HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4621
  • 4622
  • 4623
  • 4624
  • 4625
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92441 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 19. 14:37

Vizsgálját te nagyonmarha. Szerinted átlagos vérképek, szervek működése, satöbbi honnan jött? Miért miért, hülye voltál ezzel 2 napja is.

De ezzel még mindig nem tudják, MIÉRT egészséges valaki. Nem, nem azért mert zöldségeket eszik, meg mert genetika.

Az orvosoknál sokkan jobban érti az egészséges ember azt, hogy miért egészséges. Az orvosok nem tudhatnak többet az egészségről egy olyan képzetlen, tanulatlan embernél se, mint aki valóban egészséges! Az az ember aki egész életében egészséges, tökéletesen érti az egészség dinamikáját.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 19. 13:43 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92442 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 14:31

Ha elmennék jósnőhöz, azon tényleg meglepődnék.

Lassan érdemes lenne definiálni a bizonyíték fogalmát.

papír ami a garázsban van
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92443 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:37

Ott van a tanulmány amit belinkeltem. Több kutató és professzor írta. Kézbe lehet venni, ki lehet nyomtatni. És akkor azt kézbe is lehet venni a nyomtató tálcájáról.

A kezzelfoghato bizonyitek tehat azt jelenti, hogy valami, amit meg tudsz fogni a kezeddel? Hadd gratulaljak.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92444 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:41

A kezzelfoghato bizonyitek tehat azt jelenti, hogy valami, amit meg tudsz fogni a kezeddel? Hadd gratulaljak.

Mostmár ez is baj?

Akkor ott van, olvasd a képernyőn.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92445 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:42

Mostmár ez is baj?

Akkor ott van, olvasd a képernyőn.

Te tenyleg nem megjatszod, ugye?

#92446 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:44

Te tenyleg nem megjatszod, ugye?

Látod, tök mindegy, felajánlottam egy bizonyítékot, te meg elbeszélsz mellette.

paranormal.hu

#92447 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:29

De ettől lehetne jobb és másabb! Mint mondtam:
Lehetne másabb, és?

- Nevetséges, hogy a rákot nem tudjuk gyógyítani, még csak azt se tudják az orvosok, mitől alakul ki.
Nem nevetséges, sajnos.

- Nevetséges, hogy a mai szupersportkocsikat csúcstechnológiának nevezzük, ami a környezettel 100-bnam inkompatibilis
Nem értem

- Nevetséges, hogy az űrbe rakétákkal közlekednek az űrhajók
Miért?

- Nevetséges, hogy azt nevezzük fejlett társadalomnak, ahol óriási az igazságtalanság és a társadalmi különbségek
Mondod ezt te?

- Nevetséges, hogy nem kutatjuk a paranormális képességeket, melyek megváltoztathatnák a jövőt!
Dehogynem, rengetegen kutatják, csak nem mennek semmire sem

- Nevetséges, hogy úgy "fejlődik" a technológia, hogy közben szétbasszuk az erdőket és a vizeinket!
Nem nevetséges, sajnos ilyen az ember. Te miért baszod szét az erdőt bmw530-cal?

Mai pszichológiánk ha egy csepp figyelmet szentelne bizonyos "misztikus" dolgoknak, vegyük például az animizmust (ami a reinkarnációval, valóságdimenziókkal, halál utáni élettel foglalkozik), akkor már sokkal előrébb járhatnánk a megismerésben! Márpedig a Seth-sorozat a 70-es évek elején készült, így már-már szinte őskövületnek számítana, ha az azóta eltelt időt nézzük. Erős a gyanúm, hogy az igazán fontos kutatásokat lenyúlta a hadsereg, és a tömegeknek csak hébe-hóba jut igazán jó információ. Ez a "lenyúlás" körülbelül a második világháború végén lehetett szerintem. Erre utalhat például az akkori és azóta már misztikussá vált "philadelphiai kísérlet". Az amerikai kormány persze mindent tagad, legyen az ufo-ügy, szellemvilági téma, vagy hadi kutatások.

#92448 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 14:24

Egyébként én is így voltam ezzel, aztán a sors úgy hozta, hogy IT meló révén dolgoztam egyel. Furdalt a kiváncsiság, hogy na biztos mekkora kamu meg miazmás, mondtam neki, hogy villantson már valamit, de tényleg.
Aszondja hát jó, várjak. Eltelt fél perc és elkezdett olyan dolgokat mesélni rólam meg a családomról, amikről igazából 1-2emberen kívül senki nem ismert. Nemkicsit pislogtam. Konkrét dolgokat mondott, amik valósak voltak, mindezt úgy, hogy soha nem is találkoztam vele előtte és nem is látott engem. Mondott 10 dolgot, amiből mind a 10 igaz volt, egyikkkel sem lőtt mellé és nem általános dolog volt. :eek: így ültem a gép előtt, hogy aztakúrva, akkor kérném a jövőheti nyerő lottoszámokat :Đ

Ha megtapasztalsz ilyet, akkor elhiszed. Van aki anélkül is, de én is nagyon szkeptikusan álltam hozzá.

:up: létező dolog, működik, csak sajnos pont azért, hogy eltereljen, mert néha a csoda kategóriájába sorolják.

Biblia nem egy helyen kitér rá, hogy kerüld el a javasasszonyokat, mert csak bajt hoznak rád, a Sátánnak nem véletlenül az egy szem, a mindentlátó szem az egyik szimbóluma a piramis tetején :-D számára egy jósnő csak eszköz, mint asztalos kezében a kalapács meg a véső. Aztán lehet pillázni, hogy ztkrv miket tud.

Ő maga semmit, csak használják a testét, lelkét, elméjét ilyen célra.

#92449 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:45

Látod, tök mindegy, felajánlottam egy bizonyítékot, te meg elbeszélsz mellette.

Nem. Illetve idezojelekkel. De hogy az kezzelfoghato bizonyitek lenne? Nem.

#92450 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:47

Nem. Illetve idezojelekkel. De hogy az kezzelfoghato bizonyitek lenne? Nem.

Miért nem felel meg az se? Hitelesített tanulmány és vizsgálat.

paranormal.hu

#92451 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:28

van faszbukod? vannak ismerőseid? minden megtudható, elég egyszerűen
te is tudsz rólam sokmindent innen a netről is

Van, de akkoriban a facebook nem létezett, iwiw-en meg nem voltam fent.

Ez nem az a játék volt,hogy mit tud rólam kideríteni. Teljesen random mondtam, hogy jajj villantsál már valamit, mert én nem hiszek ezekben. Várt fél percet sem, és elkezdett olyan dolgokat mondani, amiről tényleg csak 1-2ember tudott, vagy inkább annyi sem. Családi kapcsolatokról, suliról, barátnőmről. Kb 5-10percig folyamatosan mondott olyan információkat, amiket nem tudott volna összeszedni akkor sem, ha felhívja mondjuk a legjobb barátom vagy muterom.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92452 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:25

Az idő egy mesterséges pszichológiai struktúra, amit ráhúztunk a valóságra, hogy követni tudjuk az események történését.

Odáig stimmel, hogy mesterségesen van megalkotva, ergo benne van, hogy meg is fog szűnni.
Pap Gábornak van egy előadása a vízöntő paradoxonról, ha rákeresel a tyúktubon stimm. Vázlatos nagyon, ahogy szemlélteti. Nem ezt vettem alapul, csak az az előadás is megerősített abban, amit eddig gondoltam.

Idézet

6.
És megesküvék arra, a ki örökkön örökké él, a ki teremtette az eget és a benne valókat, és a földet és a benne valókat, és a tengert és a benne valókat, hogy idő többé nem lészen:

Egyelőre még van idő.

Jóval több ember halt már meg, mint amennyien élünk, többen élvezik azt az időtlenséget (tudom idétlenség), mint akik vitatják.
Csak a test az, ami idő alá van rekesztve, a lélek időtlen. Egyetlen pillanat alatt ott lehetsz, ahol csak akarsz, a tested marad :-D

#92453 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 19. 14:34

Mennyi volt és merre találjuk? Ha nem jön be, akkor mi lesz? Előre milyen adatokat kért el? Biztos nem járhatott utána?

Nekem ingyen volt, mert neki dolgoztam, akkoriban reklámbannert csináltam neki flash-ben még egyetem alatt. Azóta volt nála ismerősöm is, tőle asszem 10ezret kért, ő sem volt csalódott a végén. Ha szretnéd megadom, hogy tudod elérni.

De mit szeretnél tudni? Mi az ami egyértelműen olyan, hogy a végén csettintesz és azt mondod, nabazmeg ez honnan tudja?
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92454 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:49

Miért nem felel meg az se? Hitelesített tanulmány és vizsgálat.

Kezzelfoghato bizonyitek. Szeretnek ott lenni es sajat szemmel latni, szeretnek lehetoseget a korulmenyek megvizsgalasara, ellenorzesere, kontroltesztekre.
Az emberek, a nevuk elott levo mindenfele roviditesektol fuggetlenul, hajlamosak egyreszt az elbutulasra, masreszt a nepszeruseg elvtelen hajhaszasara. Mas szoval azt irnak, amit akarnak. Vannak elismert folyoiratok, ahol a cikkek tartalmat fuggetlen csapatok ellenorzik kiadas elott es utan egyarant. Ilyenekbol miert nem linkeltel?

#92455 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 14:52

Odáig stimmel, hogy mesterségesen van megalkotva, ergo benne van, hogy meg is fog szűnni.
Pap Gábornak van egy előadása a vízöntő paradoxonról, ha rákeresel a tyúktubon stimm. Vázlatos nagyon, ahogy szemlélteti. Nem ezt vettem alapul, csak az az előadás is megerősített abban, amit eddig gondoltam.

Egyelőre még van idő.

Jóval több ember halt már meg, mint amennyien élünk, többen élvezik azt az időtlenséget (tudom idétlenség), mint akik vitatják.
Csak a test az, ami idő alá van rekesztve, a lélek időtlen. Egyetlen pillanat alatt ott lehetsz, ahol csak akarsz, a tested marad :-D

Pap Gábor

#92456 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:55

Kezzelfoghato bizonyitek. Szeretnek ott lenni es sajat szemmel latni, szeretnek lehetoseget a korulmenyek megvizsgalasara, ellenorzesere, kontroltesztekre.
Az emberek, a nevuk elott levo mindenfele roviditesektol fuggetlenul, hajlamosak egyreszt az elbutulasra, masreszt a nepszeruseg elvtelen hajhaszasara. Mas szoval azt irnak, amit akarnak. Vannak elismert folyoiratok, ahol a cikkek tartalmat fuggetlen csapatok ellenorzik kiadas elott es utan egyarant. Ilyenekbol miert nem linkeltel?

Tehát ha részt vehetnél egy ilyen kutatásban és meggyőzők lennének az értékelések akkor az meggyőző lenne neked?

paranormal.hu

#92457 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 14:55

Menj el egy regresszós hipnózisra mint megfigyelő, talán lehet ilyet csinálni.
BMWパワー
Kép

#92458 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 14:46

:up: létező dolog, működik, csak sajnos pont azért, hogy eltereljen, mert néha a csoda kategóriájába sorolják.

Biblia nem egy helyen kitér rá, hogy kerüld el a javasasszonyokat, mert csak bajt hoznak rád, a Sátánnak nem véletlenül az egy szem, a mindentlátó szem az egyik szimbóluma a piramis tetején :-D számára egy jósnő csak eszköz, mint asztalos kezében a kalapács meg a véső. Aztán lehet pillázni, hogy ztkrv miket tud.

Ő maga semmit, csak használják a testét, lelkét, elméjét ilyen célra.

Igen, másik szentfazék ismerősöm is pont ugyanezt mondta. Ő még a nő weblapját sem volt hajlandó megnyitni :Đ
BMWパワー
Kép

#92459 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 15:00

Menj el egy regresszós hipnózisra mint megfigyelő, talán lehet ilyet csinálni.

Persze, azt hallucinációnak gondolná. Vagy ha őt magát hipnotizálják, csupán agyának játékának könyvelné el :s

paranormal.hu

#92460 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 14:58

Tehát ha részt vehetnél egy ilyen kutatásban és meggyőzők lennének az értékelések akkor az meggyőző lenne neked?

Felteve, hogy minden lehetoseg meglenne a csalas kizarasara, igen, meggyozo lenne.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4621
  • 4622
  • 4623
  • 4624
  • 4625
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.