HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4437
  • 4438
  • 4439
  • 4440
  • 4441
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88761 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 15:39

Szlovák autóipari cégek nem arról híresek, hogy nem fizetik ki a melóst (szerintem) én még ilyet nem hallottam, ez nem építőipar.

Jaja, rendben fizetnek :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88762 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 15:42

Azt bírom, hogy látatlanban olyanokat pufogtatsz, amiről lövésed sincs :-D
Megpróbáltam magam megcsinálni, nem sok sikerrel, levittem ide a haveromhoz, aknára álltam, átnéztük együtt, annyit mondott, hogy ő nem akarja elvállalni, mert szopós, ki kell emelni a motort. Így átkerült Pusztaberkibe a Zolcsi haveromhoz, aki ingyen dolgozott mindig is, de hétvégén nincs itthon, fát szállít vagy 50km-errel arrébb.
Hétfőn jön haza, kiemeli a motort és megcsinálja ingyen. Vili :-s

Nemkicsit jobban értek a kocsikhoz mint te :) mondjuk én meg is tudnám szerelni azt a fránya vízcsövet, komplett hűtőt is cseréltem már. De vergődj :)

#88763 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 15:44

:-s :omg:

Kicsit kevés lenne az önkritika hiánya egy próbamunkán :-D

Mesélj, hol tanultad, s meghaljok az érveid súlya alatt

#88764 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 16:40

Egyértelműen leírták, hogy gyárban autófényezés, új autók. Azért jelentkeztem rá, mert oda volt írva, hogy ha van megfelelő gyakorlat, akkor nem ragaszkodnak a szakmai végzettséghez. Leírtam nekik, hogy milyen területen van gyakorlatom, s már hívtak is, hogy akkor hétfőn reggel munkaruhában, védőcipőben jelenjek meg és ON.

Nagy veszély nincs, mert csak hátizsákkal és kerékpárral indulok, ha összejön, akkor a nejem utánam hozza a többi motyót. Egyelőre az a szívás, hogy a szálláshely 24km-re van Lozorno-tól :-D kell keresnem majd hétfőn valakit, aki mellé betársulhatok benzinpénzbe.

Nyilván azért tart évekig a fényező szakma tanulása, mert a tapétázástól csak 3 napnyi betanulásra van. Mindegy felőlem toll-ecsettel is pingálhatod a Q7-nek az ólomüvegét, de szerintem 2-3 nap alatt segédmunkát lehet betanítani.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88765 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 16:07

Rokonszakma, rengeteget melóztam festékszóróval különböző felületekre lakkal, zománccal, nitróval. Anyagismeret meg egy az egyben ugyanaz, hisz festék, csak más a viszkozitása. A technológia ugyanaz. Dolgoztam már baromi nagy fémfelületekre rozsdagátlót, alapozót, zománcot majd lakkot elektromágneses fújással, ami azt jelenti, hogy nincs festékveszteség. De valószínűleg ezt a témát most nem fogjuk kiboncolni, vesézni, mert tapasztalatom szerint az éló fába is beleköttök totál értelmetlenül.

Nyilván nem mennék ki, ha nem lennék benne biztos, hogy maximálisan el tudom végezni.
Másrészt ezzel indítottam a telefonban és a levélben is, hogy nem autófényező vagyok, de van gyakorlatom bőven festékszórásban más területen. Azt mondták no problem, betanítanak 2-3 nap alatt, meg eleve emberhiány van, kéne nekik vagy 10 ember, de velem együtt csak kettőt találtak és a másik nem igérte biztosra, hogy kimegy.

Nekem belefér az időmbe, itthon amúgy sincs sok dolgom. Lazán kitekerek kerékpárral, oszt legfeljebb ha nem válok be, akkor visszatekerek úgy, hogy leadtam néhány kilót a hasaszalonnából :-D

Bullshit :) csak a gyerekedet ne veszélyeztesd megint

#88766 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 17:15

csak a gyerekedet ne veszélyeztesd megint

Mikor is volt veszélyben :-s egyébként 19 éves, utazott már egyedül külföldre, a fenekét is egyedül törli, meg már csaja is van + ide nem jöhet velem, mert nincs segédmunka + csak 1db kerékpárunk van.

:kma: :-D

#88767 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 17:18

Mikor is volt veszélyben :-s egyébként 19 éves, utazott már egyedül külföldre, a fenekét is egyedül törli, meg már csaja is van + ide nem jöhet velem, mert nincs segédmunka + csak 1db kerékpárunk van.

:kma: :-D

Épp nemrégiben.

#88768 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 01. 17:13

Nyilván azért tart évekig a fényező szakma tanulása, mert a tapétázástól csak 3 napnyi betanulásra van. Mindegy felőlem toll-ecsettel is pingálhatod a Q7-nek az ólomüvegét, de szerintem 2-3 nap alatt segédmunkát lehet betanítani.

Nézd, leírtam nekik, hogy mit tudok, milyen tapasztalatom van, mit melóztam. Nekik ebben a formában megfelelt, és sürgős is. Lelkük rajta.

Ha ők azt mondják, hogy 3 nap elég lesz, ha már fújtam lakkot, zománcot fémfelületre, akkor biztos így lesz.
Robotnak még 3 nap sem kell, beletolják a programot s már tolja is 24-ben :-D
Hétfőn kiderül, hogy mi ez az egész.

#88769 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 16:57

Csak Nokia 3310-esem van, azt viszem :-D

Nem dobtad még el?
Make love not Wor.

#88770 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 17:24

Épp nemrégiben.

Körülírnád azt a hatalmas nagy veszélyt pontosan, ködösítés nélkül :-s

#88771 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 17:26

Nyilván. Azért egy jó Kukával ne hasonlítsd össze magad, főleg ha előtte évekig terveztek gyártósort és már letettek valamit az asztalra.
Make love not Wor.

#88772 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 17:26

Nézd, leírtam nekik, hogy mit tudok, milyen tapasztalatom van, mit melóztam. Nekik ebben a formában megfelelt, és sürgős is. Lelkük rajta.

Ha ők azt mondják, hogy 3 nap elég lesz, ha már fújtam lakkot, zománcot fémfelületre, akkor biztos így lesz.
Hétfőn kiderül, hogy mi ez az egész.

De a robot az jobb mint te. Nekem mindegy, mondom, úgyis mindent jobban tudsz, csak aztán mégsem.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88773 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 17:07

Mesélj, hol tanultad, s meghaljok az érveid súlya alatt

Önkritikát? :pokeas2:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#88774 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 15:16

Apró hiba, de hétvégén nem melóznak + eléggé hozzáférhetetlen helyen van, ki kell emelni a motort.
Autófényezést meg bízd rám :cool: fogalmad sincs róla, hogy mihez értek, mihez nem :-D vannak rejtett erőtartalékaim :Đ

Amúgy meg gondolj bele, ha nem tudnám a munkát elvégezni maradéktalanul, akkor mi a fasznak jelentkezek rá :-s
Csak úgy heccből, hogy bosszantsam őket, vagy viccből, hogy jót nevessenek :omg:

Itt vacsi új autókat kell fújni, elég a legkisebb hiba és már jöhetek is haza :-D

Hát én ahogy nézegetem, autófényezésről szó sincs, _itt_ inkább vacsi új autókárpitokat, meg tömítéseket gyártanak.

Bár lehet, hogy a TMK műhelybe keresnek autófényezőket, de ott sem biztos, hogy vacsi új autókat kell fényezni.

Egyébként, ahol sokat fizetnek, de mégis nagy a munkaerő hiány, ott azért érdemes elgondolkodni, hogy vagy a munka, vagy a munkakörülmények, vagy mindkettő nem biztos, hogy a legsirályabb. :-)

#88775 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 01. 17:26

Nem dobtad még el?

Már korábban is írtam, hogy a telefon értékes, drága pénzen vettem, amikor megjelent :cool:
Ausztriába nem vittem magammal, ott minek hívott volna fel bárki? De a nejemmel másképp nem tudok beszélni a szlovákoknál.

#88776 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 01. 17:29

Hát én ahogy nézegetem, autófényezésről szó sincs, _itt_ inkább vacsi új autókárpitokat, meg tömítéseket gyártanak.

Bár lehet, hogy a TMK műhelybe keresnek autófényezőket, de ott sem biztos, hogy vacsi új autókat kell fényezni.

Egyébként, ahol sokat fizetnek, de mégis nagy a munkaerő hiány, ott azért érdemes elgondolkodni, hogy vagy a munka, vagy a munkakörülmények, vagy mindkettő nem biztos, hogy a legsirályabb. :-)

Ne zavard össze a mestert a részletekkel :nevet:

Idézet

#88777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 01. 17:29

Láttam a honlapot + az általad vázolt dolgokon én is elgondolkodtam, sok vesztenivalóm nem lesz, ingyé megyek ki, ingyé jövök haza, max. ledobom azt a 4-5 kilót, amit felszedtem osztrákoknál a szar konzervekkel.

Hja streetvíven meglestem a gyártelepet, elvileg egy fafeldolgozó :Đ ha egyszer autófényezőket keresnek, akkor nyilván az a meló, lehet hogy fejlesztettek vagy a tököm tudja. Csaj azt mondta, hogy 3 hónapos a meló egyelőre, nekem pont kapóra jön, de azt is mondta, hogy ez csak elméleti 3 hónap, mert ha sikerül nekik bedolgozni magukat, akkor folyamatos lesz. Egyébként meg bánja a faszom, tolok néhány zmrzlina-t oszt jóccaka.

#88778 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:40

Jelentkeztem kártevő írtónak is :Đ laza meló képzéssel, céges ótóval kell járni az országot, de már nem várom meg, amíg visszajeleznek.
Hja, díjbeszedőhöz is jelentkeztem leolvasónak, az is laza meló, hetente egyszer kell bemenni, többi napokon saját autóval kell cégekhez kimenni a régióban, ott is emberhiány van, de már azt sem várom meg.

#88779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:48

Még azt el tudom képzelni, hogy nem komplett autókat fényeznek, csak utángyártott elemeket.
Ha lesz net, meg valakinek gépe, akkor megírom.

#88780 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 17:36

Láttam a honlapot + az általad vázolt dolgokon én is elgondolkodtam, sok vesztenivalóm nem lesz, ingyé megyek ki, ingyé jövök haza, max. ledobom azt a 4-5 kilót, amit felszedtem osztrákoknál a szar konzervekkel.

És két hétig ingyé melózol. Ha a seszinél maradtál volna, akkor mennyivel többet kaptál múlt hónapbanl? Mellé még a kiadások. Ezt magyaráztuk, mi bérdroidniggerek, csak mondjuk többszörös szorzóval. Na jó, én már nem többszörös, de előfordul :-)
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4437
  • 4438
  • 4439
  • 4440
  • 4441
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.