HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84641 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 25. 21:58

Legalább alap dolgoknak utánanézhetnél mielőtt idefosod.

Kezdjük úgy, hogy melyik tengervíz/óceán? Azt tudja-e, hogy mindegyiknek más az összetétele? Ez hasonlít arra, mikor "maerikában a rendőrök így meg úgy". Én nem tudom a választ, de vissza szoktam kérdezni, hogy "melyik államban?" Aztán már nem érti miért kérdezem. Igen, ott sem teljesen egységesek a dolgok.

Ráadásul magzatvízben csomó fehérje, mittomén (keresnem kellene, de tuti valami konteós oldalon futok bele) m iis van, teljesen másképp működik, sőőőőőt, a terhesség különböző szakaszaiban más, főleg ha a magzat veséje is elindul.

1 liternyi (bár ha tömegszázalékot nézünk, akkor kilogrammban számolunk) tengervízben 30-40 gramm só van. Amivel a mentősre utalt, az a fiziológiás sóoldalt, abban 9 gramm van. Elég csak megkóstolni, hogy melyik mennyire sós, egyiket simán meg lehet inni, míg a tengervíz ivásra alkalmatlan.

Fiziológiásra rá van írva, doksit is találni róla, orvosi cucc, be kell tartani, gondolom ezen sok vita nincs. Itt nem stimmel az arány ezzel az 1:30-al. Aztán jön a magzatvíz, hogy ott mi 1:30? Minek az aránya a 30:1? Tengervíz 30 grammjához képest /literre mérve, vagy esetleg milligrammokban mérjük és nem csak az arány számít, hanem a tömeg, tömegszázalék (koncentráció) is?

Hosszabban nem elemzem ki, kezdésnek azt hiszem ennyi tudomány elég, mert egy vállrándítással elmegy mellette és leszarja. Csak furcsa lenne olyan tömény sós oldat a magzatvízben, mint egy tenger, mert parasztosan szólva szétmarná a gyereket a picsába.
Make love not Wor.

#84642 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 23:03

Kezdjük úgy, hogy melyik tengervíz/óceán? Azt tudja-e, hogy mindegyiknek más az összetétele? Ez hasonlít arra, mikor "maerikában a rendőrök így meg úgy". Én nem tudom a választ, de vissza szoktam kérdezni, hogy "melyik államban?" Aztán már nem érti miért kérdezem. Igen, ott sem teljesen egységesek a dolgok.

Ráadásul magzatvízben csomó fehérje, mittomén (keresnem kellene, de tuti valami konteós oldalon futok bele) m iis van, teljesen másképp működik, sőőőőőt, a terhesség különböző szakaszaiban más, főleg ha a magzat veséje is elindul.

1 liternyi (bár ha tömegszázalékot nézünk, akkor kilogrammban számolunk) tengervízben 30-40 gramm só van. Amivel a mentősre utalt, az a fiziológiás sóoldalt, abban 9 gramm van. Elég csak megkóstolni, hogy melyik mennyire sós, egyiket simán meg lehet inni, míg a tengervíz ivásra alkalmatlan.

Fiziológiásra rá van írva, doksit is találni róla, orvosi cucc, be kell tartani, gondolom ezen sok vita nincs. Itt nem stimmel az arány ezzel az 1:30-al. Aztán jön a magzatvíz, hogy ott mi 1:30? Minek az aránya a 30:1? Tengervíz 30 grammjához képest /literre mérve, vagy esetleg milligrammokban mérjük és nem csak az arány számít, hanem a tömeg, tömegszázalék (koncentráció) is?

Hosszabban nem elemzem ki, kezdésnek azt hiszem ennyi tudomány elég, mert egy vállrándítással elmegy mellette és leszarja. Csak furcsa lenne olyan tömény sós oldat a magzatvízben, mint egy tenger, mert parasztosan szólva szétmarná a gyereket a picsába.

Szerintem az 1:30 az a tengervízet akarta közelíteni a só:víz arányt. De amúgy valszeg fogalma nincs miket hord össze.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84643 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 25. 23:09

Szerintem az 1:30 az a tengervízet akarta közelíteni a só:víz arányt. De amúgy valszeg fogalma nincs miket hord össze.

Az perzse, mert valahol 30-40 gramm környékén mozog, ahogy írtam. Holt tenger meg kicsit több, kb. annyira, hogy nem nagyon élnek benne dögök, mert nem bírják a töményet :-)

Gondolom első wiki találat lenne bármelyik vizünkre megszerezni, hogy melyik pontosan mennyi és miképpen van. Kemtrélesek is mikor magyarázták, hogy jajj itten szennyezik a talajt és mindmeghalunk, és jajj itten az alamínijombáriumstroncijum... Végül csöppet elsápadtak, mikor mondtam, hogy simán össze lehet hasonlítani, elvégre idehaza a nemzeti parkjaink talajmintáinak összetételét elég jól dokumentálják, kor precízségének megfelelően kb. 200 évre visszamenőleg sok mindent meg lehet találni. Pld. így ment ezer szálon a megfejtés, mert 150 évvel ezelőtt május 7-én szokatlanul hideg volt. Ha ezercsillióval sütött volna a nap, akkor közelebb vagyunk egy megoldáshoz... Persze nem gond, a háttérhatalom erre is gondolt és meghamisította az eredményeket :-D

Ja, fogalma nincs róla, itt szoktam mondani a Jásdi Kiss Imrénél is, hogy 1-2 dologban mérhetően hazudik, csúsztat, akkor minek kellene hinni az egész embernek? Boszniai piramist (amit azóta sem fényképeztek le másik oldalról és nem tártak fel) is olyan módon marketingelte, hogy alapvető hazugságokra és csalásra épült. Agyonverni, felkoncolni.

Aztán az 1:30 arány persze, csak 1 grammhoz van 30 gramm, vagy 10 grammhoz van 300 gramm, vagy magzatvízben 0.1 grammhoz van valamiből 3 gramm? Kurvára nem csak az arányon múlik, de Te ezt lehet jobban tudod, mint én :-D
Make love not Wor.

#84644 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 23:13

én csak azt nem értem, hogy ha két végén égeti a gyertyát, meg el akar gyorsan patkolni, hogy utyurutyu, szétbaszom magam a szeszkóval, akkor mi a faszomnak nem tökmindegy neki ez az egész? kúrálja itt magát eredeti sóval, gyógyfüvekkel, meg a hasonlókkal, közben meg a plakáton a rákkenroll életforma, szétpiálom magam van. most nem tökmindegy, ha a mája úgy is előbb készül ki, mintsem a kőtáblákból kimásznak a gyilkos galócának öltözött djíkemberek és a rócsildek parancsára leredukálnak káliummal a gecibe. vagy nem?
némi ellentmondást vélek felfedezni, de lehet, hogy csak túl kispolgári vagyok már az egészhez.
a másik meg, amit nem értek, hogy droppolom a kargót a gta5-ben a repcsiről és hogy ez mi a faszomért foglalkoztat éjjel, mikor aludnom kellene. de ez egy más kérdés.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 05. 25. 23:15 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84645 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 05:45

Úgy látom ismét megjött guga világvége-váró illuminati hangulata.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84646 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 00:13

én csak azt nem értem, hogy ha két végén égeti a gyertyát, meg el akar gyorsan patkolni, hogy utyurutyu, szétbaszom magam a szeszkóval, akkor mi a faszomnak nem tökmindegy neki ez az egész? kúrálja itt magát eredeti sóval, gyógyfüvekkel, meg a hasonlókkal, közben meg a plakáton a rákkenroll életforma, szétpiálom magam van. most nem tökmindegy, ha a mája úgy is előbb készül ki, mintsem a kőtáblákból kimásznak a gyilkos galócának öltözött djíkemberek és a rócsildek parancsára leredukálnak káliummal a gecibe. vagy nem?
némi ellentmondást vélek felfedezni, de lehet, hogy csak túl kispolgári vagyok már az egészhez.
a másik meg, amit nem értek, hogy droppolom a kargót a gta5-ben a repcsiről és hogy ez mi a faszomért foglalkoztat éjjel, mikor aludnom kellene. de ez egy más kérdés.

Most raktam egy vinyóra 64 bites wint, hogy tudjak gta-zni :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 26. 06:45

Úgy látom ismét megjött guga világvége-váró illuminati hangulata.

És ezzel a sós oldattal beletenyerelt abba, ami nem igaz, könnyebben ellenőrizhető, mint a hit. Oszt mégis tényként vagdalkozik vele. Akkor mennyire lehet értelme a többinek, amit hirdet?
Make love not Wor.

#84648 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 09:48

És ezzel a sós oldattal beletenyerelt abba, ami nem igaz, könnyebben ellenőrizhető, mint a hit. Oszt mégis tényként vagdalkozik vele. Akkor mennyire lehet értelme a többinek, amit hirdet?

A tények ismerete nem ingatja meg a hitet.

#84649 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 10:06

Rákerestem erre a magzatvizesre. Elég sok guga-féle megmondásba futottam, de az első link magyarázatra adott link elég hamar eljutott a rák, cionisták, zsidók, bezzegizrael, háttérhatalom konmbóig. Ismét nem csalódtam az internetbe :-D
Make love not Wor.

#84650 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 10:06

:up:

#84651 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:23

mondjuk a só túlnyomó részét az ételekből visszük be a szervezetbe.
gondolom guga csak és kizárólag kálium mentes sóval sózott ételeket vesz a boltban. ja, nem vesz, csak kapni szokott, innen-onnan. lehet, már a kenyeret is otthon süti, sört is maga főzi, nem azt az olcsó löttyöt veszi, tálcásan. az is biztos kálium mentes. minden mindene, azért ilyen fürge és virgonc.
egyébként csak a csökkentett nátrium tartalmú sókban található kálium.
http://szupermenta.b...izsgalt_a_nebih
A Szabvány által rögzített határértékkel nem rendelkező kálium-tartalmat is megvizsgáltuk, 11 terméknél még kimutatható sem volt a kálium, míg 3 termék esetében 0,02-0,06 %(m/m) minimális mennyiségű káliumot mértünk, ezek a termékek hófehér színű tengeri illetve finomított sók voltak.
de ez csak úgy is a djíkemberek megrendelésére készült, meghamisított adat.
jó biznisz ez, a meghülyítetteknek:
http://patikaiso.hu/
525 ft a tiszta patikasó kilója. meg a kurva anyád...

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 05. 26. 11:25 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84652 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:28

Persze figyeljük a logikát:
1. a boltban csak szar sót tudsz venni, kivéve guga, akinek saját bányája van.
2. a kormány korlátozza a sóbevitelt, abból a sóból, ami különben is szar.

Akkor most ellenünk vannak vagy velünk?

#84653 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:29

most veszem észre, hogy a jód is kálium jodid formájában kerül bele a sóba.
itt viszont már voltak gondok:
http://www.febesz.eu...dbol_megart_sok

Idézet

#84654 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:49

a só az élet sója

#84655 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 12:28

tudja tököm, én nem eszem sósan, sosem sózok után semmit, család is sómentesen főz, ráadásul jód/kálium klorid mentes sókkal.
de múlt nap berágtam két tálka sósmogyit meg söröztem rá, meg cidereztem, aztán betoltam 2 cipiripit, fájt a fejem meg felment a vérnyomásom két napra. öregszem, az van.
a másik nagy ellenség, az meg a cukrok/szénhidrát. meg a tej. meg a glutén. meg a transzzsírsavak. meg a jó koleszterin, rossz koleszterin.
egyáltalán, van olyan amit nem kiáltottak már ellenségnek?
ha a professzor úr visszajön meghallgatnám a dietétikai dialektikáját. sokszor hozzájárul az általános műveltségemhez, ha ír valamit, oszt csodálkozok.

Idézet

#84656 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:54

túl sok volt a kálium a mónika sóba,és kevés a fluor

Idézet

#84657 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 12:23

jó biznisz ez, a meghülyítetteknek:
http://patikaiso.hu/
525 ft a tiszta patikasó kilója. meg a kurva anyád...

Van az 2-3ezresért is, direkt nem linkeltem, ráadásul egyik hülyénél 20 kilós kiszerelésben lehet venni, ami kb. a fél falunak elég jó időre.
Make love not Wor.

#84658 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 12:29

most veszem észre, hogy a jód is kálium jodid formájában kerül bele a sóba.
itt viszont már voltak gondok:
http://www.febesz.eu...dbol_megart_sok

Bármiből megárt a sok. Ettél már pld. 120 kiló erőspaprikát egy evésre?
Make love not Wor.

#84659 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 12:28

Hogy mit figyeljünk? Sosem érdekelte :-D Biztos abból korlátozza, ami tuti beszerzés. Befurakodik a magánéletünkbe és kezünkre csap a háttérhatalom, hogy azt se, mert még megjavulunk tőle :-D
Make love not Wor.

#84660 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 26. 12:54

túl sok volt a kálium a mónika sóba,és kevés a fluor

Mondjuk én láttam meghalni káliumtól valakit, de az saját hülyesége volt. Előfordul. Bár a háttérhatalom erősen dolgozott rajt, hogy megmentse.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.