HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • 4444
  • 4445
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88841 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 02. 08:21

ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

#88842 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 02. 09:07

Különben is ez csak elmélet, mert csak az lesz beteg, aki beteg akar lenni.

Ja, tényleg, hülye vagyok!!!
:D

#88843 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:16

Miért nem mehet? Nem az volt, hogy 10 embert keresnek, és eddig egy van biztosra?
Egy használt bringát meg nehogy már ne tudjatok beszerezni :think:

Egyrészt augusztus 12-én felvételi, másrészt máshova megy melózni, haverjával Budapestre zsaluzókhoz segédmukinak.
Már lepengette a témát, meg itthon hétvégenként fellép, zenél.

#88844 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:14

Ha ennyire nem vállalja el a melót senki, akkor nem lehet valami túl jó ez se.
Ez megint olyan, hogy egyedül te mondtál igent, a másik balek se mondta biztosra.

Holnap már okosabb leszek, melózik ott más is, aki magyar, de most kell nekik + ember, gondolom új meló, ami éppen bejött nekik, majd meglátjuk. Nincs vesztenivaló, az itthon bőrözésnél, meg az állásokra jelentkezésnél mindjárt több + ezt már most tolhatom, nem kell várni.

#88845 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:31

A másiknál se volt. Legfeljebb itt se fizetnek ki.

Esetleg nem volna jobb valamit tanulni?
Mer' ha semmi értelmeshez nem értesz, akkor akárhova mész csak bérnigger leszel.

Lehet máshol kicsit többet fizetnek érte, mint itthon, de ha huzamosabb ideig ott élsz, akkor ott se élsz belőle jobban, mint itthon az óránkénti 500 ft-ból.
Ha csak egy semmi biztonsági őri OKJ-s papírt szereznél, már az többet fizetett 10 éve 500 ft/óránál. Az se egy leányálom, ott is vannak szar helyek, de ha lehúzol egy cégnél (olyannál, akik portákon is vannak) 2-3 évet mászkálós meg boltba ácsorgós őrként, akkor beraknak portára, oszt' ott már háváj, állni se kell, mászkálni se kell, ülhetsz, tévézhetsz, rejtvényt fejthetsz, akármi.

Olvastál már róla, hogy mennyibe kerül egy okj biztonsági őr? + oda és vissza utazni kell és nem két nap. Megfinanszírozni sem tudnám perpill, továbbá nem vagyok egy ácsorgós, egyenruhás, fegyveres, rejtvényfejtős typ emberke :-D

Van rengeteg lehetőség. Lemerem fogadni, hogy már hétfőn fognak keresni a kártevő írtók és a díjbeszedő zrt :-D ez így szokott lenni + rengeteg helyre jelentkeztem nemzetközire furgonra.

Tanulni? Előbb nyelvet, ha már megy, akkor inkább az usztrákoknál képzem magam tovább, s akkor nem kell honosítani semmit + oda már most mehetnék a gls-hez furgonra, de guten tag nem elég :-D

#88846 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:33

Amíg ott voltál, addig meg az volt a világ legjobb melója :think:
Itt áradoztál, hogy milyen fasza helyen melózol, nálad jobb melója senkinek nincs.

Ahogy tegnap is leírtam, a meló tényleg jó volt, de nem egy nagy perspektíva, nekem nem volt bajom velük, nekik sem velem, nem azért léptem le + múlt idő, ezen már nincs mit beszélni.

#88847 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:38

Aha. Álmodj, királylány.
Egyáltalán tudják, hogy mennyit kell fizetniük, mennyit melóztál, meg mennyit túlóráztál? Volt valami munkaidő nyilvántartás, vagy akármi?

Már hogyne lett volna, jelenléti ív, mindenki saját magának írta, de egyébként is csoportosan melóztunk a brigantérossal, tehát mindenkié ugyanaz volt. El is küldtem mailban nekik, mert a végén egyedül melóztam a fiammal sank pöltenben.

#88848 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 09:05

Egyébként eddig nem irkáltak olyat a fb oldalán mások, hogy nem fizettek?

Nem, mindenkitől azt hallottam, még a végén éjfélkor Pottendorfban is, hogy vagy így, vagy úgy, ha késve is, de mindenki megkapta a pénzét. A cég második embere, aki elvitt Sopronba, kiszálltunk s ő is azt mondta, hogy ne aggódjak, a pénzt meg fogom kapni. Nem hagytam annyiban s elkezdtem írkálni a HR-es faszinak, akivel az elején kommunikáltam, ő írt vissza, hogy nyugi, 10-én jön a pénz. Egyelőre ehhez tartom magam.

#88849 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 09:09

Értem. Mindig más a hibás, ha valamit elbaszol. Ezt is tudtuk előre, hogy ne te leszel a hibás, hogy átbasztak.
Én meg úgy emlékszem, hogy erről melóról Gömbibá is lebeszélt, nem csak én meg Jahno, meg a többiek.

A melóhoz, és hogy éppen hova megyek, ahhoz Gömbibának semmi köze, ő csak azt vetette fel, hogy mozduljak ki, menjek külföldre s utána járjon a pofám. Ehhez képest elég szépen beleolvastál olyasmit is, amit le sem írtam.
Nem basztam el semmit, tragédia nem történt, és ki fognak fizetni.

#88850 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 09:21

Holnap már okosabb leszek, melózik ott más is, aki magyar, de most kell nekik + ember, gondolom új meló, ami éppen bejött nekik, majd meglátjuk. Nincs vesztenivaló, az itthon bőrözésnél, meg az állásokra jelentkezésnél mindjárt több + ezt már most tolhatom, nem kell várni.

Így kezdődött a múltkori is :think:
Nincs deja vud?

#88851 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 09. 06:36

Néha menj ki külföldre és rájössz, badarságokat beszélsz.

Itt van e :cool: ez után hoztam fel, hogy kerékpárral hollandusokhoz, kukából evés, de már ekkor a bécsi újságosokkal leveleztem.

#88852 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 09:25

Olvastál már róla, hogy mennyibe kerül egy okj biztonsági őr? + oda és vissza utazni kell és nem két nap. Megfinanszírozni sem tudnám perpill, továbbá nem vagyok egy ácsorgós, egyenruhás, fegyveres, rejtvényfejtős typ emberke :-D

Van rengeteg lehetőség. Lemerem fogadni, hogy már hétfőn fognak keresni a kártevő írtók és a díjbeszedő zrt :-D ez így szokott lenni + rengeteg helyre jelentkeztem nemzetközire furgonra.

Tanulni? Előbb nyelvet, ha már megy, akkor inkább az usztrákoknál képzem magam tovább, s akkor nem kell honosítani semmit + oda már most mehetnék a gls-hez furgonra, de guten tag nem elég :-D

Nem tudom, de én inkább ülnék egy portán tévézve meg rejtvényt fejtve, mint gletteljek egész nap. Oszt' ezt legalább kifizetik.
De te nem vagy ilyen típusú emberke, inkább gürizni szeretsz.

Aztán mit vársz? Ha egy szar OKJ-s gyorstalpalós akármit se végzel el, akkor miért csodálkozol, hogy csak olyan melót találsz, amire ötszázat fizetnek óránként???

#88853 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 09:38

Így kezdődött a múltkori is :think:
Nincs deja vud?

Volt, de eladtam a jófogáson :Đ

Itt nincs tét, kitekerek, mindjárt indulok.
Pénzbe nem kerül, a tájék szép, ledobom magamról azt a 4-5kg felesleget, hogy megint sudár legyek :Đ

#88854 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 02. 08:21

ra a muanyag lokosre is, maszkolas nelkul...
Baromallat :)

#88855 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 09:33

A melóhoz, és hogy éppen hova megyek, ahhoz Gömbibának semmi köze, ő csak azt vetette fel, hogy mozduljak ki, menjek külföldre s utána járjon a pofám. Ehhez képest elég szépen beleolvastál olyasmit is, amit le sem írtam.
Nem basztam el semmit, tragédia nem történt, és ki fognak fizetni.

Nem sok esélyt látok rá, de így legyen.
Végülis ha nem fizetnek ki se történt tragédia, és nem basztál el semmit, legalább nyaraltatok egy jót, még a reggeli is fejedelmi volt :p :D

#88856 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 09:41

Volt, de eladtam a jófogáson :Đ

Itt nincs tét, kitekerek, mindjárt indulok.
Pénzbe nem kerül, a tájék szép, ledobom magamról azt a 4-5kg felesleget, hogy megint sudár legyek :Đ

Belőled műsort kéne csinálni. Guga show!

#88857 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 09:40

Nem tudom, de én inkább ülnék egy portán tévézve meg rejtvényt fejtve, mint gletteljek egész nap. Oszt' ezt legalább kifizetik.
De te nem vagy ilyen típusú emberke, inkább gürizni szeretsz.

Aztán mit vársz? Ha egy szar OKJ-s gyorstalpalós akármit se végzel el, akkor miért csodálkozol, hogy csak olyan melót találsz, amire ötszázat fizetnek óránként???

Nem félek, 1995-óta egyedül melózom, nem szokásom munkahelyre menni. Itt a legjobb példa, Uzmanyi, nem biztos, hogy ismered. Az soha nem melózott sehol. Lakásokkal bizniszelt, tanult. Neki is leáldozott, a tartalékait felélte, a családját elvesztette, Stuttgartban melózik egy présgépen brutto 8.80-ért pedig van végzettsége, csak semmire nem megy vele itthon, ott meg kell a nyelv.

Egyébként meg tényleg így van, inkább mozgok aktívan, mint ücsörgök, ácsorgok egy helyben. Sokkal jobban esik fizikailag kifáradni, és úgy lepihenni, mint szellemileg. A furgonos melótól kicsit tartok is, mert ha összejön, akkor egész szép kis belet lehet ereszteni a monoton meló mellett, de legalább ott 4 hétig egyedül van az ember és még nyelvet is tanulhat.

#88858 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 09:43

Nem sok esélyt látok rá, de így legyen.
Végülis ha nem fizetnek ki se történt tragédia, és nem basztál el semmit, legalább nyaraltatok egy jót, még a reggeli is fejedelmi volt :p :D

Néha kéne érteni az iróniát, hogy miért írom le. Ki a faszom akar minden nap heringfilét zabálni :Đ sok választásom nem volt, mert a gyerek az nyúlkált sajtokért, energia italért, felvágottakért, szart az egészbe, így magamon spóroltam, csak a végén látta be, amikor elbaszta az összes pénzét, s még volt hátra vagy egy hét, hogy szarul csinálta, utána az én pénzemből kajált, majd a legvégén már kártyáról vásároltunk, de valami 15 eurónál többet nem költöttünk el.

Persze, hogy fejedelmi reggeli, meg ebéd volt, mert nem haltunk éhen s még fejenként jutott egy-egy jó hideg szénsavas kifli.

Itthon már más a helyzet, az asszony olyat rittyentett ebédre mikor hazajöttünk, hogy nem bírtam felállni az asztaltól :-D itthon szerencsére fasza kajákat készítünk.

Szerkesztette: guga 2015. 08. 02. 08:50 -kor

#88859 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 09:46

Nem félek, 1995-óta egyedül melózom, nem szokásom munkahelyre menni. Itt a legjobb példa, Uzmanyi, nem biztos, hogy ismered. Az soha nem melózott sehol. Lakásokkal bizniszelt, tanult. Neki is leáldozott, a tartalékait felélte, a családját elvesztette, Stuttgartban melózik egy présgépen brutto 8.80-ért pedig van végzettsége, csak semmire nem megy vele itthon, ott meg kell a nyelv.

Egyébként meg tényleg így van, inkább mozgok aktívan, mint ücsörgök, ácsorgok egy helyben. Sokkal jobban esik fizikailag kifáradni, és úgy lepihenni, mint szellemileg. A furgonos melótól kicsit tartok is, mert ha összejön, akkor egész szép kis belet lehet ereszteni a monoton meló mellett, de legalább ott 4 hétig egyedül van az ember és még nyelvet is tanulhat.

furgonos melok is lehetnek szivatosak.
Volt jopar ahol leirtak a kocsiban eles, a felrakodasra napokat varas, a tulterhelt autoval milyen utakat kell elkerulni, meg miert nem fizeti a fonok az utdijat, stb...

Szoval csak okosan, kulonben ott allsz majd autoval, penz nelkul (neha a kartyat sem toltik rendesen), valahol egy benzinkuton...

#88860 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:52

Nahhh, lassan elköszönök, összepakoltam már, meg ez a számítógép nem az enyém, hanem a polgárőrségé, csak be volt lassulva kegyetlenül, így újrahúztam nekik, s majd valamikor jönnek érte, itt hagyom az asztalon.

Nincs számítógépem, csak a nejemnek meg a gyerkőcöknek laptop.
Még az osztrák meló előtt eladtam itthonról mindent, tök üres a bungi.

Tsá, majd jelentkezem.

:tejabag:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • 4444
  • 4445
  • Utolsó »