HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4335
  • 4336
  • 4337
  • 4338
  • 4339
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86721 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 06. 24. 06:18

??? keress rá jobban, Magyar Népmesék remix 2. :)

az a baj, h megtaláltam babi nénit "A Mester" előadásában :omg:
Ciciman is on borda

#86722 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:09

Na ezt érdemes:

https://vimeo.com/120224186

#86723 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 12:09

Na ezt érdemes:

Hány ilyenre mondtad már :-D
Make love not Wor.

#86724 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 12:01

Csak nem elfogadod a gonosz hatalom és világkormány által biztosított lehetőségeket? Nem így ismertelek. Oktatás, vizsga, papír, szakma? Mi a fene. Főleg mert kint a valamilyen szakmát is honosítani kell, ha olyan.

A család az első, a többire szarok rá. Van szakmám, amit nemszeretek, van belső indíttatásom az állatok szeretete, ellátása.Nemorvosnakkészülök, nem megvalósíthatatlan terveim vannak.
Itt már nem sokat tudok kezdeni, mivel nincs itt senki, csak a nyugdíjasok és a közmunkások :-D

Miért olyan nagy oprobléma, ha kimozdulok, megpróbálommagam és nyelvet tanulok? Legfeljebb nem jön össze. Ha nem próbálom meg soha nem tudom meg.

#86725 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 12:11

Hány ilyenre mondtad már :-D

Gondolod azért linkeltem, mert nem néztemmeg és nem vontam le következtetéseket? Figyeltem a mimikáját, mondanivalóját, ennyi. Nekem érdekes volt.

#86726 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 12:13

Gondolod azért linkeltem, mert nem néztemmeg és nem vontam le következtetéseket? Figyeltem a mimikáját, mondanivalóját, ennyi. Nekem érdekes volt.

Nálad egy háromszögnek is mondanivalója van, mimikában meg jön valami sejtelmes utalás a Rokkenrollerekre, már megmagyarázod belőle, hogy mi lesz a világ sorsa. Bár önállóan nem talátál volna rá, csak a Balázsos netes videók után mész és magyarázod ugyanazt, ahogy csont nélkül benyelted a tengervizet.
Make love not Wor.

#86727 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 12:24

Nálad egy háromszögnek is mondanivalója van, mimikában meg jön valami sejtelmes utalás a Rokkenrollerekre, már megmagyarázod belőle, hogy mi lesz a világ sorsa. Bár önállóan nem talátál volna rá, csak a Balázsos netes videók után mész és magyarázod ugyanazt, ahogy csont nélkül benyelted a tengervizet.

http://index.hu/belf...vezenyeltek_ki/

#86728 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 24. 11:25

30-40ezer éve még együtt élt a cromagnoni ember a neandervölgyiekkel.

Nem rovásírás nem volt még, de barlangrajz is csak éppenhogy.

egyrészt az éppenhogy is folyamatosan tolódik ki.
http://www.origo.hu/...-europaban.html
másrészt kb. 30 ezer évről már azért rovátkák bőven vannak.
http://www.origo.hu/...30122tobb1.html
sem a barlangrajzok, sem az írás kialakulása nem máról a holnapra történt. olvastam valahol egy érdekes elméletet, amiben egy matematikus próbálta felvázolni milyen exponenciális egyenlet mentén gyorsult fel a kultúra fejlődése, felfutása.
a dolog lényege, hogy folyamatosan tolják ki a dátumokat, miszerint régebbről jövünk, mint gondoljuk.
az, hogy rögtön legelső barlangrajz próbálkozás tanúi lehetünk, persze lehetséges, de nem valószínű.
pl. már a barlangrajzokon is megfigyelhető a csillagképek ábrázolása.
http://www.origo.hu/...langrajzok.html
sőt, hallottam olyan elméletről, amely a barlangok elhelyezkedése is csillagképekre vonatkozó tájolás szerinti.
félre ne érts, nem azt mondom, hogy már akkor létezett egy komplex, fejlett rovásírás, hanem hogy az alapjai valószínűleg ekkor már léteztek valamilyen formában.
kevés a tárgyi lelet, valós célját, és az emberek gondolkodásmódját sem érthetjük, de kellő fantáziával minden kitölthető valamivel, meg összefüggésbe hozható. a gond mindig ott van, amikor a két irányba tolódik el a dolog, a pusztán a rideg tények vagy a fantázia felé.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 12:36 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86729 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 13:32

Nem is niggerek :-D

Ellenben ezt írtam rá:

Sajna az kell mondani, hogy az "ellepték"-nek még nem felel meg, azon a vidéken voltak már nagyobb számban is emberek, csak akkor még nem kapták fel a témát. Ezért írtam, én pár éve már követem az eseményeket, hogy mi a merre, helyieknek 100-200 ember lassan fel sem tűnik.
Make love not Wor.

#86730 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 13:35

a dolog lényege, hogy folyamatosan tolják ki a dátumokat, miszerint régebbről jövünk, mint gondoljuk.
az, hogy rögtön legelső barlangrajz próbálkozás tanúi lehetünk, persze lehetséges, de nem valószínű.
pl. már a barlangrajzokon is megfigyelhető a csillagképek ábrázolása.

Ahogy újabb bizonyíték kerül elő a foldből...
Make love not Wor.

#86731 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 13:35

egyrészt az éppenhogy is folyamatosan tolódik ki.

Végeztem egy egyszerű tesztet kultúrnövényekkel, mivel nem ismételtem meg többször a kudarc miatt, ígynemhelytálló :-D
Szóval, fogtam kultúrnövény magvakat. Paradicsom, paprika, uborka, cukkíni, tök, egyebek. Megszórtam vele a patak partját rendesen. Éppen levonult az árvíz, ami mindent kipusztított, kopár, gyopár volt a patak partja, de bőven nedves, és ott a párolgás, iszaposodás miatt nem kellett öntözni.

Arra voltam kíváncsi, hogy ezek a kultúrnövények fel lettek fedezve az ősember által, vagy az ember eleve egy tudással érkezett a földre, megteremtve, stb.

Nos ezekből a növényekből egy sem maradt életben. Az elején még láttam a csírákat, de utána elnyomta a helyi növényzet.

Végső következtetést ebből nemszabad levonni, sőt semmit.

De álláspontom szerint, ha a növények csak úgy ukkmukfukk alapon az evolúció részei, s mi kiválogattuk, megkóstoltuk azt se tudván mi mkicsoda, meg osztályoztuk, területekre elkülönítettük termesztésre, akkor még az is lehet, hogy ezzel keresztbe tettünk a saját egyéni evolúciójuknak. S így visszahelyezve a volt környezetülkbe, kiszakítva a komfortzónájukból, már életképtelenek.

na jó ezt nem kell komolyan venni, csak agymenés, volt pár felesleges, megmaradt vetőmagom.

#86732 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:11

Nem is niggerek :-D

Ellenben ezt írtam rá:

Sajna az kell mondani, hogy az "ellepték"-nek még nem felel meg, azon a vidéken voltak már nagyobb számban is emberek, csak akkor még nem kapták fel a témát. Ezért írtam, én pár éve már követem az eseményeket, hogy mi a merre, helyieknek 100-200 ember lassan fel sem tűnik.

Az ellepték a niggerek szegedi komment volt, én csak idéztem. Ez most felkapott téma, mivel mindenki ezt a gumicsontot rágja, hisztiznek hozzá, meg tolják is agyba főbe. Államilag elő van írva, hogy most erről kell beszélni :-D

#86733 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 14:25

S így visszahelyezve a volt környezetülkbe, kiszakítva a komfortzónájukból, már életképtelenek.

Ja, csak ez alatt a pár ezer év alatt csöppet változott a genetikájuk is, meg sok más. Ez a gaz nem az a gaz volt és 10ezer éve paradicsom sem biztos, hogy létezett. Vagy legalábbis nem ez a fajta. Van ami hozzáigazodott, akár minőségben, akár kényességben az újabb korokhoz, van ami nem.
Make love not Wor.

#86734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 14:27

Államilag elő van írva, hogy most erről kell beszélni :-D

Mindenki magyarázza, hogy jajj gumicsont, ez azért van, hogy elterelje a figyelmünket erről meg amarról. Ok, de már le is írtad, hogy miről, tehát nem terelte el, viszont ha így BÁRMIT eléd dobnak és nekilátsz rajt csámcsogni, a többi viszont nem fontos, akkor Te vagy a hülye. Ilyenkor általában kuss lesz :-D Miért kell erről beszélni? Bezséljen másról oszt hirdesse az igét. Ha nem úgy csinál, akkor agyonverik, vagy mi?
Make love not Wor.

#86735 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:22

Ahogy újabb bizonyíték kerül elő a foldből...

Na de akkor most 1000 évesek vagyunk, vagy beszélhetünk ilyen 30000 évről? Esetleg többről?
Majd megmondják a szent jobb körmeneten :-D
S ezt még mindig a központilag irányított média hozta le, alternatív források meg nem tekinthetőek hitelesnek, mivel a központ azt mondja rá, hogy összeesküvési mellméret, így nem érdemes gondolkodni rajta, hogy egész kína, hátsó india hunszkíta kultúrával van átitatva, s ott vannak a hunzák, akik amai napigmagyarul beszélnek jó messze az ázsiai hegyekben, s kétpofára tolják a barackmagot, s nem ismerik a betegséget. De ezmegint fantazmagória guga módra.

#86736 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:29

Ja, csak ez alatt a pár ezer év alatt csöppet változott a genetikájuk is, meg sok más. Ez a gaz nem az a gaz volt és 10ezer éve paradicsom sem biztos, hogy létezett. Vagy legalábbis nem ez a fajta. Van ami hozzáigazodott, akár minőségben, akár kényességben az újabb korokhoz, van ami nem.

Csak kipróbáltam, tény, hogy egy sem maradt életben, pedig de fasza lett volna cipelni haza a patakpartról a termést. Semmi tétje nem volt, csakkíváncsiskodtam.

#86737 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 14:33

S ezt még mindig a központilag irányított média hozta le, alternatív források meg nem tekinthetőek hitelesnek, mivel a központ azt mondja rá, hogy

Meg az a 87 millió ember, aki dolgozik rajt...
Make love not Wor.

#86738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 14:33

ott vannak a hunzák, akik amai napigmagyarul beszélnek jó messze az ázsiai hegyekben, s kétpofára tolják a barackmagot, s nem ismerik a betegséget. De ezmegint fantazmagória guga módra.

Ja, a hunzák nem beszélnek magyarul és ismernek betegségeket.
Make love not Wor.

#86739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:30

Mindenki magyarázza, hogy jajj gumicsont, ez azért van, hogy elterelje a figyelmünket erről meg amarról. Ok, de már le is írtad, hogy miről, tehát nem terelte el, viszont ha így BÁRMIT eléd dobnak és nekilátsz rajt csámcsogni, a többi viszont nem fontos, akkor Te vagy a hülye. Ilyenkor általában kuss lesz :-D Miért kell erről beszélni? Bezséljen másról oszt hirdesse az igét. Ha nem úgy csinál, akkor agyonverik, vagy mi?

Sajnos tisztában vagyok vele, hogy mire utaznak, nem is magamról írtam, hanem a lakosságról, akiket szünet nélkül lehet pánikoltatni szúnyogokkal, kullanccsal, influenzával, há most meg a menekültek, majd holnap más lesz pánikra ok, a lényeg, hogy félni kell valamitől folyamatosan, amit a kormány urai a helyzetnek, majd ők megoldják, hamár okozták.

Ez elment demokráciát vinni oda, ahol van nyersanyag, elkezdte bomlasztani a rendszert, pénzzel támogatni a felkelőket, no meg fegyverrel. Jó ok. Megvan a helyi kis káosz, de ezt ki kell terjeszteni globálisan. Az eju egész jól él úgy általában. Nem a pénz a gondjuk az biztos, nem is bérniggerek, tervezhetik a szép jövőt. Van megtakarításuk nem is kevés, dúskálnak, fogyasztanak. Akkor szabadítsuk rájuk ezeket.

Bammeg tényleg az van, hogy jelenleg még Budapestre sem tudnék felmenni és hazajönni :-D

Összeugrasztani a kereszténységet az iszlámmal, a legszebb módja az, ha az elkeseredett iszlámistákat beengedik, szó szerint betuszkolják az elkényelmesedett jóléti keresztényekhez, akik pusztán erkölcsi okokból, Istenre hivatkozva gyarmatosították ki ezeket a nyomorultakat :-D sakk-matt, ezek csak többen lesznek. Aztán majmeglátjuk, hogy csapatokba verődve mit tudnak okozni.

Persze utána majd jönnek a hathatós intézkedések, kijárási tilalmak, szigorítások, ami már nem csak a niggerekre vonatkoznak, hanem mindenkire, de elfogadják a saját biztonságuk érdekében.

#86740 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:38

Ja, a hunzák nem beszélnek magyarul és ismernek betegségeket.

Ehhhh...

Többre hivatott nemzetünk megmaradt gyökérzetének ápolásával talán a mi életünk is megtisztul, megszépül majd... Szebb Jövendőt kíván hunnak és magyarnak: Dr Szabó László Magyar Kultúrális Örökség Alapítvány www.makultur.hu Egyedülálló, rokontalan nyelvünket - melyet biltum, brusaszki, buruca(sz)ki, burus(a)ki, khadzsuna és kundzsut neveken is emlegetnek összesen kb 90 000-en beszélik a 2000-es adatok szerint. Nagar (nagir), hunza és jaszin nyelvjárásokban...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4335
  • 4336
  • 4337
  • 4338
  • 4339
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.