HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4259
  • 4260
  • 4261
  • 4262
  • 4263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85191 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 11. 09:15

Vagy régi haverem, Hancu:

http://index.hu/tudo...gyitja_a_rakot/

Ez így zseniálisan össze is foglalja :)

Ebből meg lehetne élni.
Igyon Sparow teát, ez nem csak a rákot gyógyítja, hanem tüdőgyulladástól lúdtalpig az összes ismert és ismeretlen betegséget, tágítja a beszűkült csakrákat és csökkenti a lábszagot. A vénuszon is ezt isszák az eperkapálók.
Ha kezd kifutni a dolog, akkor jöhet a következő találmány.
Ha jól le van írva a papírja, akkor simán benne lehet, hogy tudományosan nem elismert (hiszen annál jobban veszik), ez csak a saját magánvéleményem róla, oszt' még jogilag is megállja a helyét.

#85192 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 11. 10:01

Ebből meg lehetne élni.
Igyon Sparow teát, ez nem csak a rákot gyógyítja, hanem tüdőgyulladástól lúdtalpig az összes ismert és ismeretlen betegséget, tágítja a beszűkült csakrákat és csökkenti a lábszagot. A vénuszon is ezt isszák az eperkapálók.
Ha kezd kifutni a dolog, akkor jöhet a következő találmány.
Ha jól le van írva a papírja, akkor simán benne lehet, hogy tudományosan nem elismert (hiszen annál jobban veszik), ez csak a saját magánvéleményem róla, oszt' még jogilag is megállja a helyét.

Akiktől guga szokott linkelni youtube videókat, azok is mindig kiírják hogy ilyen olyan doktorok, meg tudósok.
Rájukkeresve mindig kiderül hogy kamu, kamuiskolákkal.
Mint az aranylaci, egy olyan "diplomája" van, ami úgy működik, hogyha utalod a pénzt, kiküldik a diplomát, és kész.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85193 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 11. 09:55

Az is szarabb mint az amigám, bibi :D

Én nem izgultam sosem a pc-kre, nekem csak kacatok valahogy.

Mibe' szarabb? Se több memória nem fér bele, se nem gyorsabb, bibi :-D
Én is kiszórtam, amik voltak régebben, mert nem szeretem a lomokat halmozni, de most épp ki akartam próbálni valamit egy 286-oson. Oszt' sarokba' elfért volna, ha 10 évben egyszer épp kell, akkor kéznél van.

#85194 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 11. 10:07

Mibe' szarabb? Se több memória nem fér bele, se nem gyorsabb, bibi :-D
Én is kiszórtam, amik voltak régebben, mert nem szeretem a lomokat halmozni, de most épp ki akartam próbálni valamit egy 286-oson. Oszt' sarokba' elfért volna, ha 10 évben egyszer épp kell, akkor kéznél van.

De, az architektúra miatt... Amúgy több memória fér bele, havernak 34 megája van :)
És 4 gigás CF kártyán van a rendszer, Gotek USB meghajtó, picimaci csati... stb stb :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85195 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 11. 10:11

De, az architektúra miatt... Amúgy több memória fér bele, havernak 34 megája van :)
És 4 gigás CF kártyán van a rendszer, Gotek USB meghajtó, picimaci csati... stb stb :)

Ja, mondjuk abban nem ISA busz volt már akkor se.
386-ba is lehet akár 4GB-ot tenni (ha nem az SX). Elméletileg. Max. 30 pin-es SIMM-ekből mondjuk átlagos lapba bemegy 4*16 MB, némelyiken 8 darab, az kétszer ennyi, az már 128 MB.
CF kártyám meg IDE átalakítóm nekem is van, de nem azt rakom bele, szerintem sok értelme nincs.

#85196 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:21

Azért az az amiga 1200 odavert rendesen. Annyi színt tudott egyszerre, amekkora a vga paletta volt!!4!!NÉGY! 32 bit volt, de a proci mellett volt egy halom custom chip különböző feladatokra, szóval pölö játékélményben akár a pentiumokkal is bármikor pariban van.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85197 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 11. 09:22

Fene érti. Ismertem olyan csajt, akinek a Suzukija volt sport :D
Lestem is, hogy ez mitől sport??? Hát mert kisebb a kormány, meg házilag cserélve lett az ülés, és 4 pontos övek vannak, meg talán a felni is más.

+színre fújt tükör.
Make love not Wor.

#85198 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 11. 10:06

Mint az aranylaci, egy olyan "diplomája" van, ami úgy működik, hogyha utalod a pénzt, kiküldik a diplomát, és kész.

És akkor szakmai fórumokon mennyivel másabb a felhozatam, mikor kajákról és egyebekről beszéltek, akkor a tényleg Dr. megírta, hogy bocs, de ide szakember kell, ennyire nem ért az élelmiszertudományokhoz, hogy pontosan miképpen működik, mert Ő csak egy sima mikrobiológus. Vagy éppen virológus :-D

Csodálkozom ezeken az embereken, hogy ezeket a guga-féle kamuzósokat és egyebeket testületileg nem verik agyon, mert másik csoportban előfordulnak olyanok, akik oltásokon dolgoznak, vagy speciális betegségek, járványok környékén mozgolódnak. Aztán magyarázzák, hogy csak parlagfüvet kell rágcsálni és jó is lesz. Perszebazmeg.
Make love not Wor.

#85199 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 11. 08:04

Tegnap csak húztam az agyatokat :-D

Időnként vártam, hogy ilyen Gyulás vagy és csak a reakciókra vagy kíváncsi, kérdés az mire jó? És akkor miért csodálkozol, ha innentől pláne nem hiszünk el semmit?
Make love not Wor.

#85200 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 11. 09:21

Hancu is csinálhatná az iddqd blogot jobban, egyre inkább elkurvul, semmi retrogáma, retrohardver :)

:up:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85201 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 11. 08:55

Mondtam én, hogy kialszod. Innen már csak fél lépés, ami tegnap előtt volt, hogy nem megyek sehova.

Ez sajnos nem ilyen egyszerű, szükség van egy kis + lóvéra, itthon épp csak annyit lehet keresni, hogy egy 4 tagú család a felszínen van, félrerakni vagy nem lehet, vagy ha nagyon akarnánk, akkor minimális összeget.

#85202 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 11. 11:28

Ez sajnos nem ilyen egyszerű, szükség van egy kis + lóvéra, itthon épp csak annyit lehet keresni, hogy egy 4 tagú család a felszínen van, félrerakni vagy nem lehet, vagy ha nagyon akarnánk, akkor minimális összeget.

Most akkor pénzért mennél? Szerintem ez is csak valami szociológiai tanulmány, gyerek menjen Belgákhoz DJzni, oszt haza se lessen egy darabig, de azt, hogy.... Ááááá, mindegy, holnapra úgysem ez lesz a szitu.
Make love not Wor.

#85203 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 10:52

Pedig mennyi tanulás van a segédmunkában amit napi 2 órában tolsz :nevet: nem igaz, hogy nem lehet megfizetni rendesen :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85204 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:15

Alakul a történet, csak kicsit lett teljesen más az egész, de figyelünk.

#85205 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 10. 18:05

Reggel közlöm a tulajokkal a jó hírt, keressenek valakit a helyemre, eddig sem én voltam ott, másrészt olyan színtű változások történtek, hogy nem tudják követni, így be kell tanítanom valakit. Szarban nem hagyom őket, de durva hibát követtek el, és...na ez legyen az ő dolguk.

pedig ennek is akkora hévvel estél neki, hogymostaztán... és szokásosan így végzi ez is.
az érem egyik oldalán az van, hogy megalkuvást nem tűrően, hittel magadban meg a jósorsban, hogy megsegít élsz a magad tövényei szerint, mindenféle megalkuvás meg kötöttség nélkül. a másik felén, meg hogy mindenbe belekapsz, szalmaláng lelkesedéssel, aztán otthagyod, ha bármi faéknél egyszerűbb dolog felbukkan, vagy épp úgy ébredsz fel, úgy szólnak, akkor végig nem viszed, közben meg csak céltalanul tengesz-lengesz-fingasz bele az világba, mert épp úgy hozza kedved.
szerintem boldognak lenni vagy hinni abban és folyton bizonygatni magad és mások előtt, hogy van egy aspektusom, és ebből a szempontból én most aztán hűdeboldog vagyok, két nagyon-nagyon különböző dolog.
én meg már csak olyan nyárspolgár vagyok, hogy szükségem van stabilitásra, kilátásokra, és nem vagyok annyira egysíkú, ezért inkább köszönöm, de maradok boldogtalan, minthogy hamis és öncsaló módon legyek boldog.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 11. 11:22 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#85206 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 11. 12:18

pedig ennek is akkora hévvel estél neki, hogymostaztán... és szokásosan így végzi ez is.

Azért az erdőt (állítása szerint) már jó 1 éve csinálja. Gyanús.
Make love not Wor.

#85207 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 11. 10:21

Azért az az amiga 1200 odavert rendesen. Annyi színt tudott egyszerre, amekkora a vga paletta volt!!4!!NÉGY! 32 bit volt, de a proci mellett volt egy halom custom chip különböző feladatokra, szóval pölö játékélményben akár a pentiumokkal is bármikor pariban van.

Jó, az igaz, a PC-ket nem játékra találták ki annak idején, így voltak lemaradásai ilyen téren még a 90-es évek elején is.

#85208 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 11. 12:18

Áprilisban kezdtem bele az átépítésekbe a szigeten, elvileg szeptemberig maradtam volna, de több pénzre van szükségem, s a nyárnak még csak az elején járunk, muszáj lépnem, amint lehet.
Évek óta csak az informatika van + talán 3 éve telente a fakitermelés. Semmi másba nem fogtam bele.
Ebbe is csak a nejem miatt. De, ha már belefogtam, s tényleg melózok, mint az ökör, akkor fizessenek meg alaposan :-D ez gondolom érthető.

Ha nem lenne a láncfüris tali, akkor hamarabb el tudnék indulni. De itthon is elő kell készíteni mindent, tyúkokat levágni, műhelyemet rendbe rakni., néhány dolgot eladni.

#85209 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:50

Attól függ, mit csinálsz.
Azért itthon is vannak, akiknek jól megy. Ha most kiállok 10 percre a Körútra, biztos megszámolhatok 30 darab 20 millás autót elmenni az úton.

#85210 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 11. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 11. 12:23

Azért az erdőt (állítása szerint) már jó 1 éve csinálja. Gyanús.

Most télen végig toltam, előző télen szintén, s az az előttit is, csak ott még nem kerestem vele, hanem saját részre termeltem. Tavaly nyáron volt a láncfüris tali, ha még emlékszel, na annak az volt az előzménye, hogy konmolyabban belemerültem a témába.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4259
  • 4260
  • 4261
  • 4262
  • 4263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.