HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4367
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87361 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 05. 06:46

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 05. 07:44

Dudu kifesti neked 1500 euróért.

le lehet rolam kattanni...

#87362 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 06:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 05. 07:44

Dudu kifesti neked 1500 euróért.

HAHAHAAAAA :D

#87363 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 06:57

Málnaszörp az fasza, lehet belőle rendelni? :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87364 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:00

:laugh: :laugh: :D

4500HUF ért vettem festéket, meg szerszámot... Szerinted? (egy wc csempézett része és a plafon közti részéhez, cirka 3-4 m2) A következő egy szobai fal lesz, kicsit többért... mondjuk 5000ért, igaz, szerszám meg kellékanyag már nem fog kelleni (annyi), de a festék kicsit drágább lesz (falfény, meg némi színező).

Szerkesztette: zetor2000 2015. 07. 05. 07:00 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#87365 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:08

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 05. 08:00

:laugh: :laugh: :D

4500HUF ért vettem festéket, meg szerszámot... Szerinted? (egy wc csempézett része és a plafon közti részéhez, cirka 3-4 m2) A következő egy szobai fal lesz, kicsit többért... mondjuk 5000ért, igaz, szerszám meg kellékanyag már nem fog kelleni (annyi), de a festék kicsit drágább lesz (falfény, meg némi színező).

En is pont igy vagyok vele.
Csak nekik nem tetszik, hogy nem vagyok hajlando egy festonek 3 Euro/m2 arat kifizetni egy tisztasagi festesert (amit magam is meg tudok csinalni).

Hat akkor ne 'tettszzzen', leszarom.
Az en dontesem, koteles elfogadni. Ennyi.

#87366 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:23

Szerintem nem igazán sikerült megragadni a lényeget, de oda se neki, inkább kuncogás tárgya, mint nem tetszésé :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87367 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:30

1500€ ért szerintem OKJs szobafestő leszel... Anyaggal, ismeretekkel, meg 5év rutinnal, referenciákkal :)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#87368 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:36

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 05. 08:23

Szerintem nem igazán sikerült megragadni a lényeget, de oda se neki, inkább kuncogás tárgya, mint nem tetszésé :)

Nem ertem, mi a vicces azon, hogy a megkeresett penzt nem baszom el ilyen hulyesegekre?

Lehet, hogy te kifizeted, mert nem tudnad megcsinalni, en azonban siman megcsinalom igy felelsleges penzkidobas lenne ezert festot fizetni.
Persze, megkerdeztem, hatha mond egy olyan arat amire azonnal ugranek - a 3E/m2 nem az. Ennyi.

#87369 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:52

Te tudod.
Régebben én is szopoltam ilyenekkel, ráment pár nap, pakolás, takargatás, konyhában az ágyam éjszaka, satöbbi.
Most meg idejön festő haver 4-5 emberével, elhúznak mindent a faltól, letakarják, festenek, visszapakolnak, egy napon belül kész van minden, délután már ebédelek otthon.

Igazából ezt a kényelmet fizeted meg, nem a négyzetmétert.
Plusz ha megnézed, hogy hány embernap megy el a lakásod festésére, az 1500 euróból levonod az anyagot, az adókat, a cég meg az autójuk rezsijét, satöbbit, oszt' elosztod embernapra * 30, rögtön az jön ki hogy nem is keresnek olyan jól a festők, mint elsőre gondoltad.

#87370 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:54

Nekem általában az, nem specifikusan, általában, amikor mindenki gombolgatja a mellényt, hogy az ő szakmája, meg munkája mennyit ér, de neki dolgozzanak gombokért :D

Szerkesztette: JonesC 2015. 07. 05. 07:55 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87371 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 07:55

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 05. 08:36

Nem ertem, mi a vicces azon, hogy a megkeresett penzt nem baszom el ilyen hulyesegekre?

Lehet, hogy te kifizeted, mert nem tudnad megcsinalni, en azonban siman megcsinalom igy felelsleges penzkidobas lenne ezert festot fizetni.
Persze, megkerdeztem, hatha mond egy olyan arat amire azonnal ugranek - a 3E/m2 nem az. Ennyi.

Nem az a poén, hogy te festesz, mert értesz hozzá és nem akarod szórni a pénzt.
Hanem ahogy ezt előadtad az elején, hogy mi az, hogy ennyibe kerül egy festés, meg hogy mennyit keres egy festő, annyiért te is festesz.

#87372 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 05. 08:54

Nekem általában az, nem specifikusan, általában, amikor mindenki gombolgatja a mellényt, hogy az ő szakmája, meg munkája mennyit ér, de neki dolgozzanak gombokért :D

Főképp, amit én is meg tudok csinálni. Arra ajánljanak olyan árat, amire ugrok :D

#87373 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:03

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 05. 07:57

Málnaszörp az fasza, lehet belőle rendelni? :)

Nagy a csalad..4 teso es a gyerekeik osztoznak rajta. Persze rajtunk kivul mas nem jott szedni, de azt hagyjuk :)

#87374 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:04

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 05. 08:55

Nem az a poén, hogy te festesz, mert értesz hozzá és nem akarod szórni a pénzt.
Hanem ahogy ezt előadtad az elején, hogy mi az, hogy ennyibe kerül egy festés, meg hogy mennyit keres egy festő, annyiért te is festesz.

Epp azert mondom, hogy menjen a picsaba az ajanlataval, mert mar megcsinaltam ugyanazt.
Ha en egyedul, kepzetlenul, siman kifestettem a hazat cirka 2 nap alatt, akkor festonek ez meg gyorsabb es ahhoz kepest marhara tularazott (szerintem).
Jahnonak mar kiszamoltam, hogy kb 100 Euro a festek, legyen ugyanennyi ha mindenbol ujat es eldobhatot vesz.
2 gyenge nap meloert es 20-30km utazasert akkor is sok az 1300 euro ha maga Michelangelo jonne falat festeni :)

#87375 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:07

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 05. 09:04

Epp azert mondom, hogy menjen a picsaba az ajanlataval, mert mar megcsinaltam ugyanazt.
Ha en egyedul, kepzetlenul, siman kifestettem a hazat cirka 2 nap alatt, akkor festonek ez meg gyorsabb es ahhoz kepest marhara tularazott (szerintem).
Jahnonak mar kiszamoltam, hogy kb 100 Euro a festek, legyen ugyanennyi ha mindenbol ujat es eldobhatot vesz.
2 gyenge nap meloert es 20-30km utazasert akkor is sok az 1300 euro ha maga Michelangelo jonne falat festeni :)

És? Feketén festenek zsebbe, vagy adóznak is, céget tartanak fenn, satöbbi?
Mer' ennyibe itthon is lazán kerül egy festés.

De ha gondolod, menj el szobafestőnek, és vastagon tollasodj meg a túlárazott melóból.

#87376 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:11

Idézet: Tiga - Dátum: 2015. 07. 05. 09:03

Nagy a csalad..4 teso es a gyerekeik osztoznak rajta. Persze rajtunk kivul mas nem jott szedni, de azt hagyjuk :)

Ez mindig így szokott lenni.
Disznóvágást is ezért hagytam abban. Anno ganézni meg etetni senki nem jött, a vágásra még volt aki beesett nagy néha, utolsó években már arra se, de a készből vinni már mindenki imádott volna.

#87377 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:12

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 05. 08:54

Nem gombokert, de ne vicceljunk mar!
Amikor kb a minimalber duplajat akarja nettoban zsebre tenni egy olyan meloert amit en is siman megcsinalok 2 nap alatt, nos akkor azt nevezhetem tularazott ajanlatnak, nem?

Szakertelmet nem igazan igenylo (mert a mai festekekkel es szerszamokkal csak a hulye nem tud szepen dolgozni) melorol van szo.
Nem felujitas, nem javitgatas, sima tisztasagi festes. 1x athuzza es hello. Pont azert tudom, mert mar csinaltam (itt).

Raadasul a cuccal amivel csinaltam kb 5m2-t lehet egyszerre festeni. A nyelebe felsziv kb 1 liter festeket.
http://www.amazon.co...r/dp/B001U0PMPC

Es nem csopog, kb takarni sem kell alatta. Legalabbis az amerikai konyhas reszen siman csoppenes mentesen vegig tudtam vele festeni a plafont.
Persze elotte a sarkokat vegig festettem, de tenyleg marha gyorsan lehet haladni ezzel.
Ehhez kepest a szokasos festo altal eloadott korongecset/letrarol mutatvany egy lassu valami.

#87378 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:14

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 05. 09:07

És? Feketén festenek zsebbe, vagy adóznak is, céget tartanak fenn, satöbbi?
Mer' ennyibe itthon is lazán kerül egy festés.

De ha gondolod, menj el szobafestőnek, és vastagon tollasodj meg a túlárazott melóból.

Nem irigylem toluk a munkajukat, mert eleg szar a mindenfele javitgatos es egyeb melo.

Csak erre a munkara nem fizetek ennyit. Ilyen egyszeru.
Ez egy marha egyszeru melo - szakertelmet sem igenyel.

#87379 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:21

Idézet: FõDudu - Dátum: 2015. 07. 05. 09:14

Nem irigylem toluk a munkajukat, mert eleg szar a mindenfele javitgatos es egyeb melo.

Csak erre a munkara nem fizetek ennyit. Ilyen egyszeru.
Ez egy marha egyszeru melo - szakertelmet sem igenyel.

Nem ez a poén, mondtam már.
Hanem a menjen a picsába, hogy ennyit mer kérni része a vicces. Felétek ez az ára a festésnek, ha olcsóbbat nem találtál.

A te dolgod, hogy kifizeted, magad fested ki, vagy ki se fested.
Előadtad a mi kerül ebben a fotelban 7200 ft-ba című műsort fotel helyett szobafestéssel, és nem érted, min szórakoznak a többiek.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 05. 08:21 -kor

#87380 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 05. 08:25

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 05. 09:12

Szakertelmet nem igazan igenylo (mert a mai festekekkel es szerszamokkal csak a hulye nem tud szepen dolgozni) melorol van szo.
Nem felujitas, nem javitgatas, sima tisztasagi festes. 1x athuzza es hello. Pont azert tudom, mert mar csinaltam (itt).

Azért haver kifestette a szobáját, oszt' bemegyek, ő örült, hogy fasza lett, én meg lestem, hogy milyen foltos a plafon, mint egy rókalyuk.

Én is festettem ki lakást, meg tapétáztam is, de mégse voltam oda, hogy menjen a picsába, mert annyiba kerül :think:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4367
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.