HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • 4754
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95021 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:36

Értem én, de mondok valamit, hátfájásra C vitamint felírni? Ez szakember? Kb. ennyire jutna közel a te szakembered a megoldáshoz :-D pont azért, mert elhiszi magáról, hogy tudja a megoldást.

Valamikor a szemen keresztül szúrtak fel a homloklebenyhez, hogy az antiszociális viselkedést orvosolják a szakemberek.

Valamikor a cipőboltban röntgensugárral vették le a méretet a szakemberek.
A szakemberek Fukusimánál is szakemberek voltak.
A világ még mindig szakemberekért kiállt, az emberekre már nem kíváncsi.

Titanic, bazzz ott is mennyi szakember volt jelen, de az építése, stb. Mennyi hasonló szakembert igénylő dolog, ami megmutatta, hogy valójában egy halott ember vagy, aki most még ugatérozik, de a világhoz mérten másodperceken belül elföldelik, meghal, s nyoma sem marad. Semmi beleszólásod a világba, nem hogy szakember meg ilyen faszságok. Másról szól az élet, mint iskola, papír, meg végzettség, oktatás.

Fúbazzeg, de gecibuta vagy :omg:

Egyszer úgy ébredtem fel, hogy markolásztam a kezemben valami érmét, persze üres volt, hisz csak álmodtam.
Valamit szeretnék átadni, nem csak neked, ez a világ hasonló. Markolászod a semmit, hisz mindjárt itt a vége, arra gyúrsz. Utána?

Egyelőre várjuk ki az utánát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95022 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:40

Mondok egy egyszerű példát. Jézus a keresztre feszítése előtt tudott róla, hogy mindjárt kivégzik. Megtehette volna, hogy megakadályozza, de ehelyett azt akadályozta meg, aki azt akarta megakadályozni, hogy kivégezzék Őt, beletörődött a sorsába, mert tudta, hogy mi az akarata Istennek.

Magyarország sorsa ugyanaz, mint Jézus sorsa, de ebbe most hadd ne menjek bele :-D

Igen tudok róla, hogy meg fog történni, nem megakadályoznom kell, vagy tenni ellene :-D

Noé tehetett volna az özönvíz ellen :-.s bárki felelősségre vonhatta volna, hogy látom tudsz róla de semmit sem teszel ellene :-D

Erre próbálunk kérni már mióta.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95023 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 19:38

Madocsai is tipikusan ilyen, kérdezgetve kötekszik, közben fogalma sincs semmiről, választ nem vár, kérdezni nem lehet. Mi meg itt mind hülyék vagyunk.

Nem tudom ki az a Madocsai, egyelőre bárki kérdez válaszolni szoktam, senkire nem írom azt, hogy hülye vagy....
Őőőő hja, hogy saját magáról gondolja azt, mert a kommunikációban nem jeleskedik. Kényelmes menekülő útvonal, kb. mint a hollónak a kausztja, tudod, megvádolni a másikat, ha nincs semmi a tarsolyban.

A kérdés mióta kötekedés?
Egyébként meg ha kötekedésnek nevezzük, tőlem legyen, de hol a gond a feltett kérdésekkel? Milyen súlyos területre tévedtem be, hogy kötekedésnek lett címkézve? Avagy egy vasárnapi boltbezárásról sem lehet már normálisan eldumálni, kérdéseket feltenni, hovatovább kötekedésnek veszed?

#95024 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 19:44

Erre próbálunk kérni már mióta.

Hja :Đ

Hányszor is kértem, hogy lakat a topikra :-s :-D ennyire egyszerű a megoldás erre a problémára.
Elhiheted, hogy nem nyitok újat, nem reggelek be másik néven :-D

#95025 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 19:41

Egyelőre várjuk ki az utánát.

Ezt most úgy írtad le, mint ha te halhatatlan ember lennél :omg: a magabiztosság különös, gondolod kimaradsz az utánából?

#95026 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:49

Ezt most úgy írtad le, mint ha te halhatatlan ember lennél :omg: a magabiztosság különös, gondolod kimaradsz az utánából?

Szimplán leszarom.

Idézet

#95027 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 19:54

Szimplán leszarom.

Na ez meg egy tipikus kitérő válasz, ugyanoda kerülsz, ahova én :cool: remélem örülsz :Đ
Hja, és ott az iskolázottság, hát izééé, érted már a lényegét :-s

Ez a földi hercehurca, amire annyira rátanultál, s eleve hamis anyagból :-D tart valameddig, de az utánának nincs vége :cool: én oda szerzem a képesítésem. Az végtelen, s nem megtanulható, ingyen van.

#95028 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:58

Na ez meg egy tipikus kitérő válasz, ugyanoda kerülsz, ahova én :cool: remélem örülsz :Đ
Hja, és ott az iskolázottság, hát izééé, érted már a lényegét :-s

Ez a földi hercehurca, amire annyira rátanultál, s eleve hamis anyagból :-D tart valameddig, de az utánának nincs vége :cool: én oda szerzem a képesítésem. Az végtelen, s nem megtanulható, ingyen van.

Hülye vagy te pásztmek.

Idézet

#95029 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 20:06

Itt van a Niburu
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95030 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 20:02

Hülye vagy te pásztmek.

Ezt hol tanultad :-s zavarba fogsz jönni, ha nem így van/lesz? egyébiránt lehet neked lesz igazad, de vedd számításba az ellenkezőjét is :-D normális ember nem követi el azt a hibát, hogy magabiztos. Én pl. rendszeresen megkérdőjelezem magam, ezért vagyok ilyen kibaszott sziklaszilárd :Đ

#95031 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 25. 20:06

Itt van a Niburu

A nagyon tanult, agyontanult emberek is igényt tartanak a mulatós zenére, az ő vihogásuk a haarp, chemtrail, niburu és társai :Đ
Letőccsem neked kisgrofót :-s :nevet:

#95032 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:58

Na ez meg egy tipikus kitérő válasz, ugyanoda kerülsz, ahova én :cool:

Ja, csak az indulás-érkezés közt nem mindegy merre vezet az utunk.
Make love not Wor.

#95033 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 22:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 20:15

Ezt hol tanultad :-s zavarba fogsz jönni, ha nem így van/lesz? egyébiránt lehet neked lesz igazad, de vedd számításba az ellenkezőjét is :-D normális ember nem követi el azt a hibát, hogy magabiztos. Én pl. rendszeresen megkérdőjelezem magam, ezért vagyok ilyen kibaszott sziklaszilárd :Đ

Honnan tudnál bármit a normális emberről?

Idézet

#95034 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 26. 06:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 20:17

A nagyon tanult, agyontanult emberek is igényt tartanak a mulatós zenére, az ő vihogásuk a haarp, chemtrail, niburu és társai :Đ
Letőccsem neked kisgrofót :-s :nevet:

Hozzád képest mindenki az.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95035 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 26. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:54

A kerítés nem a migrácsok ellen épült, ellenünk :cool:
Stadionok? Hja, hogy nem kórházakat építenek, hanem olyan stadionokat, amiben senki sem focizik, senki sem tudja fenntartani és még épülni fog ilyen :Đ

Csak látszólag értelmetlen. Az értelmes és a nagyon tanult emberek akik szavazni is elmentek erre a komcsi bagázsra, érveket tudnak hosszan sorolni :nevet:

Nincs nevethetnékem egyébként.

Erre nagyon egyszerű a válasz, a stadionok építésénél kibaszott nagy lóvét lehet keresni pl.Market Zrt. érdekes módon a Fradi stadion építése előtt a tulajdonos váltás volt (nahát :Đ), utána megnyerte a Puskást is és a többit, persze ömlik a Tao pénz is ami ismét qrva nagy pénzlenyúlás.
Az egészségügy rendberakása nem 1 és 2 év, nem lehet vele választást nyerni, nem hiába az előző kormányok is hagyták rohadni.

Kerítés? MOst mondod, hogy átjársz vásárolni, akkor miben korlátoz? Mellesleg ezek a hüjje osztrákok is zárva vannak vasárnap.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95036 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 26. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 02. 26. 09:05

Az egészségügy rendberakása nem 1 és 2 év, nem lehet vele választást nyerni, nem hiába az előző kormányok is hagyták rohadni.

Ja, de azért 2008ban választási program volt, az meg már sokszor 2 év.
Make love not Wor.

#95037 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 26. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 26. 09:44

Ja, de azért 2008ban választási program volt, az meg már sokszor 2 év.

Szerintem minden választáskor az.
Ha tudunk megyünk fizetőshöz. A lányomnak kértünk időpontot a szemészetre, június végére kaptunk..:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95038 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 02. 26. 09:05

Kerítés? MOst mondod, hogy átjársz vásárolni, akkor miben korlátoz? Mellesleg ezek a hüjje osztrákok is zárva vannak vasárnap.

Édes faszom, menj már a gecibe, azt hittem kettőtök közül Témi a butább, de az a buta gyerek még nálam is jobban vágja a témát :-D
Érdemes lenne vele néha kommunikálnod, agyba főbe szívatom :nevet:

Neje tegnap kirakott valami húsos cafrangot, hogy Témi csinálta neki, erre benyögtem a lavinát, nehogy bedőlj neki, velem is ezt csinálta a neten rendelte :-D

Szóval nemá, a kerítés már áll, s adagolják, hogy Osztrákok, Románok is építeni fogják, esetleg az OV kormány.
Nemá, nagyon nemá, 2011 környékén pofáztam erről, hogy a határokat lezárják. Most van rá mesterségesen előidézett nyomós indok.
Stadionok alkalmasak hatalmas tömeg fogvatartására. OK, nem nagyon szeretném, hogy ez legyen, de sajna ez lesz, s nem fogok bejönni ide ujjongani, hogy na mi van bogarak, még mindig sötét van :-s :nevet:

#95039 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:02

És melyik határ van lezárva?

Idézet

#95040 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 29. 20:02

És melyik határ van lezárva?

A semmihez sem köthető, értelmetlen kérdéseid légyszi a gyakorikérdésekbe jó :-D még ott is körberöhögnek vele.
Amelyik már kerítéssel le van zárva, ennyi. Hivatalos papírral, útlevéllel a kijelölt helyeken át lehet kelni, de csak egy petárda kell hozzá a hogy a torrentpistás törvényeket érvénybe léptessék, mint kijárási tilalom, üzemanyag, ivóvíz és élelmiszer kontroll :-D

Tudom, hogy most még hülyén hangzik, amikor gondtalanul a bevásárló kocsiba feledkezhetsz :cool:
Minnyávége :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • 4754
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.