, az a fiziológiás sóoldalt, abban 9 gramm van. Elég csak megkóstolni, hogy melyik mennyire sós, egyiket simán meg lehet inni, míg a tengervíz ivásra alkalmatlan.

Fiziológiásra rá van írva, doksit is találni róla, orvosi cucc, be kell tartani, gondolom ezen sok vita nincs. Itt nem stimmel az arány ezzel az 1:30-al. Aztán jön a magzatvíz, hogy ott mi 1:30? Minek az aránya a 30:1? Tengervíz 30 grammjához képest /literre mérve, vagy esetleg milligrammokban mérjük és nem csak az arány számít, hanem a tömeg, tömegszázalék (koncentráció) is?

Hosszabban nem elemzem ki, kezdésnek azt hiszem ennyi tudomány elég, mert egy vállrándítással elmegy mellette és leszarja. Csak furcsa lenne olyan tömény sós oldat a magzatvízben, mint egy tenger, mert parasztosan szólva szétmarná a gyereket a picsába.
Make love not Wor.

#84642 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 23:03

Kezdjük úgy, hogy melyik tengervíz/óceán? Azt tudja-e, hogy mindegyiknek más az összetétele? Ez hasonlít arra, mikor "maerikában a rendőrök így meg úgy". Én nem tudom a választ, de vissza szoktam kérdezni, hogy "melyik államban?" Aztán már nem érti miért kérdezem. Igen, ott sem teljesen egységesek a dolgok.

Ráadásul magzatvízben csomó fehérje, mittomén (keresnem kellene, de tuti valami konteós oldalon futok bele) m iis van, teljesen másképp működik, sőőőőőt, a terhesség különböző szakaszaiban más, főleg ha a magzat veséje is elindul.

1 liternyi (bár ha tömegszázalékot nézünk, akkor kilogrammban számolunk) tengervízben 30-40 gramm só van. Amivel a mentősre utalt, az a fiziológiás sóoldalt, abban 9 gramm van. Elég csak megkóstolni, hogy melyik mennyire sós, egyiket simán meg lehet inni, míg a tengervíz ivásra alkalmatlan.

Fiziológiásra rá van írva, doksit is találni róla, orvosi cucc, be kell tartani, gondolom ezen sok vita nincs. Itt nem stimmel az arány ezzel az 1:30-al. Aztán jön a magzatvíz, hogy ott mi 1:30? Minek az aránya a 30:1? Tengervíz 30 grammjához képest /literre mérve, vagy esetleg milligrammokban mérjük és nem csak az arány számít, hanem a tömeg, tömegszázalék (koncentráció) is?

Hosszabban nem elemzem ki, kezdésnek azt hiszem ennyi tudomány elég, mert egy vállrándítással elmegy mellette és leszarja. Csak furcsa lenne olyan tömény sós oldat a magzatvízben, mint egy tenger, mert parasztosan szólva szétmarná a gyereket a picsába.

Szerintem az 1:30 az a tengervízet akarta közelíteni a só:víz arányt. De amúgy valszeg fogalma nincs miket hord össze.

Idézet

#84643 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 25. 23:09

Szerintem az 1:30 az a tengervízet akarta közelíteni a só:víz arányt. De amúgy valszeg fogalma nincs miket hord össze.

Az perzse, mert valahol 30-40 gramm környékén mozog, ahogy írtam. Holt tenger meg kicsit több, kb. annyira, hogy nem nagyon élnek benne dögök, mert nem bírják a töményet :-)

Gondolom első wiki találat lenne bármelyik vizünkre megszerezni, hogy melyik pontosan mennyi és miképpen van. Kemtrélesek is mikor magyarázták, hogy jajj itten szennyezik a talajt és mindmeghalunk, és jajj itten az alamínijombáriumstroncijum... Végül csöppet elsápadtak, mikor mondtam, hogy simán össze lehet hasonlítani, elvégre idehaza a nemzeti parkjaink talajmintáinak összetételét elég jól dokumentálják, kor precízségének megfelelően kb. 200 évre visszamenőleg sok mindent meg lehet találni. Pld. így ment ezer szálon a megfejtés, mert 150 évvel ezelőtt május 7-én szokatlanul hideg volt. Ha ezercsillióval sütött volna a nap, akkor közelebb vagyunk egy megoldáshoz... Persze nem gond, a háttérhatalom erre is gondolt és meghamisította az eredményeket :-D

Ja, fogalma nincs róla, itt szoktam mondani a Jásdi Kiss Imrénél is, hogy 1-2 dologban mérhetően hazudik, csúsztat, akkor minek kellene hinni az egész embernek? Boszniai piramist (amit azóta sem fényképeztek le másik oldalról és nem tártak fel) is olyan módon marketingelte, hogy alapvető hazugságokra és csalásra épült. Agyonverni, felkoncolni.

Aztán az 1:30 arány persze, csak 1 grammhoz van 30 gramm, vagy 10 grammhoz van 300 gramm, vagy magzatvízben 0.1 grammhoz van valamiből 3 gramm? Kurvára nem csak az arányon múlik, de Te ezt lehet jobban tudod, mint én :-D
Make love not Wor.

#84644 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 23:13

én csak azt nem értem, hogy ha két végén égeti a gyertyát, meg el akar gyorsan patkolni, hogy utyurutyu, szétbaszom magam a szeszkóval, akkor mi a faszomnak nem tökmindegy neki ez az egész? kúrálja itt magát eredeti sóval, gyógyfüvekkel, meg a hasonlókkal, közben meg a plakáton a rákkenroll életforma, szétpiálom magam van. most nem tökmindegy, ha a mája úgy is előbb készül ki, mintsem a kőtáblákból kimásznak a gyilkos galócának öltözött djíkemberek és a rócsildek parancsára leredukálnak káliummal a gecibe. vagy nem?
némi ellentmondást vélek felfedezni, de lehet, hogy csak túl kispolgári vagyok már az egészhez.
a másik meg, amit nem értek, hogy droppolom a kargót a gta5-ben a repcsiről és hogy ez mi a faszomért foglalkoztat éjjel, mikor aludnom kellene. de ez egy más kérdés.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 05. 25. 23:15 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84645 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 05:45

Úgy látom ismét megjött guga világvége-váró illuminati hangulata.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84646 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 00:13

én csak azt nem értem, hogy ha két végén égeti a gyertyát, meg el akar gyorsan patkolni, hogy utyurutyu, szétbaszom magam a szeszkóval, akkor mi a faszomnak nem tökmindegy neki ez az egész? kúrálja itt magát eredeti sóval, gyógyfüvekkel, meg a hasonlókkal, közben meg a plakáton a rákkenroll életforma, szétpiálom magam van. most nem tökmindegy, ha a mája úgy is előbb készül ki, mintsem a kőtáblákból kimásznak a gyilkos galócának öltözött djíkemberek és a rócsildek parancsára leredukálnak káliummal a gecibe. vagy nem?
némi ellentmondást vélek felfedezni, de lehet, hogy csak túl kispolgári vagyok már az egészhez.
a másik meg, amit nem értek, hogy droppolom a kargót a gta5-ben a repcsiről és hogy ez mi a faszomért foglalkoztat éjjel, mikor aludnom kellene. de ez egy más kérdés.

Most raktam egy vinyóra 64 bites wint, hogy tudjak gta-zni :)

Idézet

#84647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 26. 06:45

Úgy látom ismét megjött guga világvége-váró illuminati hangulata.

És ezzel a sós oldattal beletenyerelt abba, ami nem igaz, könnyebben ellenőrizhető, mint a hit. Oszt mégis tényként vagdalkozik vele. Akkor mennyire lehet értelme a többinek, amit hirdet?
Make love not Wor.

#84648 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 09:48

És ezzel a sós oldattal beletenyerelt abba, ami nem igaz, könnyebben ellenőrizhető, mint a hit. Oszt mégis tényként vagdalkozik vele. Akkor mennyire lehet értelme a többinek, amit hirdet?

A tények ismerete nem ingatja meg a hitet.

#84649 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 10:06

Rákerestem erre a magzatvizesre. Elég sok guga-féle megmondásba futottam, de az első link magyarázatra adott link elég hamar eljutott a rák, cionisták, zsidók, bezzegizrael, háttérhatalom konmbóig. Ismét nem csalódtam az internetbe :-D
Make love not Wor.

#84650 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 10:06

:up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • Utolsó »