HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4557
  • 4558
  • 4559
  • 4560
  • 4561
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91161 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 05. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 05. 15:34

Jelentem időnként egybites konteós, néha viszont erőteljesen felsőkategóriás rettegő. Hullámosabb, mint a tenger.

Az, hogy tudok bizonyos dolgokról, vagy rettegek tőle, két külön dolog. Nem félek semmitől, de az, hogy tudok róla, s véleményt formálok, még közelébe sem megy annak, hoghy zabszem van a seggemben.

#91162 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 15:00

Viszont megérkeztem a hotelbe, lecserélték a routert, a net kiba jó :cool: egy üveg wermoth-omba került, hogy Theresa elintézze :-D nem Orwloski :Đ

#91163 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 16:00

Viszont megérkeztem a hotelbe, lecserélték a routert, a net kiba jó :cool: egy üveg wermoth-omba került, hogy Theresa elintézze :-D nem Orwloski :Đ

Ha az lenne se elvezned. Oreg mint a bun :)

#91164 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 15:57

szerintem az volt az elmebeteg, aki egy ilyen reklámot piacra engedélyezett, vagy egyáltalán eszébe jutott, mert meglátásom szerint ez csak egy felvezetés.

Idézet

This advertisement was not made by Volkswagen. In fact, VW sued the media team responsible for the commercial.

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#91165 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 15:54

Ennyi pénzért bármikor :nevet:

és ha holnap eltörlik?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91166 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 05. 16:18

Ha az lenne se elvezned. Oreg mint a bun :)

Áhhh, Theresa a mindenes, nagyon jó fej, már lefizettem egy tábla csokival, amikor a hőségben rajtakapott, hogy egy szál gatyában alszoma nyitott teraszajtóban, a padlón. Kimenekült, nevetve mentem utána, hogy nem vagyok halott, csak ott jár a levegő.

Aztán az egyik recepciós csaj akart hozni ventillátort, ajtó félig nyitva, mondom come in, nem mert bejönni, mert azt hitte még mindig gatyában vagyok. Hoztam neki egy nagy doboz fagyit, s elmagyaráztam, hogy köszönöm a figyelmet, voltam katona, magas a tolerancia szintem, se hideg, se meleg nem számít és bunkó voltam :-D

Na azóta sztár vagyok az alkalmazottak körében,. keresik az alkalmat, hogy miben tudnak segíteni. Nejem rendesen féltékeny rájuk, bár teljesen alaptalanul :-D

Hozzáteszem, amikor itt volt a kisebbik fiammal, rendesen körbeugrálták.
Nagyon fasza, bensőséges hely, nem túrista vagyok, így aztán valamilyen szinten kell egy olyan kapcsolat velük, ami nem 3 napra szól, hisz 2 hónapja itt vagyok, s takarítanak utánam, meg figyelnek rám.

#91167 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 17:16

Áhhh, Theresa a mindenes, nagyon jó fej, már lefizettem egy tábla csokival, amikor a hőségben rajtakapott, hogy egy szál gatyában alszoma nyitott teraszajtóban, a padlón. Kimenekült, nevetve mentem utána, hogy nem vagyok halott, csak ott jár a levegő.

Lehet csak sietett szólni a többieknek, hogy meghalt az a büdös gyökér aki a szoba közepére szarik :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#91168 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 16:29

és ha holnap eltörlik?

Nem ment át?
Csak a készpénz, mint a nyomtatása lesz kivonva.
Már ezernyi bevezető alternatívája létezik.
Mivel átmeneti korszakban vagy, olyan hirtelen történik minden, hogy nincs jelentősége, mert manapság minden gyorsan történik.

Kérdezz meg egy olyan embert, aki életében először fogott a kezébe bankkártyát, vagy szállt mozgólépcsőre.
Vagy mondj valamit, ami rád hasonló hatással volt.

Na ugye :cool:

Az, hogy a nyomtatott készpénzt kivonják a forgalomból, emberi szempointból csak jó, kényelmesebb, egyszerűbb lesz, főleg bechipelce. Ez a modern technika vívmánya. Nem kell jogsit hosszabítani, személyit elhagyni, nincs nálam apró, stb.

Minden a chip leolvasására lesz berendezve, még a szívverésedet is tudni fogja. Igen, nagyon jó és modern dolog lesz, ha nem tudnám, hogy valójában miről szól, még én is nagy ívben leszarnám, hogy másodpercre pontosan tudja hol vagyok, hisz kit érdekel, ha nagyon akarnák most is megtalálhatnának :-D

#91169 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 05. 17:20

Lehet csak sietett szólni a többieknek, hogy meghalt az a büdös gyökér aki a szoba közepére szarik :Đ

Éjszakás voltam, más a sztori. Reggel kidőltem a hőségben, az ágyban patakokban folyt a víz rólam. Bedobtam a söröket alváshoz, ledőltem a szőnyegre, aztán gondolom hugyozásra állt az árbóc rendesen :-D arra ébredtem, hogy valaki visítozik, aztán bebassza az ajtót, majd elszalad. Hát első dolgom volt kimenni a fürdőszobába és a faszomat belegyűrni a budiba, nem egyszerű mutatvány, mert ezek a szlovák budik nagyon hülyén vannak megoldva, ha álló fasszal csak úgy ráülsz, akkor három lábon állsz, de asszem ezt jobb lesz majd levideóznom, igénytelen. Ha szarsz, akkor ánuszig csobban.

#91170 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 05. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 17:24

olyan hirtelen történik minden, hogy nincs jelentősége, mert manapság minden gyorsan történik.

Persze, elektronikus BkV bérlettel is szopnak 10 éve, aztán majd minden szolgáltagónál lesz olvasó és hozzáférés, mi? Erre bevezettek egy kopós analóg megoldást. Ha ez a gyors, akkor nem félek a farkastól.
Make love not Wor.

#91171 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 05. 18:47

Persze, elektronikus BkV bérlettel is szopnak 10 éve, aztán majd minden szolgáltagónál lesz olvasó és hozzáférés, mi? Erre bevezettek egy kopós analóg megoldást. Ha ez a gyors, akkor nem félek a farkastól.

Szerintem már eleget kiáltottak farkast, hogy a témát hülyére kelljen venni, s bevallom ebben nekem is van szerepem, de vesézzük ki, járjunk utána.

Most csak a VW-t veszem elő, tévét ritkán nézek, beérkeztem a hotelbe, s bekapcsoltam. M1 népfaszító adás, de már lökték a rizsát, hogy 140 ezer ember munkája van veszélyben (farkas kiáltva) a kormány azon van, hogy segítsen. Nem azon van. MÁCS lesz a vége. S ebben benne van Merkel anyuka, Putyin, OV, Gyurcsány, mert ez az érdekük.

OK?

Viszont van egy örömhírem :nevet: igen megfontolt emailt írtam az ügynökségnek kompenzáció gyanánt, tényleg nagyon velős volt, nem idézem be, 10 perc múlva felhívott valaki, akit nem ismerek, hogy kérnek egy kis időt és kp-ban kapok félmillát :nevet: nem mesélem el, hogy miért, de kibaszott jogosan tartok rá igényt :-D

Leszarom a világégést, egyelőre azon vagyok, hogy a présgépet üzemeltessem, amíg van rá időm. Holnap reggel meló, sajnos csak 5 nap, utána megint megyek haza, lehet csak ez a hónbap lesz már itt, de érdekes volt, hogy basztattam őket telefonon, semmi, erre beszólktam, hogy talán rossz helyen keresgélek?

Na lihegve felhívott valaki, akit nem ismerek, hogy pénz áll a házhoz, szóvcal érdemes kopogtatni.

A lényege az, hogy kapnak az anyacégtől utánam olyan pénzt, amit nem kéne zsebre tenniük, de eddig azt hitték hülye vagyok :omg: viszont nagyon kultúrált formában sikerült elintéznem, fenyegetőzés nélkül.

Osztrák pénzről sem mondtam le, csak hagyok nekik időt.

#91172 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:12

Újra elovastam, amit írtam, nyugodtan bemásolhatom, semmi komprommitálló, de az elkényelmesedett faszokat megfogtam vele.
Nekik is van főnökük, s kurvára fosnak tőle, hogy oda küldöm, hisz előadtam, hogy kis utánajhárás, de már most megvannak a fejesek, akikről eddig nem is tudtam. Íme a félmillás email, persze nyugtával dicsérjük a napot, ha már megkaptam, de eddig vigyázzba állt valaki azonnal, pedig a telefonjaimra basztak rá.

Üdv! Elnézést, hogy így, nem tudom kinek írjam, nincsenek elérhetőségeim, kis erőfeszítéssel utánajárhatnék, aztán megkaphatná mindenki.
Röviden vázolom. Az előző havi fizetésem sem lett tisztázva, hogy miért úgy és ahogy, sőt jeleztem, hogy semmilyen szinten nem tartom korrektnek.
Továbbá, én a munkámat végezni vagyok jelen, nem a fizetésemnek utánajárni, hogy miért nem a szerződés szerint van könyveleve, felém pedig emailban elszámolva.

Mivel lassan a következő fizetés jön, s még azt sem sikerült 2 hónap után tisztázni, hogy hogyan, s miért. Volna egy egyszerű kérésem. Ha nem sikerül választ kapnom, amit értelmezni is tudok, nyugodtan tartsátok vissza, addig, amíg nem sikerül a cégnek zöldágra vergődni vele.

Ha éppen nem az illetékes személyt találtam meg levelemmel, kérnék elérhetőséget. Nem telefonszámot, mert ezt vagy személyesen, vagy hát nem is tudom, lassan nekem kellemetlen, hogy vergődnöm kell azért, amiért megdolgoztam.

Sorry, de semmilyen szinten nem tudtátok eddig lekkommunikálni, én viszont 2-3 hétig távol vagyok a családomtól, s néha 16 órákat lenyomok, ami után gondolom az is megkapja a fizetését, aki ezt elovassa.

Smile :)

Valaki mozduljon please!

#91173 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:17

Hozzáteszem, hogy eddig is krv jó pénzt kaptam, de már az elejétől fogva tudom, hogy az anyacég fizet olyan pénzt is utánam, ami nekem jár, mivel külföldön vagyok, napi kompenzáció, de nem kaptam meg, na ezt most egyben idehozzák kápéban, ígéretük szerint, valószínűleg így lesz, mert nem hiszem hogy ennélk szeretnék tovább vinni az ügyet, nem éri meg nekik, többet keresnek rajtam, mint én magam a saját munkámmal. Aztán, ha elkezdenék helyben csipogni, kiraknák az egész céget, azt meg én sem szeretném, mert, ha még maradunk fél évet, akkor :cool:

#91174 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:24

nem is tudod, mi van a szerződésben.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91175 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 19:24

nem is tudod, mi van a szerződésben.

Ahhoz képest 19:00 s valaki olyan hívott fel, akit nem is ismerek, be sem mutatkozott, de a hangja elárulta, hogy nem szeretné, ha tovább boncolgatnám a dolgokat :-D tudom mi van a szerződésemben, és azt is, hogy mit hagytak ki belőle, emailban csak árnyaltan fogalmaztam, mert mindent olvasnak, egyébként nyugodtan az élő fába is :cool: ismételten bebizonyosodott, hogy guga hülye vagy :nevet:

De azért a nem tudom ki remegő hangja kellőképpen lefektette a dolgokat, nem kell ennél tovább menni, megtaláltam az illetékest :cool: nem is szeretnék, melózni szeretnék, és jó pénzt keresni. De, ami jár és az enyém, az jár. Így vagy úgy, hivatalosan, vagy, hogy ne legyen nyoma, kápé, az az én pénzem, ahogy az ausztriai munkáért is be fogom vasalni, főleg a fiam miatt.

#91176 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:56

Akkor minek hazudozol?

Osztrák lóvéra esély sincs, egyszerűbb, ha odaadod fiadnak, és behazudod, hogy onnan van.

Idézet

#91177 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 05. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 19:56

Akkor minek hazudozol?

Osztrák lóvéra esély sincs, egyszerűbb, ha odaadod fiadnak, és behazudod, hogy onnan van.

Megint okosra itta magát. Tudja mi maradt ki a szerződésből. Tudja, mert okosabb a kőműveseknél, akik szabadok, mégis a tudjukkiknek melóznak :-)
Make love not Wor.

#91178 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 05. 19:58

Megint okosra itta magát. Tudja mi maradt ki a szerződésből. Tudja, mert okosabb a kőműveseknél, akik szabadok, mégis a tudjukkiknek melóznak :-)

Mivel mindent átlát, amit az egyszerű emberek nem.

Idézet

#91179 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 19:56

Akkor minek hazudozol?

Lassan 49 vagyok, a fiamat is arra tanítottam, hogy legalább nekem ne hazudjon :-D nem is teszi, saját bevallása szerint a legjobb haverja vagyok.
Miatta, nyugodtan rám bízhatod, nem én hibáztam, a munkámat , s ő a munkáját elvégezte, a pénz jogosan jár, nem hit kérdése, hanem hozzáállás. Igem, te nyilván lemondanál róla, mert lehet nincs képességed, hogy utólag behajtsd rajtuk. Nekem sincs, viszont az a pénz, nem miattam, a saját fiam miatt "jár".

Verekedni nem fogok érte, de létezik a zavaró őszi légy fogalma :-D nem tudom, hogy lehet ezt a posztot visszakereshetővé tenni, hogy ne kelljen senkinek magyarázkodni. Betegyem aláírásba? Ez a pénz jár, oké? Munkát végeztem, s a fiam is melózott érte, mellékes tényező, hogy a cigány éppen nem akar rólunk tudomást venni. Nekem van időm bőven, neki meg pénze, a ketőtt össze kell hangolni.

#91180 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 05. 19:58

Nehéz úgy okosra innom magam, hogy nincs kp juró, minden zárva, s reggel 6-ra melózni megyek. Most mondjam azt, hogy olyasmit látsz, vagy olyasmit szeretnél látni, ami nem létezik :-s hja hogy gabibácsi szindrómában szenvedsz :omg:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4557
  • 4558
  • 4559
  • 4560
  • 4561
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.