HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • 4589
  • 4590
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:06

Ezt már az enyémekre is mondták, csak kár, hogy nem tudok róla és egyre szarabbul fizet a háttérhatalom.

Innentől tudsz róla oké :up: zokon veszed, tegyél ellene :-D ez olyan, mint a földrengés, cunami, rohadtul idegesítő, de kimenni tüntetni ellene olyan, mint hinni abban,l hogy demokrácia van :nevet: gyengeelméjű emberek ellen használják ezt a trükköt, akik bevették, hogy az oktatás és hasonlók :-D meg tudomány.

Csak egy röpke felvezetés.

Ha én tőled mindent elveszek, majd a fiadnak, aki sem rólad nem tud, sem arról,. hogy neked mid volt, elkezdek visszacsöpögtetni dolgokat, hogy ájfon 1,2,3,faszom, s sorban áűllnak érte, sőt ölik egymás érte, meg ez a világi mérce, hogy kinek milyen ájfonjka van, nem gyanús :-s nem tűnik néha túl egyszerűnek, hogy visszafejlődés van minden téren, vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Vonaton ültem Pozsonyig, senki sem szólt as másikhoz, mindenki azt a kibaszott okos telefonját bámulta.

Miféle korszak ez, ahol a természetes emberi kommunikáció igénye már nem létezik, ha velem szemben ül, makkor ius message, senki sem veszi észre?

Sorry, hogy csak nekem jutott ki mennyire nem tudok örülni annak, hogy a társadalom, mint olyan már nem tud kiállni önmagáért, sőt, modern rabszolgasorba taszították.

Nem magamról beszélek.

#91742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:14

Ezt amúgy beosztanátok majd egymás közt? Mert a körmönfont politikusi mondatok mennek, aztán lehullanak a levelek, meg a változás és start gomb meg piros gomb, nem lesz pénz, leálla z internet, de majd 5 év múlva letagadod, hogy ááááá, nem világvége, tök másra gondoltál. Azt mindjárt sejtettem, hogy rájöttél a háttérhatalom komplett 5 éves tervére, amit elég komolyan zárt ajtók mögött nyomtak, de sebajja, Neked megy a történet, viszont faszé nem avatsz be minket, hogy mi is az a "lényeg"?

Eleinte én is félszegen ácsorgok olyan emberek összejövetelén, ahol senkit sem ismerek :-D pl. nem merek olyan vadul nyúlni a piához, mint a bennfentes, vagy próbálok higgadtan, kimérten a svédasztalhoz menni, de azonnal felismerem, hogy ki van otthon, ahogy nyúl az ételhez :-D

üDV A FÉLSZEGEK KÖZÖTT :nevet:

bASSZAMNEG, megint bort ittam :nevet: és caps lock, de ez már olyan mellényúlás, hogy el sem hinnéd mennyi üres üveg van az asztal mellett. Lefilmezzem, vagy elég bediktálni?

#91743 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:14

Ezt amúgy beosztanátok majd egymás közt?

Erről DEX-el majd egyeztetek, lehet 3 műszak lesz :nevet:

Egyébként mi a faszt keres ebben a topikban :-s itt nincsenek ufók :Đ
Tereld már vissza a helyére, mert a végén még Gyula is itt rakódik le, aztán jöhet a Domestos :Đ

Ennyi hülyét egy rakáson nem hiszem, hogy kilakol.tatás nélkül beer-naq a fórummotor.

Ráadásul itzt van gabibácsi is, aki nem is azért jár be, hogy bármit felfogjon a nemlétezéséből :nevet:

#91744 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:28

nA JÓ, FASZÁN VAGYOK, DE EZ MÁR LÁTVÁNYOS.
Krv nyd caps lock, nem ígérem, hogy elmegyek aludni, de egy Rammsteinbe még belenézek :-D

#91745 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:17

Vonaton ültem Pozsonyig, senki sem szólt as másikhoz, mindenki azt a kibaszott okos telefonját bámulta.

Miféle korszak ez, ahol a természetes emberi kommunikáció igénye már nem létezik, ha velem szemben ül, makkor ius message, senki sem veszi észre?

Másik hülye meg zenét hallgat a buszon, de minek okoskodjak ismeretlen emberekkel? Nekem holtidő, elolvasom a híreket, megfejtem itt a világot, csinálok amit akarok. Pont leszarom, ha valaki ugyanott utazik, meg nem is érdekel, minek tartsam fel, ha nem kíváncsi rám?
Make love not Wor.

#91746 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:30

Másik hülye meg zenét hallgat a buszon, de minek okoskodjak ismeretlen emberekkel? Nekem holtidő, elolvasom a híreket, megfejtem itt a világot, csinálok amit akarok. Pont leszarom, ha valaki ugyanott utazik, meg nem is érdekel, minek tartsam fel, ha nem kíváncsi rám?

Elsétálsz a lényeg mellett. Ennyi a titok, nézd végig akár melyik Papp Gábor videót, nem akar semmit, de legalább hozzátesz. Vannak nem független előadók is. Céliránmyosan tolják a 90%-os igaZSÁGOT. Bazdmeg ilyen nincs, már meginbt caps lock, húzok aludni :?-d

#91747 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:45

Elsétálsz a lényeg mellett. Ennyi a titok, nézd végig akár melyik Papp Gábor videót, nem akar semmit, de legalább hozzátesz.

Nem nézem végig. Kérdeztem egy részletet a korona méréseiről, azt linkeld be, megnézem és kivesézzük. Semmi szükség 2 órás sallangra, ha egy ilyen feltételezett kamu dumával indít.
Make love not Wor.

#91748 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 00:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:54

Nem nézem végig. Kérdeztem egy részletet a korona méréseiről, azt linkeld be, megnézem és kivesézzük. Semmi szükség 2 órás sallangra, ha egy ilyen feltételezett kamu dumával indít.

Pap Gábornak van egy videója a koronáról, eléggé messze visz, nem pont evilági tanok, de érthető és logikus, szimbólumokkal kezdi, majd megtölti tartalommal.

Tököm se tudja miért kattantam rá Pap Gáborra, de :up: már, ha érted, megtaláltam az életemben azokat a momentumokat, amiről beszél. Pedig csak festmény, népművészet, népzene, stb. Géczi -re is rá voltam kattanva egy ideig, amíg rá nem jöttem, hogy oké, oké, ez már a MÚLTÉ, KIVITRELEZHETETLEN, SZIMPATIKUS UGYAN, DE KÖZERL A TŰZHÖZ POÁLYÁZATI LÓVÉKBÓL CSINÁLJA A TYÚKUDVARÁT, NO ÍGY NAGYON KÖNNYŰ ELŐADNI, MÉG NEKEM IS MMENNE.

sZÁNTAI MÉGH KÉRDÉSES, HOGY VAN E MÖGÖTTE ÉRDEK, PONT SZEMBE MEGY NÉMELY NÉZŐPONTOMMAL, DE ETTŐL ÉRDEKES.

KURVA ÉLETBE A CAPS LOCK, SÖTÉT VAN, GYENGE A LUZMEN.

#91749 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 00:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 01:30

Pap Gábornak van egy videója a koronáról, eléggé messze visz, nem pont evilági tanok, de érthető és logikus, szimbólumokkal kezdi, majd megtölti tartalommal.

Értem, értem, de azt a részt kiválogatnád belőle, amit kérdeztem?

Most már úgyis képben vagy mindennel. Az egyelőre nem érdekel, hogy a szimbólumba ki mit képzel bele, mert gömbibá mondjuk leszarja a háromszöget, elvégre csak kicsit kell lapítani és kettőt egymás mellé tenni, akkor az már majdnem olyan, mint Samantha Fox előről.
Make love not Wor.

#91750 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 22:41

Most társaságban benyögtem, hogy ismerő szerint a Bika égitest az... Félbeszakítottak, hogy égitest? Na, erről ennyit, bár nem remekeltünk.

Én amúgy ikrek vagyok, akkor a kiválasztott nép tagja? :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91751 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 12. 23:15

A paranormal oldalon van egy kedves barátom, aki komoly kutatója e felismeréseknek. Ő rájött, hogy sok ilyen szó rejtőzik az angolban, ami megfordítva érdekes jelentést ad.

A magyarban is rengeteg apróság van:

FELISMERÉS - FEL (mint a másik térdimenzió, archaikus néven menny) + IS + MERÉS
Vagyis aki felismer, az átjut.

Ezak az üzenetek nagyon ügyesen el vannak rejtve a magyar nyelvben is.

De nem csak a szavakban fedezte fel az árulkodó üzenetet, hanem festményekben, versekben, videóklippekben is. Olyan üzenetek ezek, melyek utalások napjaink eseményeire.

Csak úgy példaként megemlítve:

A Simpson család egy pillanatképe a 90-es évekből:

https://scontent-ams...83b&oe=561E8D2A

Egy másik régi poszter:

https://scontent-ams...ab9&oe=561EAD50

Még mindig azt hiszitek véletlen? :)

https://scontent-ams...b95&oe=561EB202

Még mindig?

https://scontent-ams...089&oe=561E6CAA

Most is?

https://fbcdn-sphoto...c2f5611591cdce2

De hogy ne csak rajzfilm legyen:

https://scontent-ams...703&oe=561EBFAA

És hogy a művészetről, mint spirituális médiumról is szó legyen:

Dali képén az abroszon a 2 aranycsík, az arany középút, kettétőrt kenyér-> az anyagi világ kettéválik, lesz aki visszamegy egy másik térdimenzióba.

Kép

De hogy továbbmenjek:

Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske,
nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta!

A barátom kutatása szerint az ARANYKAPU nem mást mint a - természetes vagy akár mesterséges - átjáró egy másik dimenzióba. A kutatás szerint a vers is egy utalás erre az átjáróra.

További érdekességek a kutatásaiból:

Budapest: Alkotás u. 13. – Greguss 2-12. – AXA: 111

Dante kelet felé néz…és egy ben PU. felé…
Locomotion…

212 Fahreinheit
33 Newton
212 VIP 212areyouonthelist

They Live földalatti jelenet…

Ami biztos, az abszolut: IXI
Richter scale: 9-10-11

Nagyon jó vagy, ne hagyd abba.

#91752 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:37

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 13. 00:00

Natasa a Satan.
Joccakat.
Honap ma nem kell jonni.

Nagycsöcsű ez a bizonyos hölgy?

#91753 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:05

A kurva anyádat! Üdv a topikban :Đ ha el mersz innen menni megeszlek sütve, majorannával és pácolva :nevetr:
Nekem nem kell bemutatnod a kínálatot, vágom, csak sajnos rossz nyomon jársz.

Érted azt a hasonlatot, hogy elindulsz a kijárat felé, kijutsz, de mellékvágányon? El tudod fogadni a hitedben, hogy megeshet?
Sajnos az van, hogy a legtöbb előadó, vagy oldalt üzemeltető ugyanaz a rejtett kéz, na ezt most nehéz lesz előadnom, de ezért is basztak ki az összeesküvői mellméretek oldalról.

Na most szarjál a képébe az összes topikban lévőnek barátom, mert legalább nyomon vagy.
Emlékszel a Mátrix c. filmre? Tudod miért csinálták meg, s mutatták be? Tudatosan ébresztenek fel, pontosabban elhitetik veled, hogy ébresztenek, de a valóságban egy még mélyebb szintre altatnak és keverik hozzá a technikai újdonságokat, reklámokat, mesefilmeket, sorozatokat. Az emberek meg élik boldog tudatlanságban a mindennapjukat, gőzük sincs róla, hogy valójában a halálsoron vannak.

Persze, testben minden ember, de lélekben? Azt se tudják eszik vagy isszák, s hogy mi az értéke, vagy mire jó, de az egész világunk erről szól, hogy Isten és a Sátán azért küzd, hogy megnyerje az emberek lelkét. Senki sem tudja, hogy van neki, meg hogy mmi a faszom harc megy élrte, vagy hogy egyáltralán mi az értéke.

Jézus ezért áldozta fel a saját életét, de ezt most hagyjuk, mert messzi oldalakat írhatnék.

Egy a lényeg öcsém, maradj itt köztünk és figyelj, lényegtelen, hogy miben hiszel, mert rendesen beszoptad te is.
A legrosszabb információ felszívása az, amikor 90%-ban igaz és 10%-ban hamis.

Ma már megengedhetik maguknak ezt a luxust, mert sok embert magával ragad, de a kijárat...izé, szóval érdekes fejlemények várhatóak, nem véletlenül árulnak el 90%-ot.

Maradj itt, s csacsogj, néha kijavítalak, de csak amikor felfedezem azt a 10%-ot. A többi embörrel meg ne törődj, itt sem lennék, ha bárki véleménye valaha is meghatott volna arról, hogy ki és mi vagyok. Szóval csak előre nézz, se le, se másra. Néha jönnek majd tőlem ostobaságnak tűnő dolgok, hogy ezt aztért gondold át.

S, hogy miért vagyok kurvára biztos a dolgomban?

Láttál már olyat, hogy élő ember körbenéz, s körülötte mindenki halott? nEM TESTILEG.
Bocs caps lock. Egyszer Isten felébresztett, s megmutatta ezt az egész szart, aztán magamra hagyott, hogy nesze, itt van, kezdj vele, amit akarsz.

Tuti jó fej :up: egy doilog bánt, ez nem mérkőzés, nem tudom neki visszaadni a labdát. Egyenlőtlen, seggfej maradok egészen addig, amíg a saját bőrükön nem tapasztaqlják.

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#91754 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 13. 00:06

Ezt már az enyémekre is mondták, csak kár, hogy nem tudok róla és egyre szarabbul fizet a háttérhatalom.

Nekem elég jól, mondták hogy majd utalja egy cigány ausztriából, szerintem tuti megkapjuk

#91755 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:09

Hozzáteszem, hogy az egész bagázsból Jahno jár a legközelebb a levegővételhez, és sok sikert kívánok neki, egyebet nem, kardoztam már nvele eleget mire rájöttem, hogy saját magával kardozik, én kényelmesen kivárom mire rájön a lényegre. Legjobbab arc vita sztempontjából, mert nincs kényszere anyázni, ha elveszti a fonalat, másrészt lazázik eleget befelé.

:up:

Csak így tovább, a megfejtés méág DEX-nek is messze van, de bassza meg, halvánmy remény, alakul a topik :-D

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#91756 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:17

Innentől tudsz róla oké :up: zokon veszed, tegyél ellene :-D ez olyan, mint a földrengés, cunami, rohadtul idegesítő, de kimenni tüntetni ellene olyan, mint hinni abban,l hogy demokrácia van :nevet: gyengeelméjű emberek ellen használják ezt a trükköt, akik bevették, hogy az oktatás és hasonlók :-D meg tudomány.

Csak egy röpke felvezetés.

Ha én tőled mindent elveszek, majd a fiadnak, aki sem rólad nem tud, sem arról,. hogy neked mid volt, elkezdek visszacsöpögtetni dolgokat, hogy ájfon 1,2,3,faszom, s sorban áűllnak érte, sőt ölik egymás érte, meg ez a világi mérce, hogy kinek milyen ájfonjka van, nem gyanús :-s nem tűnik néha túl egyszerűnek, hogy visszafejlődés van minden téren, vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Sorry, hogy csak nekem jutott ki mennyire nem tudok örülni annak, hogy a társadalom, mint olyan már nem tud kiállni önmagáért, sőt, modern rabszolgasorba taszították.

Nem magamról beszélek.

Nem tudom, én nem ültem vonaton évek óta.
De ha ülnék, a kindle-ömön olvasnék könyvet, ami neked lehet antiszocnak jönne le, de a teféle idiótákkal tuti nem állnék le beszélgetni, ha ez hiányzik :)

#91757 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:45

Elsétálsz a lényeg mellett. Ennyi a titok, nézd végig akár melyik Papp Gábor videót, nem akar semmit, de legalább hozzátesz. Vannak nem független előadók is. Céliránmyosan tolják a 90%-os igaZSÁGOT. Bazdmeg ilyen nincs, már meginbt caps lock, húzok aludni :?-d

Az igazságot? Csak így? És persze te ezt tudod.
Nem tartod magad istennek, dehogy

#91758 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 01:30

Tököm se tudja miért kattantam rá Pap Gáborra, de :up: már, ha érted, megtaláltam az életemben azokat a momentumokat, amiről beszél. Pedig csak festmény, népművészet, népzene, stb. Géczi -re is rá voltam kattanva egy ideig, amíg rá nem jöttem, hogy oké, oké, ez már a MÚLTÉ, KIVITRELEZHETETLEN, SZIMPATIKUS UGYAN, DE KÖZERL A TŰZHÖZ POÁLYÁZATI LÓVÉKBÓL CSINÁLJA A TYÚKUDVARÁT, NO ÍGY NAGYON KÖNNYŰ ELŐADNI, MÉG NEKEM IS MMENNE.

sZÁNTAI MÉGH KÉRDÉSES, HOGY VAN E MÖGÖTTE ÉRDEK, PONT SZEMBE MEGY NÉMELY NÉZŐPONTOMMAL, DE ETTŐL ÉRDEKES.

KURVA ÉLETBE A CAPS LOCK, SÖTÉT VAN, GYENGE A LUZMEN.

Akkor nézegesd, meg szopogasd, faszkapalap.
Aztán jöhet a főhajtás előttünk.

#91759 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:47

Most akkor hol tartunk? A sátán okostelefonnal hódíccsa a világot? Meg? Steve Jobs vajon beteg akart lenni?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91760 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 13. 05:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 13. 06:47

Most akkor hol tartunk? A sátán okostelefonnal hódíccsa a világot? Meg? Steve Jobs vajon beteg akart lenni?

Steve Jobs is sátán volt, hiszen ha lefordítjuk, istván munkák - kirakhatod belőle hogy KÁIN!!
Ez nem lehet véletlen!!NÉGY!!

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • 4589
  • 4590
  • Utolsó »