HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4265
  • 4266
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85321 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 15:53

Mint a Schrödinger macskája :omg: meg egy kicsit képbe jön a kvantumfizika, dimenziók, holografikus élet, s hogy az egész nem más, mint amikor valaki beteszi a lejáccóba a cd lemezt. Mármint érted, történik, de nem biztos, hogy valós, vagy ez a valóság, lehet csak egy részlete. Mint, ha egy szobában szólna a zene. S az egész földi élet nem más, mint valaki számára egy szórakoztató eszköz, amit éppen megnéz, meghallgat.

Látom a macskás pédát se sikerült megérteni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85322 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 16:02

Látom a macskás pédát se sikerült megérteni.

Nem, azt se, sőt semmit se, az nem konkrét példa, csak egy elvonatkoztatás a felsorolásban, amit sikerült kiragadnod.
Önmagában nem állja meg a helyét, de a többivel együtt összevetve egyértelmű képet kapsz arról, hogy mi mindent hisznek a világról, s hogy ebből melyik igaz :-s :-D

No de tényleg, ha a világ eredete, énünk, lényünk eredete annyira egyértelmű, akkor mi szükség a tévhitekre?
Mondok egy ökör példát, az ajtót ugyan minden nyelven másként hívják, de ugyanarra használják. Kinyit, becsuk, jóccaka, nem sok definíciót kíván meg, mert tök egyértelmű, de ha kilépünk rajta, akkor ott a világ, ami honnan van? Na az már nem egyértelmű. Rengeteg átsörözött, átbeszélgetett éjszaka van mögöttem ifjúkoromból :-D

A drogos élményeket most nem hozom, mert az csak tágítaná, az amúgy is elég tág kört :Đ

#85323 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:15

Nem, azt se, sőt semmit se, az nem konkrét példa, csak egy elvonatkoztatás a felsorolásban, amit sikerült kiragadnod.
Önmagában nem állja meg a helyét, de a többivel együtt összevetve egyértelmű képet kapsz arról, hogy mi mindent hisznek a világról, s hogy ebből melyik igaz :-s :-D

No de tényleg, ha a világ eredete, énünk, lényünk eredete annyira egyértelmű, akkor mi szükség a tévhitekre?
Mondok egy ökör példát, az ajtót ugyan minden nyelven másként hívják, de ugyanarra használják. Kinyit, becsuk, jóccaka, nem sok definíciót kíván meg, mert tök egyértelmű, de ha kilépünk rajta, akkor ott a világ, ami honnan van? Na az már nem egyértelmű. Rengeteg átsörözött, átbeszélgetett éjszaka van mögöttem ifjúkoromból :-D

A drogos élményeket most nem hozom, mert az csak tágítaná, az amúgy is elég tág kört :Đ

Aminek semmi eredménye nem volt, mert nyilván hasonló szellemóriásokkal töltötted.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:20

Ezt a bácsit pölö szeretem hallgatni, mert számomra logikusan hangzik, amit mond.
Oszt betegségek háttérokait boncolgatja teljesen más szemszögből.

#85325 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:26

Van az a fogalom, hogy emberi lélek, ami olyan, mint a tenger, hol haragos, tajtékot vet, hol teljesen csendes és nyugodt. Na ez hogyan lett anyagból, ősrobbanásból?

#85326 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:30

Tóth Gábor bácsi megemlíti az élesztőt, amit a fehér kenyér nem tartalmaz + így a gyerkőcök b vitamin hiánnyal nőnek fel, s kicsit tovább is ment, így az agy és az idegrendszer manipulálható. Jaj, összeesküvői mellméret :Đ

#85327 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:26

Van az a fogalom, hogy emberi lélek, ami olyan, mint a tenger, hol haragos, tajtékot vet, hol teljesen csendes és nyugodt. Na ez hogyan lett anyagból, ősrobbanásból?

Rákérdezek!

Isten teremtette? :-)

#85328 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:30

Tóth Gábor bácsi megemlíti az élesztőt, amit a fehér kenyér nem tartalmaz + így a gyerkőcök b vitamin hiánnyal nőnek fel, s kicsit tovább is ment, így az agy és az idegrendszer manipulálható. Jaj, összeesküvői mellméret :Đ

Akkor mi a kurva annyával kelesztik meg? Istennel?

Az élesztő (kovász) nélküli kenyeret pászkának hívják!

#85329 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 16:45

Rákérdezek!

Isten teremtette? :-)

Idézet

arra bizonyíték, hogy van.

#85330 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 16:48

Akkor mi a kurva annyával kelesztik meg? Istennel?

Az élesztő (kovász) nélküli kenyeret pászkának hívják!

Őőőő, nem vagyok élelmiszer ipari mérnök :Đ a bácsi az, s ha megnézed a rövid filmecskét, akkor vannak eléggé súlyos kijelentések :-D

Egyébként meg a faszom tudja, de még az én anyám is tuszkolta a számba az élesztőt, nem véletlenül kattantam rá a sörre ládástul :Đ nehogymá manipuláljanak gecc :nevet:

#85331 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 16:19

Aminek semmi eredménye nem volt, mert nyilván hasonló szellemóriásokkal töltötted.

Ha úgy vesszük igen :Đ

Eddából a Slamovits, na pont akkor mászott ki a zenekarból, s volt szétcsúszva.
Ivánka Csaba színész és a Topo Neurock zenekar énekese, vele rendszeresen füveztem a Majakovszkij utcai zöldségben :Đ
De nem is sorolom, mert volt olyan történet, hogy a Vas utcai fülemülében futottam össze egy forgató gárdával, pontosabban a budiban, s onnan nem kerültünk ki egyhamar, de legalább körbetárgyaltuk a galaxist :Đ

Melyik volt az a régi filmsorozat, amiben Esztergályos Cecília játszott és az ikrek, meg a srác, aki végül a TV2-nek panaszkodott, hogy azóta sincs melója és mélydepressziós? Na velük, csak akkor még tolva volt a szekerük.

#85332 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:02

Ezek a noname atomfizikusok mennyivel jobbak/többek mint bármelyik gyári munkás? Csak mert olyan mintha mittomén, büszke lennél rájuk vagy ilyesmi.

Idézet

#85333 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:26

Van az a fogalom, hogy emberi lélek, ami olyan, mint a tenger, hol haragos, tajtékot vet, hol teljesen csendes és nyugodt.

Meg sós. Ha már a tengernél tartunk ugye. Ami magzatvíz :-)
Make love not Wor.

#85334 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Schuster Lóránt-al egy egész éjszakát átdumáltam, végig kíváncsi voltam rá, hogy mi a faszt csinált a P.mobile-ban. Nem sikerült rájönnöm, mert hangszer az soha nem volt a kezében, s nem ő volt az énekes, de végig tolta a jobbikot, hogy az micsoda űbermegváltás párt. Na azóta már tudom, hogy a faszi kicsoda :-D

És a faszomat, végig én fizettem neki a sört, mondván én vagyok az a csávó, aki abban a megtiszteltetésben részesülhet, hogy vele beszélget. Na az arc ilyen. Oszt jobbik, meg összefogás :nevet:

#85335 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 13. 17:02

Meg sós. Ha már a tengernél tartunk ugye. Ami magzatvíz :-)

Ne tejelj, ne tejelj, ne tejelj, jó tudom selypítek, akkor meg fizess oszt kész :Đ

#85336 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:30

Tóth Gábor bácsi megemlíti az élesztőt, amit a fehér kenyér nem tartalmaz

Hanem kovász? Az élesztő, Te lüke. Valamitől meg kell kelnie.
Make love not Wor.

#85337 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 13. 17:06

Hanem kovász? Az élesztő, Te lüke. Valamitől meg kell kelnie.

13 perc után, de tényleg ne engem találj meg ezzel, én csak megnéztem, ő a tudományos és elismert szakember :Đ
Csak 3 perc, less bele, gondolom érteni fogod, hogy mivel lehet kiváltani. Olyasmi, mint a nátrium glutamát, ami még az emberi szarról is elhiteti az aggyal, hogy finom.

Figyi, melóztam a húsiparban 4 évet, na ott volt olyan, hogy füstölt kolbász aroma olaj :nevet:
Ha kóbászt veszel boltban, azt figyeld meg, hogy a saját súlyánál lógva ellaposodott, kicsit kormos vagy sima kerekded? Ha utóbbi, az aromát kapott, soha nem lógott :-D de tudnék adni tippeket, hogy miért nem eszek virslit, felvágottat, s egyebeket, szinte mindent láttam, amitől az emberek betegek lesznek, meg fizetnek érte, mint a köles, mert márkanév.

Kedvencem volt régen a camping sajt, tömlős. Nyomtunk nekik vagy 15 ezer métert a mintával, s kértem hadd vigyem ki én. Persze volt hátsó szándékom, szerettem volna bezabálni belőle. Na azóta sem ettem belőle, ott tejet nem láttam csak porokat és segédanyagokat :-D bebaszták egy nagy keverőtartályba oszt jóccaka.

Az emberek a mai napig vásárolják, eszik, persze, hogy betegek, olyan mint ha porított kislabdát, homokozólapátot és műanyag széket ennének.

#85338 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 17:16

13 perc után, de tényleg ne engem találj meg ezzel, én csak megnéztem, ő a tudományos és elismert szakember :Đ
Csak 3 perc, less bele, gondolom érteni fogod, hogy mivel lehet kiváltani. Olyasmi, mint a nátrium glutamát, ami még az emberi szarról is elhiteti az aggyal, hogy finom.

Figyi, melóztam a húsiparban 4 évet, na ott volt olyan, hogy füstölt kolbász aroma olaj :nevet:
Ha kóbászt veszel boltban, azt figyeld meg, hogy a saját súlyánál lógva ellaposodott, kicsit kormos vagy sima kerekded? Ha utóbbi, az aromát kapott, soha nem lógott :-D de tudnék adni tippeket, hogy miért nem eszek virslit, felvágottat, s egyebeket, szinte mindent láttam, amitől az emberek betegek lesznek, meg fizetnek érte, mint a köles, mert márkanév.

Kedvencem volt régen a camping sajt, tömlős. Nyomtunk nekik vagy 15 ezer métert a mintával, s kértem hadd vigyem ki én. Persze volt hátsó szándékom, szerettem volna bezabálni belőle. Na azóta sem ettem belőle, ott tejet nem láttam csak porokat és segédanyagokat :-D bebaszták egy nagy keverőtartályba oszt jóccaka.

Az emberek a mai napig vásárolják, eszik, persze, hogy betegek, olyan mint ha porított kislabdát, homokozólapátot és műanyag széket ennének.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:52

Őőőő, nem vagyok élelmiszer ipari mérnök :Đ a bácsi az, s ha megnézed a rövid filmecskét, akkor vannak eléggé súlyos kijelentések :-D

Egyébként meg a faszom tudja, de még az én anyám is tuszkolta a számba az élesztőt, nem véletlenül kattantam rá a sörre ládástul :Đ nehogymá manipuláljanak gecc :nevet:

Most akkor az vagy, vagy nem vagy az? :-s

#85339 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 17:16

Összeadnánk, hol mennyi időt töltöttél, kijönne vagy ötven év nettó. :-)

#85340 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 17:24

Összeadnánk, hol mennyi időt töltöttél, kijönne vagy ötven év nettó. :-)

48-nál tartok, de miért gond, ha megemlítek pár dolgot? Nem az édesapám vagyok, aki az egész életét a gyulai bútornál töltötte, mint asztalos :-D Folyamatosan váltottam, s kipróbáltam magam minden helyen, ahol lehet, s most is ez történik :cool: :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4265
  • 4266
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.