HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4663
  • 4664
  • 4665
  • 4666
  • 4667
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93281 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 14. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 15:47

De ha nem vagy benne, hogyhogy tudsz ezekrol, es nem felsz, hogy lefejeznek?

Idézet

21.
Egy másik pedig az ő tanítványai közül monda néki: Uram, engedd meg nékem, hogy előbb elmenjek és eltemessem az én atyámat.
22.
Jézus pedig monda néki: Kövess engem, és hagyd, hogy a halottak temessék el az ő halottaikat.

Jézus megelevenítő szellem, sokáig furcsa volt nekem ez a kijelentése, hogy a halottak temessenek halottakat. Hogyan lehetséges ez a paradoxon?
Úgy, hogy Jézus nem a testre tekint, hanem a lélekre. Valamikor életre keltette az én lelkemet is, különbség van köztem és az emberek között. Testben vagyok én is, de a lelkem az már élő. Így a példa is egyszerű. Mit lát egy halott, s mit lát egy élő?

Engem rész szerinti tudással Isten avat be a dolgaiba, nem úgy, hogy beszélek vele, egyszerűen ráébreszt, hogy bizony semmi sem úgy van, ahogy általában hiszik, s megmutatja a valóságot. Egy idő után már rutinná válik, hogy kit, s mit kell keresni a dolgok mögött.

Idézet

1Kor 1,28
És a világ nemteleneit és megvetettjeit választotta ki magának az Isten, és a semmiket, hogy a valamiket megsemmisítse:

Persze, hogy kiröhögnek, hol érdekel, nem rövidtávon gondolkodom, ez a végtelenről szól.

#93282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 15:09

Attól meg kifejezetten nem félek, hogy lefejeznek, egészen biztos, hogy így vagy úgy, de elkerülhetetlen lesz, hisz ez nem csak, hogy a III. világháború, s már éppen zajlik, de egyben vallási háború is.

Inkább abba gondolj bele, hogy vallási fanatikus lennék, hogy bevállalom, s nem tagadom meg Jézus nevét, hisz van családom, életem, céljaim.
Simán megtehetném, hogy, amikor sor kerül rá, beállok a sorba, s utánuk mondom, amit belém diktálnak.
Ismerem a kockázatát. De nem is az iszlám lesz az, amit teret nyer, mindkét vallás kipusztul, helyébe a new age lép ötvözve az indiai maszlagokkal, elfogadás, feltétlen szeretet és univerzum baromságok.

Az iszlám/muszlim és a kereszténység összeugrasztása csak egy lap a sok közül, de már jelen van.

#93283 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 16:09

Attól meg kifejezetten nem félek, hogy lefejeznek, egészen biztos, hogy így vagy úgy, de elkerülhetetlen lesz, hisz ez nem csak, hogy a III. világháború, s már éppen zajlik, de egyben vallási háború is.

Inkább abba gondolj bele, hogy vallási fanatikus lennék, hogy bevállalom, s nem tagadom meg Jézus nevét, hisz van családom, életem, céljaim.
Simán megtehetném, hogy, amikor sor kerül rá, beállok a sorba, s utánuk mondom, amit belém diktálnak.
Ismerem a kockázatát. De nem is az iszlám lesz az, amit teret nyer, mindkét vallás kipusztul, helyébe a new age lép ötvözve az indiai maszlagokkal, elfogadás, feltétlen szeretet és univerzum baromságok.

Az iszlám/muszlim és a kereszténység összeugrasztása csak egy lap a sok közül, de már jelen van.

Ja, new age maszlag... nem tunik fel, hogy Jezus is az elfogadas, feltetlen szeretet, univerzum (mennyorszag)?
Faszt vagy te vallasi fanatikus, csak nagy szavakkal dobalozol, Jezus, csalad elet, celok... ugy mondod ezeket, mintha barmit jelentenenek vagy osszefuggnenek.
A vilag min. 90%-anak van csaladja, elete, celjai.
Meg a mobiltelefonozo kiskocsognek is, csak az nem ugy adja elo a celjat (ami lehet, hogy nem tobb, mint hogy jol bealljon pentek este), mint te, aki a tyukudvar kisopreset is valami felsobb tervnek a reszekent adod elo. :)
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#93284 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 16:39

Ja, new age maszlag... nem tunik fel, hogy Jezus is az elfogadas, feltetlen szeretet, univerzum (mennyorszag)?
Faszt vagy te vallasi fanatikus

mint te, aki a tyukudvar kisopreset is valami felsobb tervnek a reszekent adod elo. :)

Jól megfogtad a lényeget :-D a tyúkudvar meg igen, ez tényleg ütés poén volt és nem szégyellem.
Nem arra fektettem hangsúlyt, hogy családom van, célom, stb. Igen, mindenkinek van, de csak mint teória, tételezzük fel, hogy választás elé állítják a mindenkit, hogy tessék dönteni, kereszténynek vallod magad (én biztos nem), vagy megtagadod Jézus nevét?

Ezt könnyű kitalálni, tenorpisták unszolására a mindenki gyorsan eldobja azt, ami a kezében van. Nem bonyás.
Pontosan azért nem, mert fogalmuk sincs róla mi a tétje. Ismét csak teória, amikor elkezdik a tenorpisták miatt a chipeket kiosztani, s arra igen szép summát töltenek fel csak úgy, hogy a gazdaság ismét beinduljon. Ki az a hülye, aki a komplett rendszernek nemet fog mondani? Hisz annak is nagy lesz a tétje, sem eladni, sem venni nem tud semmit anélkül :cool:

Ebbe az irányba tartunk, vagy nem? Mindent központosítanak tyúklépésben, nehogy észrevedd. A chipek már léteznek, pay pass, de még nem rakták be mindenki bőre alá.

Tisztában vagyok vele, hogy mit jelent Jézus nevét megtagadni, a chipet elfogadni.

Idézet

Jel 13,17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

A vonalkódban a 3 hosszabb vonal a 3db 6-os. Az ember a hatodik napon lett teremtve, s az egész emberiséget arra biztatja a Sátán, hogy tagadja meg Isten létezését, persze a sajátját eltitkolja, mert, ha kiderülne, hogy létezik, akkor onnantól már csak egy lépés lenne Isten létezéséről is tudni.
Helyette ad hiánypótló dolgokat, mint szép ház, nagy autó, testépítés, iskolai eredmények, a társadalmi ranglétra, versenyszféra, zöld gondolkodás, nagyon szép a skálája, de ez mind róla szól. Meg arról, hogy légy önmagad.

Idézet

8.
És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
9.
És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
10.
Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
11.
És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
12.
Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!

Erre megy ki a játék végső soron, amit most látunk csak apro puzzle darabok.

#93285 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 15:59

Mielőtt belemennénk abba, hogy most tériítek, szeretném előrebocsátani, hogy mindenki térít, nekem viszont eszem ágában sincs az, hogy bárki higgyen Istenben, tőlem abban hisz, amiben akar. Van viszont egy dolog, ha bárki megfogalmazhatja a saját gondolatait, meg a saját érveivel alátámasztja, akkor ugye sima ügy az is, hogy én is :-s semmi térítési szándékkal, egyszerűen csak annyi, hogy nekem ez a hitem, másról nem tudok nyilatkozni, csak erről.

Tehát ha valaki jön a legjobb hamburgerekkel, vagy mindenféle ufós megfejtésekkel, esetleg azzal, hogy bármi éppen miért fasság úgy, ahogy van, akkor ez is belefér.

#93286 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 16:02

Megint elfogyott a gyógyszer
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93287 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 16:26

Idézet

...

8.
És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
9.
És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
10.
Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
11.
És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
12.
Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!

Erre megy ki a játék végső soron, amit most látunk csak apro puzzle darabok.

eegen, kb annyit ertettem az egeszbol, hogy a haragnak, meg a bornak van vmi koze az hozza. :)

Idézet

Tehát ha valaki jön a legjobb hamburgerekkel, vagy mindenféle ufós megfejtésekkel, esetleg azzal, hogy bármi éppen miért fasság úgy, ahogy van, akkor ez is belefér.

Semmi sincs veletlenul, azon gondolkodtal mar, hogy a hamburgernek miert van ufo formaja? :)

#93288 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 14. 17:02

Megint elfogyott a gyógyszer

Neha annyira tultolja, hogy mar azt hiszem trollkodik. Aztan belenezek egy videojaba, es rajovok komoly. :)

#93289 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 16:30

Neha annyira tultolja, hogy mar azt hiszem trollkodik. Aztan belenezek egy videojaba, es rajovok komoly. :)

Nem, sajnos ő ennyire beteg. Pont a videóiból látszik jól, csak vannak néha tisztább pillanatai, de alapvetően már teljesen szenvedélybeteg és nincs tudatában miket ír.

#93290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 17:26

eegen, kb annyit ertettem az egeszbol, hogy a haragnak, meg a bornak van vmi koze az hozza. :)

Semmi sincs veletlenul, azon gondolkodtal mar, hogy a hamburgernek miert van ufo formaja? :)

Az első 5 percben választ kapsz borra, kehelyre, minek menjünk keresni, ha már van, stb. Meg még arra is, hogy miért lett a fidesznek fidesz a neve.
A hamburgernek azért van ufo formája, mert az ufók nem szeretik a hamburgert, így sikerült megszabadulniuk tőle :-D s ezzel leigázták az emberiséget, aki eszi, felveszi ugyanazt a formát, ergo alakváltozás :omg:

#93291 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 17:52

Ehhh, erről is dumáltam már, hogy veszélyes a Templeton, visszakereshető:

http://www.portfolio...gn=portfoliobox

Van egy megérzésem, most tényleg lehullanak a levelek, ami csak egy szimbólum, mert akkor a levelek már nem takarják el a valóságot.

Ezek csak indexes címek, el sem olvastam őket, de ez már nem riogatás, most történik éppen.

Idézet

Az Iszlám Állam megüzente, melyik városban csaphatnak le legközelebb

Olasz lapok Twitter-üzenetekre hivatkoznak.
Terrorfenyegetést kapott Brüsszel és egy francia légijárat

Újabb célpontok jönnek rövidesen.
Evakuálták a londoni Gatwick repülőteret

Egy incidens történt, amit egyelőre nem részleteztek a hatóságok.

#93292 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 18:52

Van egy megérzésem, most tényleg lehullanak a levelek, ami csak egy szimbólum, mert akkor a levelek már nem takarják el a valóságot.

Ezek csak indexes címek, el sem olvastam őket, de ez már nem riogatás, most történik éppen.

Bocs, a videot skipeltem, azt hiszem tudatmodosito nelkul kifolyna az agyam tole.
A harag es bor eseten egesz masra gondoltam, mint amirol a video szolhat. :)
A fidesz nevere is van egy sokkal egyszerubb magyarazat. :p

Hallasz 2 dolgot, van bennuk kozos szo es mar osszekapcsoltad oket.
A cikk alapjan a templeton magara, vagy befektetoire veszelyes eppen, te nem erre gondoltal akkoriban (meg most sem).

Igen, letezo dolog a terrorizmus, ezt senki sem tagadta, nem te vilagitottal ra. Korabban is volt es valoszinu meg sokaig lesz is.
Most az iszlam allam, korabban bin laden es kapcsolatai komoly anyagi hatteret keritettek a szelsosegeseknek.
Sot korabban is volt akar allamilag finanszirozott terrorizmus is, csak masok voltak a celpontok. Politikusok, epuletek, hires emberek.
Most a sokkolas a szempont.
Valoszinu az ISIS vezetoi tegnap lepecseteltek a halalos iteletuket. Most par honap/ev alatt ki fogjak nyirni azt a szervezetet.
Korabban kellett volna persze. Es ettol meg maradni fog az iszlam radikalis vonal, de sokkal inkabb a szonyeg alatt.

Az atlag arab ugyanazt akarja amit te vagy en, csalad, elet, celok - lehetoleg a legsimabban.

Szerkesztette: zsolt008 2015. 11. 14. 18:19 -kor

#93293 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 17:52

Visszakerestem:

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#93294 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 19:17

Az atlag arab ugyanazt akarja amit te vagy en, csalad, elet, celok - lehetoleg a legsimabban.

Ennél azért picit bonyásabb, mert lehet te átlag vagy, meg az arab is, meg én is, s vannak egyszerű dolgaink, mint meló, család, aztán milyen értékrendet tanítunk gyerkőcöknek, meg mijen anyagi javakat hagyunk rájuk. Ezek az un. normál értékrendek, amin azért van egy "túl" is. Mert, akiknek van beleszólásuk a napi politikába, hadseregek hova menjenek, milyen fegyverek legyenek fejlesztve, milyen törvények legyenek beiktatva, stb. Szerintem te is látod, hogy néha nem normális.

mÁRMINT MI A NORMÁLIS :-s SZERINTÜK AZ, AMIT ŐK NYOMNAK LE A TORKUNKON, S MIATTUK, AZ ÁLTALUK DIKTÁLT ESZMÉK MIATT ESETLEG HÁBORÚBHA KELL, EHHH BOCS, VÉLETLENÜL caps lock, szóval háborúba kell menni. Az életünket áldozni, stb. Miért nem ők mennek, hisz sokkal kevesebben vannak :-D

Ha csak az aktuális dolgokat vesszük, Obama, Putyin harcol Asszad ellen. Menjenek be egy kibaszott ringbe oszt csóközön :-D

Helyette kontinensnyi embertömeg vándorol és engedelmeskedik, és ez csak hit, meg eszme, ami mozgatja őket.

#93295 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 19:17

A cikk alapjan a templeton magara, vagy befektetoire veszelyes eppen, te nem erre gondoltal akkoriban (meg most sem).

Nem fogok örülni, amikor igazam lesz, s amikor leírtam, akkor sem azzal a célzattal tettem, hogy majd igazam lesz, s meg fogjátok látni, hogy a nagy guga megjósolta előre, nulla hasznom az egészből, egyszerű felismerés volt, veszélyes és kész.

Határok lezárásáról is möhögtem, ezen már túl vagyunk, sőt, szinte mindenki készül rá, csak a libsik már nem ajvékolnak annyira, mert nem rólunk van szó.

Ha egy cég kezében ennyi részvény összpontosul, s mondjuk szándékosan tette, azzal a célzattal, hogy adott időben eldobja, akkor borulunk.
Ennek ki a faszom örülne, de most ez van. Nem kezdődik, hanem éppen vanik, mégpedig nem az ajtó előtt állunk, hanem bévül, s innen nincs visszaút.

Nem károgás, csak nem ártana észhez térni, mert már nem jobboldali, baloldali, meg libsi van, hanem háború.
Minden oldalra vonatkozik, ma ez történt, s nem rendeződni fog, hanem fokozódni, mert egy bizonyos körnek ez az érdeke.
Szigorítások, szigorítások, és újabb szigorítások. Az emberek már annyira hozzászoktak, hogy megszerették, s bele sem gondolnak, hogy aki szigorít folyamatosan, ugyanaz az elkövető :omg:

#93296 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 19:34

Nem fogok örülni, amikor igazam lesz, s amikor leírtam, akkor sem azzal a célzattal tettem, hogy majd igazam lesz, s meg fogjátok látni, hogy a nagy guga megjósolta előre, nulla hasznom az egészből, egyszerű felismerés volt, veszélyes és kész.

Igy megy ez, mondasz vmi faszsagot, aztan ha bejon, te vagy nostredamus2. Ha meg nem, akkor höööhhhnyeee meg fejhajtas. :)
Ja, nem.
De nem fogok a magyar gazdasag sebezhetosegerol ertekezni, altalaban ugyis kolcsonosen skipeljuk egymas erveit.

#93297 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 19:02

Melyik határ van lezárva?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93298 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 14. 19:02

Melyik határ van lezárva?

A zöld :)

#93299 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 19:16

Megérkeztek, s még jönni fognak :-D

#93300 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 14. 19:52

Igy megy ez, mondasz vmi faszsagot, aztan ha bejon, te vagy nostredamus2. Ha meg nem, akkor höööhhhnyeee meg fejhajtas. :)
Ja, nem.
De nem fogok a magyar gazdasag sebezhetosegerol ertekezni, altalaban ugyis kolcsonosen skipeljuk egymas erveit.

Lehet így vagy vele, én nem, szeretek válaszolgatni a magam hülyesége alapján, persze az nem megy, hogy mindenkiére, de pont azért van életben a topik, mert szerves része a skippelés.

Nem életcélom a megmondás előre, csak tudok kikerülhetetlen dolgokról, beavatott meg nem vagyok így a mellékvágány is bejátszik.
Az, hogy tévedek időpontokat illetően, hát... izé :-D ki nem :-s

Jelen pillanatban ott tartunk, hogy derékig járunk a III. világháborúban, s a jelenlegi európai kultúra felszámolásában.
A csigában meg az tetszik, hogy a legcsekélyebb veszély esetén is behúzza a szarvát, a szemeit, s bevonul a házába, aztán a ragadozó megeszi úgy, ahogy van házastul. De legalább nem látja.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4663
  • 4664
  • 4665
  • 4666
  • 4667
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.