Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 07. 26. 10:18
Hat akkor csak van ott inzulin, hogy az a jo kis szalonnazsir raktarozodjon.
Azert szoktak kenyeret enni a rantottahoz, mert az atlagos nutriens arany az 60% CH 30% feherje es 10% zsir.
Ezt az aranyt hozza kb 2 zsemle, 3 tojas feherjeje es 1 sargaja.
A zsemlet nem tudod helyettesiteni zsirszalonnaval.
Ha nincs eleg CH a szervezetedben, akkor eloszor a mar beepult feherjet (az izmot) kezdi egetni szervezet. Raadasul ez egy olyan jelzes az agynak, hogy hiany van a tapanyagokbol es kezdjen raktarozni. Magyarul, a kenyer nelkuli szalonnas rantotta az egyik legjobb hizokura, amelyik alatt meg izmot is veszitesz.

Igen, most nem volt rozskenyér. Néha belefér.
És mást nem eszel egész nap, csak egy rántottát?
Nem azt jelenti, hogy minden egyes étkezésnek adott arányú összetevőket kell tartalmaznia
Sőt, én pl. olyat is csináltam, amikor fogyasztottam, hogy nem minden nap ugyanannyit ettem, volt egy hullámzás a bevitt kalóriákban: pár napos cikluson belül volt olyan nap, hogy több kalóriát vittem be, mint előtte; utána volt olyan, hogy ugyanannyit, és aztán volt olyan hogy kevesebbet meg következő nap még kevesebbet, összességében több napra kevesebb volt a bevitt energia.
Így nem lassult az anyagcserém, nem jött a jelzés, hogy kezdjen raktározni. Le is toltam jó 10 kilót. Pedig előtte se voltam kövér, ha mondtam, hogy nagy a bele, csajok el voltak csodálkozva, hogy neked nincs is beled ...
Oszt' persze 92 kilósan nem mennek olyan jól a 180 kilós guggolások, mint 102 kilósan, de mindennek ára van, és nem gyengültem számottevően.
Ui: ezt elnéztem, hogy nekem írtad.
Hát ja, ha előtte tejeskávét tol cukorral, utána meg zsírt, akkor fog raktározódni.
De ez legyen az ő baja
Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 26. 09:57 -kor