HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • 4315
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86241 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:15

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:02

Még a filmekből, amit csináltunk, abból is lejön, hogy minél jobb körülményeket szerettem volna biztosítani az állatoknak. Nem a pénz érdekelt, amit kapok. Felháborodva sem vagyok, csak leírok részleteket. Ha felháborodva lennék, már fenyegetőznék, hogy így meg úgy megtalálom őket. Erről szó sdincs, legyen az Ő problémájuk, én meg megyek tovább a magam útján.

Ők nincsenek isten jó kezében? Vagy mi volt ez a jó kezekben vagyok duma pár napja?

#86242 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:17

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:07

Banyek, egy szál pendelyben basztak ki 17 éves koromban, pár év múlva saját kecó, majd végül család, és most pont ott tartuk, hogy értük érdemes lépnem olyat, amit soha nem mertem bevállalni, hogy külföldre menni, mert minek, hisz itthon dübörög a gazdaság. Nagy faszt, már mindenki kint van, itt csak nyögdíjasok és közmunkások maradtak.

Szépen elindultál, hirtelen kecó, ígéretes jövő.
Oszt' most ott tartasz, hogy keccsölhetsz órnkánt ötszázért (bár most még az sincs), meg piázol, mint állat.
Akkor valahol csak elbasztad nagyon.

#86243 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:20

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:32

Ennél több eszed van, vagy keressem ki a mailt, amikor konkrétan rákérdeztél, s válaszoltam is rá? Másik vinyón vannak elmentve a régi levelek. De gondolj már bele, hogy a faszba tudnék melózni olyanoknak, mint önkormányzatok belső ellenőrzése, ahol a fejem felett lihegtek, nehogy belelássak a levelezések mentésébe :omg:

Nem csak önkormányzat, de tegnap, tegnap előtt itt írtad, hogy valakinek a szarát reszelted 2 küvecsért.

#86244 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:27

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:37

Nem oltottam le soha senkit, hogy szarul csinálja, az én dolgaim lettek úgy kiemelve, hogy az illető azt érezte, hogy amit ő csinál az szar. Általában a saját dolgaimról pofázok, olyan hozzászólást nem tudsz beidézni, ahol bárki melóját lehurrogom, de divat lett azt állítani, hogy guga mindenkit hülyének néz, és mindenki droid.

Dehogynem. Nem kell messzire menni, pár napja volt itt a neked nem kell semmi, cipő se mindig, elvagy minden nélkül, a gazt meg a bokrot eszed, mint a tyúk meg a kecske, a többi ember meg hülye mert mennyivel többet hajt és melózik, mint te.

#86245 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 21:22

Én nem nagyon szeretnék belepofázni a játékotokba, de pár napja követem ezt a fórumot....

Azt látom, hogy egy kezdő menne ki külföldre melózni, van élettapasztalata, némi rálátása a világra, de szakmája, papírja, nyelvtudása nincesn.
Namost, szerintem az ilyennek a legalja.hu melók jutnak, akik idehaza is azt kapják.
Magyarul mondva trógerek. Én is az vagyok, mert basztam tanulni. Van egy szakmám, abban melózom. Sajnos a hely, ahova sodort az élet, csak egy rendszerrel hajlandó szóba állni, illetve drága lenne átállni, sokminden kimaradt.
De a pénzem nem rossz, a hazai átlagot hozom.
Ha kimennék, csak olyan melót vállalnék, amihez értek -amiben melózom- persze autodidakta módon el kellett sajátítani ezt-azt, amit talán lehetne csillogtani. Tavaly egy középfokot is sikerült összehozni, azt már annyira van is jártasságom a nyelvben, hogy nem adnak el bérniggernek.
De ez a jófej magyar, aki Gugát hülyíti, nekem gyanús. Ez a heti fizetés is. Biztos vannak ilyen helyek, haver felesége is volt, hogy napotna kapta a fizetést, de azért a labancok csak a fejlett nyugat keleto része...
A TB/Eü 85€/3hó vagy mennyi szerintem nagyok karcsú, vagy szarra se jó, max leülhetsz a váróteremben a körzetinél, de hogy meg se vizsgál, az tuti.

A srác vágyai szerintem tök reálisak, ki ne akart volna fiatalon jóbőr nőt, gyors verdát, jó kecót, léghajót meg vattacukrot?
Az más kérdés, hogy ezekből mit lehet reálisan megvalósítani. A jóbőr nőhöz sik IQ nem szokott társulni, de vastag pénztárca recommended. A gyors verda ideig-óráig OK, utána vagy egy szívó dízel passzát/golf/polo kell, vagy semmi :-)), persze az se baj, ha régebbi, mint a racsing fehér honda civic...

Az 500 Ft os meló meg olyan, hogyha az van, akkor azt kell csinálni, mert kell a pénz. Ha van lehetőség többet keresni, akkor olyat kell csinálni. Persze a naúgrádi világ nem a 10rongy/óra bérezési minimumra van beállva...
Pár éve (2?) voltam Salgóbányán. Ott bolt se volt a faluban, csak a postán mindenféle tartós élelmiszer. Heti 2x ment fel Tarjánból egy kocsi, vitt fel kenyeret, meg tejet. Ilyen környéken kábé zérő munka van. Olyan se , amihez szakma se. A "nyírd le a füvet, adok egy ezrest" nek is örülni kell. Persze lehet, hogy van jó végzettséged, de ulyen helyen az se biztos, hogy álláshoz juttat. Pláne, ha megszűnek körülötted 100Kms körzetben a cégek... Ami van, azokban meg a haverok, meg a családok sarjai melóznak.

Most épp Pink Floyd szól, ezek is azt éneklik, hogy We don't need no education... Persze már nem osztom ezt a nézetet,de én is elbasztam, hogy pár dolgot nem csináltam meg akkor, amikor időm lett volna rá.
Az biztos, hogy tanulni sose késő. Ha van eggyel több papírod, max letagadod, hogy az az ikertesód volt :) Túlképzettnek sosem rossz lenni, max nem értékelik a tehetséged.

Bár erről jut eszembe, hogy ahol melózom, ott meg sok olyan van, hogy kábé felsőfokú végzettség nélkül is lehetne csinálni, de ha olyanod van, akkor többet keresel. Egy lóf@sz akármivel is el lehet lenni, amihez komolyabban tanulni se kell. Persze ez nem az én szakmámba vág, és ilyen irányú képesítést nem szerenék szerezni. (azt én azért nem csinálom)

Szerkesztette: zetor2000 2015. 06. 18. 21:22 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#86246 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 21:24

És perszehogy káliumossóznak és kemtréleznek a tuggyukkik... piramisból, nagyszemesen... :)

Szerkesztette: zetor2000 2015. 06. 18. 21:24 -kor

#86247 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 21:32

Ammegamásik, hogy ez is olyan magyar...
Van egy, aki kitörne, de se szakmája, se nyelvismerete. Ahelyett, hogy segítenék-segítenétek, hogy mégis trógermnkát merre lehet kapni, ami nem 300, hanem 350€, azzal szívjátok, hogy úgyse fog bejönni.
Szerintem egy nemmagyar a honfitársához nem így viszonyul, hanem néz, hogy ha én X tudással, Y idővel a hátammögött, Z tapasztalattal N pénzt keresek, akkor őneki a paramétereivel N-M lóvéért nézzek helyet, vagy valamit.
Persze lehet, csak én vagyok fordítva bekötve...

Szerkesztette: zetor2000 2015. 06. 18. 21:32 -kor

#86248 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 22:12

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 20:16

Ha beidézni sem tudsz ilyet, de visszakeresni könnyű, akkor minek erőlteted?
Mindig magamról beszéltem, de mivel ez másnak nem tetszik, aki szintén csak magáról tud beszélni, saját magát droidozta le, mert nyilván mi droidok vagyunk címmel :-D

Azt is beidézzem' gerinctelen féreg? Kikeresem azt is, mint a világvégés faszságodat reggel. Arra sem mertél reagálni, mert puhapöcs hazugláda vagy.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86249 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 22:14

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 18. 22:32

Van egy, aki kitörne, de se szakmája, se nyelvismerete. Ahelyett, hogy segítenék-segítenétek, hogy mégis trógermnkát merre lehet kapni, ami nem 300, hanem 350€, azzal szívjátok, hogy úgyse fog bejönni.
Szerintem egy nemmagyar a honfitársához nem így viszonyul, hanem néz, hogy ha én X tudással, Y idővel a hátammögött, Z tapasztalattal N pénzt keresek, akkor őneki a paramétereivel N-M lóvéért nézzek helyet, vagy valamit.
Persze lehet, csak én vagyok fordítva bekötve...

Menj már a picsába, ha kérhetném. Házi feladat, elolvasod a topicot 2009-től, megszámolod hányszor próbáltunk segíteni, aztán szépen visszajössz bocsánatot kérni.
Tenagyonmagyar. Kitörne, hát, eddig meg droidok voltunk, megúgyismeghalunkmertvilágvége.

#86250 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 00:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 12:58

Azt mondtam-e, hogy unokatesómmal ugyan ritkán sörözöm, de vágós hangemberes az RTLnél?

ez most szerencsésen megoldódott (jött a levél, hogy a tech kollégák megnézték, rendben van. ezek szerint elég volt az utánaolvasás :-D korábban mondták, hogy kisebb hibákat kijavítanak ők is, de szólnak arról is. pl luma szintek meg telítettség ne legyen túl a határokon. ez is átment, de azért jó volna tudni, hogy mégis mit kellene betartani :Đ ), azért jó tudni ezt, dánke :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#86251 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 00:28

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 13:32

Elég csak a súlykérdést megbolygatni, itt a körforgalomnál épült egy mérőhely a teherautóknak, kamionosoknak, melóztam nekik informatikát egy ideig, meg a főnöktől rendeltem a málnatöveket. Nos az egyik haverom szépen bedőlt a fakiszállításnál, leterelték, bekísérték, mindjárt kapott egy 300 küvecses cehhet a nyakába. S ma már csak erről szól minden, hogy hol tudják legombolni rólad a lóvét. Erre utaznak.

szerintem meg bizony a kurva anyját annak, aki akár több tíz tonna túlterheléssel megy ki az útra, aztán meg mondjuk ledarál x másik autót, mert a fékrendszer valahogy nem méreteződött hozzá a plusz rakományhoz. örüljön, hogy nem kobozzák el helyben az autót áruval-mindennel.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#86252 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 19. 08:41

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 18. 22:32

Ja, kurvára magyar. Milyen? Láttad mekkora pénzt írt bevételre és mekkorát kiadásra. Szerinted van benne realitás? Bármennyi?
Make love not Wor.

#86253 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 08:49

Idézet: qnadam - Dátum: 2015. 06. 19. 01:28

szerintem meg bizony a kurva anyját annak, aki akár több tíz tonna túlterheléssel megy ki az útra, aztán meg mondjuk ledarál x másik autót, mert a fékrendszer valahogy nem méreteződött hozzá a plusz rakományhoz. örüljön, hogy nem kobozzák el helyben az autót áruval-mindennel.

de a legszebb, hogy felháborodik a barma, hogy erre utaznak, pénzbehajtás
a kurvaannyát az ilyennek :up:

Sőt, ha ráborulna a fia "sporthondájára" egy ilyen kamion, az lenne csak az igazi pénzbehajtás

Szerkesztette: Gabibácsi 2015. 06. 19. 08:53 -kor

#86254 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:18

A srác nem kamionnal volt, hanem GAZ66-al, s nem szándékosan terhelte túl, csak ugye nem úgy pakolják a fát, hogy az autó mérlegen áll, s nem mindegy a fa mennyire vizes. Az erdészet, és a szállítók a köbmétert figyelik, mert a vevő is azt figyeli. 5 köbméter fér fel rá. De pechjére többre jött ki a súly a megengedettnél.

Itt a büntetési tételek alsó hangon 300 küvecs, holott évek óta így tolja mindenki. A köbméter számít, s a súlyra nem figyelnek, az minimálisan átlépi néha a fa víztartalma miatt.

#86255 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:19

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 12:18

A srác nem kamionnal volt, hanem GAZ66-al, s nem szándékosan terhelte túl, csak ugye nem úgy pakolják a fát, hogy az autó mérlegen áll, s nem mindegy a fa mennyire vizes. Az erdészet, és a szállítók a köbmétert figyelik, mert a vevő is azt figyeli. 5 köbméter fér fel rá. De pechjére többre jött ki a súly a megengedettnél.

Itt a büntetési tételek alsó hangon 300 küvecs, holott évek óta így tolja mindenki. A köbméter számít, s a súlyra nem figyelnek, az minimálisan átlépi néha a fa víztartalma miatt.

Persze, nem kell érteni semmihez. Csak úgy szemre pakolunk.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86256 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:21

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 18. 23:12

Azt is beidézzem' gerinctelen féreg? Kikeresem azt is, mint a világvégés faszságodat reggel. Arra sem mertél reagálni, mert puhapöcs hazugláda vagy.

Inkább aról van szó, hogy nem vagyok kíváncsi az esztelen hőbörgésedre :-D
Tudod van az a felület, ahol erről normális hangnemben beszélnek.
Ott szoktam reagálni, senkinek sem jut eszébe a másik jellemét kikezdeni,ítélkezni, hőbörögni.

#86257 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 19. 12:19

Persze, nem kell érteni semmihez. Csak úgy szemre pakolunk.

Gondolom sokat melóztál már az erdészetnek :-D

Ha a vevő 5 köbméter fát rendel, akkor az erdész ott áll, és felügyeli a rakodást.
Mellékes tényező, hogy éppen csakénymennyiségben túlhaladja a megengedett súlyt. Akkor is annyit kell kivinni a vevőnek.

De egyébként igazad van, öljük meg mindet, vegyük őket körbe kerítéssel, amíg meg nem tanulják :-D
Vagy terjeszd elő a képviselődnek, hogy az erdészeti fakitermelés közben csak mérlegen lehet rakodni.
A mérleget meg árulhatná valami fidesz közeli cég, szerintem jó ötlet.

#86258 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:41

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 12:18

A srác nem kamionnal volt, hanem GAZ66-al, s nem szándékosan terhelte túl

Legközelebb majd szándékosan ennyire sem terheli túl. Vannak szabályok, tudjuk néha nehezedre esik.
Make love not Wor.

#86259 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:45

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 18. 23:14

Menj már a picsába, ha kérhetném. Házi feladat, elolvasod a topicot 2009-től, megszámolod hányszor próbáltunk segíteni, aztán szépen visszajössz bocsánatot kérni.
Tenagyonmagyar. Kitörne, hát, eddig meg droidok voltunk, megúgyismeghalunkmertvilágvége.

:up:

#86260 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 11:54

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 12:25

Gondolom sokat melóztál már az erdészetnek :-D

Ha a vevő 5 köbméter fát rendel, akkor az erdész ott áll, és felügyeli a rakodást.
Mellékes tényező, hogy éppen csakénymennyiségben túlhaladja a megengedett súlyt. Akkor is annyit kell kivinni a vevőnek.

De egyébként igazad van, öljük meg mindet, vegyük őket körbe kerítéssel, amíg meg nem tanulják :-D
Vagy terjeszd elő a képviselődnek, hogy az erdészeti fakitermelés közben csak mérlegen lehet rakodni.
A mérleget meg árulhatná valami fidesz közeli cég, szerintem jó ötlet.

Ha nem szabad egyszerre rátenni a járműre, akkor kiviszi kétszerre.
Ha nincs mérlege a srácnak vagy az erdészetnek, akkor pakolja úgy, hogy szemre is biztos jó legyen.
Fura egy faszi vagy te: neked ne kelljen betartani mindenféle hülye szabályokat, és ha megvágnak érte, akkor az kibaszás veled; de ha veled szemben nem tartanak be valami szabályt, akkor az kibaszás veled.

Egyébként meg nem csak erdészetben van így, ha sima melósok túlpakolják a melós kistehert, őket is ugyanúgy megvágják.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 06. 19. 11:56 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • 4315
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.