amúgy szerintem ha sikerülne a túra az nagyobb fail lenne, mintha nem
The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 06. 10. 17:41
amúgy szerintem ha sikerülne a túra az nagyobb fail lenne, mintha nem
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:06
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 10. 16:05
Hisz van még bennem annyi.
Fiam leérettségizik, + a láncfűrészes tali, s utána nyakunkba vesszük ketten a világot.
Elhatároztam, hogy nem határozok el semmit, lesz, ami lesz alapon kerékpárra ülünk, a cél Hollandia.
Pénz és alapvető szükségletek nélkül, senkinek nem fogok bizonyítani, ez rólam és a fiamról szól, meg az életben maradásról, hogy mit kell megtenni ezért.
Fogunk filmezni minden nap, és fel is töltjük, most így látatlanban azt mondom, hogy kaland, nem félek, meg nyaralás.
Bár a faszom, kiba kemény kihívás lesz, és nem félek semmitől, s erre fogom a fiamat megtanítani, még jobban összecsiszolódunk az egymásra utaltság mentén.
Reggel meg még az volt, hogy sose mész már sehova, de főképp külföldre nem
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:10
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 10. 16:19
Mikor Gyulán laktam, a 3 haveromat odarendeltem, s mondtam, hogy vihetnek, amit akarnak, mindenemet szétosztogattam, mondván, holnap reggel húzok a faszba Budapestre. Még csak elképzelésem sem volt arról, hogy hová és miként kerülök. Egy nap múlva volt melóm, és munkásszállás. Majd összeismerkedtem egy csajjal, s vele albérletbe mentem, és így tovább, amíg lett saját kéró, saját család.
Nos egyszer az életemben már nekiindultam az életnek, semmiről sem tudomást véve. Basszameg sikerült, nem vesztem el, de most kemény a helyzet. A fiamat elzavarták a melóhelyről, mert hajnal egyig melózott, s a hülye elkotyogta, hogy fáradt. Bár5 már melóztam vele 5 napot alvás nélkül, tudom, hogy mit bír, mindegy is, közöltem, ha ő megy, akkor én is. Oszt már ott sem voltam
Na hazaérve láttam rajta, hogy pánikroham, kurva szar helyzet.
Feloldoztam. Elkértem a telefonját és a bazi nagy AKG fülesét meg a kerékpárját.
Odaadtam neki az én lejátszómat, fülesemet, zenémet, kerékpáromat, s mondrtam neki, hogy körforgalom oda és vissza. Bazz, ez a dárenbézzzz odabasz még kábszer nélkül is. Egyszer lehagyott, hagytam elől menni, aztán a végén belehúztam, ahogy illik, lemaradt a faszba. De bevártam, félreállítottam, s mondtam neki, hogy ez nem verseny, csak érezze magát a bőrömben, a helyemben.
Next level, faszom Gabibácsiba, kurva jó ötletet adott, bevállalom
Legalább lesz min agyalnom, meg végre van egy olyan, mint a hegymászóknak a csúcs elérése.
Akkor eddig tartott a nekem ez a jó, meg az új rendszert szerveztem, és senki más nem ismeri ki magát.
Sajnálom a fiadat, én kurvára nem akarnám magamat a te bőrödben meg helyedben érezni
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:14
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:15
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:20
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 10. 19:10
És a másik megint hülye volt.
Meglátjuk meddig csinálja és mikor tér vissza. Szerintem mindenki sorban beszopja, hogy az alapban jófej gugának kinéző valaki egy összevissza kamuzós tróger, de elképzelése van a világról, hogy szabályok nincsenek, vagy majd csinálunk újat, amit amúgy ha kedve van, akkor magának sem kötelező betartani. Vagy mittomén.
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:31
most meg simán gyökér
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:33
Szép nyárnak nézek elébe, nem magam miatt, a nagyobbik fiam kiképzése a való életre. Egyrészt, hogy bízzon Istenben, mind3en pillanatban velünk van, már megéltem, amikor ilyen idős voltam. Másrészt, amikor rám van utalva és működik, akkor éles helyzetben a bizalma jobban kiépül.
Persze lehetne az is, hogy köp egyet, hogy mire van szüksége és megkapja. Na ez nálam nem így működik, megkapja, de előbb tanuljon életet. Nem szeretném magára hagyni, így vele megyek, jó kaland lesz, az utolsó köröm
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:36
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:41
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 10. 19:36
Gondolom repjegye van, szállásban helyiek segítenek, biztosítást volt amikor mobilról nyomtam be a reptéri váróban, de általában előtte szoktam
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:46
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 10. 18:49
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 10. 19:46
Külföldön megbassza a rendőr, ha nem engedélyezett helyre fog beesni, bár úgyis megkapom a frankót, hogy fasság, aggódom, minek a cirkusz, szarni bele. A végén még megcsinálja és elő tudja adni, hogy semmi nem volt, ahogy a horvát határon sem
Kukázás meg jó poén, de stabilan ilyenekre építeni, hogy éppen teljesen jól csomagotl szendvicset dobnak ki, az esélytelen. Én biztos beszoptam volna, hogy megeszem és megdöglök, mert a gyerek mostohaapja azzal akarta megmérgezni a kölköt
Elküldve: 2015. 06. 10. 19:20
Sok farm van, ahol olyan emberke, mint én megtalálja a helyét.
A végcél a saját farm, ennyi.
Nejemnek ősszel Argentína, fiamnak meg egy sport Honda, fehér színben.
Bassza meg, családfő vagyok, ha ez kell a megvalósításhoz, akkor szemléletet váltok, s egy kis időre kimozdulok.
Legalább próbára leszek téve éles helyzetben.
Csinálja utánam bárki
Elküldve: 2015. 06. 10. 19:29
Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 10. 19:49
Kukázás meg jó poén, de stabilan ilyenekre építeni, hogy éppen teljesen jól csomagotl szendvicset dobnak ki, az esélytelen.
Pont most kajáltam be belőle, eszméletlen jó szenyákat gyártanak a szülők
S az is érdekes, hogy a hiba az, hogy a kukából vettem ki, ahol nem volt semmi más, csak a tiszta fekete zacskó, de az, hogy a gyerkőcök szemrebbenés nélkül kibaszták az teljesen rendben van, mindent értek
Ilyen selejt gyereket nem szeretnék felnevelni, ezért inkább:
Kurvára nem velem van a baj, hanem az elbaszott, igénytelen világgal, akik a fogyasztásukat előrébb teszik, s annak velejáróját, a szemetelést, és ezt kibaszottul az okos és végzett emberek csinálják, én meg önzetlenül bármikor feltakarítom utánuk, mert valamit szeretnék átadni a két fiamnak.
Ennyi bazddmeg, és lehet sorban állni leszopni
Mert a társadalom és a rendszer, nem annyira szép, mint, ahogy reklámozzák, az emberek mocskos, alattomos gecik, és állatok
Elküldve: 2015. 06. 10. 19:29
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 10. 19:40
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 10. 20:29
Van pénz, de anélkül könnyebb, nem viszünk semmit, életben maradás a cél. Ez is egy tanuló fázis.
Van bankárttya, de úgy túl könnyű lenne, mondhatni bármelyik hülye elindulhat pénzzel, oszt ha van, akkor azon agyal, hogy mire költse igény szerint, de ha nincs
És pontosan telibeszarom bárki véleményét, mert megcsinálom
Elküldve: 2015. 06. 10. 19:42
Jóéjt, mindegy kinek, udvaron alvás a fűben, a csillagos ég alatt.
Elküldve: 2015. 06. 10. 20:26
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 10. 16:08
És mi van, ha a kukában lévő kajában nem megfelelő a só nátrium és kálium mennyisége? Vagy mától már az is le van szarva?

Súgó
A téma zárva.