Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 10:52
Na igen, elég sokan belevágtak mostanában az észosztásba Istenről, spirituális világról, felemelkedésről, újvilág tudatról, Ashstar kapitányról, fényküldöttekről. Innen lehet tudni, hogy minél színesebb a kép, annál látványosabb, hogy mind ugyanaz.
Nem tudhatod, hogy igaz, amit mondok, ez sajnos csak később fog bebizonyosodni.
Egyébként mit vársz tőlem? Álljak be a sorba fogyasztani és ajnározzam, hogy milyen új technikai csodát vettem, ami egy hónap múlva szart sem ér és sóvárogjak a még újabb csoda után, s érezzem magam alsórendűnek,mert nem a legújabb van nálam? Manapság már csak ez megy, akár az agárversenyen, ki van lógatva és folyamatosan lecserélve, hogy mi után kell loholni.
miért, amit te csinálsz az mennyivel jobb? azért mert nem a klasszikus fogyasztói társadalom szerint létezel, még nem leszel valaki. szerintem semennyivel sem vagy különb pusztán ennek okán a többiektől. amit te fogyasztasz a netről, az máshogy és máshol rothaszt.
viszont pl. ahogy a gyerekeiddel, feleségeddel elvagy, ahogy kiállsz értük, ahogy foglalkozol velük (belenézegettem itt-ott a videókba, meg persze, ahogy viszonyiulsz hozzájuk) az én szememben az tesz valami nagyon ritkává, különlegessé. meg persze a rengeteg, mára már felsorolhatatlan jellemhibáid (egyébként sosem tudom, hogy mikor játszol, mikor teszel rá egy lapáttal, mikor pukkasztasz, és mikor vagy tényleg tisztán egy sötét őstulok)

.
hülye vagy, ha évekre elmész tőlük. max pár hónap.