HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4764
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • 4768
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95301 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 18:08

Hogyne lenne. Itt a bolt nyitva van ma is, meg holnap is.

Vannak kirívó esetek, ahol a bolt a saját tulajdona :-D leszarva van részemről, semmi értelme a boltbezárásnak, az ilyesmihez a kormánynak semmi köze, nem szabadna beavatkoznia. De ezen már túl vagyunk, innentől az indok az, hogy Ausztriában is zárva van :-D engem nem mozgat, még nem szenvedtem ennek hiányát, viszont faszság.

#95302 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 18:11

Vannak kirívó esetek, ahol a bolt a saját tulajdona :-D leszarva van részemről, semmi értelme a boltbezárásnak, az ilyesmihez a kormánynak semmi köze, nem szabadna beavatkoznia. De ezen már túl vagyunk, innentől az indok az, hogy Ausztriában is zárva van :-D engem nem mozgat, még nem szenvedtem ennek hiányát, viszont faszság.

Kurvára nem a tulaj van benn, ugyan azok a csajok akik bármikot máskor is :)

Amúgy informatika nyilván vicc volt :) Kis marás, na.

Szerkesztette: JonesC 2016. 03. 27. 18:18 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95303 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 18:10

Hát sok sikert, de amúgy meg nyugodtan baszódj meg, mert amióta hazajöttél azóta készülsz, hogy mennél ki, az alatt már alap angolt meg lehetett volna tanulni.

Folyamatosan tanulom youtube-ról, duolingo, tesztek, stb. + angol nyelvű feliratos filmeket nézek. Az ismétlődések már beégtek, a gyakorlatban való hasznosítása azonban gyengén bútorozott :-D ezzel is úgy leszek valószínűleg, mint a szlovákkal, amit soha nem tanultam. Első pár napban egy kukkot sem értettem, de mivel csak szlovákul beszéltek hozzám, a végére ugyan válaszolni nehezen tudtam, de a lényeget értettem, hogy mit szeretnének tőlem.

Az angol annyival könnyebb lesz a gyakorlatban, hogy sokkal több szót felismerek, ha beszélnek, s egyelőre még le kell fordítanom magyarra s a választ onnan vissza, de amikor már automatikussá válik, s nem kell innen onnan fordítani, hanem csak megértem s válaszolok, na szóval nem lesz ez rossz.

Viszont Ők sem hülyék, hogy egy kuka hülyegyereket alkalmazzanak, aki majd okosan néz.
Addig nem megyek ki, amíg nem tudok alapszinten elboldogulni. Eddig volt lehetőségem elhülyülni az egészet és szükségem sem volt rá, max a hotelben vagy a munkahelyen pár percre, vagy egy Juraj-al való komolyabb beszélgetésre.

Valószínűleg menne most is, és érteném, de nem bízok magamban, mert túl nagy falat :-D de ha azt veszem, hogy 3 hónapig már voltam abba a helyzetben, hogy magyarul nem tudtam megszólalni, még is elintéztem mindent, lehet lazáznom kéne. Persze a felkészülés nem fog ártani.

#95304 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:20

Nalunk is nyitva van a kisbolt, meg a pekseg is friss kenyerrel. Sot a vasarnapokon az egesz het bevetelet megcsinaljak, szoval nekik nagyon jol jott a vasarnapi zarvatartas. En tamogatom is oket, jo a vasarnapi friss sajtos perec! Guga viszont nagyon okos, mint mindig ;)

Szerkesztette: Tiga 2016. 03. 27. 18:22 -kor

#95305 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:03

Kizárt, hogy ennyi pénzt kiadjak sörért :Đ azt meg nem hiszem, hogy nincsenek olyan üzletek, mint a zosztrákoknál, szlovákoknál, ahol van dobozos sör 70-80 centért vagy ami volt a szlovákoknál 1.5 literes 89 centért.

Én korsós kiszerelésre mondtam, hogy érezd az arányokat. Mondjuk ott a környéken 3-4 Euróért kenyeret is lehetett venni, az sem rossz.
Make love not Wor.

#95306 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 18:30

Én korsós kiszerelésre mondtam, hogy érezd az arányokat. Mondjuk ott a környéken 3-4 Euróért kenyeret is lehetett venni, az sem rossz.

Ausztriában és Szlovákiában sem jártam korsós helyekre, nem az én világom. Megvásárlok mindent a legolcsóbb üzletbe, visszavonulok s filmet nézek a laptopon vagy éppen skype a családdal.
Szlovákiában láttam a hotel teraszáról éppen elég kocsmai verekedést, itt Bánkon sem járok kocsmába, pedig a kedvenc söröm 150 Ft.
Csak túl sok a hangos és indulatos ember, főleg nyáron.

Itthon nyugi van, fejhallgató, jó zene, finom sör, minden családtag a helyén.
Korsós kocsmázás már nem az én világom. Szlovákiában bármelyik pillanatban ugraszthattak, hogy menjek be, mert valaki kiesett, nem sok lehetőség volt piázásra, ettől függetlenül megtaláltam a módját sörrel a hátizsákban gyalogtúrázni a város körül.

Tényleg kizártnak tűnik, hogy ott ne lenne olcsó nagyáruház, mint .sk-ban a Lidl vagy a Kaufland, Billa.

Miért lenne a Hollandoknál sokkal drágább minden, ha az egész ejuban van lehetőség olcsón vásárolni?
Ha meg nem így van, akkor rábasztam vagy nem, megyek az ingyenkonyhára, szakállat növesztek és arabul beszélek :Đ

#95307 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 18:20

Nalunk is nyitva van a kisbolt, meg a pekseg is friss kenyerrel. Sot a vasarnapokon az egesz het bevetelet megcsinaljak, szoval nekik nagyon jol jott a vasarnapi zarvatartas. En tamogatom is oket, jo a vasarnapi friss sajtos perec! Guga viszont nagyon okos, mint mindig ;)

Vasárnap itt is nyitva van mindkét kisbót, de most húsvét vasárnap van, s eleve szlovákoknál voltunk reggel óta, sör meg kell :-D
Nem a boltbezárás a téma, de oka nulla, hogy miért jó, vagy talán azóta templomba jársz :-s :Đ

#95308 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:55

Tényleg kizártnak tűnik, hogy ott ne lenne olcsó nagyáruház, mint .sk-ban a Lidl vagy a Kaufland, Billa.

Miért lenne a Hollandoknál sokkal drágább minden, ha az egész ejuban van lehetőség olcsón vásárolni?

Nincs kizárva, van egy csomó minden, meg kisközért és egyebek is.

Hülye kérdésre hülye választ szeretnél? EUban szerinted kötelezően egységárak vanna, vagy mi? Olyan 5-6 euró egy sör a világnak azon a felén (frankciáknál, olaszoknál is sokfelé), mint állat. Mercsak. Ezt már múltkor is emlegettük, hogy érdemes a kinti fizut a helyi dolgokhoz is mérni, nem csak ahhoz, hogy idehaza az milyen jó.
Make love not Wor.

#95309 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:02

A kiskereskedoknek jo. Latom teged is megvettek a hulye templom dumaval. Nalunk minden kicsi bot orul neki, hogy nincsenek nyitva a nagyok es 1 heti beveteluket 1 nap alatt megcsinaljak, segitett nekik!

#95310 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 19:59

Hülye kérdésre hülye választ szeretnél? EUban szerinted kötelezően egységárak vanna, vagy mi? Olyan 5-6 euró egy sör a világnak azon a felén (frankciáknál, olaszoknál is sokfelé), mint állat. Mercsak. Ezt már múltkor is emlegettük, hogy érdemes a kinti fizut a helyi dolgokhoz is mérni, nem csak ahhoz, hogy idehaza az milyen jó.

Albert Heijn sör árak

Bavaria, Jupiler, Hertog Jan már vállalható.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95311 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:02

A kiskereskedoknek jo. Latom teged is megvettek a hulye templom dumaval. Nalunk minden kicsi bot orul neki, hogy nincsenek nyitva a nagyok es 1 heti beveteluket 1 nap alatt megcsinaljak, segitett nekik!

Ráadásul nem jön a fekete autó, hogy gépfegyverrel kisérjenek a templomba.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95312 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 03. 27. 19:05

Albert Heijn sör árak

Bavaria, Jupiler, Hertog Jan már vállalható.

Kifejezetten olcsók.

Idézet

#95313 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:02

Ez a templom csak sablonszöveg, nem tud megvenni egyik politikai tömörülés sem, nem voltam soha szavazni és nem is megyek, s nem is hiszek el semmit egyiknek sem.

A véleményem annyi, hogy ez nem az a kategória, amibe egy kormánynak van beleszólása. Természetesen a kisbótok örülhetnek, no de ha azzal jövök, hogy 10 kisbótból 3 becsukta a zajtót, akkor meg az a duma, hogy ilyen a versenyhelyzet :cool:

Alapvetően sem érdekel a magyar gazdasági helyzet, a politikai meg még annyira sem, van róla véleményem, de már jó ideje nem ide tervezek.
Leszarom, hogy mi megy itt. Az itthoni helyzeten majd megőszül az, aki érdekelt benne :-D

Közvetlen környezetemből eltűnt szinte mindenki, a falu kiürült, nincsenek fiatalok, mert mindenki rájött, hogy a lehúzós, bejelentés nélküli cégek havi 100 küvecsért nem életpálya, más meg nincs. Csak a röghöz kötöttem maradnak, akik beérik közmunkával, vagy 3 műszakban 100 küvecsért, mert itt már a műszakpótlék is meg van vonva :nevet:

#95314 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:13

Osztan mennyit tanultal, hogy jobb legyen neked?

#95315 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 20:09

Kifejezetten olcsók.

Albert Heijn olcsó amúgy is (ottani viszonylatban).
Ezek a lék meg kb. Soproni/Borsodi kategóriában versenyeznek.

Szerkesztette: Iguana 2016. 03. 27. 19:15 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95316 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:09

Ez a templom csak sablonszöveg, nem tud megvenni egyik politikai tömörülés sem, nem voltam soha szavazni és nem is megyek, s nem is hiszek el semmit egyiknek sem.

A véleményem annyi, hogy ez nem az a kategória, amibe egy kormánynak van beleszólása. Természetesen a kisbótok örülhetnek, no de ha azzal jövök, hogy 10 kisbótból 3 becsukta a zajtót, akkor meg az a duma, hogy ilyen a versenyhelyzet :cool:

Alapvetően sem érdekel a magyar gazdasági helyzet, a politikai meg még annyira sem, van róla véleményem, de már jó ideje nem ide tervezek.
Leszarom, hogy mi megy itt. Az itthoni helyzeten majd megőszül az, aki érdekelt benne :-D

Közvetlen környezetemből eltűnt szinte mindenki, a falu kiürült, nincsenek fiatalok, mert mindenki rájött, hogy a lehúzós, bejelentés nélküli cégek havi 100 küvecsért nem életpálya, más meg nincs. Csak a röghöz kötöttem maradnak, akik beérik közmunkával, vagy 3 műszakban 100 küvecsért, mert itt már a műszakpótlék is meg van vonva :nevet:

20000 informatikus hiányzik, szóval hülyére kereshetnéd magad :)

Idézet

#95317 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 03. 27. 19:13

Albert Heijn olcsó amúgy is (ottani viszonylatban).
Ezek a lék meg kb. Soproni kategóriában versenyeznek.

Jaja, azért mondom. Ráadásul látom van leárazás, gondolom minden héten van olcsóbbik, és nem is legalja, mondjuk én nem sörivó szemmel nézem.

Idézet

#95318 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:09

Pedig ez olyan, amibe egy kormánynak van beleszólása. 10-ből hány csukná be, ha nem kapnák ezt a kis versenyelőnyt?

Idézet

#95319 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 18:59

Már meg ne haragudj, de ki kötelez rá, hogy egy sörért kifizess 5 eurót? Ez csak is igény kérdése, hogy szeretnék e beülni egy nívós helyre, hogy a pincér szaladgáljon körülöttem és adjak neki jattot, vagy meló után inkább bontok pár sört a szobámban, s ránézek a laptopra majd ledöglök aludni, mert holnap újra meló.

Igen, jogos a kérdés, hogy akkor mi a fasznak dolgozik az ember :-s

Ma pl. voltunk étterembe a családdal, és kértünk sört is meg mindent, érdekes, hogy a korsós Zlatni Bazant 1 euro volt s még azt is sokalltam :nevet: baromi jót kajáltunk, a gyerkőcök élvezték, a kaja a nyomába sem ért annak, amit a nejem ennyi pénzből összehozott volna. Pl. valamai Eszterházy baszás csirkemell annyiba került, mint itthon 2 kg csirkecomb a boltban :Đ

No de évente 1-2 alkalommal bele kell, hogy férjen az ilyesmi is, a nejem is szereti, ha nem Ő szolgál ki mindenkit, hanem Őt szolgálják ki.

Meg eleve nagyon különleges alkalom volt, a névadó városunkba látogattunk, Zvolen, érted :Đ mi meg mindannyian Zvolenszkik vagyunk.
Hánehogymá ne úrizáljunk :nevet:

Lófaszt, jattal együtt ott maradt 35 euro, úgy, hogy én bedobtam 3 sört és 2 kaját kértem, a többiek meg alaphangon fogyasztottak.
Szóval nem diktátum az az 5 eurós sör, s nem kötelező beülni, ha nem akarsz érte ennyit fizetni.

Évente maximum 1-2 alkalommal vállalnám be a családdal együtt. Amikor utoljára voltunk négyen étterembe a családdal, a nejem majdnem sírva fakadt a számla láttán :Đ azt mondta ez 2 heti kajapénz 4 főre. De ennyi jár.

#95320 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 20:15

Jaja, azért mondom. Ráadásul látom van leárazás, gondolom minden héten van olcsóbbik, és nem is legalja, mondjuk én nem sörivó szemmel nézem.

Én eleve nem szeretem a sört, de láttam péntek esténként kijönni a hollandokat az AH-ból, és javarészt ezekkel voltak felpakolva.
A Bavaria grapefuit-os radlert azt toltam én is, annak nincs söríze.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4764
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • 4768
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.